Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 20. 10:27 | #61
még a maffiában is elismerik a nők egyenjogúságát
http://888.hu/article-egyre-tobb-a-no-az-olasz-maffiaban
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 20. 10:11 | #60
ennyi
Előzmény: bungle (59) 0 VÁLASZ
bungle
gyemantt 2015. 12. 20. 08:27 | #58
Mit várun a vezetőktől ha az államtitkár ilyen okos http://propeller.hu/itthon/2992820-simon-nem-lehet-csak-naperomu
Nas
Nas 2015. 12. 19. 20:27 | #57
:)
Igazából ez szerintem még csak nem is liberalizmus. Annyiról van csak szó, hogy értelmes ember nem ugat bele olyan, más emberek magánéletét érintő kérdésekbe, amikhez semmi köze (akkor sem, ha teszem azt, politikus az istenadta) + nem próbál más embereknek a saját privát érdekei, elvei, véleménye, vallása, zoknimérete, stb. alapján megszabni dolgokat, mert van annyi esze / alapműveltsége, hogy felfogja, hova vezethet, ha mindenféle holdkórosok kényük-kedvük szerint belepofázhatnak mások életébe...(láthattunk már erre példákat a történelem során, és soha, sehol nem sült el még jól a dolog). Olyan bonyolult ez?

Nem tartom magam egyáltalán liberálisnak, egy csomó dologgal kapcsolatban elég vonalas elképzeléseim vannak, mégsem nyilatkozgatok azzal kapcsolatban, hogy szerintem A Férfiaknak / A Nőknek hogyan kéne élniük, viselkedniük (pedig én is azt gondolom, hogy én tudom a tutit). Érdekes, erre képesek vagyunk még pár millióan ebben az országban is, csak mindig az a néhány hőbörgő megmondóember a leghangosabb.
Előzmény: Traveller_x (56) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2015. 12. 19. 20:08 | #56
Szívemből szóltál. Én már lusta vagyok szájba rágni a magától értetődőd a sötéteknek, örülök hogy van aki még veszi a fáradságot. Egyébként mit vár az ember egy olyan ország lakosságától, ahol a döntő többség iq szintje 90 alatt van, és a liberális szó értelmezése is nehezükre esik, valamint nagy arányban tartalmaz mágusokat, homeopatákat, vajákosokat, szittya sumér őslakosokat, szíriuszi látogatókat, gyíkembereket, tisztán látókat, de vannak rendesen árja fajta magyarok is, igazi tiszta vérűek...... Biztos a kemtré' hatása.....
Előzmény: Nas (55) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 12. 19. 19:17 | #55
Ezt most úgy mondod, mintha az, aki Ákos idióta véleményén felháborodik, az ostoba lenne, hiszen nem érti, hogy ő csak jótanácsot adott (mi volt abban a jótanács, hogy kéretlenül, mindenki magánéletébe beleszólva megmondja, hogy szerinte kinek mi lenne az elsődleges feladata?), illetve az ilyen ember mindenben a rosszat látja, és másokat hibáztat mindenért (ezt mondjuk nem értem, hogyan vonható le következtetésként, de mindegy) + természetesen mindig az ad okot a gúnyolódásra, akit gúnyolnak. Ne haragudj, de ez finoman szólva több sebből vérző gondolatmenet.

Adott egy nagypofájú, önjelölt megmondóember, aki nagy garral beleugatott olyan dolgokba, amikbe nagyon nem kellett volna, és ezen emberek (vérmérséklettől függően) vagy felháborodnak, vagy jót röhögnek, vagy legyintenek egyet. Ettől még amit mondott, az egy nettó baromság. Ilyen nincs, hogy valakinek van egy fő "princípiuma", hogy azért jött a világra, hogy ezt és ezt csinálja, és azt neki kutya kötelessége is csinálni. Ki meri ezt meghatározni? Minden ember azért jött a világra, mert történetesen sikeresen túlélt egy prenatális időszakot, ennyi. Minden embernek saját magának kell meghatároznia a lehetőségei, céljai függvényében, hogy milyen szerepet, feladatot vállal az életben, és milyet nem, mit szeretne kezdeni az életével, stb. Ez a nőkre ugyanúgy igaz mint a férfiakra. A nők önálló döntési, önrendelkezési jogának a megkérdőjelezése, hogy valaki kijelenti, hogy az elsődleges, mindenek felett álló feladatuk a szülés, egy nő esetében minden más csak másodlagos lehet. Miért is? Kinek is fontos ez? Kinek az érdekéről is szól? Ki döntheti ezt el? A helyes válasz: senki más, csak az illető saját maga.

Attól még, hogy csak a nők tudnak szülni, egyáltalán nem kötelességük is szülni. A férfiaknak sem kötelességük gyereket nemzeni csak azért, mert meg tudják ezt tenni. Jó vicc. Ennyi erővel azt is meghatározhatnánk, hogy mivel mindenki képes lenne akár napi 16 órát is dolgozni, kötelessége is mindenkinek ennyit dolgozni, ha akar mással is foglalkozni, ha nem. Vagy ennyi erővel ha valaki erős testalkatú, és tud bányában puszta kézzel követ fejteni, akkor neki kötelessége is azt csinálni akkor is, ha ő inkább pl. elméleti fizikus akar lenni. Szóval veszélyes ennek az elhibázott gondolatmenetnek tapsikolni (persze mindenki addig tapsikol csak, amíg nem rá alkalmazzák...).

És itt most nem csak erről a kis pöcs Ákosról van szó. Nem csak miatta van ekkora felháborodás. Egyre többen gondolják azt, sajnos "vezető" politikusok is, hogy joguk van ilyen szinten beleszólni más emberek életébe. EZ a baj.

Ahogy már korábban írták többen: Aki nem érti a felháborodás okát (érdekes, ezek mind férfiak...), az vegye egy kicsit a fáradságot, és gondoljon bele, hogy hogyan reagálna, ha valami pökhendi nőszemély kijelentené, hogy a férfiaknak az a kötelességet jelentő princípiumuk, azért születtek a világra, hogy dolgozzák szarrá magukat, mert kötelesek eltartani a nőjüket. Azt hiszem, lenne itt felháborodás, és nem kéne ennyit magyarázni, hogy miért...
Előzmény: palinkaman (52) +2 VÁLASZ
gyemantt 2015. 12. 19. 13:49 | #54
Hát sokmindenben csak kimagyarázást látok....Az első a kereset: de az is fontos, hogy ugyanazért a munkáért ugyan annyi bért kapjon mindenki ha nő ha férfi....
Mi az a tipizálás, hogy vezető nő háborodik fel Ákos sületlenségein... a többi nő is sokat dolgozik tehát nem csak a vezető, tehát a többinek is felháborító...
És ne mondja meg senki mit akar egy család, egy nő egy férfi az életével!
Sajnos nem azért monják, hogy fogy a nép mert ezer év múlva is szeretnék, hogy legyen Magyar ember, hanem azért mert kevesebben fognak adót fizetni, nyugdíj nem lesz stb. csakis közgazdasági szempontból tekintenek ránk......

Előzmény: Cableguy (49) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 12. 19. 13:14 | #53
+1 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2015. 12. 19. 12:15 | #52
Nem kifejezetten téged, úgy általában értettem.

Viszont itt sztem 2 féle embercsoport vitázik:

Az egyik az, aki mindenből a rosszat látja ki, és a támadást, meg mindenbe beleérti azt, hogy ezzel rosszat akartak neki. Ők azok akik a legjobb szándékkal mondott jő tanácson is felháborodnak, és személyes támadásként élik meg, hogy "hát milyen jogon mondja meg nekem"... ill. mindenki mést hibáztatnak a legkisebb dolgok miatt is.

A másik beállítottságú ember nem mindenben a rosszat látja, hanem még a gúnyolódásban is meglátja azt, hogy valamivel csak adott okot rá, a másoktól jövő tanácsokat, meg helyreigazításokat pedig elfogadja, ill. mindenből megpróbálja azt a tanulságot leszűrni ami építő jellegű. Az abszolút negatív dologban pedig azt látja meg, hogy na, így nem kell csinálnom.
Előzmény: Koba (48) 0 VÁLASZ
tjunior 2015. 12. 19. 11:15 | #51
"A telekom nem tartja tiszteletben a szabad véleménynyilvánítást"
Nem akarnék új frontot nyitni, de ez egy bullshit, méghozzá jókora. A telekom nem szabott meg semmit Ákosnak, azt mond amit, akar, mindössze ezek után nem akarja támogatni őt. Kis millió példát lehetne hozni a világból, hogy XY híres ember olyat tett vagy mondott ami után a szponzora vagy szponzorai kihátráltak mögüle, mert amit tett vagy mondott azzal ők nem akarnak közösséget vállalni. Ennyi történt.
Előzmény: Cableguy (49) 0 VÁLASZ
bungle
Cableguy 2015. 12. 19. 07:51 | #49
Akkor tegyünk tisztába pár dolgot.
"A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak"
-Hisz kereshetnek kevesebbet és kereshetnek többet is.

"Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni"
-a princípium jelentése: alapelv alapnak nevezhetjük hogy biológiailag csak a nő tud gyermeket szülni. Ezzel eleve különbség lesz a bármely kétnemű faj nemei közt. Hiába akarnak a férfiak

"Hogy mondjuk, valakihez tartozni. "
-Igen a alaptétel egy nőnek tartoznia kell mint ahogy a férfinak is tartoznia kell egy nőhöz.
Igaz az új alapelvek elfogadják az azonos neműekre vonatkoztatva is, de fogalmazhatnánk általánosan hogy egyik embernek a másikhoz kell tartoznia.

"gyereket szülni. Anyának lenni"
mint fent leírtam férfi nem tud szülni. DE gondoskodnia kell a családjáról megélhetésileg. szülni és anyának lenni pedig csak a nő tud... ennyi

"Nagyon úgy tűnik, igen. Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy, nem tom hány forintért."
Vezető állású nem tudom ki szerintem a kevés van a legtöbb dolgozó nő, legyen az adminisztrátor, takarítónő, varrónő, vagy konyhásnéni... ez kb 60000 ember max a 6Millió magyar nőből. azaza 1% ennek az 1%-a most felhorkant mert zavarja valami azaz 600 ember
Erre azt mondom hogy ákosnak ez a véleménye
Ennek a 600 nőnek meg más.
A telekom nem tartja tiszteletben a szabad véleménynyilvánítást
Az állam meg eddig is belekeverte a vezető beosztású férfiak magán véleményét az államhatalmának gyakorlásába.
-2 VÁLASZ
Koba 2015. 12. 19. 06:44 | #48
Köszönöm az agyatlan zombizást! Megnéztem a teljes interjút, hogy ne legyek az, sajnos az maradtam! Ő a nőnek származtatott identitást tulajdonít, aki akkor lehet valaki , és akkor teljes értékű ha valakihez tartozik! Bár lehet az én szövegértelmezésemmel van baj! Azzal nincs is baj, hogy ez a véleménye , de sok más embernek nem ez a véleménye a nőkről,a nők feladatairól! A baj azzal van, hogy a kormány bosszút áll egy cégen aki nem osztja az ő pártfogoltjának a véleményét :-)
Előzmény: palinkaman (47) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2015. 12. 18. 21:12 | #47
Persze, hogy nem kell az egész, sőt, a legjobb úgy véleményt formálni valamiről, hogy azt sem tudjuk miről van szó, csak a mások által szánkba adott szavakat ismételgetjük. Így lehet agyatlan zombikat csinálni az emberekből.
Előzmény: Koba (44) +1 VÁLASZ
bungle
Koba 2015. 12. 18. 19:19 | #44
Nem kell a teljes interjú, felesleges, ! Mondok egy példát, ha ez hangzott volna el, hogy pl:...jó lenne ha a nők olyan biztonságban éreznék magukat, hogy merjenek gyermeket vállalni...., akkor nem is lenne gond, de a "nem az a dolga" című mondat egészn árulkodó. Én vagyok aki tudom a frankót, majd én megmondom! Ugye? Lehet rosszul ismerem az embereket, de aki a felszínen ilyet mond, annak a gondolatai általában rosszabbak ennél:-) Oké, lehet rosszul fogalmazott, elfogadom , hiba, nem ezt gondolta! Ha pedig nem tudom kontroll alatt tartani az indulataim, vagy képtelen vagyok megfogalmazni a gondolataim, akkor nem adok interjút :-)))
Előzmény: palinkaman (35) 0 VÁLASZ
gyemantt 2015. 12. 18. 15:58 | #43
Régen ezt énekelte Ákos:
1. Az álmaimat gépek rázzák
Hogy ne tudjak aludni
Hogy folyton fáradt legyek
És ne érdekeljen semmi, de semmi

2. A szépségedet elcsúfítják
Hogy ne tudjál kitűnni
Így veszélytelen leszel rájuk
Akár az összes többi

Refr. 1.: Várom, hogy egy angyal érkezzen
És fizessek a bűnért, ha vétkeztem
És ha el kell mennem innen, meglehet
Hogy te temeted el a testemet

3. Nagy Testvéred figyel téged
A hangja rád szól a falakból
Mindenütt ott van érzed
Mégsem látható sehol

Refr. 1.

Refr. 2.: Várjuk, hogy egy angyal érkezzen
És én fizetek a bűnért, mert vétkeztem
És ha el kell mennem innen, hát elmegyek
De kérlek, temesd el a testemet

Most már beállt Ő is a sorba sajnos.....
Véleményszabadság Ákos vs T cég nézőpontjából: Az meg lehet érteni, hogy pénzel támogatják és ezért vannak elvárásaik cserébe, ilyen a reklámlogó feltüntetése stb, de van olyan elvárás is hogya cég nézeteit el kell fogadni ha nem is hírdetni ami nem tetszik, de nem mondani rá semmit.....és ez már nem véleménbyszabadság, de nem is sérti meg....Ha van egy céged és szponzorálsz valakit, de az ellentétesen viselkedik beszél akkor te megszüntetheted a pénz utalását....szerintem....

Más nézőpont: a parlament5ben frakciók vannak mint tudjuk, van a frakcióhűség intézménye: ha a párt azt mondja, hogy igennel kell szavaznia egy törvényre (bármire) akkor őneki igennel kell szavaznia még ha nem is tetszik neki.... ha nemmel szavaz akkor pénzbüntetés vagy kizárás, vagy a mandátum elvesztése....

Élien 2015. 12. 18. 14:17 | #42
Persze a rajongók dolgaival sem tud mit kezdeni ő, de a Bono-nak adott 1cd-t és dicsérte a One című dalt. Bono vajon tudott valamit kezdeni Ákossal? :D
Előzmény: Stickhorse (40) 0 VÁLASZ
SilAsh 2015. 12. 18. 14:06 | #41
Mondom én, hogy rosszul fogalmaztam, mert már félre is érted.
Pontosan arról beszélek, hogy végletesen reagál mindenki mindenre, és ritkán jut eszébe az, hogy értelmesen, felnőtt módon próbáljon egy ilyesféle problémát megoldani.
XY, esetünkben Ákos nyilatkozik valami böszmeséget, de nem az a reakció rá, hogy "akkor ezt tárgyaljuk már ki rendesen, hogy mire gondolsz, ez miért helytelen" és a többi, hanem:
-Ugye valaki írta, hogy ez csak egy kiragadott rész a teljes riportból (bevallom, nem néztem meg), és csak azért ennyi, hogy minél nagyobb legyen a szenzáció. - A média felelőssége.
-Aztán ott van a Telekom, szívük joga, hogy reagálnak, de abban a pillanatban, azok számára, akik Ákos rajongói, vagy mittudomén, egyetértenek vele, egyből azt mondják: "Biztos azé, mer igaza van!" - Jójó, hülye példa, (van/lesz rá másik) de egyesek szemében afféle mártírt csinálnak belőle.
-Aztán itt van ugye a narancs, akik meg nyíltan bemutatták: ha a haverral packázok, ráfaragsz. Tisztára mint egy galeri.

Van itt még gond a női egyenjogúságon kívül bőven, de nem látom azt, hogy értelmesen meglehetne bármelyiket vitatni bármilyen fórumon, hanem azt látom, hogy ha van valami véleményed, lassan inkább nem szólsz semmit, mert félsz, hogy beverik a pofád. Mennyivel kényelmesebb már, hogy elkussoltatnak mindenkit, akinek kicsit is más a véleménye?

Szép hosszú választ írtál olyasmiről, ami számomra nem releváns, (de azért becsszó, elolvastam!) mert noha nagyrészt egyetértek vele, nem ad magyarázatot arra, hogy miért jó az, ha lassan mindent "betiltanak".
Ha valakinek más a véleménye, mint a többségnek, nem feltétlenül (de nem is kizárt persze, embere válogatja)
az az oka, hogy idióta, vagy tanulatlan. Lehet, hogy csak simán agymosott, vagy éppen olyan körülmények, állapotok között nevelkedett, ami ezt a nézetet okozza. Ezeket az embereket esetleg meg lehet ismertetni más nézőponttal, aztán vagy fog rajta, vagy nem. DE ha nem jól csinálod, akkor esélyes, hogy rosszabb a végeredmény, több kárt okozol vele, mint hasznot.

Mert lássuk be, így indul. Betiltják a karlengetést, a gyűlöletbeszédet, az önkényuralmi jelképeket, és mindenki örül (én is), hogy ez így jó, mert csúfság, bűnös dolog.
Aztán betiltjuk a becsmérlő dolgokat, a sértéseket, hogy ne mondhassuk akárkire akármit. Ez is jó, de ettől függetlenül azóta is "kommunistáznak", "náciznak" mindenhol, legfeljebb már nem célzatosan.
Aztán lassan jön az, hogy nem szólalhatsz meg úgy sehol úgy, hogy ne lépnél valaki tyúkszemére azzal, hogy más véleményed van valamiről. Mert hiába minden, LESZ ilyen mindig. De most már legalább ettől is lehet félni.
Nem vita lesz belőle, hanem jön egy illető, aki megnézi azt, hogy mit szeretnél a tévében, a rádióban vagy az interneten nyilatkozni, és eldönti, mi az ami politikailag korrekt, és mi az, ami nem.
Folytassam? Innen aztán lehet továbbképzelni a dolgokat, de az ÉN személyes véleményem szerint (és remélem, ezzel senki tyúkszemére sem lépek) nagyon sötét jövő felé menetelünk, köszönhetően a .....

Ja igen: Ákos.
Hadd döntse el mindenki saját maga, hogy mennyire veszi komolyan egy, legyen az akár közszereplő, vagy éppen magánember véleményét.
A magam részéről ez is csak egy fing a szélben, mert vagyok olyan érett, hogy el tudom dönteni, egyet értsek -e vele, vagy sem. Az, hogy ebből a fingból milyen vihar kerekedett....;)
Előzmény: Revanor (31) 0 VÁLASZ
Stickhorse 2015. 12. 18. 13:53 | #40
Amit mondasz, az szép és igaz, csak sajnos a drága művészember emelkedett hangnemben előadott kinyilatkoztatásából ez az egész úgy csapódik le, mintha mindezt kizárólag a nőkre vetítve tekintené igaznak, akiket az emancipáció térített el a számukra kijelölt helyes útról. Teszi mindezt úgy, hogy utána pedig "Mózes nagy könyvéből" idézi be nő és férfi bibliai egyenértékűségét. Azért ez a kettő így egymás után elég gyanús logikai bukfenc.
Előzmény: Élien (39) 0 VÁLASZ
Élien 2015. 12. 18. 13:24 | #39
Rágcsálni való dolog, hogy az igazi dolgok ne legyenek reflektorfényben...
Ákos nem fog bukni a dolgon. Az ő hibája annyi, hogy engedte, hogy a keblére ölelje a politika...
Igen is, szinte minden nő álma az anyaság, ezt felesleges tagadni. De ebben az országban súlyos anyagi vonzatai vannak a gyermekvállalásnak!!! A keresetek pedig elgondolkodtatják a polgárokat, hogy a születendő gyermeknek tudnak e szebb életet biztosítani, mint a sajátjuk.
A felső réteg persze sziporkázik ez ügyben, mert őket kurvára nem érdekli, hogy 200 vagy 400 forint a kenyér...
Először a megfelelő alapokat kellene biztosítani, csak azután lehetne bátran építkezni, de ebben az országban nagyon össze-vissza mennek a dolgok!!!!
Itt már akkor bűnöző és alsórendű vagy, ha nem a hatalomra szavazol...
Stickhorse 2015. 12. 18. 12:25 | #38
Egyre kevésbé szeretem Kálmán Olgát, de most megint nála volt a kulcskérdés. Mi a köze ehhez az egészhez a kormánynak?

http://www.atv.hu/videok/video-20151218-retvari-a-szerzodesbontasrol-akostol-fuggetlen-a-kormanyzati-lepes
drgore 2015. 12. 18. 11:37 | #37
Most végeztem a videóval (legalábbis az ide vonatkozó résszel), és én is be akartam írni hogy nézze végig mindenki. Egy szövegkörnyezetből kiragadott 3 mondat miatt t folyik a szájkarate. Nem mondom hogy 100%-ig egyetértek mindennel,de annyira nyilvánvalóan felfújt média cirkusz az egész hogy már undorító.
Előzmény: palinkaman (35) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 18. 11:30 | #36
Hát ezt elkúrta, nem kicsit, nagyon. Ez van. Hozzá kell szokni. Vigyázni kell mit mond az ember, vagy legalábbis tisztában kell lenni a média, és az internet (büdösparasztlibcsibuzizsidók) hatalmával.
Előzmény: palinkaman (35) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2015. 12. 18. 11:05 | #35
Ha a sok felháborodott ember venné a fáradtságot, és megnézné az egész interjút, rájönne, hogy nem olyan értelemben mondta a csávó a dolgot, mint azt a média a kiragadott 2 mondatán keresztül bemutatta. "Csak azt felejtették ki" amiben utána kifejti bővebben, hogy ő hogyan érti amit mondott, azért, hogy félre ne értsék. És véletlenül sem úgy, amilyen képet festett róla az a pár kiragadott mondat. Én am perelnék becsületsértésért.
+2 VÁLASZ
Koba 2015. 12. 18. 07:40 | #34
Az , hogy sokan ismerik, meg hallgatják semmit nem jelent ennyi erővel mondhatom azt kurvára tévedtem, hogy kannás bor helyett villányit ittam, hiszen ha az eladási statisztikát nézem akkor igen csak alatta van a kannás borénak, vagy ehetnék szart is mert több millió légy nem tévedhet :-) Szerintem, ha valakit anya nevelt és helyén van józan esze és az értékítélete, az nem tapsol neki és a hasonló balfaszoknak. Jó lenne ha arról szólna, hogy milyen alternatívát kínálnak azoknak a nőknek akik gyereket vállalnak, esetleg sérült gyereke születik, vagy magára marad a két-három gyerekével bármilyen okból is! Szívesen körbevezetném ezt a faszt az országon, hogyan élnek emberek ,családok, de szerintem akkor sem értené meg! Már magamra is haragszom, hogy pár mondatot pazaroltam erre a ....
Előzmény: Nas (33) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 12. 18. 07:25 | #33
Pedig ez sajnos igaz. Attól még, hogy egy tehetségtelen, fogalmatlan, idejétmúlt, ostoba, de végtelenül beképzelt balfasz ez az Ákos gyerek, sokan ismerik, ezért sokan meghallgatják a véleményét. Tehát sokkal jobban oda kéne figyelnie arra, hogy mit enged ki a különböző testnyílásain. Ez fokozottan igaz a politikusokra is. Az külön vicces, amikor egy önző, korrupt, gerinctelen, elvtelen, harácsoló politikus papol arról, hogy ki hogyan legyen hasznos tagja a társadalomnak, meg kinek mi lenne a dolga... Tudnék én is nekik elfoglaltságokat javasolni.

A legnagyobb baj viszont nem ez, hanem az, hogy sokan még mindig lelkesen tapsolnak az ilyen férgeknek ahelyett, hogy elküldenék őket a halál f*szára, meg nem látják, hogy ez az egész megint csak egy figyelemelterelő hisztériakeltés, hogy ne a lényeggel foglalkozzunk. Ezért tart itt ez az ország, nem azért, mert a nők "nem akarnak szülni". (Bármibe lefogadom, hogy akik ezt az ostobaságot hangoztatják, még életükben nem beszélgettek el egyetlen nővel sem, hogy hogy áll a család-kérdéshez, mi a valódi oka annak, hogy nincs három gyereke - mert ugye az sem elég, ha csak úgy "szülöget" valaki egyet-kettőt, már ott tartunk, hogy három pulya alatt akkor sem ember az ember, ha van gyereke.)
Előzmény: Koba (32) +1 VÁLASZ
Koba 2015. 12. 18. 07:02 | #32
"kultúránk és társadalmunk egyik pillére" Hogy mi??? Ezt egy kicsit erősnek tartom! Nem kötözködés a szándékom,de elmondanád nekem ha kedvenc pártja nem nyomná akkor hol lenne ez a fiú, aki még a kilencvenes évek közepén adott interjújában csúnya gonosz emberekről beszélt akik korruptak, és kizsákmányolják az országot mert Ő ezt tudja , hiszen végzett közgazdász! Most van e problémája a korrupcióval, vajon objektív-e?
Előzmény: Revanor (31) 0 VÁLASZ
Revanor 2015. 12. 18. 03:16 | #31
Én hiszek abban, hogy bárkinek szabadon meglehet a saját véleménye, de abban is hiszek, hogy bárkit szabadon hülyének nézzenek a véleménye miatt. Lehet az a véleményed, hogy a Föld lapos, mert te soha nem láttad görbülni, de ne lepődj meg azon, ha az iskolában ezért egyest kapsz. Lehet az a véleményed, hogy az oltások károsak, de akkor ne lepődj meg, ha idővel visszatérnek a már kiirtottnak hitt betegségek és a fejlett világban újra járványos gyermekbénulás dúl. Lehet az a véleményed, hogy a nőknek otthon a helyük, alacsonyrendűbbek a férfiaknál és az a dolguk, hogy a férfit szolgálják, de akkor ne lepődj meg, ha az összes normális nő elkerül és egy csomóan balfasznak néznek a véleményed miatt. Vannak rossz vélemények, hibás nézetek és elavult világképek. Ákos egy közéleti szereplő, egy énekes jelentős rajongótáborral, így jelenkori kultúránk és társadalmunk egyik pillére és szócsöve. Többször is voltak már vállalhatatlan megnyilvánulásai, melyek többségükben tévé vagy rádió interjúk során hangzottak el. Egy interjú egy nagyon is nyilvános közeg, arra való, hogy az interjúalany olyan információkat osszon meg a nyilvánossággal, amelyre más módon nem nagyon volna lehetősége. Az interjú maga a nyilvánosságnak szól, nem azért veszik föl, hogy aztán a riporter egyedül hallgassa otthon újra és újra. Magánvélemény magánemberek között magánbeszélgetésekben vannak, de ekkor is bárkinek joga van téged balfasznak nézni, ha megtudja, mit mondtál.

Egy asztalos vagy egy akármilyen szakember esetén még el tudom képzelni, hogy azt mondja az ember "hát, az igaz, hogy kurvára zavar a sok ostoba nőellenes/rasszista/vallásos kommentje, de piszok jó szakember, és az asztalon nem látszik, hogy gyűlöli a négereket." Persze ha az adott asztal egyik elsődleges használója a gyűlölet és/vagy megvetés tárgya lesz, akkor lehet, hogy az illetőt zavarni fogja a dolog, mert úgy érzi, hogy ha az a bizonyos asztalos tudta volna, hogy neki készít asztalt, akkor vagy nemet mondott volna a dologra, vagy talál valamilyen módot arra, hogy kicsesszen a kuncsafttal. Egy népszerű énekes viszont nem ugyanaz a kategória, mert sokan lehetnek azok, akik fölnéznek rá, akik utánozni próbálják így vagy úgy, akik bizonyos dolgokban véleményvezérnek tekintik. Egy közéleti szereplőnek nagyobb a morális felelőssége a társadalom iránt, mint egy asztalosnak. De még ha csak pusztán a zenéjét akarod élvezni, akkor is sokat ront az élményen, ha például nőként tudod, hogy egy szerelmes dal, vagy egy bármilyen módon releváns szám éneklése közben az énekes valójában mit is gondol rólad és mit gondol a társadalomban betöltött helyedről. Vagy mi lenne, ha egy énekes jó zenét csinál, de közben a zenén kívül nyíltan magyargyűlölő? A számaiban semminek sincs semmi köze a magyarokhoz, de azért mégsem lenne ugyanaz az élmény őt hallgatni vagy az ő koncertjeire járni magyarként, mint egy magyar-semleges vagy egy magyarszerető énekes dalait hallgatni és koncertjeire járni. Te megvennéd egy magyargyűlölő énekes lemezét, csak azért mert tetszenek a dalai, miközben tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy ha személyesen az előadótól akarnád megvenni, akkor valószínűleg arcon köpne és azt mondaná, hogy neki nem kell a kibaszott paprikaszagú hitvány pénzed?

Az, hogy a Telekom a sokadik beszólás után úgy döntött, hogy nem akar semmifajta közösséget vállalni Ákossal a cég magánügye. Szerződő félként mind a Telekomnak mind pedig Ákosnak joga van ahhoz, hogy fölmondják a szerződést bármilyen okból kifolyólag. A szerződésbontással és egy kis internetes hőbörgéssel az egész történetnek véget is kellett volna érnie. A végképp eszement dolog az, hogy a Kormány, abszolút kívülállóként belepofázik Ákos és a Telekom magánügyébe. A Kormánynak semmi köze ahhoz, hogy egy cég kit és hogy támogat, vagy úgy alapvetően mit csinál, amíg az nem jogellenes vagy nem egyértelműen káros és hátrányos az ügyfelei számára.

"Van aki felvonja a szemöldökét, megcsóválja a fejét és azt mondja, rendben, ez van"
és igen, van olyan, aki "ordítva vetné rá [Ákosra] magát, hogy agyonverje, mert nem ért vele egyet" és az utóbbiak idióta balfaszok, attól függetlenül, hogy milyen kérdés kapcsán vetik rá magukat valakire. Nem lehetne esetleg a kettő véglet között találni valamit? Az tűrhetetlen, ha bármilyen ellenvéleményre, legyen az akármennyire ostoba, sértő vagy veszélyes agresszió a válasz. De az legalább ugyanennyire tűrhetetlen, ha valaki az EMBERI FAJ FELÉT lenézi, kevesebbre tartja, a saját módján elnyomja/elnyomná. Ezt a "fölvonjuk a szemöldökünket és megcsóváljuk a fejünket" attitűdöt kurvára el kéne már felejteni Magyarországon, mert vagy addig fogjuk vonogatni a szemöldökünket, amíg el nem hal az izom, vagy amíg meg nem unjuk és a "rávetődve agyonverést" nem választjuk.

Ha pedig az a véleményed, hogy egy nő kevesebbet ér, mint egy férfi, hogy nem illetik meg azok a jogok és lehetőségek, mint egy férfit, hogy nem követheti szabadon az álmait és nem találhat kiteljesedést bármiben, amiben akar (min egy férfi), pusztán azért, mert merő véletlenből nőnek született és az a biológiai szerepe, hogy gyereket szüljön (ha akar), nem pedig az, hogy gyereket nemzzen, mint egy férfi (ha akar), akkor nekem és a társadalom épeszű részének az a véleményünk, hogy egy kibaszott balfasz vagy és nem akarjuk, hogy bármi közöd legyen bárki oktatásához és nem akarjuk, hogy olyan hatalmi helyzetbe kerülj, ahol lehetőséged van arra, hogy olyan döntéseket hozz, amelyek károsan érintik az emberi faj, az ország/megye/város/stb lakosságának felét. Ugyanis Ákos véleménye nem csak "fing a szélben". Fing a szélben az lett volna, ha azt kezdi el ecsetelni, hogy mennyire szereti/nem szereti X Y művészt, zenészt, filmet, ételt, könyvet, stb. Az elmúlt hetekben nagyon pörög ez a téma otthon, kezdve Kövér Lászlótól (az ország egyik főméltósága!!!) Ákoson át több kormánypolitikusig. Amikor az országot irányító politikusok és médiaszemélyiségek egyöntetűen és következetesen nőellenes nézeteikről tesznek tanúbizonyságot következmények nélkül, akkor lehetetlen, hogy ez a világlátás ne szivárogjon bele a törvényhozásba, az oktatáspolitikába, a kollektív nemzeti gondolkodásba és pszihébe. Nap mint nap mind a magánéletben, mind pedig a szakmai életben kisebb nagyobb atrocitások tömkelegével kell még ma is szembenéznie egy nőnek a Nyugaton. Ezt férfifejjel nem is igen tudjuk elképzelni, mert női ismerőseink már gyermekkoruktól fogva megtanultak együtt élni vele, megtanulták, hogy ez a "normális", nem beszélnek róla soha senkinek, hacsak nem kirívó az eset, hiszen annyiszor történik meg, hogy nem is érdemes visszaszólni, mert nem bírnák szusszal, illetve mert csak magukat tennék ki veszélynek. Mi erre csak legyintünk, mert egy férfinak az egészből csak annyi jön le, hogy van néhány bunkó balfasz, akik nagy ritkán illetlen/helytelen/gusztustalan/vérlázító dolgokat mond vagy csinál, de ez még belefér a pakliba, elvégre mindenütt vannak idióták. Ma már rengeteg beszámoló és rejtett kamerás fölvétel áll rendelkezésre a világ minden tájáról, érdemes egy kicsit utána nézni, mert mintha egy félelmetes rejtett világ tárulna föl, ami többnyire valahogy mégis titokban marad a szemünk előtt. Ezért nem fing a szélben ez a legújabb kormányközeli kirohanás és ezért nem szabad csak legyintenünk.
Előzmény: SilAsh (19) +1 VÁLASZ
norbertvincze
vadonka 2015. 12. 17. 22:47 | #29
Ez a pacalarcú Ákos valamelyik fejes politikus púzóját nagyon vaxolja. Valószínűleg egész a lágy szarig benyalt már, másképp nem érteném ezt a cécót. Lehet, hogy pont épp egy "kövér" seggen gurgulázik a betyárkörtékkel.
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 17. 22:08 | #28
:DD
Előzmény: bungle (27) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 12. 17. 22:02 | #27
Szancso 2015. 12. 17. 21:35 | #26
Posztkép (R)ákosi...;)

tjunior 2015. 12. 17. 21:12 | #25
Biztos megdicsérnek a Kubatov-Habony szektában hogy jól összemostad a bevándorlókat Ákos-mizérát, viszont ez veszélyes terep, mert Ákombákom világszemlélete, magyarán, hogy a nő helye otthon stb. eléggé rímel arra amit teszem azt a vahhabiták gondolnak a nőkről, így ez öngól. Arról már nem is beszélve, hogy hol van Soros György? Sehol, pedig biztosra veszem, hogy ezt is kiadták utasításban. Vigyázz mert könnyen lecserélnek egy értelmesebb kesztyűbábra.
Előzmény: kissfreezer (22) +2 VÁLASZ
tjunior 2015. 12. 17. 21:06 | #24
Egyszerűsítsük a képletet, a Telekom nyomatta a lóvét Ákosnak, szponzorálta, az meg had legyen már a Telekom dolga, hogy a pénzét annyit és úgy adja akinek akarja. Ez ennyi.
Előzmény: SilAsh (17) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 12. 17. 20:54 | #23
kissfreezer 2015. 12. 17. 20:02 | #22
Értem én hogy villanymotor. De mi hajtja? Szóval Ákos nem tiszteli a nőket. Ezt a hazug megbélyegzést azzal érdemelte ki hogy kiállt a hagyományos családmodell mellet. Nem semmi bűn.... A mindennapos nőverés, alázás, nemierőszak, kínzás, korbácsolás, megkövezés , megcsonkítás, és a a legkülönfélébb kínzási módszerek bevetése, mely végsősoron nők tízezreinek, százezreinek vagy millióinak a halálát okozza, de ha nem is halnak bele, akkor lenyomorítva megcsonkétva élik le az életüket, minden áldott nap terrorba, elnyomva, az nem gond. Igen igen, a migránsokra gondolok, akiket ti oly lelkesen támogattatok ingyen wifivel. Azok aztán tisztelik a nőket ugye kedves tHerekom.... Hát ha én nő lennék, akkor inkább a hagyományos családmodellt választanám. Szerintem ez öngól volt.
bungle
bungle 2015. 12. 17. 19:39 | #21
SilAsh 2015. 12. 17. 19:27 | #20
Elnézést kérek, ha itt-ott kicsit zavaros, de úgy látszik, az agyf*sz annyira beépült már, hogy fogalmazásgátló hatása van :)
SilAsh 2015. 12. 17. 19:24 | #19
Nézd, erről nekem csak megint csak az jön le, hogy:
Zsarolva vagy, mert nem nyilatkozhatsz, nem mondhatod el a magánvéleményed anélkül, hogy aggódnod kellene valaki miatt, mert ha még is megteszed, retorziók jönnek. Komoly retorziók.
Itt van Ákos esete, de lehetne még keresgélni. Elmondta, hogy hogyan is képzel ezt, lehet rá mondani, hogy igaza van, vagy egy bigott ember, de mit sem változtat azon a tényen, hogy mit és azt hogyan csinálja.
Van aki erre felvonja a szemöldökét, megcsóválja a fejét és azt mondja, rendben, ez van.
Meg van olyan, aki ordítva vetné rá magát, hogy agyonverje, csak azért, mert nem ért vele egyet.
Ha úgy vélekedik (mondjuk legyen szülő-gyerek viszony) valaki, hogy a gyerkőc hülyeséget beszél, akkor rászól, hogy ez butaság, vagy éppen szíjat hasít a hátából?
És persze mindig van egy másik okos, aki igyekszik beleszólni a fenti nevelésbe, legyen az akármelyik.
A végére az lesz, hogy mindenki ordítva veszekszik egymással, olyasmi miatt, ami, mondhatjuk, hogy egy ember véleménye, ami nincs kőbe vésve, csak egy fing a szélben.

(A fene essen ebbe a fene nagy szólás és vallásszabadságba)

Na, visszatérve:
Az a bajom, hogy mindenütt, nem csak MO-n látom, hogy már mindenkinek be kell fognia lassan a pofáját, mert már nem csak attól kell félnie, hogy beverik, hanem már attól is, hogy elveszíti a munkáját, házát, akármijét, csak azért, mert valamiről más a véleménye, és az esetleg nem túl népszerű.
Előzmény: 3m3ricus (18) +2 VÁLASZ
3m3ricus 2015. 12. 17. 18:52 | #18
Rendben, hogy magánvélemény. Ez okés. De az is magán dolog, hogy a Telekom támogat valakit és ha az ő értékrendjébe nem fér bele a támogatott nyilatkozata, akkor lelép. Ez is olyan dolog, ami csak és kizárólag két félre tartozik. Sajnos kurmányunk, közöttük lézerjani és huygosmáté úgy gondolta, hogy ebbe bele kell pofázni, mert jó kis táptalaj a birka híveinek etetésére és a multik elleni hadjáratukra.
Megnézném, ha ezek után még pár német cég beintene és megpattana... Vajon mi lenne a rengeteg felszabadult, szakképzett emberrel, akinek munka és megélhetés kell?
Ugyanúgy mi lenne, ha a nők hirtelen tömegesen szülnének gyereket, mint pl. a Ratkó korszakban? Mennyire lenne felkészülve az egészségügy, az oktatás és az egész szociális hálózat erre?
Jó kis dumák ezek, addig se kell a sok mocskos mutyival foglalkozni pedig már éppen ideje lenne a narancsot kiírtani az országból!
Előzmény: SilAsh (17) 0 VÁLASZ
SilAsh 2015. 12. 17. 18:29 | #17
A magam részéről már kezdek agyf*szt kapni ettől a sok fasságtól, ami manapság megy. Lassan nem szólalhat meg senki, nem mondhat semmit, mert mindjárt nemzetközi balhé lesz belőle.
Már ami a "magánembert" illeti, mert a politikusok bezzeg beszélhetnek baromságokat.
Értem én, hogy kiverte itt-ott a biztosítékot a csókám, de könyörgöm! magánvélemény, ő így gondolja, egészségére.
Ha így folytatódik, lassan meg sem lehet szólalni, mert attól kell félni állandóan, kit sértesz meg, és aztán leshetsz, mert lekapcsolják az internetet, meg az áramot ;)

justil 2015. 12. 17. 18:19 | #15
Ugye az azért mindenkinek nyilvánvaló, hogy ennek az egésznek semmi köze Ákoshoz?
bungle
bungle 2015. 12. 17. 17:56 | #13
"Halló, Danubius rádió? Itt a magyar kormány, a Telekomnak szeretném küldeni Ákostól a Valami véget ért című számot!"
bungle
bungle 2015. 12. 17. 17:50 | #12
Érettségi tétel 2016
1. Ki a kedvenc zenei előadóművésze?
2. Miért pont Ákos?
bungle
bungle 2015. 12. 17. 17:45 | #11
Közben megjelent Ákos új száma: +3670...
Sztumi 2015. 12. 17. 16:54 | #10
Na, a luk beszél a gödörből.
3m3ricus 2015. 12. 17. 16:48 | #9
És ha ezért kötbért vagy bármilye kártérítést kell fizetni, akkor azt a kurmánytagok és agyalágyult híveik állják?
bungle
bungle 2015. 12. 17. 15:57 | #8
"Ha nem tudtuk volna, most láthatjuk: ez az ország még mindig egy nyomorult kommunista trágyadomb."

http://index.hu/velemeny/2015/12/17/akos_magyartelekom_kormany_szerzodes_dzsipo_reakcio_okoljog_kommunizmus/
bungle
bungle 2015. 12. 17. 15:49 | #7
"A CBA bejelentette, mostantól szolidaritásból csökkentik női alkalmazottaik bérét."
bungle
bungle 2015. 12. 17. 15:47 | #6
"Az áTkosban érzem magam" :D
bungle
bungle 2015. 12. 17. 15:45 | #5
"Ákos felmondja a szerződést a józan ésszel.
A Telekom felmondja a szerződést Ákossal.
A kormány felmondja a szerződést a Telekommal.
Az EU felmondja a szerződést a kormánnyal.
Az ENSZ felmondja a szerződést az EU-val.
Az UFÓk felmondják a szerződést a Földdel.
A Világmindenség felmond mindent mindenkivel.

Kösz, Ákos!"
:D
bungle
bungle 2015. 12. 17. 15:02 | #4
Nemzeti Arckönyvet!
Reméljük hamarosan tényleg indul, mint az állami mobilszolgáltató... ;)
http://hvg.hu/gazdasag/20151113_Nemsokara_indulhat_is_az_allami_mobilszol
Előzmény: lilaflexninja (2) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 17. 14:58 | #3
"a kormánynak a Telekommal tavaly kötött partnerségi megállapodását a mostani lépés nem érinti,. Ennek keretében a Telekom 1 milliárd eurós beruházást vállalt a következő 4 évre." jaaa, beruházni azért lehet, a pénz jó.
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 17. 14:55 | #2
Igazából a kormány betilthatná a google-t is, mert ott meg lehet találni az ákost gyalázó véleményeket. Persze csak a fészbuk után.
bungle
bungle 2015. 12. 17. 14:38 | #1
"Angela Merkel utasította az Audit, az Opelt és a Mercedest, hogy vonuljanak ki Magyaroszágról."
;)