Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nas
Nas 2011. 10. 09. 19:56 | #9
Oké. Nekem más a benyomásom, bár az is igaz, hogy célzottan nem követem a körülötte zajló eseményeket. Alapvetően antiszociális vagyok az ilyen "sztárokkal" szemben. Viszont épp ezért tűnt fel, hogy mégis mennyivel többet tudok konkrétan róla a többihez képest... :D Ez az "édeskevés" meg olyan, hogy az én ízlésemhez képest ez is sok. :)
Előzmény: Purple (8) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 10. 08. 09:09 | #8
de amit írnak róluk annak kb a negyedét hallhatod az ő saját szájukból. mert vagy kitalálják hozzá a többit az újságírók, vagy kiszínezik, vagy máshonnan értesülnek és megírják. népszerűsíteni akarják a honlapjukat, csatornájukat, és erre kíváncsiak az emberek, mert "húúú ismert ember, húú börtööön". gondolom nem Stohl építette fel a menetét, hogy ki hogy és mikor harangozza be az ilyen-olyan "exkluzíív" riportokat, ő válaszolt faarccal pár nyilvánvaló kérdésre, aztán kezdjenek vele amit akarnak. persze vannak kényszeresen nyilatkozgató idióták, kb hogy mikor mennek el szarni, de szerintem Stohl nem az a fajta.

de ha még ő is kérte volna ezt a riportot, meg hogy mikor adják le, meg ott a könyv, az is édeskevés és "normális" mennyiség ahhoz képest, amit csak kreáltak köré, meg hogy mások miket művelnek ilyen esetekben, vagy abszolút elhanyagolható esetekben.

egyébként a helyében én sem nyilatkoznék semmit, egyszer elmondanám összegezve pár mondatban mi volt, mi van, és annyi.
Előzmény: Nas (6) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 10. 07. 21:03 | #7
:DDD istenem, alig pár napja van börtönben, máris családi vállalkozást építettek rá... :D
Előzmény: CRaPtRaSH (5) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 10. 07. 21:02 | #6
Hát, nem tudom. Nekem baromi megjátszottnak tűnik. A minap volt szerencsém pár percre tv-t nézni, és rögtön "részleteket mutattak az exkluzív beszélgetésből, ami a börtönbe készülő Stohl Andrással készített XY. A teljes anyagot - az izgalmak fokozása végett - csak másnap láthatja a nagyérdemű, amikor a művész úr már a rács mögött lesz". Érezhetően előre kitalált, semleges válaszokat adott, de szarul eljátszva, erőltetett faarccal előadva.
Meg aztán az egy dolog, hogy keresik őket a médiában dolgozó emberek, de a "sztároknak" egyáltalán nem kötelező minden interjút elvállalni, minden kérdésre válaszolni, az életük minden mozzanatát kiteregetni. Ez rajtuk is múlik. Vannak híres, befolyásos emberek, akiket biztos, hogy legalább ennyire próbálnak megkörnyékezni a mindenféle újságírók, hírhajhászok, mégsem lehet róluk úton-útfélen hallani... Erről a fasziról meg még én is tudok mindent, ha akarom, ha nem, pedig egy üveggömbben élek az óceán mélyén, és csak a netkábel ér le idáig. :D

De majd kiderül, hogy mennyire lesz "csendes" a börtönben. :)
Előzmény: Purple (4) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2011. 10. 07. 19:32 | #5
de könyv már van... nem ő írta, hanem a lánya, de szerintem az sem jobb :S
Előzmény: Purple (4) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 10. 07. 11:11 | #4
szerintem nem. ha akarta volna már rég nagyobb nyilvánosságot kreált volna magának, de én nem nagyon láttam nyilatkozgatni a tárgyalásán kívül, meg meg is mondta, hogy nem lesz "börtönshow". én bírom a faszit, de igen megérdemelte, most letölti, ez van. szerintem pont annyi nyilvánosságot kapott az ügy, amekkorát egy ismert embernek kreálnak az újságírók. mert azért ők is rájárnak bőven. én nem tudom elképzelni róla, hogy körbetelefonál mindenkit, hogy legyen interjú, meg stb. nem a hírességeket akarom védeni, de az hogy a csapból is ők folynak nem feltétlen az ő hibájuk.
Előzmény: Nas (2) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 10. 06. 21:54 | #3
Stohlnak mi köze van a férfiassághoz? :D
Előzmény: zeiksz (1) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 10. 06. 17:00 | #2
Megérdemelte, de szerintem ebből is megpróbál majd profitálni "exkluzív börtöninterjúkkal", stb. Valahogy nem érzem úgy, hogy csöndben, magába mélyedve fogja letölteni a büntetését... Ripacs a szakmájában, ripacs a magánéletében.
+1 VÁLASZ
zeiksz 2011. 10. 06. 16:05 | #1
Megérdemelte és szerintem férfiként fogja viselni.