Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
kalocsai.tamas 2016. 07. 07. 21:02 | #33
Az utóbbi idők legjobb hasonlata! :D
Előzmény: lilaflexninja (31) 0 VÁLASZ
kalocsai.tamas 2016. 07. 07. 21:01 | #32
Az.
https://www.youtube.com/watch?v=99WgR24jWcw

Kicsit off-topik, de azért gyengén kapcsolódik. :)
Előzmény: hawkeye (27) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 07. 07. 10:55 | #31
Az a nyócév! az tehet mindenről! 6 év alatt nem lehet azt a nyócévet rendbehozni! Amúgy meg minden szép és jó, minden a legnagyobb rendben. Az összes eu pályázatot lehívtuk, épülünk-szépülünk, a gazdaság vágtat, a rezsik csökkenek, mi kell még ennek a proli népnek?

Igazából tök mindegy ki van hatalmon, mert nem a miniszter, vagy kancellár, vagy feri vagy viktor diktál, hanem a főorvosok, orvosok, a cégek, a mutyi, a hálapénz, az agyatlan szervezések, az összevonások, a szétszedések, az, hogy az egyik kórház több pénzt kap, a másik semmit.
Bár az is igaz, hogy az elmúlt hat évben semmit sem javult, sőt, és az se feltétlenül jó, hogy most mindent át akarnak szervezni, és még az se tesz jót az egészségügynek, hogy jó sok pénzt bele akarnak ölni a fizetésemelésekbe. (bár egy nővér vagy egy ápoló valóban nem keres sokat)
Úgy csinál ez a hatalom, mintha mondjuk nekem lenne egy lakásom, aminek a közepére szarok mindig, a falakat széthugyozom, aztán amikor látom, hogy hát ez nem szép, akkor építek egy újat, és ugyanúgy folytatom.
Előzmény: tjunior (28) 0 VÁLASZ
komcsi 2016. 07. 07. 09:03 | #30
Tényleg kéne oda már egy űrállomás is. Aztán fellőni az elvtársakat a szavazóikkal együtt a Holdra.
Előzmény: tjunior (29) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 07. 07. 08:24 | #28
Ezek az érvek tipikusan olyan emberektől jönnek általában, akik eddig a fideszre szavaztak, de már megbánták és/vagy szégyellik bevallani. Akkor jön elő ez, hogy hát a 20 éve elkezdődött a folyamat. Hát ja, csak 6 éve a fidesz olyan esélyt kapott a kétharmadával, az orbitális EU pénz beáramlással ami egy kormánynak se volt ( még Hornéknak sem). Az eredmény meg finoman szólva is kétes. Bakker ha veszek egy házat először a fürdőszobát újítom fel és nem teniszpályát építek a kertben.
Előzmény: bungle (20) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 07. 08:00 | #27

Ez 1 paródia?
Előzmény: kissfreezer (26) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 07. 07. 07:46 | #26
Elmentem az orvoshoz, annyira nem foglalkoztak velem hogy inszallag szakadásom van. Azt mondták két hét, elmúlik... Eltelt három hónap! De már a f@szom is kivan az egésszel! Most bemegyek... és megölöm a polgármestert!!! Mivan?! Azért van..., hogy az embereknek meg legyen teremtve!!!
Szeretném, ha ezt most kiraknátok, mert ha nem..., feljelentek mindenkit, mert én nem vagyok egy buta gyerek. Cigány gyerek vagyok, bár nem vagyok buta!
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 07. 06:25 | #25

Gyenge agyammal fel nem foghatom, hogy miért kell a vitapartnert megalázni.
Azzal, hogy trágárságokkal, vagy egyéb módon rátámadok, eleve elveszem az értelmes párbeszéd lehetőségét.
Pedig azért vagyunk itt, nem...?
Előzmény: Erunder (23) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 07. 06:23 | #24

Hogy ki a farok, arról a stílusodat alapul véve, lehetne beszélgetni...
Előzmény: 3m3ricus (22) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2016. 07. 06. 20:38 | #23
Személyeskedés nélkül is lehet.
Előzmény: 3m3ricus (22) +1 VÁLASZ
3m3ricus 2016. 07. 06. 20:30 | #22
6 év! Érted farok! 6 éve a fidess van kormányon! Ennyi idő alatt hány kórházat lehetett volna rendbe rakni??? Miért nem tették???
Előzmény: hawkeye (21) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 06. 17:38 | #21

"Még egy érvet sem olvashattunk tőled, mi változott pozitívan az egészségügyben az elmúlt 6 évben, csak bullshitet, logikátlan magyarázkodást és felesleges múltba mutogatást. Ne kenjük esetleg a törökökre az egészet? Ha már a 2/3 se volt elég..."

Ne marháskodj már! Vagy olvass figyelmesebben! Pont azt írtam, hogy az egészségügyet '90 óta válogatott hullamosók "vették gondjaikba" és készséges partnerei voltak a mindenkori hatalomnak a (eü) tönkretételében. És hagyd már a FIDESZ-t velem kapcsolatban, nincs és nem is volt közöm hozzájuk.
(Megkeresheted az archívumban, hogy 2010-ben azt írtam, hogy Don Pintér kinevezésével igen rossz útra léptek. Aztán 2014-ben meg a lovak közé dobták a gyeplőt...)


"Nem nézegetem ki milyen ip cím alól kommentel, amúgy se írja ki mindenkinél, másrészt meg elég egyszerű más eszközről ill. ip címről írogatni, szóval felesleges."

Akkor kénytelen leszel elfogadni a szavamat, hogy az Izé oldalaira csak "hawkeye" néven írogatok. Hacsak nem sorolsz engem is a gerinctelen férgek közé... :)

Előzmény: bungle (20) -2 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 07. 06. 17:17 | #20
Tévedsz, semmit nem változtam, az igazságérzetem gyerekkorom óta nagyon érzékeny, és pártoktól meg mindentől függetlenül könnyen kicsapják a biztosítékot nálam a gerinctelen férgek.

Még egy érvet sem olvashattunk tőled, mi változott pozitívan az egészségügyben az elmúlt 6 évben, csak bullshitet, logikátlan magyarázkodást és felesleges múltba mutogatást. Ne kenjük esetleg a törökökre az egészet? Ha már a 2/3 se volt elég...

Nem nézegetem ki milyen ip cím alól kommentel, amúgy se írja ki mindenkinél, másrészt meg elég egyszerű más eszközről ill. ip címről írogatni, szóval felesleges.
Előzmény: hawkeye (19) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 06. 17:01 | #19

Te nagyon megváltoztál.

Akkor aki nem osztja a véleményedet, agyhalott prolihuszár? Bravó, ez igen! Így beszél egy magyar értelmiségi.... :(

Nagyon ideje lenne neked is felülemelkedni a pártokon. Most például az egészségügyet illetően. Mert van jó pár más terület is. Példának okáért az oktatás...

A kőfejtővel egyetértek. Jómagam Recsk újranyitását szoktam emlegetni, de kizárólag kézikalapáccsal...

Az utolsó sorodért pedig szégyelld magad! Te - tudomásom szerint - hozzáférsz a rendszeradatokhoz, s pontosan tudnod kell, hogy - egyesekkel ellentétben - nincs más nickem. Minek? Számomra ez egy megnyilvánulási felület, sokkal inkább játék, mint véres harc. Úgyhogy ezt vond vissza, és úgy általában is próbálj ismét úriember lenni! Köszönöm!

Ha meg lemínuszolnak, tegyék. Így legalább tudom, hogy érvek helyett nyomkodják... :)
Előzmény: bungle (17) -2 VÁLASZ
komcsi 2016. 07. 06. 16:33 | #18
Még egy kicsit beindul a kormánypropaganda és eljutunk oda, hogy semmi baj a magyar egészségüggyel, vagy ami baj van vele, arról is a migráncsok tehetnek.
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 07. 06. 16:25 | #17
Igen, az előző kormányok is hibásak voltak. És? Ők vannak most hatalmon 6 éve? Lófaszt! 6 éve, baszod!!! Azóta se történt semmi érdemleges, max. hallgathatjuk a gyurcsányozást, surjánozást az agyhalott prolihuszároktól, miközben itt senki nem védte őket, de a mostaniak olyan mértékben a zsebüket tömik ki, hogy a napi (!!!) milliárdos mutyik már el se érik a birkák ingerszintjét. Akkor most ki a "szűk látókörű"?

És ki a pártkatona? Aki az összes tolvaj mutyizó politikust és felelőst életük végéig kőfejtőbe küldené, vagy aki orkbán és maffiózó sleppjének a seggét nyalja látványosan? Igen, gy.k. az utóbbi a helyes megfejtés, gratulálok.

(Most kerültem gép elé, szóval a lepontozást másnak, esetleg a kamunickjeid véletlen gombnyomásának köszönheted).
Előzmény: hawkeye (13) +1 VÁLASZ
Strogg 2016. 07. 06. 15:51 | #16
Aki megteheti annak ilyenkor érdemes lenne elgondolkodni egy egészségbiztin. A balesetbiztosítást meg egyenesen kötelezővé tenném.
justil 2016. 07. 06. 15:39 | #15
Nyugodtan lehet fikázni a magyar egészségügyet, meg a jelenlegi vezetést is a stadionokra elpazarolt százmilliárdok miatt. Van miért. Az sem gond, ha nem szereted a focit, de a falábúzást inkább tartsd meg magadnak. A válogatott igenis jól teljesített, és ha csak egy pillanatra is de visszaadott olyan érzéseket ennek a búvalbaszott magyar népnek, amilyeneket nem élhettünk át már elég régóta. Nem ők tehetnek ezekről a problémákról, és abszolut méltatlan bántani őket azok után amit elértek.
Előzmény: vadonka (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 06. 14:56 | #14

Látom van ügyelet az ize.hu-n. Ezt a hsz-t az elküldése utáni 10 másodpercben lemínuszolta valaki. Ennyi idő alatt nem juthatott túl az első bekezdésen...

Gratula mindazoknak, akik egy pár napja történt eset rövidített leírását károsnak tartották. Ennyire hozzá vagytok szokva a hazugságokhoz, hogy ha valaki igazat ír, így reagáltok...?
Előzmény: hawkeye (2) -2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 06. 14:51 | #13

Hihetetlenül szűk látókörűek vagytok. Vegyétek már le a szemellenzőiteket, és fogjátok fel: az egészségügy mai állapota pártfüggetlen. A kilencvenes évek legelejétől, Surjántól kezdve, folytatva Molnár Lajossal, s hű lovával a Lila Ridiküllel, Mikola Istvánnal, egészen a mai eü miniszterekig mindegyik keményen részes a sírba tevésében.

E folyamat következménye az ott dolgozók szakmai felhígulása, a portástól az orvosokig. Ebből következik a betegekkel való embertelen bánásmód, amelynek csírája a múltban is megvolt, de mára szépen kivirágzott.

Fura tapasztalni, hogy az általam eddig nagyra tartott pár kommentelő sem képes folyamatokban gondolkodni, hanem vagdalkozik, mint egy csökött értelmű pártkatona....
-2 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 07. 06. 13:32 | #12
"Mindent próbáltunk, a könyörgéstől a hálapénzen át a kiabálásig, voltak nagyon segítőkész nővérek, is rezidensek is, de a fennálló hierarchia miatt tehetetlenek voltak."

De még az is kiderül a cikkből, ha elolvasod, hogy a beteg nővére 40 évet húzott le az egészségügyben, a pályafutását ironikus módon épp a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban kezdte. Kollégáktól nem szoktak hálapénzt "követelni" még a leggecibb orvosok sem.
Előzmény: rermo (11) 0 VÁLASZ
rermo 2016. 07. 06. 13:26 | #11
Jattolni ...kéremszépen ... JATTOLNI !!!!! ...felejtett el a kedves beteg ezért járt így . Tudni illik a magyar egészségügy így működik persze erről nem az ápolónők és a szakszemélyzet tehet hanem az orvostársadalom egy része .... nem mindenki de egy része .

Az orbán-polt-pintér rezsim pedig csak erősíti ezt a rákosi féle becsontosodást az egészségügyben erre jó példa volt a vizitdíj elleni népszavazás .


Természetesen a magyar társadalom egy részének ez tökéletesen meg is felel ...már a hálapénz ... jattrendszer . Ne háborogjunk a többség erre szavazna most is .
bungle
bungle 2016. 07. 06. 13:23 | #10
Még mindig a "maszop"... ennyit tudtok? Megakadt a lemez? Mióta nincsenek hatalmon? (Nem mintha baj volna, azokat is lámpavasra húznám). Azóta is elsődleges a magyar egészségügy, ugye? Bezzeg a stadionok, kisvasút, a napi mutyi, az ugye fontosabb, mint az egészségügy vagy pl. az oktatás.
Még egyszer> rohadjon meg az összes mutyizó politikus az ilyen kórházakban a hentesek keze alatt. De azok is, akik a hatalomra segítették őket.
Előzmény: jakatta (7) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 07. 06. 13:16 | #9
Ennyit tud egy orbánista, ha kritizálják a bálványát, jön a gyurcsányozás, sorosozás, stb. Pedig kurvára nem beszélt róluk senki, de ez az ilyen agyhalottakat nem érdekli, write only üzemmód bekapcs aztán hajrá.
Előzmény: jakatta (8) +3 VÁLASZ
jakatta 2016. 07. 06. 13:13 | #8
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: bungle (5) -8 VÁLASZ
jakatta 2016. 07. 06. 13:07 | #7
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 07. 06. 13:03 | #6
https://www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egészségügy olyan, mint a magyar foci. 30 éve szar, és már akkor is szidták.
Előzmény: bungle (5) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 07. 06. 12:10 | #5
Szeretek rémtörténeteket olvasni, de Stephen King elbújhat a picsába a magyar egészségügyről szóló írások mellett... A tanulság, hogy egy ilyen balkáni országban véletlen se essél el, pláne ne legyél beteg, mert beledöglesz a kórházi ápolásba.

Nem baj, a lényeg, hogy van elég stadion, kisvasút, meg tehetséges, rekord idő alatt milliárdossá lett gázszerelő, meg lassan százholdas habony. Meg persze elég birka, akit lehet terelgetni rettentő fontos népszavazásokkal. Már várom, hogy mikor lehet szavazni az ingyen sör bevezetéséről, az is lenne olyan népszerű és egyértelmű, mint az októberi... Hajrá, birka nép, tömjétek csak a zsebüket, hadd jusson nekik normális ellátásra a lámpavas helyett.
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 07. 06. 11:31 | #4
Pontosan. Bár szarban vannak a kórházak, szarok a feltételek, hullanak szét, meg kevés a pénz, de az, hogy valakit megröntgeneznek-e (ami sokszor eleve külsős cég) vagy sem, az nem a feltételeken múlik. Ahogy az sem, hogy valaki órákon át fekszik az ágyon. Jó ne beszéljünk arról, hogy kevés a személyzet, de az emberség nem a pénzen, a kevés fizetésen múlik. Az OBSI (amúgy nincs is ilyen kórház, a cikkíró utánanézhetett volna) már többször hírbe került, hogy ha nem tejelsz, még az ambulancián is szarnak rád. A műtétekről ne is beszéljünk. A Bajcsy meg messze földön híres arról, hogy szintén szarnak bele a betegek pofájába, főleg az ambulancián. Ha valakit baleset ér, és véletlenül a bajcsy az ügyeletes, én azt tanácsolom, inkább műtse meg magát otthon!

De, az, hogy egy bolondot nem hagyok ott feküdni, hogy a csövest nem rúgom fejbe, hogy az öreg nénit nem hagyom betakaratlanul a légkondi alatt órákig, hogy a röntgenből elhozom a beteget, akkor is, ha nem volt 500 forintja, hogy a zsebembe csúsztassa, hogy a beteg feje alá teszek párnát, nem csak ezrekért, nem a politikán, nem a kórházak anyagi helyzetén múlik. Röntgen van, műtő van, olló van, ágy van, jó ágynemű nem mindig. És akkor nem beszéltem még az orvosok mentalitásáról.

Persze tisztelet a kivételnek, minden szinten.
Előzmény: hawkeye (3) +2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 06. 11:17 | #3
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: vadonka (1) -4 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 07. 06. 11:14 | #2
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ
vadonka 2016. 07. 06. 11:13 | #1
De a kibaszott foci miatt épülnek sorban a stadionok...Most meg, hogy kijutott a falábú banda az eb-re még inkább fel lesz fújva, mintha eredmény lenne... Még jobban veri majd magát mindegyik buzeráns és még jobban tolják majd a fociba a pénzt. Eközben az emberek meg sorban döglenek meg a kórházakban mert sem a kórház állapota, sem a berendezések, sem az alulfizetett még itt maradt pár orvos nem lesz képes ellátni a betegeket. De nem baj mert stadion az van és aki egészséges az mehet meccsre őrjöngeni! Ha beteg leszel meg így jártál...megdögölhetsz mert a beteg ember már úgy sem jár meccsre. Nemsokára itt a foci vb addig még pár milliárdot bele kell tolni hátha oda is kijutnak, hogy aztán kiessenek valami selejtezőn! Lehet szemét dolog de örülök, hogy kiestek az ebről a picsára mert már rohadt unalmas volt, hogy a csapból is ez a szar folyik.
+1 VÁLASZ