Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
B@bóC@ 2011. 11. 02. 11:56 | #91
Meg kell hagyni... szép világban élünk... :S
Grex 2011. 10. 13. 16:39 | #90
...a te anyádra meg vár egy elkésett sterilzáló műtét, apádra meg egy telitáras AMD ami a fejére tart.....rád és az öcsédre meg egy állóf@rkú kancigány a cellátokban.
Előzmény: mcluigi (75) 0 VÁLASZ
spyderco1 2011. 10. 10. 21:09 | #89
Kötelet a 2 állatnak!!!!!!!!Kevesebbel nem lennék hajlandó kiegyezni!
7sleeper 2011. 10. 10. 19:28 | #88
ez pontosan így van. én azon szoktam csodálkozni, mikor a bunkók csodálkoznak, hogy vannak bunkók. no meg szép dolog az uram-bátyám rendszer. az a nem semmi, hogy az sem mindegy, hogy kit mennyire (milyen mélyre, és milyen magasságba) nyaltak be becsületes vagy becsületesebb emberek kárára az előző rendszerben a rokonok..

jellemző életút: nagyapja még párttitkár volt, apja multimilliomos vállakozó, ő meg "aranyifjú". ha normálisan is viselkedik, akkor is pofátlan, hazugságokra, megalkuvásra épülő előnyre tett szert.. hja és az ilyenek gyakran ráérnek benne lenni a politikában is. újratermelődik a bunkó, pökhendi, hatalmaskodó réteg, ami összefog a törvénytelenségekben.

a vezetői rétegnél sokkal nagyobb a baj. az egész társadalom fertőzött. mostanra már nem maradt tér önérvényesítésre, mindenhová kell minimum az induláshoz a "kapcsolat". (és jodie fosternek határozottan gurmai zitás/dávid ibolyás/szili katalinos/lendvai ildikós kinézete van..)

egyébkként az mszmps elvtársak 40+ éve alatt kitermelődött egy értelmesebb réteg, ami persze lopott, herdált; de nem szilaj vadsággal, mint a kezdet-kezdetén. a fideszben is ez volt, ahogy hatalmat kaptak. loptak, herdáltak, pofátlanok voltak. sebaj látszik mostanra már megért a pöcegödör tartalma esetükben is.. (pedig bár az emberekkel fizettetik meg legalább külföldi mértékkel, csendben megjegyezve ők tudnak a nyugatnak, keletnek is elfogadhatóan haladni.)
Előzmény: lokko (81) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 10. 10. 19:09 | #87
Megadóztatnám feleslegesen sort tördelőket is :D :P
Előzmény: 7sleeper (86) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 10. 10. 19:06 | #86
utóbb a tanult emberek keresete
előbb
a meggyilkolt idős emberek ki nem fizetett nyugdíja
Előzmény: Tooni (85) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 10. 10. 19:05 | #85
Úgysem te eteted, hanem a tanult emberek keresete ;P
Előzmény: lacikej (84) 0 VÁLASZ
lacikej 2011. 10. 10. 17:02 | #84
halál büntetés ne etesük életfogytig őket!
Tádi 2011. 10. 10. 15:13 | #83
Ne foglalkozz vele.. Üdv!
Előzmény: Békatallér (82) 0 VÁLASZ
Békatallér 2011. 10. 10. 14:47 | #82
Várhat rád is ilyen, sőt a szüleidre is. Azt hívnánk a sors iróniájának.
Előzmény: mcluigi (75) +2 VÁLASZ
lokko 2011. 10. 10. 12:24 | #81
"jó emberek voltak. erős hátországgal."

... és az ország azért volt erős mert a jó emberek érvényesültek benne jól !

Nem úgy mint 1945 után ... egy megszállt országban a kollaboránsok lesznek az urak, és aki kollaboráns, az mind hitvány önző erkölcstelen féreg!

Az egész mai magyar vezető elit egy kollaboráns generáció maradványa és tanítványa, ez a magyar morális válság alapvető oka ... nem Trianon, hanem a fél évszázadon át tartó szovjet megszállás alatt meghízott vezető réteg, és az ilyen társadalomellenes körülmények között kialakult és beidegződött érvényesülési módok!
Előzmény: 7sleeper (73) 0 VÁLASZ
mcluigi 2011. 10. 10. 11:08 | #80
Egy ilyet akarog meg mergezni!!
Előzmény: Tádi (76) -1 VÁLASZ
Tádi 2011. 10. 10. 10:58 | #79
Helyette lőttem Neked egy pluszt XD!
Előzmény: 7sleeper (77) +2 VÁLASZ
Tádi 2011. 10. 10. 10:57 | #78
Zsír :-D. én is gondolkodtam a mínuszon, de csak kopna az egér bal gombja feleslegesen :-D.
Előzmény: 7sleeper (77) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 10. 10. 10:54 | #77
élveznéd, ha a válasz mellett még mínuszt is kapnál.
szóval tőlem biztos nem kapsz.
te buta troll.

:-D
Előzmény: mcluigi (75) +3 VÁLASZ
Tádi 2011. 10. 10. 10:50 | #76
+1 VÁLASZ
mcluigi 2011. 10. 10. 10:34 | #75
Ez var mind ratok paraszt magyarok meg az anyatokra apatokra!
-3 VÁLASZ
7sleeper 2011. 10. 10. 08:31 | #74
ahogy sahinel is írta a csendőrök között is lehetett, biztos volt is gazember. de meg is büntették érte. de ott van pl. dr. Képíró Sándor esete. na most épp az előbbi kommentemben írtam, hogy milyen volt a helyzet pár kilométerre a mai határtól egy színmagyar városban, Szabadkán. gondolj, gondoljatok bele, hogy mi lehetett Újvidéken. ahol a csetnikek (nem az őshonos szerbek) betelepítése jelentős arányokat ért el. ezekhez hozzácsapódott a "vidéki" zsidóság. (mert úgy volt az is vidéki mint nálunk. leszökött a városból, és seftelt, éltette a bolsevistákat.) és ezek nagy része partizán volt. értsd: nappal játszotta az alázatos napszámost, éjszaka meg lesből, hátulról, ment gyilkolni. másnap meg széttárta a kezét, sőt magasra emelte egy km-ről, hogy ő csak egy ártatlan napszámos.. most valaki vagy fogjon fegyvert és harcoljon, vagy üljön a seggén. nem véletlenül rühellik a katonák az ilyen férgeket. és mindenütt ugyanaz a vége. az őket rejtegetőkkel együtt ledarálja őket a saját(!) vagy az ellenség katonasága. esetünkben aki az utcán tartózkodott este, vagy ki akarták kérdezni azt előírásszerűen a csendőrök átadtákk a katonai hatalomnak. akik statáriálisan végeztek ártatlanokkal is. tény. nálunk is ártatlanok is bűnhődtek (azért, hogy az antantigényeknek megfeleljünk). a valódi bűnösöket elítélték, és nem felmentés lett a vége, hanem kivégzés.

sokan tévesen úgy gondolják, hogy a hideg napok miatt ahol nem hivatalosan elrendelt statáriális intézkedésekben 3000-4000 csetnik, szerb és zsidó - nem a zsiódásguk miatt lőtték le őket. hanem mert egyrészüket jogosan vádolták partizántevékenységgel, partizánok segítésével - vége lett a parti, erdős kivégzés; a 40 000(!) magyar hivatalosan elrendelt lemészárlása jogos lett volna. sem arányában, sem okozatiságában nem stimmel ez a fals megállapítás.

a szerb "taktika" mindig is az volt, hogy leöldösték a civileket; aztán a házaikba a vadabb vidékekről betelepítettek egy csomót maguk közül. (olyanokat, akiket a helyi szerbek is megvetettek - persze rejtegették őket, mert hasznot reméltek a magyarok leölésétől.) ezt nem csak a magyarokkal, mindenkivel eljátszották a "derék" "bátor" szerbek. összesen 900 000 más etnikumot, bolgárt, bosnyákot, horvátot, magyart - és ezek őslakos civilek voltak! - és másvallásút, keresztényt, muszlimot megöltek. hivatalos adatok szerint.. és milyen büntetést kaptak az elkövetők. hogy semmilyet?! ..

ennyit erről. ja és épp most zárták ki a kárpótlásból a magyarokat, németeket. azokat a civileket, akik a legrégebb óta éltek az egykori magyar királyság területén. köpedék rácok. tisztes hadviselés. ilyen szókapcsolat a nyelvükben nincs..

egyébiránt. a rendőrök és a csendőrök összemosása felelsleges és stupid dolog. az alaptalan feltételezés meg pláne az. "tömegbe lőttek volna". na persze. az ő idejükben komolyabb szabályok vonatkoztak a fegyverhasználatra mint manapság. szemtől-szemben, valós veszély esetén emelhették el a testüktől a fegyvert (puskát, vagy pisztolyt). egyébként maradt a határozott fellépés, a testi erő (a kiváló kondíció elvárás volt, de ez nem azt jelentette mint a mai rendőröknél, akik benga állattá gyúrják magukat, aztán mégis a "girhes" civilekkel szórakoznak, mert egy komolyabb izomagyú bűnöző lerajzolja-összetépi őket), a ló és kardlap. ketten-hárman bementek a tömegbe és szétverték a tömegverekedőket. közük nincs a rendőrökhöz!

és ahogy mondtam mindegyik tanult volt. sokan közülük jogvégzettek is. az életük minden pillanata le volt szabályozva úgy, hogy annak kevesen tudtak volna megfelelni az emberek közül. mondom, én rosszat róluk csak rosszhiszemű, sületlen, alaptalan és főleg soha meg nem történt esetekkel dobálózó emberektől hallottam, akik egy darab csendőrt sem ismertek; vagy a köztörvényes bűnözőktől, és azok elvtársaitól. a rendőrség mint szervezet még mindig sokkal jobban felszerelt mint a csendőrség valaha lett volna, de hiányzik belőle a szív (hadd ne kelljen szívnek neveznem azt a valójában szívást, hogy szerintük nehéz körülmények között dolgoznak - ott a csendőrség, több mint hatvan éve volt, rosszabb felszereltséggel dolgoztak mint az akkori rendőrök(!), mégis tekintélyt tudtak maguknak szerezni a törvény betartásával és betartatásával), sokszor meg az ész is.
Előzmény: Porcelanbaba (69) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 10. 10. 07:25 | #73
én nagyapám szintén. én már nem ismerhettem, mert születésem előtt elvitte a cigaretta. ez az egyetlen rossz döntése volt. ismeretlentől, ismerőstől rosszat nem hallottam, csak azt, hogy kiváló ember volt. sokan megtehették volna a csendőrökkel 40 év alatt, hogy beléjük rúgnak. de jellemzően most is a tudatlan (aki egy csendőrt sem ismert), simlis alakok szidják őket. a háború után a régi kommunisták nem az újjáépítéssel foglalatoskodtak, hanem két taknyos rendőrt küldtek a falvakba, járásokba, dűlőkre. felkutatni a "piszkos fasiszta csendőröket" akik a köztörvényes kommunistákat korábban bekísérték a börtönökbe. (nyilván szívesen megúszták volna a köz-eltulajdonlást, gyárrongálást.) arra volt eszük.

a szabályozásuk rájuk jobban vonatkozott, és bizony be kellett tartaniuk keményen. (nősülni csak úgy nősülhettek, ha letettek egy meghatározott összeget a jogos keresetükből (tehát többévi egyes járőrözést kellett teljesíteniük hozzá) bizonyítván, hogy nem kerülnek méltatlan helyzetbe a szintén leellenőrzött menyasszonnyal, akit feleségül vett.

emberrel tisztességesen, bűnözőkkel törvényt betartva, ahogy kellett; élőlényekkel meg szeretetteljesen bántak. nagyapám pl. kiváló lovas volt. szabadkán, ahová először vezényelték - mikor a "bátor" partizán lesből egy fűzfa mögül a koromfekete éjszakában, hátulról rálőtt, nagyapámat a vele lévő kutya mentette meg. a "partizánúr" torkát átharapta, pedig az keresztüllőtte a derék bernáthegyit (ki is múlt). aztán direkt frontszolgálat.. ő krímből szökött törökországon át. másik nagyapám meg az arcvonal összeesése után hazagyalogolt lengyelországból, amin a szovjet megint keresztülgázolt..

jó emberek voltak. erős hátországgal.
Előzmény: sahinel (66) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2011. 10. 09. 22:34 | #72
A megoldás egyszerű, mindenkit, akit életében akár egyszer is leültetnek börtönbe, már bevonuláskor kasztráltatnám. Ez elrettentene egy csomó embert a bűnözéstől, aki pedig ennek ellenére is belevág, annak hamar kihal a fajtája is. 22 éves korára, minden "problémás egyed" legalább egyszer ül a sitten, így hamar megcsappanna az utánpótlás. És ez a törvény még csak nem is rasszista, mivel mindenkire vonatkozik. 2 legyet ütnénk egy csapásra. 10 nyilvános kasztrálás után hamar átköltöznének másik országba a "bűnözők :)".
fatproduction 2011. 10. 09. 20:59 | #71
Felakasztani őket, nem érdekel hogy gyerekek. Szülőket meg börtönbe, hogy lehet hogy a drága kisfiuk úgy viselkedik mint egy állat (jah, bocs, egy állat nem viselkedik így)? Semmi szükség rá, hogy ilyen emberek közöttünk éljenek.

+2 VÁLASZ
sahinel 2011. 10. 09. 17:37 | #70
A csendőrök közt is volt biztos retardált. Azért az amit papám mesélt nem biztos hogy éleslövedék lett volna. Mikor kihívták őket hogy vagy 100 cigány megtámadta a kocsmárost, és a családját, akkor 4 embernek kelett kimennie, mert ennyien voltak. És még akkor sem lőttek közéjük, hanem eréllyesen lóháton közéjükrontottak, és kardlappal adtak a népnek. Persze ha valamelyik rájuk fordul, megtámadja az egyiket, akkor lőttek volna mondta azt is. Mivel pár ember nem tudna semmit sem csinálni ha a 100 fő tényleg rájuk fordul. És igen ők nem szartak be, azonnal kimentek mert segíteni kelett valakin. Kemény ember volt elismerem a nagyapám, és sokszor szerintem túlságosan is ragaszkodott az elveihez, és amit csináltak. De isten nyugosztalja, azon kívül hogy néha tényleg agresszív volt a szememben, törvénytisztelő volt, és nem lehetett volna lefizetni. Mikor megszünt a csendőrség átvették őket rendőrnek, és úgy dolgozta tovább. Még jóideig féltek, és tisztelték őket mint azelőtt, mert ismerték őket. Az volt a dolguk hogy tudjanak mindent ami történik a környéken.
Előzmény: Porcelanbaba (69) +1 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 10. 09. 15:56 | #69
Nono, szép és jó, hogy rendet tartottak a csendőrök, mert voltak akik rájuk néztek és féltek bármi rosszat is tenni, de nem hiszem, hogy annyira tetszene, ha akárkit most is simán lelőnének és eltussolnák, mert megtehetik. Sajnos tudok ilyen sztorit, hogy bizony történt ilyen. Persze, ahogy látom a kommentekből, ha ez cigányokkal történne senki se háborodna fel, de akkor régen nem csak cigányokkal csináltak ilyet. Nincs ám gond a rendőrökkel, csak azzal, hogy mit nem engednek meg nekik. Mivel személy szerint felháborítónak tartom, hogy kb. semmit se tehetnek meg egy pl. tv székházas szintű zavargásnál, mert az már egyből rendőri túlkapás. Ha megengednék neki, hogy igenis gumilövedék, paprika spray (de nem ám a hígított lötyi, hanem az a rendes, amit más normális helyeken simán alkalmaznak, hogy biztos elmenjen a kedved a városod szétverésétől), máris nem lenne annyi kedve a tömegnek tüntetgetni, zavarogni, stb. és rend lenne. A csendőrök az említett esetnél min. a tömeg közé lőttek volna.
-2 VÁLASZ
Békatallér 2011. 10. 09. 11:56 | #68
Szerintem ezeket az "embereket" nem lehet Rózsa Sándorral egy lapon említeni, ha nem tévedek már életében "legenda" volt. Nem maradt olyan történet róla és társairól, hogy 81 éves néniket vertek volna félholtra. Természetesen tévedhetek, nem vagyok a betyár világban jártas.
A TV székháznál történtek meg csendőrök nélkül is skandalum volt.
Előzmény: Mr. Wallace (41) 0 VÁLASZ
turbulencia 2011. 10. 09. 09:27 | #67
Sajnos a cigányellenesség átesés a ló túloldalára, keményebb törvények kellenének,és egyből megszűnne a cigánybűnözés fogalma
-1 VÁLASZ
sahinel 2011. 10. 09. 00:41 | #66
Nagyapám csendőr volt és mesélt dolgokat. Ja a kocsmába bemenve aki nem dolgozott, de ivott, máris kérdezgették honnan a pénz? Meg mint mondod 30-40x-es tömeget is kordában tartottak, mert lóval, puskával, karddal mászkáltak, és tisztelték őket. Mindenki félt a csendőröktől.

Számomra azért jópár törvényük túl durva, de akkoriban ami igaz hogy rendet tartottak.
Előzmény: 7sleeper (64) +1 VÁLASZ
5t3v3nk3 2011. 10. 08. 23:44 | #65
Bízzuk a kutyákra...
Előzmény: Tooni (7) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 10. 08. 23:14 | #64
ha nem tagadja akkor biztos hisz bennük.. amíg nincs gondolatbűn, vagy vámolják meg a gondolatokat..

és te olyanról, hogy robin hood? és rózsa élete valóságosabb volt egy kicsikét. valamint ő fegyházban halt meg. (ja és tehénlopásért ítélték el először aztán a börtönből megszökött, gyilkolt ésatöbbi, mégis mivel állami hivatalnokok elllen követett csak el egy-két főbenjáró vétket, szívesen vették, hogy 1848/49-ben becsülettel(!) harcolt a "betyársereg". /nem meglepő módon fegyelmezetlenség miatt oszlatták fel az alakulatot/. a "király" ezért ítéltette el! a szabadságharcban vállalt szerepéért.. s lényegében azért kapott büntetést, annak ellenére, hogy egyetlen köztörvényesnek számított kufsteinben, mégis a politikai okok vezettek a büntetéséhez. alig 9 év után amnesztiával szabadult 1868-ban. aztán újra bűnözni kezdett, aminek a vége az lett, hogy 1869-ben elfogták 1872-ben elítélték (minde kiöztörvényes cselekedetét felmérték), 1878-ban pedig tüdőbajban meghalt a fegyházban, ahol a kor szokásainak megfelelően dolgozott is.) és ő volt 1 (azaz egy). tudod úgy általában az arányokkal van baj. soha senkit nem hallhattál még olyat mondani, hogy a magyarok közül ááá, nem bűnöztek, nem bűnöznek. voltak, vannak, sajnos lesznek. börtönben a helyük az olyanoknak! de mikor a feleslegesen brutális cselekmények igen jelentős részét többségében azok követik el, akik egy, nevezetesen a cigány kisebbséghez tartozók, s így a börtönökben számbeli fölényük van a többségi (plusz a többi magyarországi kisebbség) társadalomból kikerülő bűnözőkhöz képest, úgy, hogy az effajta taknyos purdék sem kerülnek be - akkor ott komoly gond van. nemde? ..

ha csendőrök lettek volna.. hmm.. ha a csendőröket (és "demokratikusan" még a leszármazóikat is) nem kollektíve bűnösként kezelik el nem követett cselekményekért több évtizeden át - aminek rendkívül egyszerű oka van: a második világháború előtt kifejezetten (de korábban is) az olyan férgeket, mint kommunisták, köztörvényes(!) bűncselekményeikért bevitték. és ha nem akart menni a delikvens, akkor bizony bepofozták puskatussal. semmi fáradjon be az ügyvédjével és hasonlók. a kommunisták osztogatták a szerintük közvagyont. sosem a sajátjukat! felgyújtották kenderesen a szövőgyárat? elhiheted bekerültek a börtönbe, fegyházba.

de abban az időben minden gazember így járt. és nem sokáig kellett annak a bizonyos korsónak a kútra járnia. és nemcsak az elmebeteg köztörvényes szélsőbal került zár alá, de még a "szélsőjobb" is. na ezt add össze.. a törvényeket nem ők hozták (s volt ami nem volt jó) de betartották(!) és betartatták. rend volt az alatt a 63 év alatt amíg magyar csendőrség volt! a köztörvényesek labdába alig tudtak rúgni.. s főleg nem úszták meg sima kispadra ültetéssel (mert ma még az sincs). előttük mint a törvény előtt mindenki egyenlő volt: kocsikázott a gróf úr a "birtokán", a két csendőr megállította:

-Igazolja magát! - kiáltotta felé az egyikük, megállítva a kocsit.
-Hát az nem úgy van kérlek, én csak úgy..
-Igazolja magát! - kiáltotta erélyesebben mint előbb ugyanaz a csendőr, és közben a szíjról lekapcsolták a puskát.
-Hát nálam semmi..

harmadjára nem szólt semmit a csendőr, hanem puskatussal úgy vágta oldalba a grófot, hogy az a kocsi túloldalán esett ki. és nem volt apelláta, a csendőri intézkedés jogszerű volt és arányos, és ezt a gróf is megtanulta örökre.

persze, hogy nem tetszett a kommunista elvtársaknak a csendőrség! be is hozták helyette kizárólagosan az azóta (mert korábban is voltak, és érdekes módon akkor értelmesebbek voltak; persze a tanult(!), rendesen képzett csendőröktől elmaradtak, elmaradnak) is "eredményes" rendőröket, meg az ÁVH-t, ÁVO-t. a magyar csendőrökkel bajuk volt mert köztörvényes kommunistákat törvény alapján elfogtak, bevittek ha kellett(!). ha nem ért el egy bizonyos szintet a cselekmény, vagy sokan voltak (pl. tömegverekedés): egy maximum két lovas, kardlapozó(! nem éllel!) csendőr rendet tett a tömegben. ott helyben, azonnal, azért amit azok tettek. nem sunyin éjszaka ment az esetleg tényleg a cseleménynél ott sem lévőkhöz a fekete autó.. kirakta a csendőr a kakastollas kalapot a csűrben tartott mulatság idejére az ajtó melletti asztalra és nem volt hepciáskodás! próbálja meg ezt egy rendőr az éjjel - mikor rendes emberek pihennek, pihennének - zenebonázó cigányokkal.. beleszarnának a már kevésbé, de azért még mindig tányérsapkájába.. és akkor még nem esett szó a nemzetiségi kérdésről: mert úgy igazán, hogy is van az, hogy az ávósok jelentős része a hivatalos korabeli nyilvántartások szerint izraelita volt?! ..

s, hogy a tv székházzal, hogy lett volna az eset? először is az ilyen gyurcsány-félék nem is lettek volna hatalom közelében. soha! ez is, hogy lett milliomos, milliárdos? ugyanúgy ahogy a többi ex-kiszes, ex-elvtárs.. ez még a börtönbe se került volna be, mert "elvtársnak" is rém gyenge, a nézeteit csak akkor vállalta mikor semmi veszélye nem volt annak.. ennél még a többi köztörvényes kommunista is többet ért.. pedig azok a semminél is kevesebbet.. (pár kivétel midenütt akadt, de párnál több nem..) tehát nem lett volna elkúrás, nem lett volna őszödi beszéd. nem lett volna éveken keresztüli rendőri tehetelenség (pl. "futball"mérkőzések utáni balhék, vagy ami még most is megy közbiztonság címén). ha nem szándékosan egy fiatal, rendőrséghez képest is hatékony tömegoszlatásra képtelen rendőröket küldenek ki oda, még a rendőrök is jobban szerepeltek volna. (és azért a feldühödés nem csapott át dühöngésbe, mert akkor egy darab tégla nem maradt volna az intézményesített politikai szócső "nemes" intézményéből.. szét lett volna kapva a patkányfészek..). és nem ahogy a később kirendelt, azonosító nélküli, jutalompénzre ácsingózó, hatalomvezérelt buta állatok módjára lövöldöztek volna a csendőrök, mint azt a "rendőrök" tették. biztosabb még a halálnál is: egy csendőr alakulat ha szükség lett volna rá, a hőzöngő tömeget eltérítette volna a közvagyon és magánvagyon elleni cselekményektől. és ha utasítják őket, akkor eredményesen - csak azokat akiket kell - mindenféle alakzat (a későbbi debil sün-sün) nélkül kiemelték volna a tömegből.

úgy röviden ennyi..
Előzmény: Mr. Wallace (41) -1 VÁLASZ
Nusihusi
Nusihusi 2011. 10. 08. 22:33 | #63
Remélem, ők is így járnak idős korukban:S Ha egyáltalán megérik...
7sleeper 2011. 10. 08. 21:33 | #62
törvénytisztelő állampolgárokként szerinted mi más marad, mint az azért nem teljesen felesleges* szájtépés? pár elvetemülten hülye még ezért is rasszistáz, náciz, stb. össze-vissza mindenkit..

*legalább az kiderül belőle, hogy finoman szólva senki (értelmes) nem pátyolgatja az ilyen ordenáré bűncselekmények főleg színes-szagos, taknyos elkövetőit. tehát mégsem a mi egyes értékítéletünkkel van a baj..

majd az összes 14 év alatti iskolásra hoznak valami rendeletet, aztán a bűnözési hajlam nélküliek (a az igen nagy többség) hallgathatja a be sem járó kisebbség miatt a damu rolandot, hogy az erőszak nem megoldás.. (a damu meg ezen tevékenysége miatt nemhogy a 4/5-ödöt, de a feles kedvezményt is simán megkapja..)

ahhoz, hogy ilyen kis taknyok idáig eljussanak, már mi mindent el kellett már korábban is követniük! mégis jobban bánnak velük, mint egy elsőáldozó kislánnyal. a megoldás az lenne (bár ez is olyan mint mikor a farok szalad a kutya után. mikor megelőzni kéne ezeket az eseteket..): szülő-gyám börtönbe - mert felelősek a családi pótlékaik tetteiért, legalább úgy, hogy az okozott "kárért" anyagilag felelnek (nem fizetik ki: BÖRTÖN!) + kiskorú veszélyeztetése (szintén börtönt érdemelnek érte). mindenfajta pótlék-segély azonnali STOP. vétkes "gyerekek" javítóintézet, aztán fiatalkorúak börtöne (és az tényleges elzárás legyen és nevelés. ha ott is csak a baj van velük - 18. életlv betöltése után egy nappal korán reggel sipirc a "felnőtt" börtönbe - ha szabadon maradnak, később úgyis odakerülnek, csak akkor újabb bűncselekményeket is elkövetnek addig. szóval inkább előbb, mint utóbb..). a többi gyerek meg kerüljön nevelésre érdemes gyámokhoz.

és ez áll mindenkire! viszont. egyszerűen ha nem is hallatlan, de mégis elképesztő, hogy egy kisebbség többsége követi el 70-90%-ban (nem tudják, nekünk meg nem is merik elárulni, mennyi a felderített, felderítetlen, tudomásra jutott avagy nem bcs-szám) az ordenáré, gusztustalan és/vagy erőszakos sőt kegyetlenül brutális bűncselekményeket. ha nem tesznek valamit sürgősen, célzottan, enyhülést hozva, tényleges megoldást előrevetítve azonnal (már a tegnap is késő) akkor itt a közhatalom elleni komoly fellépés lesz, és közben eltűnik pár bűnöző is.. mi vesztenivalója van az embereknek? a családjuk élete már most is veszélyben van! pénzük, vagyonuk nagyobb részét elherdálták mások, s azok még kevésbé lettek megbüntetve, mint az ilyen kis férgek (aki "csak" lopnak, rabolnak, ölni kísérelnek, vagy meg is ölnek semmiért, míg mások rengeteget sikkasztanak)..
+2 VÁLASZ
sahinel 2011. 10. 08. 21:09 | #61
Egszerűen el lehet érni hogy a saját szülei verjék össze, neveljék meg, vagy azonnal jelentsék fel a saját gyereküket ha ilyet csinál.

Mint UK-ban a sok lopkodó gyerek családjától elvehetik a kiutalt lakásokat, és minden nemű juttatást amit eddig kaptak, és egy jó ideig még nem is kaphatnak.

Egyre több embertől vennék el a segélyeket, kiutalt önkormányzati lakásokat, akikkel gond van, és talán még pénzt is lehetne megtakarítani. Ha nem akarnak utcán élni akkor el lehet kezdeni dolgozni mert segélyért nem könyöröghetnek.

Voltak ezek miatt szülők idekinn akik bevitték a gyereküket, és feljelentették, mert nem akarták elveszíteni amit utalt nekik az állam.
+2 VÁLASZ
KillHates 2011. 10. 08. 20:59 | #60
Úgy ahogy mondod; Braziliában (ha jól emléxem) 10-14 éves hóhérokat alkalmaznak a drogkartelek akik a TV interjúban büszkén vállalják tetteiket, angyali mosollyal az arcukon mesélik el a kegyetlenkedéseiket....
Igazság szerint nem mentség a cselekedeteikre semmi (fel is kötötték őket - itthon ezt nem kellene) de egy pár hónap szigorított nevelés nem ártana nekik.
Előzmény: Porcelanbaba (49) 0 VÁLASZ
KillHates 2011. 10. 08. 20:41 | #59
Ez régen az "átkosban" így volt. Csak a mostani nagy "szabadságban" nem működik valahogy...
Kölyök koromban (13 évesek voltunk) ipari mosószert raktunk a margitszigeti szökőkútba (nem keveset, nem fékezett habzásút) persze ott maradtunk megnézni, hogy mi történik. Persze mi voltunk az elsők akiket a kihívott rendőrök megkérdeztek, tettük a hülyét, de aztán lebuktunk. Úgy megvertek minket, hogy alig láttunk ki a fejünkből. A suliból éppen nem rúgtak ki minket és két hónapig minden nap mennünk kellett a FŐKEFE telepére a kukásautókat takarítani. Nem volt sétagalopp, simán elaludtunk a hosszú szünetben. Ezek után ötször is meggondoltunk bármi csínytevést. Persze szentek nem lettünk, de jóval visszafogottabbak!

Nem tudom ez miért nem tud működni manapság...
Előzmény: 0.5bit (16) +1 VÁLASZ
sb656 2011. 10. 08. 20:35 | #58
Nem érzem azt, hogy én nagyon itthon szeretnék maradni, valahogy nem veszi be a gyomrom, hogy én egy életen át a hazámat támogassam mankóval, miközben kinyomják a szemem...
És pont az ilyen és ehhez hasonló események azok, amiért úgy érzem, hogy nem akarok itthon szenvedni. Az állam nem tesz semmit, mindenki ígér fűt fát, aztán persze sose lesz belőle semmi. Tehát nem elég, hogy itthon csóró maradok, de még ki is rabolnak, össze is vernek vagy még szebb, akár meg is ölnek. Nem mondom, hogy az összes norvég ilyen, mert biztos van olyan aki be szeretne illeszkedni, és tesz is ellene...de nem is velük van a baj. Nincs ez így rendjén. 190 cm vagyok 110 kg, de a gyerekemet vagy a szüleimet nem fogom tudni mindig megvédeni. Meg egyáltalán...az normális, hogy ezen kell agyalnom, hogy hová költözzek...hol kisebb a bűnözés.

Személyes tapasztalat... külföldi cégénél munkatársammal beszélgetek. Mondom, hogy nálunk milyen borzasztó a helyzet, infrastruktúra, gazdaság, etnikai problémák stb. Mesélem neki, hogy itthon az a normális, hogyha 2 m magas vas kerítéses van a tetején szöggel meg tüskével... Erre kerek szemek, és az 1 millió dolláros kérdés.... - Minek akkora kerítés?

Aki teheti meneküljön, aki meg már nem teheti, annak erőt és kitartást kívánok.


+1 VÁLASZ
xontflong 2011. 10. 08. 20:12 | #57
Vonujjunk ki magyaroról és hagyjuk hogy a zsidók cigányostul elvigyék a földet, lol.
scripter 2011. 10. 08. 20:03 | #56
Hiába kétszereznénk meg a rendőrök számát , pénzkidobás lenne. Avatgatnak rendőröket (de elfelejtik hogy közben elég sok inkább kilép ha már nyugdíjat nem kap , de ez más tészta), olyan belevaló tökös és gerinces rendőrök kellenének mint régen a csendőrök, volt tekintélyük, megjelentek valahol és azonnal kuss lett, de most? Rendőrt megverik, röhej ...
Eleve úgy kéne kezdeni a rendrakást hogy Pintért elküldeni , helyére Volnert, ahogy írtad: új keményebb törvényeket hozni amit tűzzel vassal betartatni (ld. Érpatak), és eleve olyan rendőröket válogatni akik odacsapnak ha kell, és nem olyanok akik azt mondják a szerencsétlen idős néninek/bácsinak hogy hiába tesz feljelentést , nem fog történni semmi, mikor ellopták a baromfiját.
És természetesen a 'felelős' cigány vezetőket leépíteni (Farkas Flórián meg a haverjait), most kihisztiztek maguknak 100 milliárd támogatást oktatásra meg felzárkóztatásra (persze megy a süketelés hogy ez a szegényeknek jár , tehát mindenkinek, mégis a cigány vezetők osztják szét és használják fel), közben meg kész a tervezet miszerint a államilag támogatott felsőoktatásban részvevők számát jelentősen csökkentik, és a fizetős szakok többségének az árát többszörösére emelik.
Előzmény: GAlex (48) 0 VÁLASZ
biksz 2011. 10. 08. 19:59 | #55
botrány...

én a nyugati magasságában egy bankban dolgozok, befele menet reggel a 4-es villamoson egy természetesen barna srác talált be, tényleg hobbiból, zenét hallgattam, nem voltam az útjában, stb... amire kivettem a fülest már ütött... a végeredmény egy éjszaka a fogdában, és egy papír hogy "túlzott mértékű erőszakot" alkalmaztam önvédelem címén... a srácnak elrepedt az állkapcsa meg kiesett egy foga a jobbostól amit kapott. értelem szerűen a nyugatinál nem fogok telefonálni a rendőrségnek, mert még a "rokonság" betalál, így bentről ment a hívás, engem pedig bilincsben (!) vittek ki az ügyféltéren át...

ennyit a magyar jogrendszerről meg a rendőrségről úgy általában (a jelentés közel egy oldalnyi terjedelmű, mégis 4 helyesírási hiba van benne közte j-ly tévesztés...). én csak annyit kérdeztem a csávótól aki felvette az adatokat, hogy ha a fiát találja be ez a majom és péppé veri 100 ember szeme láttára a villamoson iskolába menet, vagy őt próbálja megütni, akkor a megfelelő erő kiválasztásán gondolkozna vagy ami belefér alapon beledőlne aztán biztonságos helyről telefonálna? nem válaszolt...
+2 VÁLASZ
Szmötyi 2011. 10. 08. 19:38 | #54
Ha már volt ilyen comment akkor előre bocsi de csak annyit szólnák az egészhez,hogy akár mennyi éves a gyerek ,nem feltétlen kéne némely esetben a szülőkön leverni a port vagy ahol ezt nem lehet ott nem kéne csak úgy szabadon engedni őket a korukra hivatkozva!!!!!!!!!!Vagy ha még is ez a szitu akkor feljegyezni az egész esetet és amikor eléri azt a bizonyos kort ,igenis leverni rajta!!!!!!!!(És még finom voltam!!!!!!!!!!!)
Mordredd 2011. 10. 08. 19:31 | #53
Belátom hogy ez a csökött liberális "adjunk befolyást és támogatást minden beszédre képes emberi lénynek" típusú politika és filozófia juttatott minket ebbe a fertőbe, amivel nap mint nap szembesülnünk kell. Az ilyen eseteknél komolyan elszoktam gondolkodni rajta hogy társadalmilag vajon tényleg minden ember egyenlő kell e hogy legyen és hogy az elbaszott nemtörődöm demokráciánknak van e létjogosultsága egy olyan helyen ahol ha almát adsz a 13 éves gyereknek akkor az cserébe szét veri a fejedet. Annak az embernek aki ilyenre tanítja a saját ivadékát, nem egyenlőség és segítség kell, hanem szigorú kontroll és valaki aki megmondja neki hogy mi lesz akkor ha nem... Hogy úgy megszorongassák a tökét, hogy többé ne legyen mersze mást tenni mint ami az írott törvény. Szóval lássuk be igenis a szülő felelőssége az, hogyha ilyen abszurd módon elbassza a saját gyermekét, mert ez a valódi gyökere ennek a problémának.
FrostiX 2011. 10. 08. 19:16 | #52
Áhhh nem csak a cigányok csinálnak ilyet? Igen persze.... csak a 95% mégis cigány... na sebaj :D
Nincs itt semmifélre rasszizmus, ha cigány ha nem, az ilyennek egyből tarkólövés. Nem emberként kell kezelni, semmi joga nincs az ilyennek emberként. Ha egy kutya támadta volna meg, a kutya már el lenne altatav nem? Lehet hogy túl egyszerű párhuzamot vonni, de ennyire egyszerű lenne a dolog.
Sajnos a cigányoknál ez genetikailag kódolt. Ráadásul gyorsabban szaporodnak mint a patkányok... Addig amíg rájuk nem vonatkoznak a törvények, mert elég azt kiáltani hogy "Rasszista!", addig semmi változás nem lesz. Ha megpróbálod megvédeni magad esetlegesen, és sérülést okozol egy orknak, akkor is téged vesznek elő, hogy büdös rassziszta vagy és neked a kurva anyád. (nem lényeg hogy 5en vertek össze csak úgy kedvtelésből mert mondjuk nem dohányzol és nem tudtál tüzet adni, és 1 hónapig feküdtél kórházban... akkoris te vagy a bűnöző... )

Semmi rasszizmus nincs abban, hogy a cigányokat írtani kellene :D Szimplán logikus gondolkodás. Nem kellenének a megszorító intézkedések se, ha nem kellene a segélyeket osztani. A golyó olcsóbb fejadagra leosztva. De az ideggáz is :D
+3 VÁLASZ
enti 2011. 10. 08. 18:49 | #51
minuszoljatok nyugodtan le, de erre egy megoldás van:
kivinni őket a várostábla mellé és belelőni őket az árokba.

annyira felbasz az ilyen hogy az mérhetetlen. komolyan. én nem vagyok nagy hungarista meg ilyesmi.. de komolyan meddig tűrjük ezt?
+4 VÁLASZ
defty 2011. 10. 08. 18:24 | #50
régen ilyenért simán levágták a kisgyerekek kézfejét is!

lehet be kellene megint vezetni?
+2 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 10. 08. 17:57 | #49
Sok dolog eszembe jutott most: 1. Sose felejtsük el, hogy nem csak cigányok csinálnak ilyet (isten ments, hogy most védjem őket).
2. Hát igen, nem az Alkotmányt kéne átírogatni teljesen feleslegesen(!!!), hanem mondjuk erre kitalálhatnának valamit, mert nem csak manapság kezdődtek, hogy 13-4-5 évesek ilyeneket követnek el. Elhiszem, hogy egy 10 éves még nem fogná fel teljesen a dolgok súlyát, mondjuk ha mittudomén meglökne egy másik gyereket, aki elesve beveri a fejét és meghal, de a mai 13-4-5 évesek már nagyon is tisztában vannak mindennel.
3. Sajnos akik ilyenre képesek, azok később nagy valószínűséggel gyilkosságot is simán elkövetnek. :\
GAlex 2011. 10. 08. 17:26 | #48
Bármilyen szörnyű kimondani, de ilyen esetek mindig is lesznek. Csak nem mindegy, hogy mennyi és mi lesz a következményük a tettesekre nézve. A "cigánykérdés" megoldását egyesek krematóriumok és géppuskák használatában látják. Vannak akik a gárdától remélik a megoldást.

Az biztos, hogyha összeverünk, lelövünk pár "indiánt",az csak olaj a tűzre, abból semmit sem tanulnak. A megoldás csak törvényekkel való megfékezés lenne, amit csak a jobbik vezetne be. A rendőrség létszámát megdupláznám, segélyeket elvenném, valamint új munkahelyeket teremtenék Viktorka helyében, mert előbb vagy utóbb ez polgárháborúvá fajul. Csak azt senki sem mondja ki tisztán, hogy a magyar nép rákfenéje a cigányok és a politikusok együttesen.
+3 VÁLASZ
paganmantis 2011. 10. 08. 16:44 | #47
Ezek ellen nem is rendőrségi eljárás kéne.. Már most meg lehet mondani, mi lesz belőlük felnőttkorban.
+1 VÁLASZ
suvomi 2011. 10. 08. 16:10 | #46
mielőtt egy szót is elolvasok a kommentekből, a cikkből vagy bármiből, tippelek kik voltak. cigányok.
mindjárt kiderül h jól tippeltem-e...
szumátrai szuszogó 2011. 10. 08. 15:37 | #45
Valahogy így kellene: http://youtu.be/yR7oIpVNfoA

Én is nagyon rossz gyerek voltam és sok marhaságot csináltam, de hogy megverjek egy idős nénit soha nem jutott eszembe.
Szerintem nem csak nevelés kérdése. Ez a fajta mentalitás a génekben öröklődik. Ösztönös.
rivaul 2011. 10. 08. 15:22 | #44
Lehetne egy oldal ahol az ilyen "nem büntethető" lényeknek a címét nyilvánosságra hozzák. Esetleg egyszer arra kanyarodnék adni egy barackot nekik...
+3 VÁLASZ
ADYY 2011. 10. 08. 15:00 | #43
Nem lehet ellenük eljárást indítani, de valaki véletlenül velük is megkóstoltathatná a gereblyét, aztán meg el lehet őket ásni egy félreeső helyen. Probléma volt, nincs.
Mr. Wallace 2011. 10. 08. 14:38 | #42
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: jeszi75 (40) -4 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 10. 08. 14:27 | #41
Te még hiszel a mesékben? Olyanról, hogy Rózsa Sándor hallottál már?És arról is mesélj, ha csendőrök lettek volna a TV székháznál, mekkora skandalum tört volna ki?
Előzmény: Békatallér (33) 0 VÁLASZ
jeszi75 2011. 10. 08. 14:14 | #40
Sajnos a cigányság a nemzet rákfenéje és mint ilyet ki kell irtani....
Logitech76 2011. 10. 08. 13:26 | #39
Hát én nem tudom, túl nagy jóindulat ezeknek a gyors és fájdalommentes halál... Csak szépen lassan...nem kell az ilyet elkapkodni!
Előzmény: dude (38) 0 VÁLASZ
dude 2011. 10. 08. 13:19 | #38
Így hat rájuk a gyümölcs.
Máskor az idősek megtanulják, hogy csakis ciánnal injekciózott almát adjanak a purgyéknak.
Előzmény: Logitech76 (37) +5 VÁLASZ
Logitech76 2011. 10. 08. 13:15 | #37
Beteg egy világ ez... és egyesek egyre betegebbek benne... csak tudnám, hogy ez a 81 éves ember mivel érte el, ezt az önfeledt rajongást ettől a két unatkozó tizenéves takonytól. Hogy dögölnének meg, de tényleg..Hogy ezeknek a szülei miért nem csináltak inkább kis széket... :@ :/
scripter 2011. 10. 08. 13:00 | #36
LEHET hogy elveszik a gyerekeket a szülőktől, ha el is veszik akkor pár évig intézetisek lesznek aztán havi 60-80 ezerért kiválthatja őket egy rokon (persze ezt a pénzt a rokonNAK fizeti állambácsi, és nem a rokon fizeti az állambácsinak).

Ide pont a hír végére odafért volna hogy a Jobbik lentebb szállítaná - 12 éves korra - a büntethetőségi korhatárt , csak ugyebár ez az RTL klub és ami nem fideszes vagy mszps hír az ...
És igen, egy ilyen korú gyerek érezze a felelősségét annak hogyha ilyen súlyos dolgot művel akkor utána durván megbüntetik, ha így viselkedtek egy idősebb felnőttel akkor rossz belegondolni hogy az iskolában hogyan viselkedhettek a velük fiatalabbakkal, de valszínű hogy gyerekcsínyként fogják elkönyvelni.

Tegyük fel hogy tényleg cigány gyerekek voltak, fordított esetben ha mondjuk egy 'fehér' ver meg 2 cigánygyereket minden híradásban minimum 10-15 perces vezető hírblokkot kap.

Szerintem jobban jár a néni hogyha haza sem megy, hanem elköltözik valahova, mert 100% hogy meg fogják fenyegetni és azon sem csodálkoznék hogyha otthon marad, hogy pár nap múlva 'ismeretlenek' betörnek hozzá és úgy megverik hogy nem kórházba hanem hullaházba szállítják szerencsétlent , erre is volt már példa sajnos.
izébigyó 2011. 10. 08. 12:54 | #35
"kötelezi a támogató országokat az olyan technológiák kitiltására a kereskedelmi forgalomból, amelyeknek a fő funkciójuk illegális másolatok készítése jogvédett tartalmakról (akár a másolásvédelmek kikerülésével). Ilyenek például az Amerikában bírósági ítélettel betiltott dvd-másoló szoftverek – és elvileg a definíció megáll olyan készülékekre is, mint a fénymásológép vagy egy cédéíró."
Ez vicc...
Előzmény: varvizib (34) 0 VÁLASZ
varvizib 2011. 10. 08. 12:50 | #34
A 13 éves suhancokat, akik összeverték az idős hölgyet és elvették a mobilját, lakáskulcsát, nem büntethetik meg.

Viszont aki letölt 30 db mp3-at, azt akár 144 millió Ft-ra megbírságolhatják. Szóval a fél életét börtönben töltheti néhány album miatt amit pár ezer forintért megvehetett volna.
http://index.hu/tech/2011/09/20/144_millio_forintos_buntetes_harminc_mp3_fajlert/
És ez lesz az általános majd az egész EU-ban is, hála a politikusoknak.
http://index.hu/tech/2011/10/08/amerika_lenyomta_a_vilag_torkan_a_sajat_szerzoi_jogat/

Tök jó, hogy tényleg az emberek érdekeit nézik a jogalkotók... :-(
+1 VÁLASZ
Békatallér 2011. 10. 08. 12:43 | #33
Jó tett helyébe... :( A törvényen és a rendőrökön aki teheti, csak röhög.
Dédikém mesélte, amikor a csendőrök (2 db) "szemlét" tartottak a falujukban, mindenki igyekezett magára vigyázni. Egy kocsmai balhét szétvertek kardlappal vagy puskatussal. Az lehet, hogy nem került fogdára a főkolompos, de nem úszta meg a csendőrök fáradhatatlan, áldozatos munkáját, rendesen kisminkelték... Mennyit jelent, ha valakit tisztelnek és persze félnek tőle? :D
izébigyó 2011. 10. 08. 12:41 | #32
+1 VÁLASZ
zodiac 2011. 10. 08. 12:27 | #31
Sajnálom szerencsétlen idős embereket, akik kénytelenek eltűrni, ahogy meglopják, kirabolják, megverik őket. El nem költözhetnek, ki akarna a helyükre költözni? Ha vannak még rokonaik, azok többnyire tehetetlenül nézik, hallják, hogy mik történnek velük. Igazából nagyon kiváncsi lennék értelmes ötletekre, mit lehetne az ilyenek ellen legálisan tenni? Azt már tudjuk, hogy a saját kertjében nem kerítheti el árammal a terményt, mert még őt hurcolják meg. Kiváncsi lennék, ha tarthatna önvédelmi fegyvert és használhatná az ilyen kártevők ellen, mi lenne a reakció... valószínű az "áldozat" rokonai meglincselnék. :(
+1 VÁLASZ
eospower 2011. 10. 08. 12:18 | #30
Purplenak igaza van a gyilkos tág fogalom. Vannak akik csak ölnek szórakozásból, lásd a 2 fiú, csak rosszul végezték dolgukat és életben maradt az asszony, valószínűleg nekik mindegy lett volna ha meghal is... De vannak a katonák és harcosok akik cél érdekében (ha más nem, akkor parancsból) ölnek nem szórakozásból. Ahogy azt mondani szokás, "A cél szentesíti az eszközt" !
bungle
bungle 2011. 10. 08. 12:01 | #29
Előzmény: Ys (27) 0 VÁLASZ
Findzs 2011. 10. 08. 11:59 | #28
annyira felbasz ez a téma, hogy hihetetlen
még iskolába is járnak a rothadékok, tökéletes gyilkosok lesznek belőlük nem veszik észre ?
már most ki kéne őket belezni nyilvánosság előtt még mielőtt embereket fognak megölni egy csomag mogyoróért
még a néni adott nekik ennivalót és ez a hála ?

az is felháborító volt mikor 4 -en megvertek egy embert és felvette egy kamera azokon is látszott, hogy cigányok, még hogy nincs cigánybűnözés ? akkor ez mi ?

rothadjon dögöljön meg az összes nagy kínok között

+2 VÁLASZ
Ys 2011. 10. 08. 11:56 | #27
>:( !!! Ez egy rossz vicc, hogy nem veszik elő a szülőket.
Bár azt se értettem, mi az, hogy amikor elítélnek valakit (pl. mostanában Stohl) akkor mért nem kap egyből bilincset és viszik azonnal sittre, hanem adnak az elítéltnek x napot összepakolni, hogy aztán bevonuljon (amikor neki tetszik?!). Hogy van ez? Meg kiengedik ünnepekre, ha jó magaviseletű. A dutyi bentlakásos kollégium egyenruhában (értsd. rabruha) vagy mifene? Vagy hogy vannak a börtönök szintjei?
thisisreal 2011. 10. 08. 11:30 | #26
Ezt a hülye törvényt én sem értem. A szülők felelősek, le kéne csukni őket, nem? Ha már az elcseszett gyerekeiket nem lehet, bár ezt is hülyeségnek tartom. Így megéri legyártani a kis mauglikat, amíg be nem töltik a 14-et, lophatnak, rabolhatnak büntetlenül. Mikor fog ez megváltozni? Majd ha Viktorkát pofán lövi egy 13 éves?
Előzmény: 0.5bit (16) +2 VÁLASZ
oby 2011. 10. 08. 11:17 | #25
És nincs valami lista ilyen gyerekekröl akik még nem töltötték be a 14.életévüket de már büncselekményt követtek el,és ha idöközben betöltik akkor elövszik öket és eljárást indittanak?
Gazdiablo
Gazdiablo 2011. 10. 08. 11:14 | #24
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/227082

Embertelen bánásmódban részesíteném őket-Tökölön a fiatalkorúak börtönében...addig is létezik javítónevelő intézet.
rullet2002 2011. 10. 08. 10:45 | #23
mindenképpen akkor is kell lecsukni ha kis korú nem érdekel engem sem vagy fiszese meg a családja !
VAGY CSUKJÁK LE 10 ÉVRE!
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2011. 10. 08. 10:22 | #22
:D
Előzmény: Norci (21) 0 VÁLASZ
Norci 2011. 10. 08. 10:22 | #21
Remélem, a néninek van egy-két jó erőben lévő fiú unokája, akik nem restek önbíráskodni egy kicsit...
+5 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2011. 10. 08. 10:20 | #20
Akinek a (gyerek utáni bármilyen) segélyt utalják, legyen az a felelős, hmm? :)
Előzmény: uvby (19) 0 VÁLASZ
uvby 2011. 10. 08. 10:15 | #19
Nehéz dolog lenne, mert a cigányoknál a segélyek "miatt" kurvára nem tudni kinek kije...

Előzmény: 0.5bit (16) 0 VÁLASZ
eMTé 2011. 10. 08. 10:14 | #18
Valóban. ez jó megoldásnak tűnik. Végül is, attól hogy még nem felel a saját tetteiért, valakinek felelni kell érte. Így annak a valakinek érdekében állna megrendszabályozni a gyerekét, ha nem akar ő ülni helyette.
Előzmény: 0.5bit (16) 0 VÁLASZ
JoinR 2011. 10. 08. 10:05 | #17
Megint a norvégok...hogy tudták megfogni a gereblyét? Azt hittem égeti a kezüket...
+6 VÁLASZ
0.5bit 2011. 10. 08. 09:53 | #16
"Rendőrségi eljárás nem indítható ellenük, mert még nincsenek 14 évesek."

Elég érdekes dolog ez, mert ha pl. kutyák támadták volna meg a nénit akkor indulna rendőrségi eljárás csak nem a kutyákkal szemben, hanem a gazdáját vennék elő.
Az obijektív felelősség szintén nagyon gyorsan elő kerül egy egyszerű gyorshajtás esetén is, ott is azt nézik kié a kocsi nem azt ki vezette.

Ilyen esetben miért nem működhet ez?

Ha kiskorú követ el bűncselekményt akkor a szülőt kellene elő venni elvégre Ő a felelős a gyermek neveléséért.
+9 VÁLASZ
dude 2011. 10. 08. 09:42 | #15
Majd én sem lakom ott. Ezek után pláne.
Előzmény: zoli12 (14) +2 VÁLASZ
zoli12 2011. 10. 08. 09:34 | #14
Úristen majd nem ott lakom :-O
rubigo 2011. 10. 08. 09:32 | #13
esetleg féregtelenítő?
Előzmény: Tooni (12) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 10. 08. 09:26 | #12
Akkor hentes? Mészáros?
Te megennéd a húsát? :P:P:P
Előzmény: Purple (9) 0 VÁLASZ
rubigo 2011. 10. 08. 09:18 | #11
vagy csótányirtónak?
Előzmény: pepeti (10) +2 VÁLASZ
pepeti 2011. 10. 08. 09:14 | #10
Ja, inkább messiásnak. :D
Előzmény: Purple (9) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 10. 08. 09:12 | #9
de nem mindegy miért gyilkol :D ez esetben még csak gyilkosnak sem nevezném az illetőt
Előzmény: Tooni (7) +2 VÁLASZ
pepeti 2011. 10. 08. 09:09 | #8
Nyilván nem lennék rá képes, de egyszerűen előjön belőlem az indulat...
Előzmény: Tooni (7) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 10. 08. 09:08 | #7
Ahogy egy gyilkos sem az ^^
Előzmény: pepeti (6) 0 VÁLASZ
pepeti 2011. 10. 08. 09:06 | #6
De most komolyan, meg kell őket ölni és kész. Ezek nem emberek. Pont.
yko 2011. 10. 08. 08:51 | #5
kurva annyukat...
gyeS 2011. 10. 08. 08:48 | #4
pl: golyót nekik!?
Előzmény: rubigo (1) +1 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 10. 08. 08:46 | #3
"Rendőrségi eljárás nem indítható ellenük, mert még nincsenek 14 évesek."
akkor önbíráskodni kéne úgy, hogy senki ne jöjjön rá... két takonnyal nehogy ne lehessen elbánni. dögölnének meg kínok között
+5 VÁLASZ
nikl 2011. 10. 08. 08:45 | #2
A többségi társadalom elvesztette az önvédelmi képességét. Szégyen és gyalázat: végignézzük, hogy mi vár ránk is!!!
rubigo 2011. 10. 08. 08:42 | #1
Úgy érzem, ez alatt a poszt alatt megint meg lesz oldva a cigánykérdés egy-két szóból...