Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nem egyszerű geci, hanem vérgeci

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Európát – teljes joggal – megrázta a brüsszeli terrortámadás és gyászoljuk az áldozatokat, az élet lassan visszatér a normál kerékvágásba. Kivéve Magyarországon, ahol azóta is ez a vezető hír, valamint a tegnapi nap szörnyűsége: Tajvanon egy elmeháborodott férfi a nyílt utcán lefejezett egy gyereket. Igaz, hogy ennek a világon semmi köze nincs a terrorizmushoz, de a kulcsszavakat tartalmazó – nyílt utcán, lefejezés, gyerek, hentesbárd, vér a járdán – eset az összes létező magyarországi média vezető híre volt tegnap. Egymás szájából kapkodták ki a véres információkat.

Eközben a brüsszeli áldozatokra felkapaszkodva Orbán Viktor nagyon szeretne szabadkezet kapni a rendeleti kormányzás bevezetéséhez, Pintér Sándor pedig eget-földet megmozgat azért, hogy ellenőrizni tudjon minden bankszámlát, lehallgathasson minden telefonbeszélgetést és elolvashasson minden elektronikus és hagyományos levelezést.

Amikről nem beszél sem Orbán, sem Pintér, sem a honi média: Magyarországon hetente legalább egy nőt gyilkol meg – többnyire agyonver – a férje, élettársa, partnere. Minden ötödik nő olyan párkapcsolatban él, amelyben rendszeres fizikai bántalmazásnak van kitéve. Magyarországon a nők 20 százaléka volt már áldozata nemi erőszaknak és másik 20 százaléka ellen kíséreltek már meg nemi erőszakot.

Évente 33 gyereket vernek agyon szerető szülei. Évente többszázezer gyermeket bántalmaznak súlyosan családon belül.

Magyarországon nincs olyan oltalmazó ház, ahová egy rendszeresen bántalmazott nő menekülhetne a férje, élettársa elől és ahol titokban, a névtelenségét garantálva védelmet kaphatna.

Ha Orbán Viktor, vagy Pintér Sándor bemenne egy üzletbe, ahol legalább 100 nő tartózkodik, akkor statisztikailag bizonyosan egy légtérbe kerülnének 20 nővel, akit már megerőszakoltak élete során, 20 olyan nővel, akit már megpróbált valaki megerőszakolni. 100 nő között Orbán és Pintér biztosan találna 20 olyan asszonyt, lányt, akit rendszeresen ver a párja. Lehetséges, hogy a 100 nő között ott lenne az az egy is, akit azon a héten addig ver a férje, ameddig a nő bele nem hal. Vagy az a kisgyermek, akit a következő 10 napban vernek halálra a szülei.

Jelenleg Magyarországon 200 ezer ember éhezik rendszeresen. A 200 ezerből 40 ezer gyermek. Ez 2015 év végi adat. Ezek az emberek, ezek a gyermekek nem húshoz, gyümölcshöz nem jutnak, hanem semmihez. Fizikailag, ténylegesen éheznek. Az alkalmanként éhezők és a minőségileg éhezők száma ennek a többszöröse.

Ma Magyarországon egy végstádiumú rákos asszony – pénz hiányában – kínok között vergődne, ha az Ordítok blog olvasói nem sietnek a segítségére és nem biztosítják számára azt, ami alanyi jogon járna minden magyar polgárnak: a méltósághoz való jogot.

Ma Magyarországon egy súlyosan mozgáskorlátozott, munkaképtelen, önmaga ellátását is csak részlegesen megoldani képes édesanya éhen halna a blog olvasói nélkül, mert dolgozni nem tud (nem is kap még közmunkát sem), a rokkantjáradékát megvonták, öregségi nyugdíjra még nem jogosult.

Két embert folyamatosan, évek óta tart életben egy olvasói közösség. 200 ezer embert nem tud életben tartani, sem kétmilliót. Civilek tízezrei évek óta dolgoznak azért, hogy kevesebben haljanak meg az elégtelen táplálkozás következtében, hogy kevesebben hűljenek ki a saját lakásukban, hogy a pénztelenség miatt kezeletlen betegségek kevesebb áldozatot szedjenek.

Az éhezés, nyomor tényleges áldozatairól nincsenek statisztikai adatok. De minden évben meghal 45-50 nő és 30-35 gyermek családon belüli bántalmazás következtében. Minden évben több nőt ver agyon a férje, mint ahány áldozata összesen volt a brüsszeli merényletnek.

Mégsem erősíti a kormány a szociális hálót, hanem szétveri azt. Mégsem teremti meg a jogi és egyéb hátterét annak, hogy szankcionálni lehessen a családon belüli erőszakot. Nem hoz létre oltalmazóházakat. Nem gondoskodik az éhező családok tényleges, érdemi kiemeléséről a nyomor legaljáról. Nem törődik az ellátatlan tízezrekkel, a minden bevétel nélkül nyomorgókkal. A sérült, rokkant emberek járandóságát csökkenti, az idős, egyedülálló emberek ellátását korlátozza, a pénzt kivonja a szociális rendszerből.

Az az Orbán Viktor akar a brüsszeli halottakra hivatkozva teljhatalmat, aki gond nélkül lép át évente agyonvert száz nőn és gyermeken, 120 halotton, akiknek a többsége idős, a saját otthonában kihűlt ember.

A Belgiumban lemészárolt 35 áldozatra mutogatva akar Pintér és Orbán totális hatalmat és teljes ellenőrzést, miközben itt, Magyarországon -nem pedig Belgiumban – sokszor 35 ember hal meg naponta azért, mert nem megfelelő a jogrendszer, mert a szociális ellátórendszert szétverte a kormány, mert a közpénzt, csakúgy, mint az uniós forrásokat szétlopják, mert a minisztériumokban nem szakemberek, hanem jó pártkatonák ülnek, mert a kiszolgáltatottak nem képesek védekezni és mert a kormány szarik ezekre az emberekre, mert belőlük nem húzhat politikai hasznot.

Én pedig azt mondom: szörnyű, ami Brüsszelben történt, részvétem a családoknak. De az is szörnyű, ami Magyarországon történik, mégpedig minden egyes napján az évnek. Az az ember pedig, aki fütyörészve átlépi a saját áldozatait és nemzetvédelmező jelmezbe bújva, más ország halottaira hivatkozva akarja beteljesíteni a személyes politikai ambícióit, az egy geci.

Nem egyszerű geci, hanem vérgeci.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.