Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
eospower 2013. 11. 25. 23:06 | #32
A benzin hatékonyan pusztítja el a rákos sejteket!
+1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 11. 23. 03:34 | #31
ellent nem mond, ki beszélt ilyenről?

és az általam említett két szemléleti vonal talán az orvoslás ködös határán húzodik.
Az orvos tudományosan fellép, ezzel le is veszi a terhet a beteg válláról, az meg nyilván azért megy oda, mert az orvos tudja és majd ő megoldja a problémáját helyette. Ebben a szereposztásban valóban azon ízzad a beteg, hogy tudatosan tegyen a problémáit okozó körülmények átformálásán...

táplálkozás?
ne igyon kólát, ne egyen szalonnát, és kerülje a szeszes italokat! - köszönjük doktor úr, ezzel máris reformálta a betegek egészségtudatát.
Előzmény: imki (27) 0 VÁLASZ
leha 2013. 11. 22. 19:53 | #30
don't feed the troll!

Az ostobaság nagyobb ellensége ennek a társadalomnak, mint a (melegek/hidegek/rasszisták/zsidók/cigányok/buzik(ja, ez már volt)/norvégok/keresztények/viccák/cicák/dohányzás/savasság/cellulitisz válassz egyet tetszés szerint).

ez a faszi olyan ostoba, hogy ha hülyeséggel áramot lehetne termelni, a Széles Gábor nemzeti színű pántlikával átkötve odaadná Orbán Viktornak és meg lennénk mentve
Előzmény: imki (27) 0 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 11. 22. 17:55 | #29
Öreg, kezet foghatsz azzal a 69 balfékkel. Nem vagy különb náluk a saját dogmáiddal. ;-)
Előzmény: HeavyCross (28) 0 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 11. 22. 14:37 | #28
ezt a videót valóban 69 lájkoló ember benyalta? Ennyien nem is veszik a fáradtságot hogy legalább a kommentekbe beleolvassanak? :D Remélem inkább csak azért lájkolták mert egy jót röhögtek rajta..
+1 VÁLASZ
imki 2013. 11. 22. 14:06 | #27
Aha, érdekes. Tehát:

1. Mit is írtál korábban? Idézem:
"ki vezeti azt a blogot? még a nevét sem vállalja fel. Azt ne mondd, hogy arra az oldalra támaszkodhatunk."
Majd most jöttél azzal, hogy még csak el sem olvastad a linkelt cikket, nem hogy még megnézd a szerzőjét. Magyarán fikáztál egy olyan érvet, amiről azt sem tudtad, hogy miről szól, és fikáztál egy olyan szerzőt, akinek a mivoltáról még csak nem is tudtál semmit, és nem is akartál tudni.
Csak simán kétségbe vontad magát a forrást, olvasatlanul, tudatlanul.
Gratulálok, így jó ám vitázni! Ügyi vagyol, leülhetsz. :))

2. "videó irányvonala"
Legalábbis a te képzelgésed szerint. Megint csak ügyi vagyol. Puszi. :)
Most már csak azt az apróságot mondd már el nekem légyszi, hogy az általad említett két nagyon fontos mondanivaló vajh' miben is mond ellent a hivatalos orvoslás elveinek? :)
Előzmény: norbertvincze (26) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 11. 22. 13:03 | #26
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: imki (25) -5 VÁLASZ
imki 2013. 11. 22. 10:06 | #25
1. A blog alján olvashatod a blog szerzői gárdáját. A szerkesztőkön belül Ködpiszkáló személye:
Dr. Csupor Dezső, gyógyszerész, egyetemi adjunktus, SZTE GYTK Farmakognóziai Intézet
Itt meg megtalálhatod az illető Google profilját is: https://sites.google.com/a/pharmacognosy.hu/csupor-dezso/
Tehát ha valóban kíváncsi lettél volna rá, akkor megtaláltad volna. Szóval ez most csúnya beégés volt részedről.

2. Amelyik ember doktori címmel nyomja, miközben olyan hülyeségekkel jön, hogy a só harmadrészt homok, harmadrészt meg üveg, és ezt a baromságot még képes überelni azzal, hogy ez az üveg bekerül a véráramba (!!!) és ott karistolja az ereinket, majd még rátesz egy lapáttal a "koleszterin foltozza be, azért van érelmeszesedés" féle ökörséggel, az annyika orvos, mint a szomszéd Juli nénje.
Tehát ennyit a két forrás közötti hitelességről.


3. És most nézzük, mi is a nettó baromság a videóban:

- A boltokban kapható sóban nincs üveg. Miért lenne? Gondolod az üveget könnyebb ilyen apróra morzsolni és elkeverni a sóval, mint simán sót bányászni? :) Mindezt persze úgy, hogy akárki simán kiszúrná? Képzeld, ha beveszel némi sót a szádba, az idővel szépen feloldódik a nyáladban, és okosan lenyelheted. Most próbáld meg ugyanezt üvegtörmelékkel. Ha sikerült, szólj!

- "Meg kell szabadulni a savasságtól". Mert az úgy jön. Fogjuk magunkat, és savasak leszünk. Mert mi ilyenek vagyunk. Fogod a májadat meg a vesédet, belemártod a lakmuszpapírt, oszt kiderül bammeg, hogy a háztartási sósav hozzá képest kutyaf@sza! És ezért vagyunk mi rákosak. De ha lúgosak lennénk, akkor nem lennénk rákosak. Lefetyeljünk hát egy kis marónátront, az majd jót tesz! :)

- Oxigénben gazdag vér gyógyít. Aha. Olyanról hallottál már, hogy a vérben a vörösvérsejtek szállítják a zoxigént? Azaz hiába pumpálsz bele a jóember vérébe zoxigént akár 3 ipari palackkal is, a vörösvérsejtek akkor is csak annyit tudnak felvenni belőle, amennyi a max. kapacitásuk. A sejtek meg szintén annyit vesznek csak fel, amennyi a szükségletük. Pl. ha fekszik az ágyban valaki, akkor nincs akkora oxigénszükséglete, mint teszem azt a maratoni táv 2/3-ánál.
Nem állítom, hogy talán nem lehet némi (!!!) pozitív dolgot kicsikarni ezzel a módszerrel, de hogy a rákot nem fogja gyógyítani, az ziher.
(Egyébként milyen az az ionizált oxigén? És miért is jó az? Valaki elmagyarázhatná.)

- Utána jön ezzel a klorofil dologgal. Mintha a mi szervezetünkben a klorofil venné fel a zoxigént. Nyilván, akiknél így működik a testük, azok nem véletlenül lesznek zöld bőrűek. És máris megvan a zöldemberkés rejtély kulcsa! :)
Naponta lelegelsz egy fél zöldséges fóliát, és máris te leszel az új marslakó! :)

- "Mesterséges készítmények nem hatnak, hanem csak a természetesek."
Hát persze, ez már csak így megy. Mert a szervezet, mikor felveszi az aszkorbinsavat (C vitamin), akkor előtte egy eredetiség-vizsgálattal megnézi ám, hogy a benne lévő C6H8O6 molekulák vajon egy csipkebogyóból kerültek oda, avagy csak egy laboratóriumban/ipari létesítményben állították elő őket. És ha az utóbbi, akkor nem használja fel. Egyszerűen bevágja a durcit, és azt mondja, hogy márpedig neki az ilyen ipari szennyre nincs szüksége. Ez van, a testünk már csak ilyen kis patrióta. Ha az aszkorbinsav címkéjén nem az szerepel származási helyként, hogy "Természet-ősanya", akkor máris ignorálja azt. LOL :)

- Koleszterin. Persze, 600-as szinttel éldegél valaki. Oda se neki, hogy a normál emberi érték 5 alatt van, és 20-30 körül már életveszélyes is lehet. Nyilván vannak különleges emberek (lehet, hogy ők is zöld marslakók? :) ), akik a 600-as értékkel is vígan fütyörésznek. Mert ez reális. :D

- "Ha valami nem létezett 100 évvel ezelőtt, akkor most sincs rá szükség".
Még jó, hogy Szent-Györgyi mester nem így gondolkodott annak idején, mert most a büdös életben nem lenne C vitaminunk, hogy ez a nyomorult tele tudja vele pumpálni a félhülye pácienseit. :))
Előzmény: norbertvincze (20) +3 VÁLASZ
Wisniowiecki 2013. 11. 22. 08:12 | #24
Ha túltetted magad a megrászkódtatáson, hogy nem ismered az írás szerzőjét, meg tudod mondani, hogy mi a baj magával az írással?
A kommentedből úgy tűnhet, hogy a videóban szereplő állításoknak hajlamosabb vagy hitelt adni, csak mert egy marha adja hozzá az arcát.
Előzmény: norbertvincze (20) 0 VÁLASZ
HPeter 2013. 11. 22. 02:34 | #23
Abból a szempontból igaza van, hogy valóban szükséges az egészséghez a megfelelő mennyiségű makro- és mikroelem bevitel (vagyis a nyomelemek és a nagyobb mennyiségű elemek), valamint a kellő mennyiségű vitamin elfogyasztása. Hiába vízben oldódó pl. a C vitamin és kimegy a vizelettel, akkor is fontos. A többit nem igazán hiszem el. Ha jobban belegondolunk a táplálékból a szervezet molekuláris szinten veszi fel a szükséges anyagot. Tehát az adott mikroelemet (nyomelemet) megehetjük karfiol formájában is, vagy más módon is, lényeg hogy a szervezetünknek szüksége van rá. Persze igaz, hogy másképp szívódik fel, jobban hasznosul ha természetes táplálékkal visszük be. De bekapni napi 1db multivitamint még mindig jobb, mint a rohanó felgyorsult világunkban kihagyni az étrendünkből a fontos ásványi anyagokat.

norbertvincze
norbertvincze 2013. 11. 22. 00:57 | #22
le vagy már kicsit maradva
Előzmény: speedbump (17) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 11. 22. 00:55 | #21
Jóember, nem akarlak megbántani a kérdéssel, de komoly érdekel: tudsz olvasott szöveget értelmezni?

"mi is a bajod az irányvonalával" - fejtsd már ki nekem, hogy ebből hogy sikerült kifejteni, mind azt amit leírtál?

elmondom, hogy egyáltalán nem védem az illetőt, mert ugyan abban a hibában van, mint a modern orvoslás, az-az egy irányú okságra alapoz, és azt véli törvényszerű valóságnak.

Előzmény: bimbi (16) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 11. 22. 00:43 | #20
ködpiszkáló?

ki vezeti azt a blogot? még a nevét sem vállalja fel. Azt ne mondd, hogy arra az oldalra támaszkodhatunk.
Előzmény: leha (15) 0 VÁLASZ
Wisniowiecki 2013. 11. 21. 21:20 | #19
Ezt a üveges/homokos só elméletet már hallottam, egy holdkórostól, de idáig nem tudtam, honnan származik.
Sarlatánság at it's best.
robi0000016 2013. 11. 21. 20:17 | #18
Én 43 másodperc alatt gyógyítok rákot!!
Tiszta Egely György a faszi.. csak a búrázatán is látszik hogy nem 100 as a tipikus a hülye okoskodik. Külön tetszik hogy azt hiszi magáról hogy félisten mert felfedezte a c-vitamint. ujra.
+1 VÁLASZ
speedbump 2013. 11. 21. 20:09 | #17
Te beszélsz hiedelmekről, mikor minden héten összeszarod az izét a hétlábú ufó-yetivel, meg legnyomorékabb összeesküvés elméletekkel?
Előzmény: norbertvincze (11) +1 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 11. 21. 20:02 | #16
Jóember, nem akarlak megbántani a kérdéssel, de komolyan érdekel: hány éves vagy?

Gondolkodj már egy kicsit, ne csak mozizz a videó alatt. Egy példa a sok közül: az asztali só 1/3-a gyakorta üveg(!). ami összebassza az ereket(!). Ha ez igaz lenne, akkor az adott só 1/3-a nem oldódna vízben, kajában hanem ott figyelne a tányér alján üvegként. Te láttál már ilyet?? Meg eleve honnan a tökömből kerülne bele annyi üveg? De tegyük fel, hogy igaz. Továbbra sem fogja összevagdosni az ereidet, mert nem szívódik fel! Egyszerűen kiszarod.

Ugyanilyen módon belátható, hogy a videó többi része is ökörség. Nem kell hozzá más, csak pár életképes agysejt.

bocs
Előzmény: norbertvincze (11) +1 VÁLASZ
leha 2013. 11. 21. 19:37 | #15
ott a válasz az első kommentben
Előzmény: norbertvincze (11) +1 VÁLASZ
bimbi
bimbi 2013. 11. 21. 19:25 | #14
Pedig csak egy bibliára volna szüksége, mi?
Előzmény: HeavyCross (13) +2 VÁLASZ
HeavyCross 2013. 11. 21. 19:12 | #13
de a lényeg, hogy az egyik barátjának van egy jó kis receptkönyve csak pár dollárért!
bungle
bungle 2013. 11. 21. 19:09 | #12
Én nutellával javítom a sérüléseket. :D
Előzmény: Tooni (7) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 11. 21. 18:51 | #11
miért nettó baromság? fejtsd már ki a mögöttes gondolatodat, ne az indulatoktól hemzsegő hiedelmed.
Előzmény: nandras01 (9) -2 VÁLASZ
dude 2013. 11. 21. 18:04 | #10
Lúgosíccs!
:DDD
+3 VÁLASZ
nandras01 2013. 11. 21. 17:38 | #9
"... részleteiben vannak megkérdőjelezhető dolgok"

részleteiben?
az egész egy nettó baromság- de nem is ez a legnagyobb probléma vele. az igazi gond az, hogy aki bedől ennek a sarlatánnak, esetleg éppen azért hal meg, mert miatta elmulasztja az orvosi kezelést, vagy már csak akkor látja orvos, amikor késő.
ezért vagyok mérges az ilyen csalókra.
(ugyanez a kategoria a természetgyógyászok, a homeopátia, az életenergia küldők, akik az emberi hiszékenységet, butaságot és csodavárást használják ki)
Előzmény: norbertvincze (5) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 11. 21. 16:52 | #8
Most mondd azt, hogy nem mulatságos és nem volt értelme jóváhagyni! ;)
Előzmény: Tooni (7) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 11. 21. 16:50 | #7
Folytatásban: ez az üveg összekarcolja belülről a vérereket!!! :D:D:D ezeket a sérüléseket javítja ki a koleszterin...
jajjj...
Előzmény: Tooni (6) +2 VÁLASZ
Tooni 2013. 11. 21. 16:47 | #6
4:48

'Az asztali só nagyon gyakran egyharmad üveget, egyharmad homokot és egyharmad sót tartalmaz"

WTF????
Ez hülye?
+2 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2013. 11. 21. 16:24 | #5
mi is a bajod az irányvonalával annak ellenére, hogy részleteiben vannak megkérdőjelezhető dolgok?
Előzmény: nandras01 (2) -1 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2013. 11. 21. 12:26 | #4
vagy már régota izél, és most "álnéven" ir!!!!!44444
Előzmény: bungle (3) +3 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 11. 21. 11:08 | #3
Vagy talán épp azért, hogy minél többen tudjanak róla. ;)
Látom nem tegnap óta Izélsz, szóval már hozzászokhattál volna a népművelő postokhoz.
Belső Föld: www.ize.hu/comments.php?post_id=20945
Joe-cella: www.ize.hu/comments.php?post_id=10234
Ingyen energia: www.ize.hu/comments.php?post_id=11264
stb. :)

Előzmény: nandras01 (2) +2 VÁLASZ
nandras01 2013. 11. 21. 10:00 | #2
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ
nagydee