Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Csádi 2015. 07. 12. 10:59 | #4
Hha már ott van, tehát vette a fáradtságot, hogy ő élőben nézhesse, akkor tényleg azt nézze, ne a telefont, de ettől függetlenül, ha nem a telefont nézi, csak felemeli és leszarja milyen gány lesz a felvétel, csak valami emléket akar, azzal szerintem semmi probléma nincs.
Pl sporteseményeken annyira gáz, mikor valaki telefonnal videózik. Lemarad az izgalmas eseményekről, mert ő saját szar, élvezhetetlen felvételt akar olyanról, amit profik, profi kamerákkal úgy is felvesznek, majd profin megvágnak. Muszáj megpróbálni űberelni ezt egy telefonnal!

Persze vannak kivételek mindkét oldalon, de általánosságban ez a helyzet.
Előzmény: közlegény (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 07. 11. 16:15 | #3

Meghajtom fejemet zenei műveltséged géniusza előtt...!

;)
Előzmény: bungle (2) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 07. 11. 15:38 | #2
Mindig is bírtam Sebastian Bach-ot (mondjuk Johannt még inkább ;)), de azért valljuk be, ő az egyik, aki a stúdió felvételekhez képest a leggázabb élő produkciókat nyújtja, kb. már a 2. szám felénél szokott elmenni a hangja. :D A másik meg pont Geoff Tate, akit szintén valamiért nagyon zavar, ha felveszik az élő teljesítményét. ;)
+1 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 07. 11. 12:50 | #1
hát ha leszarja, akkor ne rinyáljon miatta. egyébként van igazság a mondanivalójában, mert azzal, hogy egy kütyüt buherálsz, pont az élmény veszik el, nem éled át igazán, lemaradsz.