Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 20. 12:53 | #3
Meg a "persze a rohadt főnök meg hülyére keresi magát rajtam"
Előzmény: izé012 (2) +1 VÁLASZ
izé012 2014. 05. 20. 09:20 | #2
Ez felénk is így van. Az általam legjobban imádott magyar nyafogás az szokott lenni mikor láblógatás közben megkérdezed tőle h miért nem dolgozik munkaidőben. A válasz az szokott lenni h:
'Ennyi pénzért miért dolgozzak???'
Az meg eszébe se jut a seggfejnek h aláírt egy papírt amiben vállalta a munkát és azt a kapott pénzt is. Inkább nem dolgozik de a pénzt azért persze felmarkolja mert az JÁR neki. Milliószámra van ilyen kullancs nálunk is meg gyanítom a világ minden táján is.
Előzmény: lilaflexninja (1) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 05. 20. 08:54 | #1
Ez azért veszélyes, mert hirtelen csökken a zabálás amerikában, gyorsan lefogynak az emberek egy-két kilót, ami milliószámra már tetemes mennyiség, és a föld veszt a súlyából, és kirepülünk a világűrbe a francba.

Amúgy azt azért nem értem sohasem, hogy valaki elmegy a mekibe dolgozni, aláírja a szerződést, hogy ennyi és ennyi lesz a bérem, aztán egy év múlva pampog, hogy kevés a bérem, meg jöhet a sztrájk. Nem aláírta? nem tudta? akkor minek ment oda? Oké, amúgy amerikában is orkok dolgoznak a gyorséttermekben, szóval észt ne várjon az ember, de akkor is.