"Csak ártatlan kisgyerekek"
Brutálisan összevert egy 81 éves asszonyt két 13 éves fiú a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron. Az asszony gyümölcsöt adott nekik a kertjéből, de egy gereblyével ütni kezdték, majd megrugdosták, mobiltelefonját és lakáskulcsát pedig elvették. Ez a cigányok hálája...
(Frissítések + videó a cikk alján.)
Az SZDSZ LMP még nem szólalt meg az ügyben, biztosan nem tartják kizártnak, hogy a néni provokálta őket, esetleg csúnyán nézett a gyerkőcökre. Szinte egyetlen ép rész sem maradt a néni testén, azonnal kórházba vitték. Támadói ellen nem indíthat eljárást a rendőrség, mert még gyermekkorúak. Mindez nem az elmúlt nyolc évnek köszönhető, hanem Orbánéknak.
Mint ismeretes, Vona Gábor pár hónapja kérdezte Orbánt a megoldatlan cigánykérdésről, amire OV azt felelte: szerinte minden élet ugyanolyan értékes, felesleges élet nincs, olyan nem lehet, hogy egy cigány hiába született. Valóban, ez a két 13 éves cigánybűnöző sem hiába született... Köszönjük, Viktor! Köszönjük, Fideszre szavazók!
Napokig alig beszélt és mindentől megijedt a brutálisan összevert magyar asszony. Egy hete fekszik kórházban, de testét még mindig zúzódások borítják. Most már jobb kedve van, de fájdalmai szinte elviselhetetlenek, ezért erős gyógyszereket kap. Bordája eltört, fejét összevarrták, agyrázkódása volt.
„Mondtam, hogy ne csináld, hát fáj, nem érted? Ennyit kiabáltam, mit tudtam volna mondani. És ők annál jobban nevettek, röhögtek, kacarásztak és összevertek” – mondta Szabó Istvánné.
Mindezt két tizenhárom éves gyerek tette vele. „Borzalmas állapotban hozta be a mentő. A testének a felületét, ha tekintjük, szinte egy ép felület nem volt rajta” – mondta Szentgyörgyi János, a Kenézy Gyula Kórház szóvivője.
Saját házában támadtak rá. Az asszony egyedül él. Szépen gondozott kertjébe gyakran beszöktek a gyerekek gyümölcsért, de ő maga is szedett nekik. Éppen birsalmát adott a két fiúnak, amikor nekiestek bottal és gereblyével. A szomszédja teregetés közben hallotta meg a segélykiáltásait.
„Mikor megláttam, csupa vér volt szegény, ott feküdt hátul a birsalmafák alatt” – mondta Fejes Ferencné. A környéken mindenki szereti az asszonyt. Felháborodtak a történteken. A két gyereket szinte azonnal elfogta a rendőrség. "Beismerték a bűncselekmény elkövetését, illetve a házkutatás alkalmával előkerült a mobiltelefon, illetve a lakáskulcs is” – mondta Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Mintha mi sem történt volna, nem büntethetők
De a rendőrség nem vehette őrizetbe őket. Az idős asszonyt megtámadó két fiú továbbra is iskolába jár. Rendőrségi eljárás nem indítható ellenük, mert még nincsenek 14 évesek. A gyermekjóléti szolgálat viszont megvizsgálja családjukat, és akár el is veheti őket a szüleiktől. Húúúha, ez aztán a kemény retorzió...
Kétharmaddal lehet alkotmányozni - ekkora hatalommal könnyedén meg lehetne oldani ezt a problémát, nem lehet most másra mutogatni, hogy de az ellenzék, de az előző nyolc év. Nincs de. Orbánéknak megadatott a példátlan lehetőség, hogy megálljt parancsoljanak a bűnözőknek, gyilkosoknak, mégsem teszik. Aki a Fideszre szavaz, a cigányterror elszabadulását támogatja, OV-ék ugyanis láthatóan nem kívánják kezelni ezt a rákos megbetegedést Magyarország testében.
Friss #1: Emlékszünk még a hétesi Solymosi nénire, akit a cigányok úgy összevertek, hogy pár nap után belehalt a sérüléseibe – hogy aztán a mocsok, rajvédő, a Zsidesz-kormányzat által immár két teljes hete, minden áldott nap, negyed-, majd féloldalas hirdetési (köz)pénzekkel (több tíz/százmillióval) megtámogatott Népszabadság az ő halála kapcsán is egy jót nácizhasson? Nos, az alább látható, csak és kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott képek mintha csak Róla készültek volna (ITT és ITT vannak az akkori képek - megdöbbentő a hasonlóság!).



A képek az RTL Klub esti híradójából származnak. Amíg ki nem rakjuk annak a YouTube-verzióját, addig ajánljuk az eredeti megtekintését. (Silverlight-ot igényel a lejátszáshoz; 23:10-től kezdődik az érdemi rész) Az anyagból, többek között, kiderül (maga az orvos mondja!), hogy egyetlen ép testrésze sem maradt a néninek (nem csak az eredeti cikkben szereplő „testfelülete” - a sokkal komolyabb „testrészről” beszél az orvos!). De futni kell hagynunk ezeket a mocskokat, miközben Svájcban, Angliában vagy éppenséggel Amerikában már rég hűsölnének, és igencsak valószínűen „befigyelne” nekik egy jó kis életfogyt. Érdekes, Amerikában, a Demokrácia Védőangyalában, simán életfogytra is ítélik a 10-11 éveseket is, nálunk meg futni hagyják, hadd gyilkoljanak tovább...
 Friss #2: Kész van a YouTube-videó:
 Ha valaki esetleg megismerné a település iskolájának etnikai összetételét (vagy „csupán” bizonyítékot kér arra, hogy ezek is cigányok voltak, mint mindig), ajánljuk EZT a linket. Igen: minimum a fele cigó... szó sincs „hófehér” településről meg „gádzsó” lincselőkről!
Apropó, a Hírszerző is arról számolt be, hogy, idézzük, „félholtra” verték az asszonyt. Nesze neked „gyerekcsíny”!
Friss #3 (szombat): a Magyar Nemzet szombati száma többször is nyíltan leírta a támadók cigány származását, ha valakinek bármi kétsége lett volna. Nagyon ajánljuk ENNEK a cikknek az elolvasást – vannak benne más cigányos „csemegék” is, pl. a szintén a túlnyomórészt cigók által elkövetett csepeli vérengzés horrorisztikus jellegének ecsetelése. Igen – ezek a cigányok, ez a minden másik országban sokkal-sokkal keményebben üldözött, „fogott”, gyilkos, ember alatti söpredék, az Emberiség Pestise.
(Rtlhirek nyomán Kuruc.info)