Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
MADve
MADve 2016. 03. 03. 12:09 | #10
nyugi, lekérik ők. ezzel a lajstromozással csak azt nézik, mennyire működsz együtt, meg ezen az úton tájékoztatnak minden érintettet, hogy elkerüljék a félreértéseket. mondjuk lenne ennek olcsóbb módja is, de sok az olyan ember, aki elvből nem néz tévét, meg nem olvas rádiót, meg nem olvas híreket, aztán csodálkozva konstatálja, h lemarad egy rakás dologról, ami különben szervesen befolyásolja az életét.
Előzmény: lilaflexninja (8) 0 VÁLASZ
vadonka 2016. 03. 02. 09:36 | #9
Mert ahhoz már agy kéne, de ott nem sok olyan dolgozik aki ilyesmivel rendelkezik.
Előzmény: lilaflexninja (8) -2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 02. 07:02 | #8
Hogy fognak csodálkozni, mennyi szlovák autó van!

De nem értem minek postáznak lajstromoznak sok pénzért, amikor van nyilvántartás, csak le kell kérni az okmányirodákból!
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 01. 20:31 | #7
Azért megnézném az arcát mikor jön a slusszkulcsért, én meg a kezébe nyomom a bérletem, mondván hogy júliusban eladtam a kocsit, de azóta még nem kellett nyilatkoznom. :-D

Az mondjuk szerintem is érdekes hogy kimondottan városi terepjárókat (az egyik legkevésbé praktikus fajta autót) lajstromozzák.

MADve
MADve 2016. 03. 01. 17:31 | #6
azért azt tisztázzuk, hogy a kerítést a honvédség húzta fel (félreértés ne essék, nem értek egyet a kerítés létével, de a megépítése akkor is vitathatatlanul a honvédek érdeme), ugyanakkor ők segítenek, ha katasztrófa sújt egy területet (mióta egybevontak minden ezzel kapcsolatos szervet és elnevezték a központot katasztrófavédelemnek), hozzátenném, a napi többszáz érkező menekült összefogdosása, felügyelete és gyakran szállítása is az ő hatáskörük. tehát az túlzás, hogy szart se csinálnak.
a másik: fizetés nélkül hazazavarnád a színházigazgatót is, amikor nincs előadás? vagy a tanár se kapjon fizetést, amikor nem tart az iskolaév? hivatásos katonákról beszélünk, nem sorköteles KMK fiatalokról.
különben Magyarország tagja egy olyan aprócska gittegyletnek, mint a NATO, ami mindig tevékenykedik valahol, ennek fényében a magyar honvédeket is mozgósíthatja (és meg is teszi) - ezzel jár a szövetség (amit a kimondottan oroszbarát Fidesz-politika felrúgni látszik, de ne szaladjunk a rúd elé, nem tudhatjuk, hogy a zárt ajtók mögött Viktor nem pont jobb belátásra igyekszik bírni az öreg Vologyát).
próbálj józanul gondolkodni. a cikk szubliminális síkon kimondottan negatív, a honvédséget hibáztatja azért, mert a kormány balfasz - képes milliárdokat költeni stadionra, meg a NAV légpárnás hajót (!!!) kap a cigarettacsempészek ellen, közben a honvédség gépparkja erősen leharcolt (szó szerint) és hiányos.
máskülönben a "fejlett" országokban nem így csinálják, hogy nyilvántartás, meg külön értesítés mindenkinek, hanem van egy törvény, aztán ha jön a közeg hatósági igazolvánnyal, nemes egyszerűséggel kikapja a segged alól a gépjárművet. melyik a jobb?
Előzmény: vadonka (1) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 03. 01. 16:27 | #5
ez meg az ő szívatásuk lenne, oldják meg, ha nem megy, viszlát ;)
Előzmény: bungle (4) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 03. 01. 16:19 | #4
Szívesen odaadnám a kocsikulcsom (XC90), de be se tudnák indítani. :)
Előzmény: közlegény (3) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 03. 01. 16:16 | #3
azért az arckifejezés egy xc90 vagy x5 tulaj arcán mikor azt mondják neki, hogy köszii, majd visszahozzuk, megfizethetetlen minden másra ott a maszterkárd. ez már a prank deluxe.

(különben meg ne legyen semmi ilyesmire szükség soha az életben, inkább a béke, és nem az irigység mondatta velem a fenti mondatot)
vadonka 2016. 03. 01. 15:23 | #2
Ja az, hogy jön pár migráns még nem jelenti, hogy háború van. Mellesleg a migránsok miatt is inkább a rendőrök szoptak/szopnak nem a honvédelem. Egy részük kimegy valahova a picsába beleütni az orrát abba amihez semmi közünk, amit persze adófizetők pénzéből fizetnek.
-1 VÁLASZ
vadonka 2016. 03. 01. 15:21 | #1
A honvédség azt hiszi nekik mindent szabad, sajnos cserébe semmit nem tesznek meg a hon védelme érdekében. Az egész honvédség csak egy kirakatbábu. Puccoskodnak kormányzati rendezvényeken, de ezen kívül szart se csinálnak. Minden nyavaja miatt a rendőrséget keresik meg. Konkrétan a honvédelemre csak háború során lenne szükség, bár ez nem az az ország ahol értelme lenne annak is, viszont békeidőben fizetésnélkülire zavarnám mind.
-1 VÁLASZ