Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 30. 07:30 | #10
Ez elvi kérdés. Ha kiteszem magam az internetre, azt a saját akaratomból teszem. De ha úgy akarom, akkor nem, és minimális nyomot hagyok magam után.

De, ha egy hatalom meg akar figyelni, le akar hallgatni, bekameráz mindent, korlátozni akarja a parlamentet, az intézményeket, még az adatforgalmat is (agyrém) stb, a biztonság érdekében, mondván, (mindeközben szépen eltörölnének minden törvényes korlátot a kormányzásuk elől, és állandóan öntömjénező és befosató üzenetekkel bombáznak minket, hadd butuljunk), az előszobája egy nem kívánatos rendszernek. Beleképzeli az ember, hogy csak egy ugrás, hogy ne csak figyeljenek, hanem irányítsanak, hogy a végén megmondják, hogy mit csinálj, mit gondolj, mit tehetsz, mit nem. Hol a garancia, hogy, ha lehallgatnak, csak azért vesznek elő, ha terrorgyanús vagyok, azért nem, ha azt mondom, hogy úgy kinyírnám ezt a gecit? Hogy mikor lesz valaki terrorgyanús, és mikor csak rendszerellentétes. Hát már most is, akivel gond van, arra ráküldik a NAV-ot, kell még nekünk egy mindent látó és halló terrorellenes akármi.

Lehet, hogy ezt csak úgy vizionálja az ember, és no para, és ugyan már, nem olyanok ők, csak hát a jelek, az irányok, az elvek! És nagyon könnyen át lehet az emberek felett venni az uralmat, úgy, hogy észre sem veszik, hogy közben integetnek, üdvözlik a jó döntéseket, csápolnak, igen, csináljátok, ti vagytok a legjobbak, aztán eltelik pár év és a bilibe lóg a kéz, hogy hát jajj eluralkodtak fölöttünk.
Előzmény: Slarioux (9) 0 VÁLASZ
Slarioux 2016. 03. 29. 16:53 | #9
Nem vagyok fidesz-párti, sem pedig ellenzéki, és úgy alapjában véve is gyűlölöm a politikát, de ha akárcsak egyetlen egy "terrorcselekmény-jellegű cselekményt" sikerül megakadályozni, akkor én azt mondom csinálják.. Hallgassanak le, kutakodjanak-nyomozzanak utánam, nem érdekel. Totál telibefosom, nincs takargatnivalóm.
Sokan elfelejtik, hogy az egész életüket felrakják a telibevert fészbúkra, aztán csodálkoznak, hogy XY honnan tudja hogy milyen színűt szart éppen délelőtt az előző napi vacsorára megevett pepperonis-datolyás pizzától.
Ott is vadidegenek követhetik majdhogynem az életük minden egyes momentumát. Szerintem ez egyes emberekre nagyobb veszélyt jelent, mint a kormánynak az ilyen irányú intézkedései..
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 29. 14:03 | #8
Miért, most minek van a parlament? Bármit megszavaznak, kétharmad van, nincs ellenfél, nincs ellenzék, nincs ellensúly. Amit kitalálnak megcsinálják. Alaptörvényt írnak, bármit módosítanak a nép nevében, bármit megtesznek, bármire elköltik a pénzt a nép nevében, bármivel szembe mennek a nép nevében. Ha ezek szép lassan totális hatalmat akarnak, elvesznek mindent, betiltanak mindent, a végén még majd statáriumot is bevezetnek, a sok birka azt sem veszi észre, csak tapsol. Aztán meg majd mehet a sírás-rívás, hogy jajjj milyen a rendszer.

Most olvastam egy 2013-as cikket ! ahol: Kövér szerint a mostani, törvényekhez kötött kormányzásra már nincs szükség, ezt a rendszert a diktatúráktól való félelem miatt alkották meg a rendszerváltás után, és talán 1998-ig indokolt volt. A veszély azonban elmúlt.

Na bravó!!!!!!

A lehallgatós izéhez meg csak annyit, ha még nincs meg a háttér, majd mészáros nyer egy tendert, és kiépíti.

Az on témához meg annyit, hogy ugye mindig szidva van a liberális gané, hogy tépik a szájukat. Hát akkor mit szóljunk ahhoz, amikor 10 soros nyilatkozatból, két sor szólt arról, hogy szegény Belgium, a többi arról, hogy láddé mihez vezet az ellenzék migránsbuzisága.
Előzmény: tjunior (5) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 03. 29. 13:44 | #7
http://imgur.com/sqcbCw5
Ezt úgy sem tudják keresztül vinni, teljesen lehetetlen. Mindössze csak azt mutatja, mennyire nincsenek tisztában a mai korral, lásd 150 ft/Gb (amit szerintem egy kb 1995ös informatika könyv alapján találhattak ki).
Előzmény: izébigyó (6) 0 VÁLASZ
izébigyó 2016. 03. 29. 13:31 | #6
Ha jól értem, a kormány épp be akarja tiltani nagyjából az összes okostelefont
http://444.hu/2016/03/29/ha-jol-ertem-a-kormany-epp-be-akarja-tiltani-nagyjabol-az-osszes-okostelefont
"Legalábbis Gulyás Gergely arról beszélt, hogy "tilthatóvá tennének olyan kommunikációs eszközöket, amelyeknél a hatóság nem tud élni az engedélyezett adatmegismerés jogával". Na, a modern okostelefonok mind ilyenek."
tjunior 2016. 03. 29. 13:27 | #5
Valóban kicsit demagóg. A konstans terrorpánikra pedig szüksége van Orbánnak. Amíg ő a terrorveszélyen lovagol, legutóbb már apokalipszist vizionált - félre értés ne essék, a terrorizmust és a migránsválság komoly, húsbavágó problémák - addig olyan kicsinységekkel nem foglalkozunk, hogy hova tűnnek az EUs pénzek, hogy miért költünk, azt hiszem 2019ig 200 milliárd forintot stadionokra meg a szokásos sztorik. Gusztustalan ahogy ezt a helyzetet a saját hatalmuk fenntartására használják. Basszus rendeleti kormányzás? Orbán gondol egyet és az törvény? Akkor minek a parlament? Meg a parlamenti demokrácia?
Előzmény: lilaflexninja (1) -1 VÁLASZ
tjunior 2016. 03. 29. 13:20 | #4
Lehet megcáfolni az érveit. Hajrá. Ja az nem megy.
Előzmény: hawkeye (2) -3 VÁLASZ
komcsi 2016. 03. 29. 13:06 | #3
Pártkatonák előre!
hawkeye
hawkeye 2016. 03. 29. 12:39 | #2

Rég találkoztam már a kolozsvári értelmiség ennyire gyökér képviselőjével. Mazochista pillanataimban egy Kesztio nicknevű agyatlannal büntetem magam, de ez még annál is lejjebb van.

Mivel a mondanivalóját több százszor megcsócsálták már, trágárságaival próbál 5 percre kitűnni a sok hasonló slapaj közül.

Kár, mert így legfeljebb azon tudunk vitatkozni, hogy vér, vagy standard váladék-e.

Ezt viszont meghagynám az óvodai homokozóban játszadozó úri leszármazottaknak, akik az otthoni példát követve, pont ilyen stílusban "társalognak"...

+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 29. 11:56 | #1
Ez is egy vélemény, amúgy nem is rossz, csak a ?? nő, ?? nő és ?? nő helyett írhattak volna ?? embert. Akkor egy fokkal jobb lenne, még ha kicsit demagóg is.

Bár szerintem tök felesleges terrorparában tartani a népet, azért nem árt, ha készülnek rá, de nem így látszatilag, meg nem utólag, meg nem a kirakatban. De ez a lehallgatás, leolvasás? Hogy, hol lenne nálunk akkora kapacitás, amikor egy rohadt laptop nem jut a műveleti központba?

Ez a brüsszeli izé nagyon kapóra jött a kormánynak. Csodálom, hogy még nem olvastam sehol, hogy biztos ov csinálta. Lehet, hogy azért, mert nagy az átfedés a kiállunk orbán mellett, a fénylények gyermeki, a mindentudásgyümölcsfája és a kemtréleznek a zsidók fészbuk csoportok között.
+1 VÁLASZ