Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 10. 19. 11:54 | #4
Valószínű, hogy Tom Hanks sem Józsefváros bugyraira, vagy Kőbánya külsőre értette, ahogy én sem arra gondoltam, hogy máshol a gettóban sétálgatnak éjjel a lányok nagy lazán. És azért van különbség, hogy valahol azért nem futkorásznak kacagva éjjel az emberek, mert a seggükhöz van nőve a kocsi, vagy csak mert a metrózás lenne másfél óra, meg aközött, amit sugallni akartak a fenti képpel. De ha még veszélyes is lenne, vagy volt, akkor sem a migránsok miatt, amit szintén üzenni akartak, hanem a saját lakosaik okán.

Szóval úgy faszság az egész, ahogy van.


Előzmény: hawkeye (3) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 10. 19. 07:50 | #3
"Azért én még azzal is vitatkoznék, hogy az amerikai városokban nem kacarásznak, sétálnak a lányok éjjel, vagy hajnalban, max. tényleg azért nem, mert van autó, limuzin, taxi..."

Érdekes, ahogy magaddal vitatkozol.... :)

Az Államok nagyvárosaiban sohasem volt divat az éjszakai séta, kivéve a bulinegyedeket. Ha gyalog mentél, megállt melletted a rendőrautó, hogy mi történt, hol az autód. És a legtöbbször - mikor látták, hogy nem odavalósi vagy - felajánlották, hogy hazavisznek. Én is így kerültem be kétszer is a rendőrkocsi rácsos hátsó részébe... :)

lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 10. 18. 14:25 | #2
Azért én még azzal is vitatkoznék, hogy az amerikai városokban nem kacarásznak, sétálnak a lányok éjjel, vagy hajnalban, max. tényleg azért nem, mert van autó, limuzin, taxi, míg azért a magyar diák és/vagy fiatal gyakrabban gondolja meg, hogy inkább bkv-zik.

Ennek ellenére, jó, hogy biztonságosnak mondható Budapest (egyes részei). Bár ez nem volt másképp mondjuk 20 éve sem, amikor én kacarásztam hajnalban az utcán.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha nem is per, de azért valami ejnyebejnye kijárna Tom Hanks ügynökségétől. VAgy legalább egy perrel való fenyegetés.

De azért gratula, hogy miután megüzentük Brüsszelnek, hogy megmondtuk, azért még továbbra is szinten tartjuk a parát.
3m3ricus 2016. 10. 18. 12:27 | #1
Melyik geciimádó mondott már valaha igazat? Vajon nyakukba rak egy pert Tom Hanks?
-2 VÁLASZ