Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
izé012 2014. 07. 03. 18:20 | #81
Értem tehát nálad az a nőgyűlölő aki a férfiak egyenlőségéért kiáll.
Meg nálad az is nőgyűlölő aki egy férfiak bántalmazásáról szóló topikban a bármiféle magyarázat nélkül berakott másik videó elfogult mivoltát kritizálni merészeli.
Világos köszönöm! :-)

Egyébként fekete és kék kód:
http://www.ferfihang.hu/2012/07/13/feminista-vitatechnikak-shaming-language/
Az érvelés nem erősséged de elnézem neked. Ráadásul így nem kell a másik topikban sem kitenned magad annak a kellemetlen érzésnek h válaszolj a megbukott felvetéseidre. Látod milyen szép a világ ha érvelés helyett személyeskedsz? :-)
Előzmény: FatSnakeFoot (80) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 07. 03. 17:07 | #80
Baszki! Neked állandóan vonyítani kell mindenért?!
Ne legyél már ennyire nőgyűlölő. Nem azért linkeltem, mert éppen egy nőt "bántalmaznak" benne, hanem a jelenség miatt, mi szerint az emberek többsége tudomást sem akar venni egy ilyen incidensről. Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az áldozat. Azért tettem be ide, mert hasonló témájú videóként ezt adta az oldal keresője.
Na, további jó morgolódást.
Nas után én is passzolom a veled való kommunikáció minden formáját, menthetetlen és egy pancser energiavámpír vagy.:)
Előzmény: izé012 (79) +1 VÁLASZ
izé012 2014. 07. 03. 16:39 | #79
Ez akkor lenne korrekt teszt ha megcsinálnák úgy is h a nő veri az adott helyszínen a férfit.
Előzmény: FatSnakeFoot (78) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
Randal Graves 2014. 06. 03. 00:35 | #77
Egy kicsit elvicceskedtem, igaz.
Inkább arra gondoltam, hogy van 1-2 csaj aki simán odavetné ilyen híres színész elé.
Az se teljesen normális dolog, hogy 1 randi szexszel zárul. Vagy csak én vagyok maradi? MOndjuk most én hosszú távú kapcsolatra gondolok.

Azt nem mondom, hogy a nő vesse oda magát elém, de adjon világos jelzést, hogy jó úton haladok. Mostanában egyáltalán nem fogom a jeleket. Nem tudom, hogy most azért mosolyog mert ilyen a természete, vagy mert valóban vicces vagyok, vagy mert bejövök neki. Ha meg komolyabban rácuppanok, akkor meg hát én hogy képzelem. Csak barátok vagyunk, miért rontanánk el ezzel, blabla


De egyébként megtaláltam az igazi különbséget a férfi-női bánásmód között :D http://9gag.com/gag/aD0vRQd
Előzmény: Nas (75) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 06. 03. 00:23 | #76
Mondom h nem értünk egyet. :-)
Előzmény: Nas (74) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 03. 00:09 | #75
:D Vicces vagy.

"ha egy csaj nyíltan felkínálkozik a férfinak, ott komoly gondok vannak" vs. "ha nem látom a kivilágított leszállópálya fényeit egyenesen a punciig, akkor hamar feladom"

Hozzon is, meg nem is, legyen rajta ruha, meg nem is... Legyen egyértelmű, de nem is. Ezek aztán a könnyen teljesíthető elvárások. :D És még mi vagyunk bonyolultak... :)
Előzmény: Randal Graves (71) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 03. 00:04 | #74
Pontosan annyira támasztottad alá mint én a te állításodat... :)
Előzmény: izé012 (73) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 06. 02. 08:06 | #73
Nem támasztottam alá. És nem értünk ebben sem egyet. :-)
Előzmény: Nas (68) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 06. 02. 08:06 | #72
Nem. És? Írtam h kéne? :-)
Előzmény: Nas (67) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 06. 01. 22:06 | #71
Azért általában a férfi kezdeményez, neki kell több lépést tennie. Persze a nőnek is van szerepe benne, de ezt olyan 70-30% körül lehet a férfi - női erőfeszítés. De persze vannak ettől eltérő esetek. Volt pl ismerősöm, aki végig azt kapta a csajtól, hogy nem nem és nem. Látszott, hogy a csaj nem nagyon akar vele lenni. Végül sok erőlködés árán megszerezte a csajt. És azóta sok éve együtt vannak.
Én inkább olyan vagyok, hogy ha nem látom a kivilágított leszállópálya fényeit egyenesen a punciig, akkor hamar feladom. 1-2 próbálkozás, ha nem látok érdeklődést, akkor hagyom is. Én nem fogok enigma kód fejtésbe kezdeni, mert hagytak pár nyomot. Egyébként egyre elterjedtebb az a nézet, ha egy csajnak tetszik egy pasi, akkor ne utalgasson rá, hanem fejezze ki egyértelműen vagy akár kezdeményezzen. És vannak nagyon jó fej csajszik is, akik az elején szépen értelmesen megmondják, hogy nem, nem lesz semmi, nem jövök be neki. Nem sértődtem meg, inkább örültem, hogy tisztáztuk, nem húzta az agyam. Azt utálom a legjobban, ha nem bírja kinyögni, ne törd magad, vagy még rosszabb, ha élvezi, és direkt hagyja.
Most már nem is futok egy csaj után se, ha nem látom a fényt az alagút végén még az elején. És nem biztos, hogy megértem a jeleket, amivel utalgat, és lehet, hogy életem nőjét szalasztom el, de ez van.
De miért kell ezt annyira elbonyolítani? Tetszik nekem, én is tetszek neki. 5 percig mosolyogva engem néz, nem pislog, nem néz bárhova, nem beszél, max integethet, de azt is folyamatosan és úgy, hogy véletlenül se másnak szóljon. Odamegyek beszélgetünk vagy elkérem a számát és később hívom el randira. Pár hétig ismerkedünk. Aztán párkapcsolatnak lehet nevezni a dolgot. És ilyen egyszerű :D
Néhány csaj játssza a nagy megszerezhetetlent, mert elvárja, hogy küzdjenek érte. Aztán mikor hoppon marad, akkor sír, hogy nincs normális pasi. Igazából van, csak barátzónába tette őket...
Előzmény: Nas (69) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 01. 20:45 | #70
*csapjátok
Előzmény: Nas (69) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 01. 20:41 | #69
"Általában a férfiaknak kell megszerezni a nőt és amikor egy nő csak úgy felkínálkozik, ott nincs minden rendben."

Ezzel alapvetően egyetértek, aprócska kitétel:

A nő választja ki azt a férfit, aki majd ki fogja választani őt... :) Ez nagy igazság. Persze értelmes nő ezt ügyesen csinálja, hogy a férfi úgy érezze, maga szemelte ki, és ejtette el a vadat, de az igazság az, hogy azzal a férfival vetetjük észre magunkat, akit érdemesnek tartunk arra, hogy egyáltalán belekezdjünk vele ebbe a játékba. :) A (látszólagos) passzivitás is egyfajta taktika. (Persze előfordulhat, hogy valóban érdektelenséget takar, nem kell ilyenkor eltitkolt vonzódást belemagyarázni.)

Szóval azért a nőknek is tenniük kell, hogy a férfi épp őket akarja megszerezni (ha nem is pont azzal, hogy direktben felkínálkoznak neki)... Hiába szép valaki, ha igénytelen, ápolatlan, slamposan, ízléstelenül öltözködik, vagy kilóg a kapanyél a szájából, esetleg flegma és lekezelő, akkor nem valószínű, hogy körül fogják rajongani a férfiak. Hibás az a feltételezés, hogy mi csak passzív "elszenvedői" vagyunk a kapcsolatfelvételnek, és annyi csak a "dolgunk", hogy válogatunk a kegyeinkért automatikusan csatározó férfiak között. + A férfiak ugyanúgy válogatnak a nők között, minden szembejövő nőnek nem csapják ti sem azért a szelet, nem igaz?
Előzmény: Randal Graves (64) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 01. 20:20 | #68
Köszönöm, hogy alátámaszottad az írásoddal, hogy nem igaz, hogy a nők elhagynák a párjukat, csak mert egy ismert színész odaállna eléjük, és megkérné a kezüket.

Nem azzal az állításoddal volt bajom, hogy a férfiak nem az egyetlen tökéleteset keresik, hanem a lehetőséget, hanem azzal, hogy a nők viszont ezt csinálhák. Ez hülyeség. Mindenki a lehetőséget keresi bizonyos intervallumon belül, más téma, hogy a nők tűréshatára esetleg szűkebb, mint a férfiaké (bár ebben sem vagyok azért annyira biztos).
Előzmény: izé012 (66) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 01. 20:15 | #67
Nem. És? Kéne? :)
Előzmény: izé012 (65) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 06. 01. 17:06 | #66
Az öltözőszekrény teleaggatása nem rajongás az adott illető iránt hanem sokkal inkább általános rajongás a szép nők iránt. A nők egy adott férfi képét rakják ki a falra a férfiak viszont sok nőét akár olyanét is akiknek még a nevét sem tudják csak jól néz ki pölö modellekét. Pont azért mert mi nem a tökéleteset keressük hanem a lehetőséget és ezért aggatjuk tele a szekrényt jobbnál jobb nők képeivel egyszerre akár többel is.

A férfiaknál természetes h minden jó nővel le akar feküdni ahogy írod Carmen Electrat is. Éppen ezért is írtam h nekünk a jó kinézet az ami számít más nem. Chris Hemsworthnak viszont csak az a nő mondaná h foglalt a szíve aki nem szerelmes belé mert amelyik titkon Chris Hemsworthba szerelmes az az aktuális pasiját egyből dobná érte.

Tehát ezzel az írásoddal alátámasztottad amit írtam mégpedig azt h mi férfiak nem az egyetlen tökéleteset keressük hanem a lehetőséget. Köszönöm. :-)
Előzmény: Nas (63) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 06. 01. 16:57 | #65
Nem értünk egyet továbbra sem.
Előzmény: Nas (62) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 06. 01. 11:52 | #64
hát azért a női magazinok, nem véletlenűl női magazinok. kiskegyed, joy annyira nem ismerek ilyeneket. A csajok folyamatosan hordták a melóhelyre és folyton ezeket bújták. Ilyen story meg bulvár vackokat is inkább nők vesznek.

Az, hogy kirakok pár képet a falamra, öltözőajtómra, még nem biztos, hogy rajongok érte. Jól mutat az tény. A poszter dolog teljesen másról szól, nem a rajongásról. A valóság az, hogy ezeken a posztereken lévő nőkkel/dolgokkal a legritkább esetekben érdemes találkozni. Elvesztik a varázsukat, és azután ha rápillantasz nem azt látod, hogy milyen jól néz ki, hanem úristen ez milyen valójában. Pl.: rengeteg embernek volt kiskorában lambo countach posztere, jól néz ki, merész menő, vezetnél egyet élőben elrontaná az összhatást, mert kényelmetlen, nem látsz ki belőle, alig lehet belemászni, a váltó akadva működik, a kuplung nehéz és zajos is, nem hangos, hanem zajos.
Egyébként attól, hogy kirakok egy képet/posztert egy csajról valahova, attól még nem rajongok érte, nem is biztos, hogy tudom ki az a csaj. Lehet 2 utcával arrébb lakik, lehet 2 kontinenssel.

Ha lenne most egy igazi dúlaláv barátnőm én elhajtanám kármenkét, lehet megkérném nyomjon egy sztriptíz, ha normális barátnőm lenne, még ő is megnézné, de ennyi. Egy ismeretlen (és feltételezhetően buta) csaj miatt nem dobnám a meglévő jól kiismert és így megszeretett barátnőmet. És most kb felhozhatsz victori secret modelleket, vagy nagyon dögös hollywoodi színésznőket is.

De ez teljesen másként van a férfiaknál és nőknél. Általában a férfiaknak kell megszerezni a nőt és amikor egy nő csak úgy felkínálkozik, ott nincs minden rendben.
http://x4.fjcdn.com/comments/3811112+_7804cd890d8c8f051243a9f3a3352227.jpg
Előzmény: Nas (63) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 01. 10:49 | #63
"Az egyértelmű, hogy a nőkből nagyobb rajongást képesek kiváltani a sztárok. Pl kik veszik a bulvár lapok nagy részét?"

Hát, nem tudom. Én több pasit ismerek, aki bulvárújságot olvas, mint ahány nőt. Erről a rajongásos dologról sem hiszem, hogy így kijelenthető, hogy inkább a nőkre jellemző, szerintem ez is egyénfüggő. Nem mi aggatjuk tele az öltözőszekrényünket, ajtónkat, kamionunkat, autónkat, telefonunkat, monitorunkat, stb. modellek, színésznők képeivel még felnőtt korunkban is... A híres embereket zaklató elmebetegek is általában férfiak.

Hidd el, a nők is képesek felfogni azt, hogy attól, mert valaki a filmvásznon jól néz ki, még nem biztos, hogy az életben is normális, és érdemes lenne együtt élni vele... :) Meg azért tedd a szívedre a kezed...ha elétek állna - mittudomén - Carmen Electra, kíváncsi lennék, hogy hány férfi mondaná azt neki, hogy "bocs, van barátnőm"... Szerintem kevesebb, mint ahány nő megmondaná Chris Hemsworth-nek, hogy foglalt a szíve...
Előzmény: Randal Graves (61) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 06. 01. 10:35 | #62
"Szubjektív dolog mindenkinél más az elviselhető szint. De nem elvárás."

Ez nőknél is így van. A legtöbb embernek mindennel kapcsolatban szűkebb/tágabb "még elviselhető" meg "már túlzás" határsávjai vannak, nem diszkrét matematikai értékeket keres a másikban... Lehet, hogy egy átlagos nőnek szűkebb a tűréshatára, mint egy átlagos férfinak, de az nem igaz, amit állítasz, hogy csak az adott paramétereket pontosan teljesítő férfiakat keresik.

"Ez nem néhány tinilány hanem több tízmillió és az évek alatt százmilió ember. De még mindig nem azt nézed amit írtam."

Azt nézem, hogy hoztál egy ide nem vágó példát (a tinilányok viselkedésével akartad magyarázni a felnőtt nők párválasztási szokásait), és erre reagáltam.
Előzmény: izé012 (60) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 31. 11:26 | #61
Én nem pont erre gondoltam, de benne van ez is. Ha annyira buta a másik személy, akkor idegesíteni fog, ha beszélgetsz vele. Egyébként van többféle buta ember is. Pl. van haverom aki egyetemre járt, ráadásul nevesre, van esze, minden érdekli, sok dologra jó rálátása van. De egy beszélgetés után mégis úgy tűnik, hogy buta. Aki ismeri tudja, hogy nem.

A tinilányos dolgot én se teljesen értem. Az egyértelmű, hogy a nőkből nagyobb rajongást képesek kiváltani a sztárok. Pl kik veszik a bulvár lapok nagy részét? Mi van egy női magazinban és mi van egy férfi magazinban. És általában a nőkből jobban ki lehet nézni, hogy valóban otthagynák a párjukat, ha valami nagyon ismert bálvány odamenne hozzá és megkérné a kezét. Nem tudom kik most ezek a "hatalmas" emberek, régen a brad pitty, clouney volt, most a thor filmekből a szőke hosszú hajút és fekete hosszú hajú muksót istenítik a nők (nem tinik, hanem felnőtt nők). Egy férfi nem hinném, hogy otthagyná a barátnőjét egy modell/szinésznő miatt. Nekünk ez olyan mint a zsiráf, szép-szép, de otthonra nem kellene. Valahol tudjuk, hogy sokkal rosszabb természete van ezeknek a nőknek, mint a jól kiismert párunknak. A nők valamiért szeretik álomra ringatni magukat, hogy ezek a ripacsok a tökéletes férfiak, pedig csak ripacsok.
Előzmény: Nas (59) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 31. 10:48 | #60
Szubjektív dolog mindenkinél más az elviselhető szint. De nem elvárás.

Megint csak elviselhető szint ami hosszú távú kapcsolatnál fontos.

Ez nem néhány tinilány hanem több tízmillió és az évek alatt százmilió ember. De még mindig nem azt nézed amit írtam.
Előzmény: Nas (59) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 31. 00:41 | #59
És mi számít pl. "még elviselhető mértékű" hisztinek...? Ezek megfoghatatlan elvárások, amik jobbára az adott élethelyzetben dőlnek el. Teszem hozzá, a nők sem mérőszalaggal meg Az Ideális Férfiról rajzolt fantomképpel a kezükben járnak pasizni...

"Szinte egyik férfi sem kíváncsi arra h éppen milyen okos az a leányzó ha topmodell alkata van."

Aha. Addig, amíg pl. be nem égeti a pasiját a haverok előtt egy keresetlen elszólással, ahogy Randal is ecsetelte...

Néhány tinilány viselkedéséből azért ne vonj már le messzemenő következtetéseket a felnőtt nők párválasztási szokásaira vonatkozóan. Eleve ezt a fajta rajongást az a néhány lány is kinövi felnőtt korára, aki tiniként esetleg ilyen volt, másrészt kamaszként a fiúk is hajlamosak a túlzott érzelmi kitörésekre, csak náluk ez nyilván nem fiúzenekarok koncertjén történő csápolásban érhető tetten, hanem másban. De ugyanaz a kategória, a kamaszkori érzelmi ingadozások, még labilis személyiség, könnyebb fanatizálhatóság eredménye, és ez is személy-, nem pedig nemfüggő dolog.
Előzmény: izé012 (58) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 30. 23:25 | #58
Szerintem nem teljesen mindegy. Az egyik esetben egy elvárás van a másik felé h az milyen szintet és tulajdonságot tudjon magáénak. A másik esetben nincs ilyen megkötés nem baj ha a nő hisztis kicsit csak ne vigye túlzásba tehát a férfi számára elviselhető szinten maradjon. Szerintem van különbség a kettő között.

A szürke egérke egyáltalán nem igaz nem tudom miért ezt olvastad ki a szavaimból. Egyáltalán nem középszerű nő az aki nagyon jól néz ki de közben nem túl hisztis nem túl nyafogós nem túl okos és nem túl buta. Szinte egyik férfi sem kíváncsi arra h éppen milyen okos az a leányzó ha topmodell alkata van.

Ha nem tudod miről beszélek akkor szerintem nézz meg pár Beatles koncertet vagy mai Justin Bieber koncertet és megtudod. Lehet h te nem voltál ilyen de a nők többsége igen. És a példát összehasonlításként írtam a fiúkkal akik máshogy viselkednek ilyen szempontból mint a lányok. Mintegy alátámasztásaként annak amit írtam előtte. Lehet h csak tinilányok de ők is nők csak még fiatalok.
Előzmény: Nas (56) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 30. 23:03 | #57
Szerintem az általad írt közös érdeklődési kör nagyjából azt takarja le amit én írtam az elvisehetőséggel kapcsolatban csak kissé más megközelítésben.
Előzmény: Randal Graves (54) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 30. 22:21 | #56
Teljesen mindegy, hogy úgy fogalmazod meg a kitételeidet, hogy ilyen meg olyan legyen a másik, vagy úgy, hogy ilyen meg olyan ne legyen...a kitétel az kitétel. A te leírásod alapján a férfiak a teljesen középszerű, szürke egérkékre buknak, ami marhára nem igaz.

A te analógiádra én is mondhatnám, hogy egy nőnek meg alapvetően annyi fontos, hogy a férfinak legyen valami értelmes életcélja, megbízható legyen, és meg tudja nevettetni a nőt, marhára nem kell Adonisznak vagy Csekonics bárónak lennie.

Soha nem voltam szerelmes fiú tinisztárokba, és nem sikítoztam koncerteiken, szóval nem tudom, miről beszélsz. Nőkről volt most szó, nem tinilibákról...
Előzmény: izé012 (53) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 30. 22:08 | #55
Verekedni életemben egyszer verekedtem (az edzéseket leszámítva), de akkor is a másik jött nekem, felnőtt fejjel soha nem ütöttem meg senkit (se férfit, se nőt, se gyereket). Kiabálni szoktam néha (kb. félévente-évente egyszer), de csak indokolt esetben.
Előzmény: Randal Graves (50) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 30. 21:43 | #54
Szerintem a legfontosabb, hogy legyen meg a közös nyelv, téma, érdeklődési kör. Nem tudom pontosan leírni, van 1-2 csaj, akivel kb a semmiről is órákat tudok beszélni, és vannak olyanok, akivel ha az életem múlna se tudok 3 mondatnál többet kinyögni, pedig látszik, hogy bejövünk egymásnak, ő is erőlködik, én is, csak nem megy.
Nekem egyszer volt kimondottan gyönyörű barátnőm és rá is fáztam. Bár vele megvolt a közös hang. A többiek átlagosak voltak, egy idő után megszépültek a szememben. Viszont a csajokra az igaz, ha jó és harmonikus kapcsolatban vannak, akkor hajlamosak sokkal jobban kinézni, biztos a kisugárzás. Ismerek pár csajt, akire ez hatványozottan igaz. Nem látom fél évig, vagy akár egy évig se, összefutok vele, és csak ámulok, hogy milyen jól néz ki.
Előzmény: izé012 (53) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 30. 20:54 | #53
Ezzel a kijelentéseddel nem értek egyet. Egyrészt te is ugyanúgy általánosítasz ezzel mint a másik oldal ami nem hiszen h eredményre vezetne. Másrészről pedig mi férfiak szerintem nem keressük annyira a tökéletes nőt mint ti a tökéletes férfit. Amiket írtál h mit keresünk bennetek annak nagy része egyáltalán nem igaz. A jó kinézet és esetleg a kedvesség igen azt tényleg keressük és jó ha minél szebb a nő de de a többi tulajdonságot nem keressük.

Ha jól vettem észre rátok általában az a jellemző h úgy kerestek férfit h az >legyen< jóképű jó testfelépítésű okos ügyes szép bátor romantikus humoros hűséges és itt még jön köbö kétszáz tulajdonság melyek egy része ellent is mond a másiknak. Mi pedig úgy keresünk nőt h leszámítva a szépség kedvesség részt h >ne legyen< ilyen vagy olyan. Ne legyen hűtlen ne legyen túlzottan hisztis ne legyen túl buta vagy túl okos ne legyen rossz ízlése ne legyen túl valamilyen. Tehát nekünk a kinézeteteken túl nincs különösebb elvárásunk veletek szemben egyedül talán csak annyi h tudjunk titeket hosszú távon is elviselni mert egy hosszútávú kapcsolathoz ez kell. Ezzel szemben ti valóban a tökéleteset próbáljátok megszerezni minden téren már amennyire csak lehetőségetek van rá. Mi akkor is megnézzük a jómellű nőket ha egy jómellű nő a kapcsolatunk és hajlandóak vagyunk akár alkalmi vagy akár többszöri alkalmi kapcsolatra is más nővel még akkor is ha a párunk jobb nála. Igazából mi inkább a lehetőséget keressük nem a tökéleteset.

Pölö mi nem leszünk szerelmesek a lány tinisztárokba még ha jól is néznek ki. Különösen nem szerelmesedünk beléjük ha éppen van már párunk. Szívesen lefeküdnénk velük de nem habarodunk beléjük és nem sikítozunk a koncertjükön. Ezzel szemben a tinilányok még akkor is szerelmesek a fiú tinisztárokba ha amúgy van párjuk. És ha az a tinisztár elérhető lenne számukra akkor a meglévő párjukat abban a pillanatban dobnák a tinisztár kedvéért mert az képviseli a tökéleteset és a meglévő fiú csak egy hiánypótló mert számára épp az az elérhető szint. Mondjuk ez csak a saját megfigyelésem alapján van így de úgy vettem észre h ez különbség a férfiak és a nők párválasztási szokásai között.
Előzmény: Nas (47) 0 VÁLASZ
cila 2014. 05. 30. 20:32 | #52
"Ti, leányok, ne tegyétek"
Ravennë
Ravennë 2014. 05. 30. 20:15 | #51
Kiskoromban birkóztam bátyáimmal, (és boxoltam apummal :D) nekem az számított életem egyetlen "verekedésének". :P
Személy szerint UTÁLOM és ELÍTÉLEM az erőszak minden formáját. Kevés olyan eset van, mikor kiborulok, azt is általában mérgemben elintézem egy "mekkora egy fasz vagy..." kijelentéssel és normálisan elmondom a véleményem, hogy miért gondolom úgy. Általában inkább akkor emelem fel a hangom, mikor (drasztikusan!) igazságtalanul viselkedik valaki és kiállok a másikért, de inkább törekszem a konfliktusok elsimítására, mint azok generálására... azt vettem észre, hogy az olyan ostoba emberekkel, akik azt hiszik nem lehet csak ordítozással és verekedéssel megoldani egy konfliktust, azokkal érdemes úgy beszélni, mint ha óvodások lennének, észre sem veszik ha manipulálod őket annak érdekében, hogy befogják. Ostobákkal nem érdemes kezdeni...
Előzmény: Randal Graves (50) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 30. 19:21 | #50
egyébként visszakanyarodhatnánk az eredeti témához.
Ti csajok verekedtetek már? Akárkivel? Milyen gyakran emelitek fel a hangotokat?
Én egyszer vettem részt verekedésben és azt se szándékosan.
Randal Graves 2014. 05. 30. 19:14 | #49
hát azért annak se örülnék, ha kölcsönkéri a borotvámat, meg annak se ha borostás :D

Előzmény: Ravennë (48) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 05. 30. 17:01 | #48
A megfelelő társ számodra egy nővé operált férfi lenne. Szép külső, TÖKÉLETES belső tulajdonságok! Mit szólsz? ;)
Előzmény: Randal Graves (44) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 30. 15:02 | #47
Ja, meg azt is tegyük azért hozzá, hogy minden férfi tökéletes barátnőt akar. Legyen karcsú, de nagymellű, jóseggű, széparcú ÉS értelmes, kedves, hűséges, házias, nézzen fel a férfira, legyen jó ízlése, ne legyen hisztis, stb. Aztán ha az alapján választanak barátnőt, hogy a külsejével fel lehessen vágni a haverok előtt, viszont a többi tulajdonságban meg nem azt kapják, amit szerettek volna, akkor rögtön megy a picsogás, hogy "nincsenek normális nők". De, jelentem, normálisak vannak. Tökéletesek nincsenek. Ahogy tökéletes férfiak sincsenek, akik a tökéletes nőket megérdemelnék...
Előzmény: Randal Graves (44) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 30. 14:36 | #46
Nem tudom, ezt ki magyarázta (szerintem senki). Nekem nem változott meg a véleményem, mert az eddig is az volt, hogy teljesen mindegy, hogy egy pasival, vagy többel csinálja ezt valaki, ha anyagi okokból van velük együtt, az prostitúció, és az ilyen nő kurva (mindegy, hogy a sarkon áll, vagy luxusvillában él). - Ez viszont az ilyen alapon felkínálkozó nőt elfogadó férfit is minősíti ám...! (Ettől persze még akár működhet is egy ilyen kapcsolat, nem kell mindenkinek rózsaszín vattacukorfelhőkben élnie, csak akkor ezt lássa be, fogadja el mindkét fél.)

Az a baj, hogy te nem az egyes eseteket nézed, hogy adott 2 ember (történetesen egy férfi és egy nő), akiknek nem működik a kapcsolatuk, és ezért ki, mivel, milyen mértékben lehet felelős (mert MINDIG kettőn áll a vásár...ha félretennéd a prekoncepcióidat, és meghallgatnád a női oldalt is, biztos, hogy ők is tudnának érdekes dolgokat mesélni...). Te viszont ehelyett alapból abból indulsz ki, hogy a nők természetükből fakadóan önzők, gecik, gonoszak, és minden életcéljuk a férfiak életének megkeserítése. Így persze, hogy nem is fogsz soha mást észrevenni részükről...
A férfiak ugyanúgy csinálnak szemét dolgokat nőkkel, ez nem a nemen múlik, hanem az illető személyiségén, erkölcsi tartásán, lelkivilágán. Egyetlen negatív tapasztalat alapján elítélni kb. 3 billiárd embert elég nagy butaság, illetve így saját magadat fosztod meg attól, hogy találj egy új párt, akivel viszont lehet, hogy jól kijönnél (magad mondtad, hogy pozitív példák is akadnak azért az ismeretségi körödben (is), tehát akkor mégsem annyira biztos, hogy minden nő hülye picsa...). Persze úgy nyilván soha nem fog ez sikerülni, ha eleve úgy állsz hozzá, hogy "biztos csak a pénzemet akarja"...

Itt ráadásul senki nem is akar összejönni veled, vagy elvenni a pénzed, csak kommentelünk, mégis minden adandó alkalommal nekitámadsz, ha egy nő bármiről nyilatkozik (főleg ha ilyen témában)... Ez már rögeszmés, paranoid üldözési mánia, ne haragudj.
Előzmény: Randal Graves (44) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 30. 10:46 | #45
nem ez volt
Előzmény: FatSnakeFoot (43) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 30. 10:46 | #44
Akkor kb megmagyaráztátok (nem tudom ki volt), hogy valójában nem is számító ribanc a csaj és valójában szerelmes a férfibe, és egy férfihez tartozik a vagyona is. Én csak pislogtam.
Ezt persze hosszasan ecseteltétek, hogy nőnek fontos az anyagi biztonság, meg az is lehet vonzó, így nem átveri a férfit, ha azt mondja szereti.

Én valójában örülök, hogy megváltozott a véleményed(etek), és az a normális, ha valaki az ilyet elítéli.

Igen égettem meg már magam és nem bízok a nőkben (azóta). A mai napig nem hiszem el, hogy egy olyan szép külsőhöz hogyan tartozhat olyan pénzéhes és gonosz belső. De nem csak a pénzéhessége zavart, hanem ahogy meg akart változtatni, irányítani, diktálni. Azóta nem is volt csajom, pedig ismertem meg nagyon kedves(nek tűnő) lányokat, és közös ismerősök adták az infót, hogy bejövök neki, stb...
A környezetemben is sok havertól hallom, hogy irigyelnek, mert egyedülálló vagyok. Van olyan haverom, aki mindig úgy jelenik meg a csajával, mintha egy jó nagy veszekedés után lettek volna, a csaj folyton oltja. Persze nagyon szép a csaj, igazi modell alkat, nagy cicikkel, még milyen lehet ruha nélkül, de nekem nem kellene olyan csaj, aki csak puffogni tud, pláne a haverok előtt.
Kb. mikor összejönnék egy csajjal végiggondolom, hogy milyen tapasztalataim vannak, haveri körben mi van (van 1-2 pozitív példa, de sokkal több negatív). A végén pedig kihátrálok, maradok az egy koktélos csajoknál, akiknek 3 nap múlva a nevét se tudom. Vagy a fákkbáddiknál.
Na ez van, ha már ilyen szépen kérdeztétek.
Előzmény: Nas (41) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 30. 09:41 | #43
Vagy ez, mert itt volt nagy hangja a női szívek "szakértőjének".:D
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=25566
Előzmény: Nas (42) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 30. 09:36 | #42
Ja, szerintem is ez az. Nagyon magára vette, hogy őt még egy nő sem akarta jól kihasználni, hogy utána visszavághasson a sérelmeiért... :D
Előzmény: FatSnakeFoot (40) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 30. 09:35 | #41
"Kb azt mondtátok ki, hogy neki ez jár, és milyen bunkó a pasi, hogy kirúgja."

Kb. sem mondott ilyet senki, ez csak a te fejecskédben történő elferdítése a női véleményeknek, mert nem azt olvasod, ami oda van írva, hanem amit bele akarsz magyarázni.

Senki sem védte azokat a nőket, akik másokat kiforgatnak a vagyonukból. Ami meg lett említve, az annyi volt, hogy az a faszi, aki a vagyona fitogtatásával akar nőt szerezni magának, ne csodálkozzon, ha csak pénzéhes kurvák tapadnak rá. A "párkapcsolat" ebben a formában egy szolgáltatás gyakorlatilag, amiben az eltartásért cserébe élettársa lesz a nő a férfinak. (Más posztnál már említettem, hogy az én szememben is ez ugyanúgy prostitúció mintha az út szélére állna ki. Aki viszont prostituálttal kezd, az legyen tisztában a körülményekkel és a következményekkel, vagy utána ne nyafogjon, ha pofára esik.)

Jellemző, hogy azok a férfiak sopánkodnak a legjobban, hogy néhány nő csak a pénzt, a külsőségeket nézi, akik egyrészt a nőkben szintén csak a külsőségeket keresik, másrészt pénz nélkül nem is nagyon tudnának párt találni maguknak (szóval rohadt nagy szerencséjük, hogy vannak nők, akik csak a pénzt nézik)... Erre a kettős mércére hívtuk fel a figyelmet, illetve elegünk lett az ezzel kapcsolatos pasihisztiből, amit te is rendszeresen levágsz.
Egyébként vannak szép számmal normális nők is...csak azok, picinyem, nem veled fognak leállni, ezért nem találkoztál még velük (ha találkoztál -e már egyáltalán bármilyen nővel). Szánalmas már ez a választott nicknevednek való görcsös megfelelési kényszer minden kommentedben...
Előzmény: Randal Graves (38) +1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 30. 09:31 | #40
Lehet, hogy erre gondolt:
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=25702
Legalábbis ennél a posztnál látom úgy sikoltozni.:)
Előzmény: Ravennë (39) -1 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2014. 05. 30. 02:10 | #39
Mék' ez a poszt?
Előzmény: Randal Graves (38) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 30. 01:03 | #38
lehet te is ott voltál, a nők védték a ribancot, mert és azzal indokoltatok, hogy ez is egy szakma, ezért megdolgozott.
Ha most már nem az a véleményed, annak csak örülök.

Kb azt mondtátok ki, hogy neki ez jár, és milyen bunkó a pasi, hogy kirúgja. Ez olyan, mint a szélhámos, hogy ő is megdolgozik a pénzedért, de vajon meg is érdemli?
Számomra, aki nem teremt új értéket, vagy nem egy régit tesz jobbá az nem értékes része a társadalomnak, akár fel is akaszthatná magát, pl ezek a ribancok, szélhámosok, csalók, rablók, (celebek, politikusok...)
Előzmény: Nas (37) -1 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 29. 21:57 | #37
Itt csak veled van gond, meg a csőlátásoddal. Olvasd már vissza azt a posztot! Ki védett kit...?
Előzmény: Randal Graves (30) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 29. 16:14 | #36
Nincs nők iránt ellenszenvem és buzi sem vagyok. De ha neked ez jött le az eddigi írásomból és erre a következtetésre jutottál akkor egy kis homofóbiát és egy csipetnyi látens homoszexualitást azért kinézek most belőled... :-)
Előzmény: FatSnakeFoot (34) -1 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 29. 16:10 | #35
Ha agyonütnek se merném biztosan kijelenteni h a képen egy nő van. Olyan érdekes kis pubertás bajsza van. :-)
Előzmény: Randal Graves (31) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 29. 16:08 | #34
Szóval érdekel a sorsom, finoman érdeklődsz és segíteni szeretnél. Most már értem a nők iránti ellenszenvedet. Csak nem buzi e vagy aranycsillag?!:)
Amúgy de, már zavarsz...
Előzmény: izé012 (32) -1 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 29. 16:07 | #33
Nem ismerős számomra az a poszt de meggyőződésem h a nők nagyobb része azért normális. Valamilyen fokú elfogultság a női oldal felé persze többségükben van de hát ez alól mi sem hinném h kivételek lennénk a mi oldalunk felé. :-)
Ugyanakkor én sem értem ezt a válás utáni vagyonmegosztással kapcsolatos szokást. Bizonyított tény h a házasságok többségében a férfi nagyobb vagyont visz be a házasságba mint a nő és elenyésző azon házasságok aránya ahol a nő visz be többet. Tehát kijelenthető h egy válás esetén a nő jár jobban nem beszélve a gyerektartásról ha esetleg született gyerekük is hiszen azt szinte mindig a nő kapja. Szerencsére azért van megoldás rá legalábbis Magyarországon erre találták ki a házassági szerződést.
Előzmény: Randal Graves (30) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 29. 16:01 | #32
Ez nem párbeszéd hanem értelmetlen szócséplés. Részedről pedig érvek nélküli provokálás meg hiedelmeken alapuló nagyképűség.
Egy kérdésem lenne még ha nem zavarok túlságosan. Trollkodni jársz ide vagy az egódat próbálod helyrerakni? Egyik sem probléma hiszen 18 évesen ez megszokott a fiataloknál. Majd kinövöd ha nagy leszel csak érdekel a motivációd hátha tudok segíteni.
Előzmény: FatSnakeFoot (29) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 29. 15:52 | #31
nagyon tetszik ez a mém, és van is igazságtartalma:
http://9gag.com/gag/ay5w9VM
Randal Graves 2014. 05. 29. 15:02 | #30
Volt itt már poszt golddoger ribancról és akkor minden HÖLGY itt ki is állt mellette, mert ha egyszer elcsavarta a férfi fejét, akkor megérdemli a vagyonát. A végén a ribanc volt az áldozat és a férfi a nagy szemét, mert hogy meri elhagyni. Én csak pislogtam. De akkor lehet csak az itt lévő csajokkal van a gond.
Előzmény: izé012 (28) -1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 29. 14:59 | #29
" Ne haragudj de ezek után nem folytatom a veled való párbeszédet"
Nem bírod megállni mi?!:)
Előzmény: izé012 (27) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 29. 14:38 | #28
Azt azért nem mondanám h a mai nőkkel gond lenne mert ez erős általánosítás. Köztük is van sok normális igazi hölgy és köztünk is van tökkelütött tuskó. És szerintem ez régen sem volt máshogy.
A második és harmadik bekezdésedre viszont szerintem is hasonló reakció lenne az emberek részéről. Továbbá szerintem is sok olyan apró dolog van amivel a nők többet kapnak és fel sem tűnik sem nekik de még sokszor nekünk férfiaknak sem mert természetesnek vesszük h az a nőknek jár. Ha fel is soroljuk mindezen dolgokat akor is általában csak legyintenek rá az emberek főként a nők miközben a saját hasonló problémáikat sokkal súlyosabbnak érzik. Lehet h ez így van rendjén?
Előzmény: Randal Graves (26) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 29. 14:33 | #27
Ezek szerint nem személyeskedtem veled csak írtad mert úgy gondoltad h ez is egy érv lesz. Nem lett az.
Előzmény: izé012 (25) 0 VÁLASZ
Randal Graves 2014. 05. 29. 00:35 | #26
hagyjad, nem ismeri be úgyse hogy félreolvasott valamit, vagy csak nem fogta fel.
Olyan kérdéseket tesz fel, amit előtt fejtettetek ki.
Néha egy meme nagyon jól leír egy társadalmi helyzetet, pl ez.: http://9gag.com/gag/a8WOLGe
A nőknek biztos komplexusuk van, hogy rengeteg helyen akarnak bizonyítani, irányítási vágyat éreznek a férfiak felett. Míg mi férfiak a legritkább esetben szeretnénk irányítani nőket. Sőt azt szeretjük, ha van saját gondolata és eredeti. Ez az irányítási vágyat egyfajta felsőbbrendűségi érzettel lehetne magyarázni.

Én olyan esetre is kíváncsi lennék, hogy a nő kezdi a szokásos hisztit, elkezd csapkodni rugdalni, mindenki nevet mosolyog, a hapsi megunja és ugyanúgy lefogja a csajt, mint az első esetben. Akkor megint azzal jönnek, hogy hívják a rendőrséget? Ha igen, akkor nem lehet semmit tenni ez ellen, még magadat se védheted meg, mert nem illik egy HÖLGYET lefogni/bántani.

Egyébként a bíróságokon elfogadott indok, hogy "erőszakoskodni akart velem", ha nő mondja, és enyhítő körülmény. Ha férfi, akkor meg kiröhögést kap. Kezd a kisebbségi kérdésre hasonlítani az eset. Ha egy cigány megöl egy magyart, kap x év börtönt. Ha egy magyar összeverekszik egy cigánnyal és a kiérkező rendőrnek a cigány azt mondja, hogy faji alapon érte támadás, meg "büdös cigányak" nevezte, akkor kap a magyar 2x év börtönt. És pedig egy gyilkossággal állítjuk párhuzamba ezt a faji alapon indított támadást.

Egyébként meg készült nagyon sok videó arról, hogy a nőknek mennyivel több joguk van sokmindenhez, mint a férfiaknak. Rengeteg dolgot megúsznak, nap mint nap, kb olyan apró dolgokat, amik fel se tűnnek már. Viszont van rengeteg nő, akinek ez feltűnt és már szándékosan erre játszanak rá.

Mondjuk nem tudom mit várok egy olyan női társadalomtól, ahol elfogadott munkának számít, ha egy nő kifog egy gazdag hapsit és csak a pénzéért van vele. Igen, a golddigging egy elfogadott munkakör. És ha erre úgymond rájön a férj és kidobja a nőt, akkor a férfi az igazi szemét, mert mit képzel magáról. És a nőknél elfogadott dolog, hogy ilyenkor az ilyen nő megérdemli a hapsi fél vagyonát, joggal tart rá igényt, mert megdolgozott érte. Lehet én vagyok régimódi, de a mai nőkkel elég nagy gond van.

A végére egy nagyon találó mondást, mert már így is hosszú lettem: "Ne próbáld meg megérteni a nőket, a nők értik a nőket és utálják egymást."
Előzmény: izé012 (23) -2 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 28. 20:22 | #25
Elmondanád h mikor személyeskedtem pölö veled? Nagyon megköszönném ha idéznéd.
Előzmény: FatSnakeFoot (24) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 28. 14:27 | #24
" Ne haragudj de ezek után nem folytatom a veled való párbeszédet"
Ne csináld, mert rögtön a Dunának megyek. :)
Tudod, az a baj, hogy ha valaki reagál az írásodra vagy próbál felvilágosítani dolgokról, akkor azt te egyből támadásnak veszed, még ha az illető nem is annak szánja.
Ha nincs más ötleted, akkor elkezdesz személyeskedni és picsogni.
Az interneten annyi szemetet, érvet és ellenérvet össze lehet szedni, hogy ha nem haragszol én nem megyek bele üres, értelmetlen linkelgetésekbe, noname blogírók által összetákolt cikkekből.
További jó morgolódást...
Előzmény: izé012 (23) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 28. 14:15 | #23
Nekem van gondom szövegértéssel??? Olvastad már azt amiket írsz akár itt akár a vonatos részen? Ne haragudj de ezek után nem folytatom a veled való párbeszédet mert az h nem érted a leírtakat még csak elmegy de h érdemi érvek nélkül pusztán légbőlkapott hiedelmek alapján kalimpálj és még te gyere szövegértelmezéssel az számomra nem opció. Sajnálom.
Előzmény: FatSnakeFoot (22) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 28. 13:34 | #22
Már a múltkor is gondod volt a szövegértéssel, ezt azóta sem nőtted ki. :) Biztosan azóta van benned tüske.
Én nem az általad linkelgetett, idézett szövegre gondoltam(bevallom el sem olvastam), hanem arra a hozzászólásra, amire reagáltam és amibe te utána belekötöttél. Nem számít.

1. Ugye nem akarod most elkezdeni századjára ezt a témát, ami hétről-hétre előjön?!Mert ebbe én nem leszek partner, ellenben ha jó kedvében találod Nas-t, akkor ő biztosan szívesen helyreteszi a kis lelki világodat.:)
2. Idegesség?! Kettőnk közül itt te vagy ideges és frusztrált, de ezt már más posztnál is felfedeztem.
" A te írásodban viszont azt érezni h a nőkkel szembeni negatív diszkriminációt ellenzed de a férfiakkal szembenit már nem."
Rosszul vetted ki. A negatív diszkriminációt nem támogatom függetlenül attól, hogy nővel vagy férfival esik meg. Ezt nem is olvashattad tőlem. Egyszerűen csak üres vergődésnek gondolom egyesek részéről azt, ahogyan próbálják bizonygatni, hogy mekkora elnyomásban élnek Európa szívében a férfiak.:) Mert hülyeség. Ahogy írtam, természetesen van ellenpélda és vannak hátrányok, de azok köszönőviszonyban sincsenek a női hátrányokkal vagy a férfi előnyökkel.

3. "A linkelt könyvben és sok más statisztikában sőt jelen videóban is említik h egyáltalán nem igaz az h a nőknek kellene jobban félniük" , "Statisztikailag bizonyított h a családon belüli erőszak legalább 40%át nők követik el"
Most akkor mi van? A te statisztikád is azt igazolja, hogy a nők kevesebb százalékban követnek el erőszakot férfiak kárára. Mert gondolom, ha 40%-ban nők az elkövetők, akkor 60%-ban férfiak. Vagy vannak Koncsitákra is kitérő adataid?!
Ezer oldalról tudnék neked statisztikákat hozni és ellenpéldával szolgálni. Nem kell ebbe belekeverni a médiát. Ez itt zajlik a szemünk előtt, nap, mint nap tapasztalja az ember.

Végezetül leírom neked még egyszer lassan, tagoltan, hogy te is megértsd. Nem támogatom a férfiak negatív diszkriminációját és a férfiak sérelmére elkövetett lelki vagy fizikai bántalmazást sem, csupán arra próbáltam kitérni, hogy egyáltalán nincs ma sem Európában, sem Magyarországon olyan rossz helyzetben a férfitársadalom, mint ahogyan azt te vagy egyesek gondolják.
Előzmény: izé012 (21) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 28. 12:29 | #21
Találjuk ki mit akart mondani a másik??? Miért forgatod ki azt amiből csak a címet olvastad el és semmit nem értettél meg? Ráadásul le volt írva eléd nagy része annak amire most rákérdeztél melyik részét nem értetted? :-O

1 - A 'nemi diszkrimináció sok helyen elfogadottá vált' dologra.
A legtöbb európai országban és más nyugati berendezkedésű társadalomban a nők hamarabb mehetnek nyugdíjba. Minden demokratikus országban válás esetén a nő kapja a gyereket és ez a törvényekben is garantálva van a férfinak szinte esélye sincs arra h a gyerekét megtartsa holott a válások 80%át a nők kezdeményezik. Válás esetén a nő tartásdíjat kap a férfitól aminek az aránya egyes USA államokban elérheti a férfi fizetésének 50-60%át is. Az USA több államában egy nő ha megöli a férjét védekezhet azzal h a férje erőszakoskodott vele és ezzel van esélye elérni h kisebb büntetést kapjon. A férfiaknak erre nincs lehetősége neki ezt a jogot nem adja meg a társadalom. Ha egy nő feljelenti a férfit zaklatásért vagy bántalmazásért akkor mindenki elhiszi neki akár csak azért is mert nő mondta míg ez fordítva nem áll fenn. A férfi 60%al nagyobb börtönbüntetésre számíthat mint egy nő. A nőknek 2X akkora esélye van arra h egy bírósági büntetés során csak felfüggesztettet kapjon a rendes büntetés helyett miközben ugyanaz a bűne mint a férfinak. A munkavédelmi előírásokban általában a nők azok akiknél szigorúbb szabályokra kell ügyelnie a munkáltatónak pölö anyagmozgatás és hasonló esetékben. Az EUban nemrég hoztak be egy törvényt h az EU egyes vezető szerveiben legalább 30%ban kell nőket alkalmazni. Fordított eset nincs férfiakat nem kell legalább 30%ban alkalmazni sehol tehát a törvény nem a képességek hanem a nemek szerint dönt tehát diszkriminál. Franciaországban törvény bünteti ha valaki apasági tesztet csináltat a gyerekével tehát az apa nem győződhet meg arról h a gyerek valóban az övé mégis egy válás esetén fizetnie kell a tartásdíjat még akkor is ha szerinte a gyerek nem az övé hiszen bizonyítani nem tudja.
Mindezen dolgok a társadalom számára természetesek.
Sok esetben természetesnek veszik az emberek ha nőkkel szemben lép fel pozitív diszkrimináció míg ha egy férfi van pozitívan diszkriminálva akkor a társadalom egésze ellenzi azt. Szerintem erre gondolt ő mikor azt írta h a nemi diszkrimináció elfogadottá vált.

2 - Az iszlám kultúrával kapcsolatban
Szerintem ha nem idegességedben írtál volna akkor te is értetted volna h az illető nem azt írta h ugyanaz a kettő hanem azt h az elv hasonló. Én a szavaiból azt vettem ki h minden diszkriminációt ellenez legyen az nőkkel vagy férfiakkal szembeni és legyen az európai avagy arab.
A te írásodban viszont azt érezni h a nőkkel szembeni negatív diszkriminációt ellenzed de a férfiakkal szembenit már nem.

3 - Hibás a feltételezésed. A linkelt könyvben és sok más statisztikában sőt jelen videóban is említik h egyáltalán nem igaz az h a nőknek kellene jobban félniük. Sokkal inkább igaz az h mindkét nem esetében hasonló arányban fordul elő erőszak a másik nem felé avagy a gyerekek felé. Ennek ellenére te ezt nem vetted figyelembe.
Statisztikailag bizonyított h a családon belüli erőszak legalább 40%át nők követik el néhány statisztika pedig még túl is megy ezen és azt mondja h a nők gyakrabban követnek el erőszakot férfiakkal szemben mint fordítva. A férfiakra jellemzőbb a puszta kézzel való erőszak a nőkre pedig az eszközhasználat. Bizonyított az is h a gyerekekkel szembeni erőszak elkövetői is hasonló arányban nők. Bizonyított h a bántalmazott gyerekek 2/3része fiúgyerek tehát 2X annyi fiúgyereket bántalmaznak mint kislányt. A kórházi adatok alapján a bántalmazott gyerekek esetében a fiúgyerekek általában kétszer olyan súlyos sérüléseket szenvednek el mint a lányok.
http://444.hu/2013/11/21/a-nok-most-verik-le-a-ferfiakon-az-evszazadok-elnyomasat/
http://www.bpk.nyme.hu/fileadmin/dokumentumok/bpfk/Segedletek/2007-2008-1/TakacsJudit/EroszakACsaladban/EroszakACsaladbanII-Levelezo.ppt
Mindezeket te figyelmen kívül hagyod és felülsz a média hülyítésének ahol légből kapott avagy radikális feminista írások anyagát használják fel arra h a férfiak ellen fellépjenek avagy h a férfiak elleni bántalmazások eseteit elbagatellizálják. Az internet és más források is tele vannak azzal h a férfiak hogyan bántalmazzák a nőket de a fordított eseteket nem veszik figyelembe holott azok legalább olyan súlyosak lehetnek. Találsz olyan szervezetet szép számmal ahol a családon belüli erőszaknál a nő és a gyerek védendő míg a férfit meg sem említik mintha az nem is szenvedhetne el ilyet. A társadalom nem áll ki úgy a férfiakért mint a nőkért és pont ezt teszed most te is.

Amit ezen videóban látsz az az h végre talán a férfiak is kezdenek kiállni magukért és h végre van pár nő is aki kiáll a bántalmazott férfiakért ugyanis ez eddig nem volt megszokott. Az utóbbi száz év első lépései a társadalom részéről arra h a férfiak problémáival is foglalkozzanak ne csak a nő problémáival.
Előzmény: FatSnakeFoot (20) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 28. 02:20 | #20
Ez a találjuk ki, hogy mit akart mondani/írni a másik játék?!:)
Egyenlő bánásmódra gondolt?!Csak azt ne mondjátok nekem, hogy ma Európában vagy Magyarországon a férfitársadalom elnyomásban él, mert körberöhögök mindenkit. Mert ő erre célzott.

"A nemi diszkrimináció annyira elfogadottá vált"- Hol?
"a nőknek mindent lehet, a férfiaknak pedig semmit" - El lehet kezdeni sorolni, hogy mi mindent nem lehet megtenni férfiként, hogy pontosan miben nyilvánul meg a fene nagy férfi elnyomás?
"Ugyanúgy, mint ahogyan az iszlám országokban"- Azért az iszlám kultúrát egy lapon említeni az európaival enyhén szólva is kicsit túlzás. Nem hiszem, hogy egy európai férfi hasonló megaláztatásoknak, testi-lelki bántalmazásoknak lenne kitéve.

Nem vitatom, hogy a videóban látható jelenség valós, előfordul(hat), amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, de azért eltúlozni sem kell a dolgot. Szerencsére elég ritka, hogy egy nő vascsővel ütlegeli férjét vagy az utcán lerúgja az ura veséjét. A statisztikák szerint még mindig a nőknek, a gyerekeknek, az időseknek, a védteleneknek van félnivalójuk az erősebb nemtől és nem pedig fordítva.
Nyilván más reakciók születtek volna, ha a videóban egy baseballütővel ütlegelte volna a nő a párját vagy ha komolyabb dolog is történt volna egy-egy taslin kívül.
A médiát ebbe belekeverni megint egy f.szság. Ez neveltetés és felfogás kérdése. Nekem nyomathatják percenként a tévében, hogy mennyire jó dolog, ha letalpaljuk az asszonyt lefekvés előtt, attól még nem kapok hozzá kedvet.

Abban sincs semmi különös, hogy az emberek többsége megmosolyogja. Amíg nem komoly a helyzet, erős fizikai bántalmazás nem történik a férfi kárára, addig a többség nem fog közbeavatkozni. Feltételezzük, hogy olyan nagy kárt nem tehet egy nő a férfiban, mint ellenkező esetben.
Képzeljük el, hogy ha egy csivava lábon harap egy farkaskutyát. Fordítva ugyanez a szitu ugye kicsit másképpen hat az emberre.
Úgyhogy nincs ezen mit csodálkozni és pánikolni sem kell, egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint amennyire ezt egyesek felfújják.
Előzmény: izé012 (19) 0 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 27. 20:37 | #19
Szerintem egyenlő bánásmódra gondolt. Olyanra mint h azonos bűnökért ne kapjon egy férfi 60%kal hosszabb börtönbüntetést csak azért mert ő férfi meg h ne legyen automatikus h válás esetén a nő kapja a gyereket vagy h ne kelljen tartásdíjat fizetni. Meg h ha egy férfit ver egy nő akkor ugyanúgy kiálljon érte a társadalom mintha fordítva történne ne pedig röhögjön rajta.
Idézek egy könyvből pár részletet a kapcsolódása miatt:

'Egy népszerű tévéműsorban a következőiket lehetett látni: Négy férfi mesélt arról, hogyan ütötte őket deréktájon a feleségük egy rúddal, hogyan vágta őket fejbe vagy nyakon egy nyeles serpenyővel. A hallgatóság meg-megújuló nevetéssel nyugtázta a történteket.'

'A bántalmazott nők önsegítő csoportjaiban a nőkről mint áldozatról beszélnek. A PMS Férfi Önsegítő Csoportban a verés lehetséges okairól folyt a vita – a tény, hogy megverték őket, már nem is volt fontos.'

'Összefoglalva, ha a nők bántalmaznak, a férfiak a nők megértésére és a változás elősegítésére helyezik a hangsúlyt; ha férfi a bántalmazó, a nők a helyzetből való kilépést és a férfi börtönbe juttatását tartják elsőrendű feladatuknak. A feministák mottója: „Soha nem lehet ok arra, hogy
valaki megüssön egy nőt.” Nem hangzana jobban így: „Soha nem lehet ok arra, hogy valaki megüssön valakit?” Erre a distinkcióra senki sem hívta még fel a figyelmet a tévéműsorban.'

'A harmincnyolc éves Michael, építőmunkás és amatőr rögbijátékos, éjjelente elbarikádozta magát egy üres szobában, hogy megvédje magát aprócska felesége támadásaitól. Hároméves házasságuk alatt a nő többször megdöfte, megszurkálta, megrúgta őt és meg is dobálta virágcserepekkel. Izmos, erős testalkata és százöt kilója ellenére a férfi félt az éjjeli támadásoktól. „Senki sem hinné el, ha elmondanám, hogy az állandó összetűzések amiatt vannak, hogy a feleségem üt-ver engem, ha teheti. Még mindig van rajtam egy forradás, amit akkor szereztem, amikor a körmével belém mart. A lányom sikítása, amikor ezt látta, egész életemben elkísér.”'

'A harminckét éves Paul, leszerelt brit tengerész, elmondta, hogy felesége, Claire, egy reklámügynökség vezetője, bármely pillanatban „ádáz vadmacskává” válhat. Bármilyen apróság kiboríthatja. „Ilyenkor leránt a földre, megrúg, és nagy csomó hajat tép ki a fejemből. Én soha nem ütök vissza, mert vékony, apró testalkatú nő.”'

'A negyvenkét éves brit rendőrtiszt, akit fegyveres bűnözőkkel való küzdelemre képeztek ki (a brit rendőröknél nincs fegyver), kétszer került kórházba százhatvan centis felesége miatt. Az eseteket nem jelentette a rendőrségen. Azt mondta: „Ha elmennék az őrsre a kollégáimhoz, és bejelenteném, hogy a feleségem rendszeresen üti a fejemet és a testemet bármivel, ami a keze ügyébe kerül, meghalnának a röhögéstől.”'

'A London Times cikke beszámolt a brit rendőrtisztek megdöbbenéséről, amikor nők által elkövetett erőszakos cselekményekkel találkoztak. Ahogy egyikük mondta: „Át kellett értékeljem a helyzetet. Tíz évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egy nő megverjen egy férfit. Ma már szokásosnak számít.” A helyzet az, hogy a férjek elleni támadások valószínűleg épp olyan gyakoriak voltak tíz évvel azelőtt is, ám az, hogy akkor még ennek lehetőségét sem tartották reálisnak, elvakíthatta a rendőröket, és nem vették észre az orruk előtt rendszeresen lejátszódó eseményeket.'

'Az amerikai újságokban most kezdenek olyan cikkek megjelenni, amelyek az erőszakos lányok által bántalmazott fiúk érzéseivel foglalkoznak, de férfi áldozatokról nem esik szó. Példaként íme, a tizenöt éves Bobby Papiere esete, ahogy a Houstonban megjelent:
A szüleim egyik kedvenc mondása – amit nagyon utálok –, hogy „ahogy a húgod üt meg téged”. Ezen azt értik, hogy ha a húgom üt meg, az nem is fájhat, mert nem tud erősen ütni. Ezért a szüleim nem is engedik, hogy visszaüssek neki. Így aztán (ha a szüleim nincsenek a közelben),
a húgom odaáll elém, és jól megüt – majd azt mondja: „Meg fogom mondani, hogy megütöttél!” Gyűlölöm ezt az egészet.'

'Amikor 1975-ben elvégezték az első átfogó felmérést, Suzanne Steinmetz, Murray Strasus és Richard Gelles kutatók alig hittek a szemüknek. Úgy látszott, hogy a két nem képviselői egyenlő arányban ütik meg egymást. Tucatnyi kérdés merült fel („Nem lehetséges, hogy a nők csak
önvédelemből ütnek?”; „Nem a nők sérülnek meg inkább?”). A következő negyedszázadban több mint száz kutató ellenőrizte ezeket az adatokat, saját felméréseikkel. E kutatók körülbelül fele nő volt és legtöbbjük feminista. Azt várták, hogy az adataik rácáfolnak Steinmetz, Straus és Gelles
eredményeire.
Becsületükre legyen mondva, hogy azon előfeltevéseik ellenére, hogy a férfiak bántalmazzák a nőket, az Egyesült Államokban, Kanadában, Angliában, Új-Zélandon és Ausztráliában végzett minden ilyen irányú kutatásban szerepelt a két dolog egyike:
A nők és a férfiak vagy egyforma gyakran verik egymást, vagy a nők gyakrabban, mint a férfiak. Ehhez jön még az, hogy majdnem minden felmérés szerint a nők többször kezdeményezik az erőszakot, és még inkább igaz ez, ha komoly erőszakról van szó. A nők maguk elismerik, hogy
könnyebben folyamodnak erőszakhoz és könnyebben kezdeményezik azt. Végül, a nők gyakrabban kezdeményeztek olyan komoly erőszakot, amit nem viszonoztak. Minél szélesebb körű és kidolgozottabb volt a felmérés, annál inkább azt mutatta, hogy a nők szignifikánsan
erőszakosabbak.'

http://ddl7.data.hu/get/0/5767751/warren_farrell_miert_nem_ertik_.pdf
Előzmény: FatSnakeFoot (18) -1 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 27. 17:45 | #18
Jaj, egyem a szívedet, há' mivel manipulálja a kis világodat az a csúnya média?! :)
"a nőknek mindent lehet, a férfiaknak pedig semmit" Hüpp-hüpp-hüpp
Miért, mit szeretnél annyira te is? Mondjuk havonta menstruálni vagy esetleg gyereket szülni?
Előzmény: Atlagember (17) 0 VÁLASZ
Atlagember 2014. 05. 27. 15:57 | #17
Talán azért nem avatkoznak közbe a járókelők, ha egy nő bántalmaz férfit, mert tudják, hogy ők is megüthetik a bokájukat. A nemi diszkrimináció annyira elfogadottá vált, hogy ha valaki közbeavatkozna, akkor őt vennék elő és még a végén ő lenne a bántalmazó.
A mai média által manipulált világunkban teljesen természetessé vált, hogy a nőknek mindent lehet, a férfiaknak pedig semmit. Ugyanúgy, mint ahogyan az iszlám országokban meg a férfiaknak lehet mindent és a nőknek semmit. Meg kellene találni a középutat végre, de ez a hatalmon lévőknek egyáltalán nem érdeke sehol sem.
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 27. 09:26 | #16
hát én a neveletlen gyerekek szüleire csak azért nem szólok rá, se a gyerekre, mert éppen nem tudom, hogy miért hülye a gyerek. Lehet, hogy egész nap ébren volt. De szívem szerint rászólnék a gyerekre is, hogy nem kéne hisztizni, rugdosódni, ha azt látom, és rászólnék a szülőre is, hogy nem kéne tán megnevelni a gyereket? Közben persze meg nem az én kölyköm, szóval így járt az a szülő, akit megrugdos a gyereke.
Előzmény: Nebel (3) 0 VÁLASZ
PedroB 2014. 05. 27. 09:21 | #15
Ez nem indok. Volt nekem már olyan barátnőm aki gondolkodás nélkül összecsomagolt volna (pedig sokkal könnyebb volt nálam), pusztán azért mert tizenx éve harcművészetet tanul. Mellette meg ismerek olyan srácot akit a szellő is fellök, nem hogy egy 40 kilós "védtelen lány".
Jól mondja a reklám: az erőszak az erőszak! Hasonló elbírálást érdemel mindenki.
Előzmény: Nebel (3) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 27. 08:57 | #14
De mit röhögnek a barmok? Ez akkora poén, hogy egy hisztis nő basztatja a párját? Vagy annyira vicces, hogy milyen férfi már ez? De ha lekever egy pofont, akkor megy a hiszti. Illetve, ugye le se kevert előtte, csak kicsit ráncigálta a csajt, és már mentek rá fél tucatnyian, hogy mit csinál. felmerült a kérdés, hogy egy férfi meg tudja védeni magát. De hogyan? Le nem pofozhatod, ha arrébb toszigálod, az ilyen típusú nő jön utánad, meg addig izélget, amíg ki nem borulsz. Sőt még ki is provokálja, hogy megüssék, aztán meg sír.

Nem tudom, nekem is az az elvem, hogy nőt megütni soha, de vannak olyan nők, és olyan helyzetek, hogy igen, egy pofon lehet, hogy nem árt. Vagy végülis ebben a szituban, mondjuk egy bokán rúgás. Az vajon milyen reakciót vált ki?

Ja és egy nőnek sem szabadna sose megütni a férfit. Szerintem. Főleg ilyen hisztivitáknál.
+1 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2014. 05. 26. 22:34 | #13
há elis verem ha rámtámadik!!!!!4444
Előzmény: bimbi (9) -1 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 26. 21:48 | #12
Idilli lehetett. :D
Előzmény: bimbi (11) -1 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2014. 05. 26. 21:00 | #11
Nem túl életszerű ez a helyzet. Ha mégis megtörténne, akkor valószínűleg tudnék rá hatni szavakkal, vagy ha nem, akkor lefognám amíg meg nem nyugszik. Ha nem rám támadna, hanem a saját párjára, akkor rájuk hagynám a dolgot. Oldják meg ők. Egy férfinek kell, hogy legyen olyan fizikai erőfölénye a párjával szemben, hogy könnyedén leszerelje, ha kell.

Eddig összesen egy alkalommal futottam bele olyan helyzetbe, hogy viszonylag normális csaj esett neki a párjának. Ordibáltak egymásnak vagy 20 percen keresztül, aztán a csaj lekevert párat a srácnak. Az első párat még tűrte a csávó, de a sokadiknál megelégelte, és adott egy akkora pofont a csajnak, hogy az egyből kifeküdt. :-) Mikor magához tért, durcásan pakolni kezdtek, és befejezték a piknikezést. :D
Előzmény: Nas (10) -1 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 26. 20:44 | #10
Egyetértek, hogy a verekedős / pofozkodós / karmolászós / rikácsolós nők nyilván nem a "hölgy" kategóriába tartoznak. De ha nekiállsz egy ilyennel verekedni, az szerintem még megalázóbb, mintha otthagynád a picsába. Nehéz ügy. Nyilván ha a védtelen családtagodnak esik neki, akkor nem hagyhatod annyiban. De most ne a civilizálatlan extremitásokról beszéljünk, hanem mondjuk arról, hogy mi van, ha egy, a posztban is látható, amúgy konszolidált csaj veszíti el a fejét (neki sem szabadna, ez nem kifogás, de azért az mégsem venné ki jól magát, ha őt is egyszerűen lefejelnéd).
Előzmény: bimbi (9) -1 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2014. 05. 26. 20:09 | #9
Nem könnyű ez a téma, már csak azért sem, mert a verekedős nők jellemzően hölgyként nem értékelhető, gyenge jellemű proli/cigányi picsák. Na most, ha egy ilyen rám, netán feleségemre merne támadni, akkor szívfájdalom nélkül rúgom agyon. Ahogy kezet mer rám emelni, abban a pillanatban veszti el női mivoltából eredő kiváltságait.
Előzmény: Nas (7) -1 VÁLASZ
Johm McClane 2014. 05. 26. 19:12 | #8
A drog rossz.
Am ez nehéz kérdés valóban, ezért nem is nyilatkozom róla, mert nem érzem elég érettnek magam a válaszhoz, de már az előttem szólok közt is volt jó meglátás.
Valakinek összegeznie kéne a tanulságot.
Nas
Nas 2014. 05. 26. 18:19 | #7
Ez nem a súlycsoporton múlik. Egy nőnek sokkal súlyosabb sérüléseket okozhat ugyanakkora ütés, több az érzékeny pontja, mint egy férfinak + egy férfi (általában) akkor is nagyobbat tud ütni, erősebb, ha ugyanolyan súlyú mint a nő.

Ettől függetlenül valóban nem szép a csaj viselkedése, nem szabad visszaélni a férfiak udvariasságával sem, ez ugyanúgy az illem része. De erre nem az a felnőtt, érett megoldás, hogy ha már megütötte a csaj, akkor óvodás módjára a pasi is laposra verheti, hanem hogy megőrizve a méltóságát, feddhetetlen gentlemanként igyekszik elhagyni a helyszínt.
Előzmény: sapkabarna (4) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2014. 05. 26. 18:10 | #6
"A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ilyen esetben, mi lenne a kulturálisan, társadalmilag, és erkölcsileg elfogadható reakciója a fickónak?"

Jó kérdés. Bántalmazni senkinek nem szabadna senkit, akkor sem (pláne akkor nem), ha a másik az udvariassági szabályok miatt nem üthet vissza. De az sem jó elv, hogy ha már a csaj megütötte, ő akár laposra is verheti. Nyilván tűrni sem kell senkinek az ilyesmit. A megoldás, hogy (ha kell, erővel) lefejti magáról, ellöki a csajt (de nem megüti), és otthagyja a francba, ez lenne a "kulturálisan, társadalmilag, és erkölcsileg elfogadható reakció".
Előzmény: Tomi Demo (2) 0 VÁLASZ
FatSnakeFoot
FatSnakeFoot 2014. 05. 26. 15:01 | #5
Ez egy roppant érdekes és váratlan felfedezés.
Még több ilyen videót, hogy végre kitalálhassunk a sötétségből.
sapkabarna 2014. 05. 26. 14:49 | #4
Miért is? Fizikailag itt teljesen egy súlycsoport a kettő. Sőt, a konkrét felvételen megkockáztatom, hogy a nő volt nehezebb.
(A mai tizenévesek között is tipikus, hogy a lányok már 14 évesen elérték a vágósúlyt, míg a fiúkat még 18 évesen is elfújja az első szél.)
((Apa-gyerek viszonylatban sem feltétlenül a gyereket védik, ha az erősebb az apjánál.))

A fizikai síktól elvonatkoztatva pedig ott van a verbális agresszió is. A lökdösődés előtt a srác csillapította a csajt, hogy fogja már be. Fordított helyzetben a csaj száján nem semmi szövegek jöttek ki. Megkockáztatom, hogy ha valós helyzetben (kamerás bizonyítékkal) a végén leüti érte a srác, simán felmentik.
Előzmény: Nebel (3) +1 VÁLASZ
Nebel 2014. 05. 26. 14:25 | #3
Kicsit demagóg... Egy férfi megtudja védeni magát egy nővel szemben ha akarja, míg a nő ilyen szituban teljesen kiszolgáltatott. És ezért rohannak a nő segítségére egyből míg a férfiéra nem.

Ha egy apuka megrugdossa a gyerekét kapásból megvédenék a gyereket is, de ha a gyerek rugdossa az apukát szerinted a járókelőknek kéne közbeavatkozni a férfi védelmében? Ez is hasonló szitu.
Előzmény: sapkabarna (1) 0 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2014. 05. 26. 14:23 | #2
És tényleg, ha a magát borzasztóan erősnek érző nő, kapna egy állast, akkor is tovább vigyorognának ezek a fejlett humorérzékű angolok?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ilyen esetben, mi lenne a kulturálisan, társadalmilag, és erkölcsileg elfogadható reakciója a fickónak?
Ez? hogy magát összehúzva, nyilvánosan megszégyenítve, tűrnie kell, hogy a nő fizikailag bántalmazza?
Tényleg kíváncsi vagyok, ki-hogyan érzi, mit tenne egy ilyen szituban?
+2 VÁLASZ
sapkabarna 2014. 05. 26. 12:55 | #1
Ennél jobb demóra talán nincs is szükség a fene nagy feministák számára...