Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
rena11 2011. 08. 03. 07:20 | #185
Egy valamit elfelejtesz! A "médiabirodalmukban", és befektetett "pénzükkel", újabb, és újabb munkahelyeket hoznak létre Magyarok részére. Szerintem a valós probléma nem a Zsidókkal, hanem a cigányokkal van..........
posseidon 2010. 12. 07. 17:06 | #184
Az a baj, hogy még mindig be tudjak adni nekunk, hogy a rasszizmus az probléma, és nem tunet... Még mindig bevesszuk?! Nem azért vagyunk mi hulyek, mert nagy a rasszizmus, hanem azért, mert nalunk van a legnagyobb okunk arra, hogy haragudjunk valamilyen fajra, és nem rasszizmus ellen kell harcolni, hanem meg kell szuntetni az okát! Bárcsak ilyen helyzet lenne, hogy ennyire kellne feljenek "szegeny" zsidok Magyarorszagon... ha annyira kene feljenek, akkor nem jonnének ide tomegesen elfoglalni előlunk sajat orszagunkat a mediabirdalmukkal, és a pénzukkel, azaltal, hogy utcarajuttatnak emberek ezreit, azért, hogy nekik mégtobb penzuk lehessen a mediagepezetuk fenntartasara, és a vilaguralomért folytatott gyulolet-harcukhoz...
posseidon 2010. 12. 07. 16:53 | #183
Óóó, eszem a lelkuket, de rossz is nekik... felélik az orszagunkat, elszegényitnek, aztan masok szegenysegen felepitik palotaikat, és birodalmukat, az ők kezukben van a media, és még az a gyulölködő, akinek ez szemetszur, és elege van belole! Azt kivanom, bar igaz lenne ez "felelem" mert raszolgaltak... akkor is , most is... sok álszent...
komcsi 2010. 11. 02. 21:42 | #182
Egyébként ugyanennyivel támogatja Soros a a marihuána kaliforniai legalizálását. :D
http://index.hu/kulfold/2010/10/27/soros_egymillio_dollarral_tamogatja_a_marihuana_kaliforniai_legalizalasat/
Előzmény: komcsi (181) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 11. 02. 21:37 | #181
Az az "1 milliárd" az 1 millió (dollár). :D Egyébként meg 140., 142 és 147. kommentek. ;)
Előzmény: zeshka (180) 0 VÁLASZ
zeshka 2010. 11. 02. 21:09 | #180
Azért én Sorossal nem példálóznék... Ne tegyünk a fejére glóriát 1 milliárdért. Amekkora pénzügyi spekuláns, majd visszaszerzi valakitől...
bungle
bungle 2010. 11. 02. 14:52 | #179
http://index.indavideo.hu/video/Ra_volt_irva_hogy_halal_a_magyarokra
Tizenegy miskolci cigányt ítéltek összesen több mint 41 év börtönre rasszista indítékból elkövetett erőszakért.
sahinel 2010. 10. 31. 12:58 | #178
The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is “What does a woman want?”

SIGMUND FREUD

És egy nagy gondolkozó aki miatt valsz lehet tényleg jó lenne kötelező olvasmánynak ez az iromány:

Every woman should have four pets in her life. A mink in her closet, a jaguar in her garage, a tiger in her bed, and a jackass who pays for everything.

PARIS HILTON
Nas
Nas 2010. 10. 31. 00:07 | #177
Éltem, dolgoztam már máshol, nem egy országban (Angliában is egyébként)... Épp ezért tudom, amit te még nem vettél észre, hogy minden ország, régió más, és minden helyzetre, problémára más, az adott viszonyokhoz, emberekhez passzoló megoldás kell. Ami egyik helyen működik, az a másik helyen kész kudarc lesz. Nincs egyetlen üdvözítő elv, amit csak meg kell mondani mindenkinek, hogy aszerint éljen, és hipp-hopp, kész is a Kánaán... Aki ezt hiszi, az hülye (nem tudok rá mást mondani).

A közhangulat sem tolódott el rasszista irányba. Ez is ferdítés.

Én nem foglalkozom pártpolitikával, mert parasztvakítás az egész. A fő irányvonalat nem a politikusok határozzák meg sem itthon, sem Angliában.
Előzmény: sahinel (174) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 31. 00:05 | #176
Másik okoska. Mutasd meg hol írtam idekinn nincs rasszizmus?
Előzmény: komcsi (172) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 31. 00:03 | #175
32 évet éltem otthon de nem tok már szart sem 1 év után mi történik, hogy mennek a dolgok. Nincs családom meg ismerőseim sem.... Ok ha így folytatod akkor nincs miről vitázni mert kezdessz olyan lenni mint a magukat hazafinak hívők akik a kivándorolt magyarokat már le is nézik, nem tartják magyarnak sokszor. Az hogy miképp változtak hogy engedték be a külföldi munkásokat az országok minden fejlett országban megfigyelhető.

Bölcsesség nem társul intelligenciával. És az hogy milyen történelme volt egy országnak befolyásolja miképp gondolkoznak, és pont ez miatt kéne belátnod hogy az országunk sokáig el volt nyomva. Ez miatt kialakult ez a helyzet amiről beszéltünk. Ez most miben változtat azon a tényen hogy ez van szerintem? Semmin max megmagyarázza miért alakulhatott ki. Attól hogy nem foglalkozunk vele még nem fog más irányba terelődni.
Előzmény: Nas (173) -1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 30. 23:54 | #174
néhány, a kommentelők nagyrésze az és ez akkor látszik igazán ha ilyen téma felmerül.

Egyébként mindíg ugyanazzal jöttök. mint most is amivel lezárod. Azzal kezded nem zárkózol el, de a vége már az hogy nehogy már másik országból aminek másképp alakult a történelme megmondjanak már bármit is. A példa pl az ázsiai országokban jól látható. Ők nem aggódtak sokminden miatt, és elkezdték a jól működő dolgokat lemásolni, elkezdtek nyitni más országok felé, és lehet megnézni mennyit fejlődtek 10-20 év alatt. Azt sem veszed észre hogy alapból jobban el vagy zárkózva sokminden elől mert az a nagytőkések sokszor zsidók cége és az nem jó. Meg kéne nézni pl mennyit fejlődött kína és pár másik ország az elmúlt években. És ez leginkább azért lehetett mert nincs akkora ellenérzés, összeesküvéselméletgyártás, stb mint otthon. Angliát azért hoztam fel mert itt élek... De van aki németországgal, vagy más országgal fog jönni. Ha nem hiszed amit mondtam akkor élj kicsit máshol és rájössz.

A ferdítéshez te is szépen értessz. Hol mondtam hogy mind az? Annyi volt hogy a közhangulat rendesen erre tolódott el. Ez szerinted egyenértékű azzal hogy mind? De látom te is csak ugyanazt mondod el sem gondolkoztál azon amit mondtam. A másik amit megint nem tom honnan vettél hogy nincs rasszizmus idekinn. De van csak jobban elhatárolódnak az emberek, normális pártok ezektől mint otthon. Remélem érthető. Hogy mondjam még el érthetőbben???

Az hogy nem mondtam el a véleményem mit kéne meg nem igaz már sokszor elmondtam. Max nem olvasod. Egy normális mamutcégnél ahol van ennyi munka szerintem mint egy országnál tudnak rendesen dolgozni otthon meg nem mert nem fontos az hogy mi lessz, hanem a pártszöveg a lényeg. De van többféle modell egy ország irányítására mégis mi majd kitaláljuk. Persze azt nem gondoljuk tovább amit már egy másik párt elkezdett, hogy ne vesszen kárba minden mert azok az ellenségeink és minden rossz amit csináltak...
Előzmény: Nas (173) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 10. 30. 15:30 | #173
1. Egyáltalán nem mondom, hogy minden jó, ami itthon van. Ki állított ilyet? Épp a problémákat hozom fel, ha nem vetted volna észre... Erre pedig NEM az a megoldás, hogy általánosítasz, és azt mondod, hogy minden arra vezethető vissza, hogy a magyar emberek idegesek, az angolok meg nem. (Szerinted MIÉRT nem...? Erre már nem tudsz válaszolni...) Ez a vélemény elég sekélyes történelmi, politikai ismeretekre és észbeli képességekre utal, már ne haragudj.

2. Áruld már el, hogy én melyik kommentemben néztem le más nemzetiségűeket?

Megpróbálsz belemagyarázni a hozzászólásaimba olyan dolgokat, amik nincsenek benne, csak hogy valami úton-módon igazold magad, hogy mégis én mondtam hülyeséget, nem te. Csak az a "baj", hogy itt megmarad a leírt szó, pontosan utána lehet nézni, hogy mit írtam le, és mit nem... :)

Rasszistázáson és a "bezzegkülföldönmindenjobb" frázis szajkózásán kívül mást még nem tettél hozzá a problémák megoldására tett javaslatokhoz. Ez pedig PONTOSAN annyira konstruktív és hasznos mint a cigánykérdésben lángszóróért kiáltó néhány agyatlan megnyilvánulásai (akik miatt te az összes magyart lerasszistázod...). Kapaszkodj meg: Angliában is van néhány rasszista fiatal, akik hasonló jelmondatokat fogalmaznak meg! Tehát a te gondolkodásmódod szerint az angolok is rasszisták. Most hova fogsz költözni?

Hiába érzed magad okosabbnak másoknál, mert külföldön élsz, észt ettől még nem kaptál többet, és továbbra sincs fogalmad se róla, hogy a magyarországi helyzetre mi lenne a jó megoldás, mert még a problémát is félreértelmezed, és megpróbálsz egy lepedőt ráhúzni két teljesen különböző adottságú, történelmű, népességű országra. Ennyit a "bölcsességedről"... :) Innentől a vita részemről lezárva.
Előzmény: sahinel (171) +1 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 30. 15:05 | #172
Hol nincs rasszizmus? Ugye most nem azt akarod mondani, hogy az Egyesült Királyságban nincs?
Nem mintha társalogni szeretnék egy megakadt lemezzel...
Előzmény: sahinel (171) +2 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 30. 14:42 | #171
Látod egyébként ez a gond amit itt is csinálsz. Nekem is nagyon szembetűnő volt 1 év után látni a családomat mennyire idegesek, stb. Akkor kezdtem el gondolkozni hogy ennyire megváltoztam vagy otthon lett sokkal roszabb a helyzet. Arra jutottam hogy inkább én változtam. Hiába mondod hogy dolgozol külföldiekkel, más nemzetiségűekkel, mintha nem akarnád elfogadni hogy lehetne másképp is. Azt mondod minden jó ami otthon van nincs rasszizmus.

Persze mikor a kommenteket olvasom zsidózás, cigányozás, komunistázás, stb az nagyon megy. A fekete meg fehér pont szerinted van. Kicsit gondold át ahogy beszélsz, ahogy viselkedsz te is arra hogy felhozták van rasszizmus otthon. Nem szoktad olvasni a külföldi vállalatokról, cigányokról, tőkésekről, más nemzetekről, mint románok, szlovákok a cikkeket itt az izén? Letagadod hogy sokan az országban ugyanígy viselkednek?

Mi szerited akkor a rasszizmus? http://hu.wikipedia.org/wiki/Rasszizmus
Mert nem csak azt jelenti mikor halomra ölök másokat. De itt elég sokat olvasni hogy mennyire is lenézik az emberek a más nemzetiségűeket.

És ha szerinted abban hogy másképp látjuk nem játszik közre hogy másik országban fél európával lakunk, dolgozunk, és látjuk hogy viselkednek egymással más nemzetiségűek, hogy oldják meg a problémákat, akkor szerinted honnan vesszük ezeket? felkelek reggel és eldöntöm hogy otthon mindenki rasszista mert szerintem az jó? Mikor a gyilkosságok történtek pl sokan csak annyit írtak hogy na elkezdődött, stb.

És még mindíg nem fogtad fel mert látom nehéz. De akkor nem értem miért filozófálsz. Attól hogy a cigányoktól megvonják az alanyi jogon való segélyt, és csak akkor kapnak amikor egy magyar is kapna ha járna neki attól még nem leszel rasszista, hanem van egy probléma amit meg kéne oldani. A rasszizmusról fogalmad sincs ha ilyesmik miatt leosztassz másokat. Szerined az a megoldás hogy cigányozunk, meg mint a másik cigányos postnál amiket írnak? Fegyver kell? Ja ez nem rasszizmus ez csak a hogyan oldjuk meg a problémát témára a megoldás??? ..........

Ember elhiszem hogy fenenagy kutató vagy de azt látom gondolkozni még nem igazán megy. Leosztani másokat az igen.
Előzmény: Nas (170) -1 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 10. 30. 13:33 | #170
"És, hogy hogyan jön ide Orbán? Te láttad már a postképet?"
Az általam felvetett probléma nem a postképről szólt... Legalább nézd meg, hogy milyen kommentre reagálsz...

"de általánositani sem kell."
Ki általánosított? Én is leírtam, hogy vannak becsületes, normális cigány származású emberek is. De kötekedni jó, mi?

"Tudod, az ember egy árokból az árok alját látja. Ha feljebb mászik, akkor meglát egészen más dolgokat."
Jajj, nem mondod! Szerinted itt rajtad kívül mindenki árokból szemléli a dolgokat? Szerinted egyedül te dolgoztál / dolgozol külföldön, ismersz külföldieket, van tapasztalatod más országokban folyó dolgokról? Aki nem úgy gondolkodik mint te, az csak a magyar pocsolyában fetrenghet, ugye? Arcod az van...csak kicsit vissza kéne fogni belőle, mielőtt hülyeségeket beszélsz. :)
Épp az a felfogás utal szűklátókörű gondolkodásmódra, ha valaki rögtön rasszistázni kezd, ha más meg meri fogalmazni egy adott népcsoport életmódjával, életvezetésével kapcsolatos társadalmi és gazdasági problémákat. Tudod, a világ nem fekete-fehér, kedves "sokat tapasztalt" barátunk. ;) Persze a nyálfröcsögtetés és demagóg frázisok pufogtatása, majd kényelmes hátradőlés a székben könnyebb, mint megoldást keresni a problémákra, de büszkének talán nem kéne lenni erre a struccpolitikára... :)
Előzmény: Nyúzó (169) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 28. 22:23 | #169
Figy! És figy akkor is, mikor leirtam, hogy jómagam is itt élek köztetek. Van egy életem, ami kb fele fele arányban ide ill. a németekhez köt. Itthon van a munkám, németben a családom. Székesfehérváron élek és kisgyermekkorom óra tudom, mit jelent cigányok mellett élni. Tudom milyen, mikor kimegy a pereputty ádámkosztümben a közeli játszótérre piknikelni, és tudom, hogy mit hagynak maguk után. Tudom milyen az, mikor az enyingi romák lemennek kötekezdni a Coke Clubba és az öcsém másnak a kórházban ébred.
Ugyanakkor tudom azt is, hogy milyen egy cigánnyal együtt dolgozni, mind zenészi, mind mérnöki vonalon. Jómagam nem egy esküvőt játszottam már végig kedves cigány zenész ismerőseimmel, és bizony mérnököket is ismerek. Tudom, hogy a mérnöki pályán is nem egy becsületes cigány dolgozik. Értem én a problémát és azt sem tagadom, hogy van, de általánositani sem kell.
Tehát azért én sem ezer kilométerről szemlélem az eseményeket, inkább fele fele arányban innen és onnan, valamint kéthavonta még távolabbról is lehetőségem nyilik ránézni az eseményekre. Tudod, az ember egy árokból az árok alját látja. Ha feljebb mászik, akkor meglát egészen más dolgokat, (persze az árok alját annyira nem látja, de emlékszik rá). Utána tovább bőviti a látókörét, ha felmászik egy fára. Jómagam sem a Spiegelből tájékozódok, hanem inkább mindenhonnan, és ebből alakitom ki a magam képét, megelőzve, hogy olyan csőlátásom legyen, mint az itt hozzászólók nagyrészének.

És, hogy hogyan jön ide Orbán? Te láttad már a postképet?
Előzmény: Nas (166) -3 VÁLASZ
go-free 2010. 10. 27. 18:23 | #168
nem olvastam a kommenteket. a véleményem szerint van rasszizmus hazánkban. a fehérekkel szemben.
+2 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 10. 27. 00:01 | #167
Panem et circenses... Viszont én sem tudok szó nélkül elmenni amellett, ha igazságtalanul rasszistáznak. Nyilván néhány degenerált hülye minden népességben van, de a többség egyáltalán nem rasszista Magyarországon. Azt sem hiszem, hogy az rasszizmus lenne, ha valaki a változatosság kedvéért azt mondja, hogy a segélyezés, az alanyi jogon járó eltartottság nem megoldás mondjuk a cigányság problémáira (mint ahogy bebizonyosodott, hogy nem az...). Azt sem érzem rasszista megnyilvánulásnak, ha valaki felháborodik egy nyilvánvalóan hamis, túlzó cikken, ami az országát, a népét, így őt is minősíti...
Bele sem merek gondolni, mi történne, ha egy magyar újságíró hasonló cikket írna Izraelről, hogy ők hogyan tartják rettegésben a palesztinokat...minimum vérig lennének sértve, de lehet, hogy küldenének felénk még pár felderítő repülőt - csak a miheztartás végett... :)
Előzmény: kotta (128) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 10. 26. 23:34 | #166
Figy! Én nem a Spiegelből szerzek információkat arról, hogy mi van Budapesten, hanem abból, hogy itt élek! :D De több ezer kilométerrel arrébb biztosan jobban tudják, hogy mi van nálunk... :DDD Kívánom neked, hogy lakj olyan környéken, ahol a közelben problémás kolónia él. Mindjárt nem jártatnád itt a szád.
Persze a problémákat kényelmesebb letagadni, és a szőnyeg alá söpörni, mint beszélni róla, és esetleg valós megoldást keresni rájuk...sok sikert az életben ehhez a hozzáálláshoz! :) Tudom, mostanában amúgy is divat liberálisnak, meg toleránsnak lenni - főleg ha ez érdekedben áll, mert esetleg te is többet meg akarsz engedni magadnak mások rovására, illetve ha nem neked származik belőle károd...

Hogy a fenébe jön ehhez a kérdéshez az Orbán? Azért, mert te csak ebben tudsz gondolkodni, még nem erről szól az élet... :) Egy sajnálatos társadalmi jelenségről van szó, ami - tetszik, nem tetszik - a kommunizmus alatt alakult ki, de aminek a fenntartása politikai okokból MINDKÉT oldalnak érdeke...ennek megfelelően érdemi megoldására SEMELYIK párt nem tett kísérletet a rendszerváltás óta. Épp a hozzád hasonló, szűklátókörű, a divatos frázisokat agyatlanul szajkózó majmok által képviselt, álszent gondolkodásmód konzerválja a cigányság jelenlegi helyzetét, amiről viszont ők is vastagon tehetnek...
Előzmény: Nyúzó (125) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 26. 19:32 | #165
Hát téged meg ki bántott bogaram?
Előzmény: lokko (162) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 26. 19:30 | #164
Ne állj le vitatkozni vele, tök felesleges, mert az ő szintjére nem tudsz lemenni speciális mélytengeri búvárhajó nélkül.
Előzmény: Nyúzó (163) -1 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 26. 12:16 | #163
Uhh! Mennyél vegyél magadnak egy nőt gyorsan, mert már agyadra ment a kényszerű önmegtartóztatás. Nem csak hülyeségeket beszélsz, de az irás sem megy... nem mondom, hogy aggódom miattad, de ha diliházba dugnak, végül nekem kell eltartani...
Előzmény: komcsi (160) -2 VÁLASZ
lokko 2010. 10. 26. 11:59 | #162
továbbra is követelem a bocsánatkérést !!! mert továbbra is vérig vagyok sértve !!!
komcsi 2010. 10. 26. 11:47 | #161
"Nas-nak írt kommented"
Előzmény: komcsi (160) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 26. 11:47 | #160
Elolvastam a 125-ös Nas-nak kommented is. Jó ég, te valami üldözési mániában szenvedő idegbeteg lehetsz, aki rögtön belekeveri a Fideszt meg az MSZP-t bármibe. :D Nem kaptad meg az e havi gyógyszereket, vagy mi van veled???
Előzmény: Nyúzó (158) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 26. 11:40 | #159
Látom nehezedre esik felfogni az írásomat, persze ez a hozzád hasonló fogyatékosoknál ez számomra nem meglepetés.
Előzmény: Nyúzó (158) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 26. 11:33 | #158
" Én meg bírom, amikor szellemileg visszamaradt emberek olyan pofáznak bele, amihez fingjuk sincs." - Nah végre! Szeretem, ha valakiben megvan az önkritika. Tudjuk, hogy birod, mert csinálod. ;-)
Az eredeti cikket pedig szivesen bescannelem, vagy kölcsönadom, ha érdekel vkit.
Előzmény: komcsi (157) -1 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 26. 11:22 | #157
Én meg bírom, amikor szellemileg visszamaradt emberek olyan pofáznak bele, amihez fingjuk sincs.
sahinel egyszer nem írta nekem írt válaszában, hogy az eredeti cikkben nincs szó cigányölésről. A post linkje a magyar cikkre mutat, én azt olvastam. Egyébként kiderült, hogy az angol fordításban (az eredetit gondolom ti sem olvastáto, mert csak előfizetők olvashatják, le van kódolva) IS SZÓ VAN CIGÁNYÖLÉSRŐL, szóval a hazugságaid, ferdítéseid csak üres fröcsögések.
Az, meg hogy hogyan jutottunk ide, az első hozzá intézett hozzászólásomból (150. komment!), még mindig nem értem. Számomra ugyanis felfoghatatlan, vagy inkább óvodai szintű vitát idéz, hogy valaki egy fórum hozzászólásaiból azt szűri le, hogy az adott országban van rasszizmus. Nahát, nem mondjátok! :D Erre írtam a 150-es kommentet: "az általad oly nagyra tartott Egyesült Királyságban 2 perc alatt találnék olyan fórumot, ahol a pakikat és egyéb bevándorlókat kiírtanák néhányan" De újra felhozhatnám az izraeli példát is, ahol a magyar katasztrófa kapcsán miket írkál néhány magyargyűlölő izraeli retardált. Most akkor írjunk cikket, hogy Izrael a magyarellenesek hazája? LOL!

Rasszizmus mindenhol van, talán még az Antarktiszon is. ;) Abból, amit ez a magyargyűlölő idióta (a cikk írója) meg ti próbáltok itt ilyen primitív módon felhozni, hogy Magyarország rasszista, az nevetséges, bárki írhatna ezek alapján akár Berlinről, akár Londonról egy cikket, hogy az a rasszizmus meg az antiszemitizmus fővárosa, mert talál néhány idióta fajgyűlölőt.
kotta felhozott pár jó példát itt:
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=16529&reply_id=317138
Előzmény: Nyúzó (156) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 26. 11:01 | #156
Birom amikor infantilis emberek fogyatékosoznak le valakit azért, mert saját maga képtelen önállóan gondolkodni és egyetlen helytálló érvet nem tud felhozni? Ha a Spiegel cikkről beszélünk akkor, hogy jön ide ez a magyar iromány? Azért mert Pelle János azt irta egy magyar cikkben, hogy ölik a cigányokat, attól még ez a német eredetiben igy nem lesz benne ebben a formában. Gondolkodj már el, hogy ki a fogyatékos, aki nemcsak, hogy mások tapasztalataiból és hallomásokból irogat tényeket, de még annak sem képes normálisan utánanézni, aminek kis fáradtsággal lehetne.
Előzmény: komcsi (154) -3 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 22:52 | #155
A cikk nem említi csak a cím.

Neo-fascist thugs attacked Roma families, killing six people in a series of murders.

Erről mindenki tudott nem az van hogy halomra ölik a cigányokat de ha megtalálod az eredeti cikkben ezt akkor ok.
nem mindegy hogy hogy tálalják a témát.

http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,722880,00.html
Igen történt pár dolog, és mikor a cigányokat ölte le az a pár ember akkor olvass vissza milyen hozzászólások voltak:D Vagy most a másik cikknél megint milyen a közhangulat. Ebben igaza van a cikknek hogy kicsit jobbra tolódott el a közhangulat a gond hogy ez nem csak kicsit hanem szerintem nagyon.

Nem azt mondták hogy ez általános de mindegy látom nem olvastad az eredetit, és a magyar cikk meg elég szépen kiemel dolgokat amiket itt úgy állítassz be hogy nállunk halomra ölik őket ....
Előzmény: komcsi (154) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 22:10 | #154
sahinel, te fogyatékos vagy? Azt írod, nem írják a cikkben, hogy ölik a cigányokat.
http://www.ize.hu/click.php?id=16517&url=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Fvelemeny%2F20101017_spiegel_follath_budapest
Hányszor idézzem már, hogy észrevedd, 3 sor, baszd meg: "ölik a cigányokat".
Előzmény: sahinel (153) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 22:00 | #153
Te tényleg ennyire sötét vagy? azt kérdezed hol ölik le itt a zsidókat cigányokat. Erre mondom nem írják. te cáfolod ezzel???? Ez aztán logika.....

http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszemitizmus kicsit olvasgass ennek vannak megnyilvánulási szintjei. Igen egyik volt hogy irtották őket, de most tényleg mindent el kell magyarázni? Értelmezni tudod az olvasottakat, vagy kiragadsz pár szót és azon lovagolsz? Mert akkor nem magyarázom mert a falnak is beszélhetnék ennyi erővel az legalább értelmesen végighallgat:D

huh ha ezt sem érted ennyire szájbarágósan akkor ott gondok vannak.
Előzmény: komcsi (152) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 21:43 | #152
Akkor nem tudsz olvasni. Rögtön így kezdődik a cikk:
"Az európai antiszemitizmus fővárosa - Budapest új gyűlölethullámmal találkozik". Ez a cím. És azután kiderül: itt rettegnek a zsidók, bőröndjeik becsomagolva, hogy bármikor menekülhessenek, ölik a cigányokat, a Gárda menetel az utcákon, Orbán kiengedte a fasizmus szellemét a palackból, minden a weimari köztársaság utolsó napjaira emlékeztet."

A többi zagyvaság, amit írsz, kinek a hozzászólására reagálás? Mert hogy az enyémre nem, az biztos. :D
Kicsit visszavehetnéd a fűadagodat, sahinel, memóriazavarok, hallucinációk ahogy látom rendesen bejátszanak...
Előzmény: sahinel (151) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 21:13 | #151
Hm akkor kérlek mond már el hol említi a cikk hogy magyarországon halomra ölik az embereket? pont ezt magyaráztam lentebb hogy azt mondták hogy a közhangulat, és a többség véleménye sajnos ilyen irányba tolódott el ami nálluk régebben tudjuk mihez vezetett.

Ki az ostoba? Gondolkozz egy kicsit mielőtt reagálsz mert így ez sehol nem állja meg a helyét, és valsz el sem olvastad a cikket mert nagyon úgy tűnik a hozzászólásodból. Az hogy nem látod mit csinálnak az annak a jele hogy köztük vagy és meg sem akarod érteni szerintem. Uh és ha egy magyar lop milliárdokat, nyúl le, stb akkor azt nem ítéled el mert más a bőre vagy mi? Bűnöző az bűnöző bőrszíntől, származástól függetlenül. Tehát egyformán mindre érvényes kell hogy legyenek a törvények. Ha más nem lehete olyat mint máshol hogy rácsatolt jeladó van ha rendszeresen elkövet dolgokat, és folyamatosan meg lehet figyelni meg lehet nézni bizonyos dolgok idején hol tartózkodott, stb. De ez a kiirtás szövegek, meg meggátolni őket a szaporodásban, stb ez tényleg nem rasszizmus......
Előzmény: komcsi (150) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 20:46 | #150
Ahogy lejjebb mástól kérdezték: te is direkt tetteted magad ennyire ostobának és értelmi fogyatékosként értetlenkedsz?
Azt hiszed, hogy az általad oly nagyra tartott Egyesült Királyságban nem találnék 2 perc alatt olyan fórumot, ahol a pakikat és egyéb bevándorlókat kiírtanák néhányan? Ettől még nem azt veszem észre, hogy itthon halomszámra ölik a cigányokat (többet hallok viszont általuk elkövetett bűncselekményekről a magyarok kárára) és a zsidók meg a bőröndjeiket pakolnák. A Gárdáról meg már írtam a 98. kommentben.
Előzmény: sahinel (149) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 20:35 | #149
:D nincs rasszizmus az országban csak i oldallal odébb már ki akarják irtani a cigányokat. Végülis tényleg úgy tűnik hogy minden rendben. Ezek a szemét németek, meg zsidók a rossz hírünket keltik....
kerca 2010. 10. 25. 19:16 | #148
A szakmám miatt sokat kell utazgatni. Nálunk már kevés "olajbánya" mélyül.
http://www.youtube.com/watch?v=rAp9mwARw4Q
Előzmény: Nyúzó (44) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 17:14 | #147
Rosszul sült el a harmatgyenge próbálkozásod. Van ilyen. Próbálkozhatsz újra.

Bár nagy zsidó vagy, így gondolom a matekozás nálam jobban megy: mekkora adományt jelent egy 2008-ban 2 millió Ft-ot kereső (havi átlag 167e Ft) fél ezreléke? Én úgy számolom, 1000, azaz ezer Ft-ot. Ennél én x-szer többet adományoztam (most nem fogom itt reklámozni, nem is tölt el akkora büszkeséggel), bár a havi nettóm a 120e-t se éri el. És te? Vagy te csak a Sorossal tudsz jönni?
Előzmény: Mr. Wallace (146) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 16:47 | #146
Ez jópofa. Bedobtam Sorost és az adományát és jöttek a reakciók ahogy vártam, a teljesen normális, becsületestől, de a cigányoknak többet adotton keresztül, ez a jövedelmének csak fél ezreléke ig. Tudom én vagyok a hülye, önellentmondó.
Most megyek később visszatérek, ha tudok.
-2 VÁLASZ
lokko 2010. 10. 25. 16:36 | #145
irónia? önellentmondás?
esetleg egy egyszerű bocsánatkérés? vagy legalább megmagyarázni, hogy miért olyan nehéz az?
ellenben lehülyézés, lerasszistázás, lesajnálás, magas lóról kioktatás az megy ... az hogy mi mit érzünk eközben az nagyon nagyon nagyon kevéssé érdekel ... míg ők folyton sajnálatot, különleges elbánást, és bűnbocsánatot várnak el tőlünk, olyan dolgokért amiket egyszerűen nem követünk el.

igazságérzet? vagy valami?

Előzmény: Nyúzó (144) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 25. 16:13 | #144
Én nem vagyok zsidó sahinel, de ez már egyszerűen abnormális. Hiába irod ezt most le, egyértelműen, lényegretörően. Szembesited a valósággal, azzal, hogy hülyeségeket beszél és saját magának mond ellent állandóan, mégsem veszi észre. A hülye is észreveszi, de ezek nem. :-DDDD
Előzmény: sahinel (138) 0 VÁLASZ
lokko 2010. 10. 25. 16:00 | #143
had ne kezdjem el sorolni a zsidóság 20.-21. századi bűneit ... többek között azt, hogy bárkire rasszizmust üvöltöznek kényükre kedvükre, mindenféle utólagos helyreigazítást mellőzve ...

ÉN UGYANIS KÖVETELEM HOGY AZ ILYEN KIJELENTÉSEKÉRT KÉRJENEK BOCSÁNATOT!!!

ezzel szemben milyen orvosolatlan bűnöket vét a magyar nép 21. században a zsidóság ellen?
mert a zsidóság szerint itt rasszizmus van, aminek ők is célpontjai ...

most had ne rajzoljam le, hogy ebben a helyzetben ki csinálja a szart ...
Előzmény: sahinel (138) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 15:19 | #142
Bocsánat, fél ezreléket akartam írni, nem kettőt.
Előzmény: komcsi (140) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 15:17 | #141
Ó, nem csak tetteti...
Előzmény: BLUEEman (137) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 15:16 | #140
Szerintem nagyon szép dolog, hogy Soros, aki milliárdokat keresett a válságon (csak 2008-ban 2 milliárd dollárt keresett spekulatív befektetési alapjainak köszönhetően!), 1 millió dollárt, azaz a 2008-as keresetének 2 ezrelékét felajánlotta segítségként és ezt a médiában szétkürtöli.
Ennél már csak az a szebb, hogy több tízezer rasszista magyar a keresetének jóval több százalékát felajánlotta. :)
Epic fail, Mr. Balfasz.
Előzmény: Mr. Wallace (130) +4 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 15:04 | #139
Szerintem Tamás Gáspár Miklós most vonyítva röhög. Megint bejött neki...
sahinel 2010. 10. 25. 15:00 | #138
"azt kell felfogni, hogy a ti felelősségetek az, hogy miként tekint a világ rátok ... ez MINDEN néppel így van, TI SEM VAGYTOK KIVÉTEL !!! "

ez igen jó beszéd, csak az a gond hogy most a magyarokra is úgy tekintenek mint a rasszistákra. Te ugyanezt mondod a zsidókra:D Irónia megvan?
Előzmény: lokko (134) 0 VÁLASZ
BLUEEman 2010. 10. 25. 14:57 | #137
Egyébként direkt tetteted magad hülyének, és értetlennek?
Előzmény: Mr. Wallace (95) +1 VÁLASZ
BLUEEman 2010. 10. 25. 14:55 | #136
Neeee, veled mi van? :D
szerinted mi a rasszizmus? Fogalmazd meg!
Szted az hogy egy kisgyerek a fórumra kiír idiótaságokat, vagy hogy nem szolgálnak ki a boltban származásod miatt?
Mert az utóbbi nem történik meg ebben a formában: Zsidó nem kapsz!
Jászai Mari tér, Brodway jegyiroda: tudjuk mi történt.

"Bárcsak ölnék a cigányokat" -------> szavak, betűk
Másik oldalról, sajnos nem csak szavak és betűk vannak :(

Előzmény: Mr. Wallace (95) 0 VÁLASZ
infidel 2010. 10. 25. 14:34 | #135
"Ugye az mindenkinek megvan, hogy Soros a gaz zsidó szipolyozó, cionista stb. 1 milliót adott a vörösiszap áldozatainak"

ÉS tedd hozzá hogy a szegín romák meg 1,6 m. dollárt kaptak(soros bácsitól) a a a... ja arra hogy tönkretették a saját otthonukat(nem az iszap. mert nem az iszap szedi fel a parkettát hogy eltüzelje a szoba közepén, nem az iszap sz*rik a szoba közepére és folytathatnám)


Előzmény: Mr. Wallace (130) 0 VÁLASZ
lokko 2010. 10. 25. 14:32 | #134
Soros nem az az arc, aki folyton sérteget minket, és antiszemitizmust kiabál ... nem tőle kell elhatárolódnotok !!!

azt kell felfogni, hogy a ti felelősségetek az, hogy miként tekint a világ rátok ... ez MINDEN néppel így van, TI SEM VAGYTOK KIVÉTEL !!!
Ha problémátok van a rólatok alkotott képpel, akkor magatokban keressétek a hibát !!!

de ha démonizáljátok mások rólatok alkotott képét, akkor valójában csak ellenséget kerestek
Előzmény: Mr. Wallace (130) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 14:23 | #133
In 1991 Orbán received a scholarship from the Soros Foundation and spent a half year in Oxford, where he studied at Pembroke College.

Sororstól kapta a jobboldal vezére is a tanulásra a pénzt:D

Meglepő a kép amit fent látsz ezután? Az hogy a külföldi tőkések, stb szöveg megy az csak a választóknak szóló propaganda. Mint ahogy az első választás előtt ha még emlékeztek úgy állította be hogy ő egy átlag ember magyarországról, aki nem gazdag.... Nemtom hányan emlékeznek mikor a parlamentbe síma szinte utcai ruhában ment be, és kiskocsival mászkált. Aztán csak kiderült hogy a rendszerváltás után csak 5 bányája volt a családnak, és anyja, apja MSZMP párttitkár volt, nem is annyira szegény mint ahogy állította .

Mindegy szerintem mindkét oldalt ugyanazok pénzelik nagyrészt akik a régi rendszerben is irányítottak a háttérből. De jó kis mese volt sokan beszopták.
Előzmény: Mr. Wallace (130) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 13:36 | #132
Sőt! Én úgy tudtam, hogy ezen felül valamilyen alapot is létrehozott, ahová a többi adományozni kívánó küldhet segítséget. Az áldozatok nevében én is köszönöm neki!
A pénzügyhöz meg nem értek. Nagyon sokan utálják világszerte, sokan meg felnéznek rá a szakmai tudása miatt. Sokan meg mindkettő. Furcsa alak, az biztos. :-)
Előzmény: Mr. Wallace (130) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 10. 25. 13:35 | #131
És az megvan,hogy hány rasszista magyar adakozott?Köztük nem egy,aki direkt kérte a neve elhallgatását....
Előzmény: Mr. Wallace (130) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 13:27 | #130
Ugye az mindenkinek megvan, hogy Soros a gaz zsidó szipolyozó, cionista stb. 1 milliót adott a vörösiszap áldozatainak
lokko 2010. 10. 25. 13:14 | #129
a zsidóknak érdekében áll, hogy legyen antiszemitizmzus ... ha nincs, akkor szépen megsértenek mindenkit, hátha lesz ...
kotta 2010. 10. 25. 13:08 | #128
Erről a jelenségről le se merem írni (mert nyilván rasszista az illető :-)) kicsoda már írogat itthon egy ideje: megvannak a leosztott "külfölditudósító"-szerepek, kinek mikor kell kipattintani egy jó kis rasszistázó-kommunistázó cikket a hangulatkeltés végett. És megint ott vagyunk, amit ismeretlen írt: addig se kell másról beszélni.
Én is folyton felülök a provokációnak: nem szeretem, ha rasszistáznak.
Na befejeztem. :-)
Előzmény: kotta (127) +1 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 12:57 | #127
Nem értem, hogy jön ide Gyurcsány és Orbán. Nemcsak a rasszizmus jelenségéről és egy mocskolódó spiegel-cikkről szól ez a dolog? Hűhaaa!

De ha már ebbe is belemegyünk a "poén" kedvéért, nézzük milyenek a külföldi sajtó írásai:
Antall József 1990. május 23 - 1993. december 12. - rasszista jelenségek Magyarországon
Boross Péter 1993. december 21 - 1994. július 15. - fokozodó rasszizmus Magyarországon
Horn Gyula 1994. július 15 - 1998. július 1. - rasszista törpekisebbség, említésre se méltó
Orbán Viktor 1998. július 3 - 2002. május 27. - nyíltan rasszista állam, rasszisták a Parlamentben, zsidótörvények jönnek
Medgyessy Péter 2002. május 27 - 2004. szeptember 29. - a toleráns többség tesz a gyűlölet ellen, a rasszizmus háttérbe szorul
Gyurcsány Ferenc 2004. szeptember 29. - 2009. április 20. - rasszizmus? az mi?
Bajnai Gordon 2009. április 20 – 2010. május 29 - áh, rasszizmus...
Orbán Viktor 2010.május 29. - .... - erősödő rasszizmus Budapesten

Valahogy négyévente leszünk hol rasszisták, hol meg nem???????????? Ezt a sajtó dönti el????

Előzmény: Nyúzó (125) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 12:43 | #126
Hát igen - mindig felülök a provokációnak.
Előzmény: ismeretlen (118) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 25. 12:06 | #125
"Érdekes, újabban nem is kapunk annyi támadást az EU-tól azzal kapcsolatban, hogy miért nem támogatjuk jobban a kisebbségeket... Érdekes, újabban nem is hallani arról, hogy "elnyomás és hátrányos megkülönböztetés" elől menekülő roma csoportok hagyják el az országot, sőt, mind egy szálig visszakullogott az is, amelyik elment, mert rájöttek, hogy a fene nagy "rasszizmus" ellenére még mindig itt van a legjobban kinyalva a seggük... "

Érdekes, ez a cikk sem jelent meg, sőt a Spiegel ehavi számában sem volt semmi Budapestről. És Neked sincsen becsukva a szemed mikor ilyen hazugság érvekkel érvelsz.

Ki kell nyitni a szemeteket, anélkül úgysem fogtok gondolkodni. Mint emlitettem, én nem mentem ki,és pont a hazafi érzésem miatt. Ennek ellenére folyamatosan olt itt a sok paraszt, mert az Orbán segge többet ér, mint az, hogy az ország összetartson. Annyira tipikus fideszes jellemvonás, hogy semmit nem lát a saját szemétől.
Ha az MSZP valamit jól csinál, akkor az kommunista, hazaellenes, elvetnivaló. Ha a Fidesz valamit rosszul csinál, akkor az meg egyértelműen másnak a hibájára vezethető vissza. Ez jellemző itt is: dobjuk át a felelősséget másra, mert úgy egyszerűbb.
Én szeretem a tisztább, de nehezebb utat.
Előzmény: Nas (79) -2 VÁLASZ
dude 2010. 10. 25. 11:58 | #124
Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy félévente felbukkanó troll jelenléte komoly tényező lenne és bármit is számítana? Én mindig jól szórakozom Mr. Balfaszon, amíg sértődötten el nem húz újabb pár hónapra. :)
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=14668&reply_id=274598
Előzmény: ismeretlen (118) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 11:57 | #123
Ez a legjobb hozzászólás ennél a posztnál.

- - - - - - - -
Ez meg már nem ide tartozik:
Nincs meg a zene, ezért ide küldöm, nem a rádióba: http://www.youtube.com/watch?v=G03Iw8qdBCk

Előzmény: ismeretlen (118) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 11:51 | #122
Rendben! :-)
Előzmény: Mr. Wallace (120) 0 VÁLASZ
zodiac 2010. 10. 25. 11:51 | #121
Bármilyen hihetetlen, vannak, akik tesznek is ellene. Ez pl. csak egy tegnapi cikk:
A magyar légiós a rasszizmus ellen küzd Angliában
http://www.pepsifoci.hu/node/77223
Előzmény: Mr. Wallace (120) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 11:46 | #120
Tudod mit, tegyünk azért, hogy neked legyen igazad!
Előzmény: kotta (117) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 11:45 | #119
Nem tudom megállni, hogy ezt még elmondjam: kíváncsiságból megnéztem az avatarod - ennél találóbbat el sem lehet képzelni.
Előzmény: dude (116) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2010. 10. 25. 11:33 | #118
Bravó, azért van egy szint itt a kommentek vége felé mindkét oldalon, az egyik okosan provokálja a másikat, a másik meg hagyja magát. Na kéremszépen ez szokott menni nagyban, ugyanez a post-ban szereplő cikk is nagyjából. Be lehet dobni valamit, lehet rajta rágódni, addig se másfele figyel a világ.
kotta 2010. 10. 25. 11:31 | #117
Ez ült. :DDDD
De akkor sem az, és kész. :-)
Előzmény: Mr. Wallace (115) 0 VÁLASZ
dude 2010. 10. 25. 11:24 | #116
Te inkább a zsidó kurva anyáddal szoktál közösülni. Persze miután annyian végigmentek rajta Auschwitzban, gondolom nem okoz már akkora élvezetet, ezért kívánod annyira az anális szexet, de javaslom inkább a zsidó barátaiddal gyakorold, ne az én anyámról álmodozz.
Előzmény: Mr. Wallace (114) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 11:19 | #115
"Továbbra sem írom alá: Magyarország nem rasszista."
Ezt én se
Előzmény: kotta (113) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 11:17 | #114
Drága gyermekem! Kész csoda,hogy világra jöttél, hisz anyáddal análisan közösültem! Így már érthető, miért vagy olyan szar alak.
Továbbiak a gúnyról:http://www.kislexikon.hu/guny.html
továbbiakban a kommunikációt veled is beszüntetem. Pá seggszülött.
Előzmény: dude (108) -2 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 11:12 | #113
Nyilván az, ha nincs igazam: rasszistábbak lennénk a világnál, akármennyire rasszista is az. Ha meg ugyanannyira rasszisták vagyunk, akkor nincs miért szidalmazni, pellengérre állítani ezt az országot, akármennyire rasszista is a világ.
Továbbra sem írom alá: Magyarország nem rasszista.
Előzmény: Mr. Wallace (111) 0 VÁLASZ
thisisreal 2010. 10. 25. 10:55 | #112
A "Mr. Balfasz"-on rohadt nagyot röhögtem. :DDD

Egyébként árulja már el valaki, hogyan retteghetnek egy olyan országban a zsidók, ahol még azt is elérték, hogy a holokauszt tagadása bűncselekmény? Ez már önmagában egy vicc. A következő mi lesz, a zsidó viccek betiltása?
Előzmény: komcsi (104) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 10:45 | #111
Szerinted melyik a rosszabb, ha igazad van, vagy ha nincs?
Előzmény: kotta (105) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 10:42 | #110
Anyád a majom te kis mélytengeri koacervátum cseppecske! Na tessék, már lesüllyedtem, na nem a te szintedre, az még fényévekre van, de akkor is...Továbbiakban hszeidre nem reagálok.
Előzmény: komcsi (104) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 10:35 | #109
De nem. Rájöttem. Tényleg mind rasszisták vagyunk.
Rasszizmus az is, hogy ha lerasszistáznak, és te ezzel nem értesz egyet. Még inkább az, ha még érvelni is próbálsz. Leginkább az, ha vita közben felmérgesedsz és indulatból írsz. Ennyi bőségesen elég: rasszisták vagyunk. Kár is erőlködnünk, asszem.
egy baromi tanulságos jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=EgY49RCnz-4
dude 2010. 10. 25. 10:34 | #108
"Isten megbünteti azokat, akik elítélik Izraelt."
Mi a kurva anyádról beszélsz, ha ebben nem látod a vörösiszap áldozatain való gúnyolodást??!!!!!!! Talán azoknak a házát öntötte el a vörösiszap, akik elítélték Izraelt? Ostoba elmebeteg!!
Előzmény: Mr. Wallace (103) +2 VÁLASZ
dude 2010. 10. 25. 10:31 | #107
Én meg erre adtam egy pluszt :D
Előzmény: komcsi (104) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 10:30 | #106
Megkérlek definiáld a cionista szót a te értelmezésedben.
Előzmény: lokko (100) 0 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 10:30 | #105
Én csak tippelek: 5 kommentet találnánk fordított esetben is. (Ugyanabból a darabszámból, amennyit az izraeliek az adott cikkre kommenteltek.)
Ezt meg nem én írtam, de igaz: "5 komment alapján 10-12 millió embert elítéléséhez azért már pofa kell!"

Nem engedek a véleményemből: szikrányival sem rasszistább ez az ország bármelyik másiknál. BÁRMELYIKNÉL.
Előzmény: Mr. Wallace (103) 0 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 10:28 | #104
Miért, te mit csináltál, te majom, "10 millió magyar kommentjeiből" kigyűjtöttél pár elítélendőt?
"Más szemében ő a szálkát megleli,
S az övében a gerendát feledi."
Csak hogy egy kicsit okosodjál is, Mr. Balfasz.
Előzmény: Mr. Wallace (103) +3 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 10:24 | #103
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: komcsi (99) -4 VÁLASZ
zodiac 2010. 10. 25. 10:23 | #102
Még szerencse, hogy Németországban nincs rasszizmus. ;)
Alsóbb osztályokba szorult a rasszizmus a német fociban
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20101015-alsobb-osztalyokba-szorult-a-rasszizmus-a-nemet-fociban.html

A cikkírónak először talán a saját háza táján kellene szétnéznie...
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 25. 10:09 | #101
Román gyerekeket dolgoztattak Angliában

Index

2010. október 25., hétfő 01:20

A hét, 9 és 16 éves kor közötti gyerek egy mezőn dolgozott, amikor rájuk találtak. A mezőgazdasági munkaügyi hatóság szerint nem voltak a hideg időnek megfelelően felöltöztetve.

A gyerekekre a munkaügyi hatóság és a helyi rendőrség emberei találtak a középnyugat-angliai Worcestershire-ben, amint egy csoport felnőttel egy mezőn dolgoztak – számolt be a BBC. A gyerekeket, akik közül volt, aki a szüleivel együtt dolgozott, a rendőrség védelem alá helyezte.

A hatóság egyelőre senkit nem tartóztatott le, de elkezdték vizsgálni az ügy hátterét. A szóvivő annyit közölt, hogy 50 román állampolgárt találtak, akik nem bejegyzett munkaközvetítőn keresztül vállaltak munkát.

A hatóság kiérkezésekor a gyerekek épp hagymát szedtek. A szóvivő szerint egyik dolgozón, így a gyerekeken sem volt a hideg időnek megfelelő meleg ruha.
hirdetés

A hatóság szerint bár hallottak erről szóló pletykákat és tavaly egy babakesztyűt is találtak, ez az első eset, hogy az Egyesült Királyságban mezőn dolgoztatott gyerekekre bukkantak. Két férfi megszökött, amikor a hatóság megpróbálta feltartóztatni őket.

A hét gyerek közül hat továbbra is ideiglenes állami gondozásban marad, míg sikerül megállapítani a saját és a szüleik személyazonosságát.

lokko 2010. 10. 25. 09:47 | #100
igen a zsidók ezt nagyon tudják ... a szimmetrikus nézőpont felvetése a zsidóság szemében már rasszizmus (a mi lenne ha én lennék az ő helyükben, és azt csinálnák velem, amit mi ővelük) ...
hányszor de hányszor bizonyítottátok már, hogy képtelenek vagytok egyenlőekként viselkedni másokkal ... ha létezik felvilágosult zsidóság, akkor elvárnám tőlük, hogy ebbe az irányba tegyen komoly lépéseket ... mert az a cionista arrogancia, amivel a lábatokat mások arcába törlitek, az hosszú távon brutális dolgokba fog torkollni
Előzmény: Mr. Wallace (95) +2 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 09:00 | #99
Izraeli barátaid meg a vörösiszap katasztrófa áldozatain gúnyolódnak:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3964362,00.html

"A magyarok által meggyilkolt zsidók vérétől vörös a falvak földje"

"Isten megbünteti azokat, akik elítélik Izraelt."

"Nemsokára ezzel is minket gyanúsítanak, azt mondják majd, hogy mindez a magyarok kiontott vére... Kitelik tőlük."

"Testvéred kiontott vére (a magyarországi zsidóké) kiált hozzám a földről? A hírekben szereplő és más magyarországi körzetekben hajdan több tízezer zsidó élt, akiket a magyarok saját kezűleg gyilkoltak meg. A falvak földje ezért a meggyilkolt zsidók vérétől vörös, s nagyon jelképes, hogy hetven esztendővel később ezeket a falvakat elönti a „vörös” és mérgező sav. Nemsokára beköszönt a tél, s úgy néz ki, hogy ekkor teljesen elárasztja őket az „Úr, a bosszúállások Istene""

"Sopron az a hely, ahonnan táborokba vitték a zsidókat. Sopron ugyanis a szlovák határ közelében fekszik, s ide gyűjtötték egybe a magyarországi zsidókat, mielőtt útnak indították volna őket a megsemmisítő táborokba. Úgy néz ki, hogy az életben semmi nem történik véletlenül. Ám a mostani vörös sav sem képes lemosni a zsidók megsemmisítése szörnyű gépezetének szégyenfoltját."

Vagyis az, hogy a zsidók mennyire utálják a magyarokat, nem is valótlan. Te is inkább vissza takarodhatnál oda, és oda írogathatnád a hülyeségeidetl...
Előzmény: Mr. Wallace (95) +3 VÁLASZ
komcsi 2010. 10. 25. 08:55 | #98
Inkább te húzd ki a fejed a seggedből. A retardált cikkíró barátodat meg felvilágosíthatnád, hogy a Gárdát júliusban feloszlatták a bíróságon, ezt egyébként már 2007-ben kezdeményezték, szóval kicsit le van maradva.
Előzmény: Mr. Wallace (35) +2 VÁLASZ
kotta 2010. 10. 25. 08:42 | #97
Megint ideje megtanulni: ha bármely politikai irányzat, bármely személy csinál bármit is Magyarországon, az TELJESEN más, mint ha MÁS ország bármely politikusa, pártja csinálja ugyanazt.
Ha a szlovák (tényleg csak hirtelen példa,de legyen inkább gundumui), szóval a gundumui parlament mondjuk hoz valami alaptörvényt, hogy Gundumuban jó volna előnyben részesíteni a gundumui dolgozókat, családokat, hiszen ők itt laknak, élnek, termelnek, akkor a világ sajtója tele lesz azzal, hogy Gundumu a szomszédos országainak rasszizmusával szemben bátran kiáll az értékeiért, meg kell védenünk az önálló döntéseit. Ha Bunduku teszi ugyanezt, a világ sajtója tele lesz a bundukui fenyegető rasszizmussal, háborúra készülő bundukuiakat kezd látni mindenki.
Mi valahogy a világ bundukui oldalán állunk, ennyire egyszerű az egész.
(Persze lehet bonyolítani, és bonyolítják is: mondjuk Bunduku a Hangyaországbeli lakosainak állampolgárságot ad, az derék dolog, történelmi tett, de ha a Békaországbelieknek adna ilyet, az megint rasszizmus.)

A francokat rasszista ez az ország. Nyugaton is inkább néznének körül a saját házuk táján: tök ugyanígy zajlik ott is minden, csak nem verik nagydobra. Amúgy meg a "neves" megszólalókat régóta ismerhetjük, nem véletlen, hogy egy hangulatkeltő cikkhez kiket szólaltatnak meg. Nevetséges alakok.

UI: emlékszik még egyáltalán Konrádékon kívül bárki is Bácsfi Dianára? Pedig hű de rettegnie kellett Európának ettől a lefizetett vagy nem lefizetett idiótától...
+1 VÁLASZ
ismeretlen 2010. 10. 25. 08:41 | #96
Én ha zsidó lennék (bár szerintem ilyen mint régen nincs is, csak az aki a vallást gyakorolja, függetlenül milyen nemzetiségű, és azok akik zsidónak mondják magukat, bár izraelhez közük nincsen és csak egy nagy világklubbot építenek, amit amúgy a keresztények is megtettek anno), szóval ha tisztességes dolgos zsidó lennék, akkor ilyenkor biza megtagadnám a vezetőimet. Ahogy keresztény emberként is szégyellem magam a régi idők keresztény világbutítása és uralma miatt, vagy a mostani püspöki balhék miatt. Az a baj, hogy azok a zsidó vezetők, akik gerjesztik a feszkót, a saját alul lévő kis embereiket is lenézik és szarba se veszik, meg irányítják őket, sőt ki is zsákmányolják, amikor rájuk tukmálják a kétszer olyan drága kósernek mondott kaját és a négyszer olyan drága speckó Pészach kaját, ami közben ugyanaz, amit mindenki más megeszik. Gerjesztik a feszültséget, nem foglalkozva azzal, hogy pont ezekkel a megmozdulásokkal feszítik a húrt, keltik azt az érzetet, hogy a zsidók tényleg olyanok, amilyeneknek a múlt században mondták őket.
És miért is ne lehetne olyan fogalom, hogy zsidónáci? me4rt a náci nem a zsidógyűlölő németet jelenti, hanem aki származási alapon magát nagyobbra tartja. És talán a zsidóknál nincs olyan, hogy a nem zsidót lenézik? Dehogynem, és ezt sokan tapasztalják, lehet hogy nem nálunk, de a világon máshol, pl USA, ahol szarért hugyért dolgoztatnak nem zsidó nőket a házakban, mert az asszonykák lusták, de közben állatszámba se veszik őket. Szóval eleve ez a zsidózás meg ki a jobb kérdés egy nagy baromság, mert csak a kis emberek marakodnak rajta, meg gyűlölködnek, közben a nagy emberek, akiknek mindegy is hogy most milyen származásuak röhögnek a markukban, és örülnek, hogy megy a cirkusz. Közben igazából nálunk még az van, hogy nem is tudjuk ki a zsidó, ki nem, lehet hogy a szomszédunk a barátunk akárki zsidó és lám milyen természetesen élünk egymás mellett, nem törödve azzal ki micsoda.

De azért ez a holokauszt, meg kötelező alapon emlékezni kell a aholokausztra, na ez már unalmas. Senki nem is akarná elfelejteni, tanítják az iskolában, vannak filmek, emlékeztetnek mindenkit rendesen, bocsánatot kértek ezerszer. (Azért kicsit a zsidók holokauszt emlékezete nagyon hasonlít a magyarok Trianon-siralmára, és régi idők utáni siránkozására - Furi) A XX században nem egy népírtás volt, és nincs ekkora felhajtás és nem kötelező szégyellnem magam mondjuk a kommunizmus miatt, vagy a boszniai háború miatt.
Mr. Wallace 2010. 10. 25. 07:53 | #95
Elég egy eset? Itt egy link, tanulmányozd: http://www.egyenlobanasmod.hu/zanza/795-2010.pdf
meg egy két idézet a kommentekből:
"Bárcsak ölnék a cigányokat. :D" #21
" Még mindíg uralják a zsidók a várost és az országot!" #22
"de most komolyan, nem vérlázító ilyesmiket írogatni ??!!! ... ha én írnék egy cikket arról, hogy zsidók mennyire utálják a magyarokat, ahhoz mit szólnának? " #19

Előzmény: BLUEEman (89) 0 VÁLASZ
betyár 2010. 10. 25. 03:35 | #94
Talán az értelmiségnek nem azzal kéne töltenie az időt sem itthon, sem máshol, hogy egymásnak ellentmondó véleményekkel próbál túlordítani a másikon, vagy valamihez társított fogalmakról kéne vitát folytatnia, hanem befogadva a másik fél látásmódját, helyzetét is felfogni, hogy teljesen senkinek sincs igaza, részigazságok vannak, különböző szituációk, amiket mindenki máshogy él meg, fog fel.
Azzal kéne tölteni az ilyen időt, hogy hasznossá teszitek magatokat, és a kisebbségi vs nemzeti együttélés problémáira adtok megoldási ötleteket, felvetéseket.
Én most ezt nem kezdem el, mert fáradt vagyok, de remélem a hozzászólásom inspiratív, és konstruktív hatással lesz rátok.
puszi :)
sahinel 2010. 10. 25. 01:49 | #93
Bocs de kicsit sok minden jut eszembe.

A politikáról pl idekinn alig beszélnek. Mivel otthon hozzászoktam elkezdtem kérdezgetni őket az EDL, és más dolgokról. Egy két szónál többet nem igazán akartak vele foglalkozni. Arra szavaznak ami szerintük az életüket javítja. Nem érdekli őket hogy ki milyen ideológiát szövegel. Szabadidejükben inkább buliznak, játszanak, haverokkal jönnek össze, stb. Nem beszélnek a politikáról, vagy csak nagyon titkolják előttem. Pedig mikor kinn voltak akkor voltak a választások is.
Előzmény: sahinel (92) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 01:44 | #92
Arra hogy nincs diszkrimináció jó példa volt a multkor mikor egy mecsetben a vallási vezető felpofozott 3 arab gyereket. Hiába volt tanár, hiába mondta hogy ez a vallása, a törvények szerint bűnös és el is ítélték. Ez mutatja hogy nincs pozitív megkülönböztetés sem ami miatt bizonyos törvények alól ki lehet bújni. És ezzel nem a cigányság ellen vagyok, hanem a hazám pártján. Ha nincs megkülönböztetve akkor nincs az hogy nem lehet hozzányúlni, segélyek alanyi jogon, stb. Minden törvény az országban mindenkire egyformán kötelező legyen. Munka nélkül meg szopjon mindenki rendesen.

Na ilyen gondolatok miatt meg kapom a másik oldalról a nácizást. Mikor meg védem őket mert úgyérzem kell akkor meg zsidó, vagy komcsi vagyok:D
Előzmény: sahinel (91) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 01:33 | #91
Az itteni szélsőjobbosok a Lengyeleket nem igazán szeretik mert rohadtsok van belőle idekinn. De hát a lengyelek már New york benépesítésében is elöl jártak. Elég visszanézni kik voltak ott már akkor. Tehát nekik ez a vándorlás mozi a vérükben van.
Előzmény: sahinel (90) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 25. 01:28 | #90
Pozitív vagy negatív tök mindegy. mivel meg van különböztetve. Itt angliában is jött ki cigánygyerek otthonról, meg jöttek ki Szlovák cigányok is és hát dolgozni kell ha meg akar élni. Segély csak úgy mert hogy jaj szegény vagyok, stb nem jár. Ha nem dolgozik akkor nem tud hol lakni, nincs kaja, és a rendőrök gyorsan elvisznek ha hülyeséget csinálsz. Miért kell megkülönböztetni valakit származása miatt? Itt tök mindegy hogy magyar, portugál, stb vagy ha nem angliában születtél akkor alig kapsz valamit. Később persze pár év munka, beilleszkedés után már elég jól el tudsz lenni. De mint a cigányok példája is mutatja akik kijöttek dolgozniuk kell mert itt nincs az hogy pozitív megkülönböztetés, segélyek, stb. Ha nem dolgozol akkor az szopás. Itt nem nyalják a segged. De nem is cigányoznak. Mikor mondom hogy cigány akkor csak néznek az angolok, és nem értik mit akarok mondani. Nekik az max olyan mint bármely más ember. Ha dolgozik, jól csinálja amit kell akkor ok. Ha nem akkor leszarják hogy mi lessz vele. Húzzon haza, vagy keressen munkát.

Zsidózás nagyon megy. Vidékről származom ahol kicsit jobban megy ez a zsidózás, cigányozás mozi. És pesten laktam 10 7-8 évig tehát láttam hogy sok külföldi jött, be, de a távolkeletiek sárgák, az arabok cigányok, és így tovább naponta lehet ezt hallani látni.

Szlovákokat, románokat mennyiszer szidták otthon még TV-ben is jöttek a marhaságok. Ez megy nálluk is hogy a kormány uszítja a népet mert ezzel szavazatot szerezhet. És ezen jót röhögtünk a szlovák haverokkal. Mert szerintük is egy marhaság az egész. Én ezeket tapasztaltam otthon de lehet hogy már rosszul emlékszek arra a pár évre amit otthon töltöttem. 1 éve 3 hónapja vagyok idekinn.

És nem azt mondom hogy nyugat a követendő példa mindenben, de elég jó multikultúrális társadalmat hoztak létre. Canada, Ausztrália ugyanez. USA pár állam tetszik, de nekem nem igazán tetszenek a politikusok, és az a rendőrállam amit ott csináltak. Mág angliára is azt mondják, de itt tapasztalni azért nem annyira gáz.
Előzmény: BLUEEman (76) 0 VÁLASZ
BLUEEman 2010. 10. 25. 00:23 | #89
Hát el kell hogy szomorítsalak, igen! Te nem élsz itt ha azt veszed észre hogy körülötted rasszizmus van!
Mondj már egy példát -és könyörgöm tényleg mondj, mert ilyenkor jönnek a "nemválaszolások" amikor konkrét példát kell mondani!!- , ha nem válaszolsz és nem mondasz példát akkor egy megfutamodó, jellemtelen ember vagy!
Előzmény: Mr. Wallace (84) 0 VÁLASZ
lokko 2010. 10. 25. 00:00 | #88
jó akkor leírom: jelenleg a zsidóknál sovinisztább nép nem él a földön !!!
na, jóérzés?
jah, hogy nekik szabad, mert szoptak érte eleget ...
tényleg? csak ők? ettől jogos?
7sleeper 2010. 10. 25. 00:00 | #87
nem weimari köztársaság ez, de nem is gój-már-i..
Cintu 2010. 10. 24. 23:58 | #86
Önzés azt gondolnunk, hogy jobbak, vagy rosszabbak vagyunk a minket körül vevő népektől.

Ugyanúgy keletre köpünk és nyugatra nyalunk.

Pedig pont fordítva kéne.
Cintu 2010. 10. 24. 23:43 | #85
röhögök, nagyon
Előzmény: kerca (42) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 24. 23:02 | #84
"Szóval.. Az a lényeg hogy véleményem szerint itt NINCS rasszizmus, bőrszín alapján nem történik diszkrimináció!"

Te Magyarországon élsz?
Előzmény: BLUEEman (76) -2 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 24. 22:58 | #83
"Csak a hatalom közelébe nem szabadna kerülniük, mert ez végzetesen eltorzítja jellemüket."

És ezután azt állítod, hogy nem vagy rasszista?
Előzmény: hawkeye (66) 0 VÁLASZ
r.a.w. 2010. 10. 24. 20:44 | #82
De Telegraaf, kötőjel nélkül, hogy pontos legyek :)
r.a.w. 2010. 10. 24. 20:42 | #81
Ezt most találtam:

"Én személy szerint nagy rokonszenvvel figyelem ezt a fajta ártatlan nacionalizmust, hisz nem akar más országokat meghódítani, nem vezet tömegsírokhoz és az ENSZ büntető törvényszéke elé vezető vádakhoz. Csak arról szól, hogy hinnünk kell magunkban - még ha olykor azt gondolják is rólunk, s olykor mi magunk is akképp vélekedünk, hogy talán a Marsról jövünk." (Hans Kuitert holland újságíró véleménye a magyarokról 2001. július 31-én jelent meg a De-Telegraaf-ban /részlet/)

Szvsz több magyarság van az emberben (legalábbis a gondolkodásmódjában), mint egynéhány magát nagy magyarnak tartó, habzó szájjal kommentelő egyénben.
+1 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 10. 24. 20:13 | #80
Csak még mielőtt lerasszistáznál: bangladesi, indiai, cigány, zsidó, orosz, német, angol, francia és amerikai kollégákkal dolgozom együtt, és minddel kiváló az emberi és munkakapcsolatom. És most kapaszkodj meg: hasonlóan gondolkoznak erről a kérdésről a saját országukra vonatkozóan mint amit én is leírtam. :)
Előzmény: Nas (79) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 10. 24. 20:01 | #79
Mondd, szoktál híreket nézni / olvasni? Hallottál róla, hogy az általad annyira toleránsnak tartott nyugat Franciaországgal, Németországgal, Angliával az élen (Kanadáról már ne is beszéljünk) milyen véleményt fogalmaz meg újabban a bevándorlással és konkrétan például a cigányokkal kapcsolatban? Gyakorlatilag beismerték, hogy a liberális bevándorlási és kisebbségi politika, amit az utóbbi évtizedekben folytattak, aláásta a közbiztonságot, valamint elviselhetetlen mértékű terhet rótt a szociális rendszereikre. Ehhez mit szólsz? :)
Érdekes, újabban nem is kapunk annyi támadást az EU-tól azzal kapcsolatban, hogy miért nem támogatjuk jobban a kisebbségeket... Érdekes, újabban nem is hallani arról, hogy "elnyomás és hátrányos megkülönböztetés" elől menekülő roma csoportok hagyják el az országot, sőt, mind egy szálig visszakullogott az is, amelyik elment, mert rájöttek, hogy a fene nagy "rasszizmus" ellenére még mindig itt van a legjobban kinyalva a seggük...
Magyarországon ha este összetalálkozik egy ismeretlen fehér és egy cigány ember az utcán, akkor nem a cigány fél jobban, nem az megy át az utca másik oldalára, hogy ne legyen megkéselve, kirabolva, stb... Bármit megtehetnek, szólni már senki nem mer nekik, mert minimum megverik érte. Ha bármit elkövetnek, azzal takaróznak, hogy azért vádolják őket, mert cigányok, és még ők vannak felháborodva, akkor is, ha tetten érik őket, és egyértelmű a szituáció. Ennyit a megfélemlítésről.
Hozzáteszem, hogy vannak rendes, dolgos, jóravaló cigány emberek is, akik nem a származásuk miatt föléjük tartott védőernyőt kihasználva, a társadalom tűréshatárát feszegetve lébecolnak. Csak sajnos ők egy igen szűk réteg. Őket igazán sajnálom, ha a többi viselkedése miatt esetleg atrocitás éri őket. Viszont ajánlanám a figyelmedbe a tényt, hogy ők is elhatárolódnak a civilizált társadalomba nem illően viselkedő társaiktól...

Ennek ellenére ha olyan kijelentést tenne valaki Magyarországon, mint amilyet pl. Angela Merkel tett, akkor azonnal jönnének az önjelölt megmondóemberek, akik rögtön elkezdenének sápítozni, hogy itt mindenki rasszista, és mi vagyunk az új neonáci központ...mert van egy pont, ahonnan már nem hagyjuk magunkat zsarolni egy kisebbség által.
Előzmény: sahinel (75) +2 VÁLASZ
r.a.w. 2010. 10. 24. 19:29 | #78
És míg sahinel barátunk kint építi más gazdaságát, addig mi megpróbáljuk építeni a sajátunkat, amihez ő is szívesen visszajönne, ha jól működne. Kényelmes megoldás. Csak nem hasznos. Nekünk.

Gondolatébresztésnek még megosztanám ezt: http://www.youtube.com/watch?v=fokeMSmVCdo
Előzmény: rathand (77) +1 VÁLASZ
rathand 2010. 10. 24. 18:01 | #77
Ne is menjünk bele,hogy melyik párt jobb a másiknál,mert értelmetlen.Nem is akarlak meggyőzni semmiről.Szíved joga,hogy hiszel egy pártban,ami szerinted megváltást,virágzást hozott az országnak.De ezt a "gyükér" szót ne szajkózd már,használd inkább a "gyökér" jelzőt.

Én nagyon is tudom,hogy hol kezdődik a rasszizmus és nem ott,amiről te beszélsz.De tovább megyek.Annak ellenére,hogy sok atrocitás ért cigány részről,még a mai napig nem jutottam el arra pontra,hogy leköpjek,megrugdossak,lehugyozzak vagy csak szimplán beszóljak egy cigány embernek.De igen,vannak fenntartásaim és előitéleteim velük kapcsolatban,amit nem belém neveltek,nem a médiából lestem,csupán tapasztaltam,megjegyeztem,nem felejtettem el.Viszont,hagyom,hogy az egyes emberek megcáfoljanak.Nálam a "rasszizmus" eddig terjed,ezt fel is vállalom.Személyes problémám soha nem volt más nemzettel,néppel.

Majd ha lesz egy kis vakációd,gyere vissza és szervezzünk egy közös sétát például Budapesten a belvárosban.Meg fogsz lepődni,de ez a rasszista,öntelt,gyűlölködő nemzet az évek alatt befogadta a kínaiakat,arabokat,románokat,törököket és hagyta szabadon élni a zsidókat,cigányokat.És az sem véletlen,hogy nagyon sok külföldi országban örömmel fogadják a Magyarokat,mert az a hír járja,hogy vendégszerető,tisztaszívű,emberséges nemzet,amelyik képes a jég hátán is megélni és akinek nem büdös a munka.

És amíg távol vagy,addig se aggódj,mert mi még itt vagyunk,leszünk,majd akkor is mikor visszajössz és ismét előítéletek nélkül,szabadon szeretnél élni ebben a rasszista országban és elkölteni azt a sok píííííízt,amit kint összegyűjtöttél.
Előzmény: sahinel (74) +2 VÁLASZ
BLUEEman 2010. 10. 24. 17:48 | #76
Örülök, hogy értelmes beszédpartnerre találtam, akivel szerintem normálisan lehet eszmét cserélni!
"Az hogy mi volt a múltban az egy dolog" ezt te magad írtad, ez így is van!
Arra válaszolj légyszives, hogy mért mindig a külföld az etalon? Ők rögtön rasszizmust kiálltanak nyugaton, mert jobb dolguk nincsen, akkor ennek már itthon is így kell történnie? Ha most a Temzébe zsidókat lőnének napjainban, akkor mi is elkezdenénk így cselekedni, csak a Dunába?

Szóval.. Az a lényeg hogy véleményem szerint itt NINCS rasszizmus, bőrszín alapján nem történik diszkrimináció!
Ha ott van a papír a kezedben, felvesznek dolgozni, ha nincs nincs... pozitív diszkrimináció viszont történik lásd: Cigány származás = + pontok a felvételin!!!

"De engem nem zavar ha egy jobb élethez szerintetek elég zsidókra, cigányokra, szlovákokra, románokra, és még ki tudja kikre fogni hogy miattuk van minden" pont ez az amiről szerintem itt nincs szó!! Ettől természetesen nem lesz jobb semmi. Itt nincs semmi ráfogva semmilyen nemzetiségre.... szerintem


Előzmény: sahinel (75) +1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 24. 17:23 | #75
Az hogy mi volt a múltban az egy dolog. Tényleg ennyire nehéz felfogni hogy sokan külföldön nem értik mikor cigányok, zsidók, külföldi tőkések(burkolt zsidózás), stb dolgokat említünk? Máshogy oldják meg a problémákat, nem a bűnbakot keresik és arra mutogatnak, hanem javítanak a helyzeten.

Fel kéne fogni hogy ahogy a nyelvünk is nagyon különbözik, úgy a gondolkozásmódunk is. Nem ártana kicsit szélesíteni a látókörét sok embernek hogy talán akkor észrevennék. És ha ezt egy kicsit is megérted akkor már kezded kapisgálni miért is lehet hogy rasszistáznak mások.

De engem nem zavar ha egy jobb élethez szerintetek elég zsidókra, cigányokra, szlovákokra, románokra, és még ki tudja kikre fogni hogy miattuk van minden. És akkor mi fog változni? Majd megsajnálnak és adnak pénzt, meg megépítik helyettünk a gazdaságot? Hogy visz ez előbbre, és hogy épít ez a fajta "megoldás"?
Előzmény: BLUEEman (73) -3 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 24. 17:15 | #74
az előző mondandódba is belekeverted Gyurcsányt, pedig inkább a Fidesz amitől félek a 98után csinált gyükérségeik miatt. nem megyek bele mert látom úgysem értenéd meg. Én is verekedtem cigányokkal sokat, és volt hogy kerestek is. És akkor mi van? De sok gyükér magyarral is találkoztam és akkor megint mi van? Minden cigány, magyar paraszt akire én nem mondom hogy jó fej? Fel sem fogod hol van a rasszizmus abban amiket beszélsz, és még neked áll fentebb.

De nem igazán fogod ezt megérteni amíg tényleg nem laksz sok más nemzetiségűvel, nem élsz közöttük, nem próbálsz szocializálódni. És nem azt írta a cikk hogy koncentrációs táborok vannak, hanem a régi náci korszak előtti émentalitást tükrözi ahogy gondolkoznak. Nyiltan szinte a rádióban zsidózás, cigányozás megy, stb-stb.

Hiába mondom te ebben élsz el sem tudod valsz képzelni milyen lehet másképp gondolkozni, élni. Reméljük hogy javulni fog a helyzet, csak a Fidesz 98 utáni időszakot ha megnézed más nemzetekkel nem volt épp rózsás a kapcsolatunk ahogy valsz most is lessz. De ha ez kell, jó elzárkózni, falakat építeni akkor csináljátok. Ha ez segít és tényleg annyival jobb lessz akkor szívesen hazamegyek én is. Addig szeretném nyugis életemet tovább élni és élvezni az életet nem ellenségképeket akarok üldözni, és szidni hogy azért szar nekem mert ők tették ilyenné.
Előzmény: rathand (72) -2 VÁLASZ
BLUEEman 2010. 10. 24. 17:14 | #73
Tanulj törit, de NE A MÉDIÁBÓL (és ne a derspígelből):D
Látom te nem csak törit nem tanultál, hanem helyesírást sem :)
Én nem hazudok, ez így van szórul szóra ahogy leírtam!
Te hazudsz, ha próbálsz megcáfolni!


najó... veszem a fáradságot és megpróbálom neked elmagyarázni!!:
Szted hogy került ide ennyi nép, ha nem lettünk volna befogadóak okoska, csak ezen gondolkozz már el kérlek szépen!!

Ne légy már ilyen ostoba, hogy ugyan azt szajkózod gondolkodás nélkül amit a szádba rágnak!"-mondjuk be lett fogadva a rasszizmus-"
Ébredj fel, sokaknak már sikerült, nem tudom hány éves vagy, de még nem késő!

Előzmény: leopold32 (71) +1 VÁLASZ
rathand 2010. 10. 24. 16:55 | #72
Hagyjuk már ezt a "rasszistázást".Meséld már el nekem,hogy miben mutatkozik ez meg?Azon kívül,hogy azt mondom a haveromnak,hogy "hülye zsidó" vagy "büdös cigány"?!Ezért kell a Magyar népet rasszista jelzővel illetni?Ezért rettegnek a lakásaikban a zsidók és a cigányok?Mutass már nekem pár hivatalos cikket,amiből az derül ki,hogy mi magyarok üldöznénk,terrorban tartanánk a zsidókat és a cigányságot.Tudod én lettem volna a legboldogabb fiatal,sulis koromban,ha csak attól kellett volna félnem,hogy a velem szembe jövő cigány csorda le "köcsög magyar"-oz.Az a baj,hogy már jó dolgukban nem tudnak mit csinálni.Hőbörög és perelget mind.És igen a Magyar nép meg annyira hülye,rasszista,hogy még védi is őket.

Ahhoz nem kell kiköltzönöm,hogy "survivor"-set játszak.Itthon legalább olyan nehéz boldogulni,érvényesülni,mint kint.Sőt,tudom én nagyon jól,hogy a kint élők többsége,milyen "segítőkész".Hamar elfelejti az ember,hogy honnan indult.

A kedves Der Spiegel pedig a következő cikkjében lehozhatná,hogy min ment és megy keresztül ez az ország és annak ellenére,hogy az itt élő Magyaroknak is tele van tökük,mégis,milyen vendégszerető és toleráns népség.
És ha már itt tartunk,akkor azt is meg lehet írni,hogy nem csak szép,csöcsös csajok vannak itt,meg finom gulyás,hanem pl.a vörösiszap károsultakért egy ország fogott össze,hajléktalantól a csóri átlagpolgárokon keresztül a tehetősekig és kaptak,kapnak a zsíroskenyértől az új házig mindent.Pedig a lakosság jó része cigány.Ilyenkor miért nem rasszistázik mindenki????
Előzmény: sahinel (69) +6 VÁLASZ
leopold32 2010. 10. 24. 16:43 | #71
A "legbefogadobb nemzet"???? ezt hogy erted????
mondjuk be lett fogadva a rasszizmus.
nezd meg inkabb canadat, vagy angliat ok tenleg befogadoak!
te kepes lennel azt hazudni hogy ezen az oldalon sincs eggyetlen fajgyulolo sem.
-2 VÁLASZ
BLUEEman 2010. 10. 24. 16:23 | #70
Én is rettegek és természetesen elhatárolódom :D

Egyébként hattttalmas rasszizmus van itthon, múltkor is láttam egy haláltábort az út szélén!!!:)
Na viccet félretéve lerágott csont már ez a téma, de újra meg újra fel kell hozni...

Magyarországon nincs antiszemitizmus, se rasszizmus azért, mert egy derspígel azt írja.
Mi voltunk/vagyunk a világtörténelemben a legbefogadóbb nemzet, ezt persze nem elemzi ez az értelmiségi újság......
Előzmény: leopold32 (68) +1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 24. 16:08 | #69
"Elhiszed saját hazugságaidat, s aki ezt nem fogadja el, s nem így gondolkodik, az gyűlölendő, elpusztítandó ellenség."

Lol ez rád igaz. Eddig én lettem azonnal komcsi zsidó mert nem azon a véleményen vagyok mint a szélsőjobbosok. Pont te meg a többiek gondolkoznak rólam így. De ha rámutatsz hol mondtam hogy ki kéne irtani titeket raszistákat akkor ok elhiszem neked. De eddig én csak annyit mondtam hogy igaz amit leírtak. Mint reakcióitokból itt az oldalon láthatja is bárki.

Nem Londonban lakom de ezt is valsz a néha a memóriádból felbukkanó részinformációk alapján vizualizáltad.

Rathard: ja tényleg ok mint már itt is mondtam keresd már légyszi itt vissza a két évvel elezőtti hozzászólásaimat, reakcióimat mert nem változott semmi. Csak meguntam hogy a sok buta gyükér inkább szid egy ellenségképet mint csinálna bármit normálisan. És ha valaki asszisztál a politikusoknak hogy ezt megtehessék akkor az a nép mint lentebb leírták megérdemli. Künnyű innen osztani az észt? Költözz már ki egyedül és boldogulj egy idegen országban ahol minden munkahelyre kb 100 keleteurópai vár. És ha egy angol jelentkezik akkor azt szinte azonnal felveszik. De még így is jobban érzem magam. De nem verem rá magam mert egy fos meló, és ha lehet váltok. De tudod a munka nem büdös, csak nem mindegy miért dolgozok. Azért hogy épp életben maradjak, vagy tudok élni is, vásárolni, szórakozni a munkán felül.


Előzmény: hawkeye (66) -2 VÁLASZ
leopold32 2010. 10. 24. 15:28 | #68
Lehet hogy a sajto egy kicsit tuloz, de aalapjaban veve, tenleg ez a helyzet magyarorszagon mint amit a der spiegel meg irt.
A sok antiszemita gyulolettol vezerelt primitiv bunko probalja veka ala rejteni gaztetteit, de sajnos mar feny derult az igassagra a vilag elott.! (ezzel szepen lejaratva a tobbi normalissan gondolkodo honfitarsait)
KUlonben hogyha elernek celjukat ami teljessegel lehetetlen, es "vegre" eltakarodnanak a bibsik, meg a cigok akkor is keresnenek valami utalnivalot!!!
A vilag szamos orszagaban ell eggyut tobb fele nacio, nem csak magyarorszagon !
-1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 24. 15:05 | #67

Bocs, hogy ne legyen félreértés.

Tehetséges, megbecsülendő zsidó származású magyar embereken természetesen nem Gyorgy Konrad-ot, vagy Imre Kertesz-t, vagy a hozzájuk hasonlókat értem.

Ugyanúgy, mint ahogy a tisztességes újságnak sem szinonimája a Der Spiegel....


Még egyszer kellemes vasárnap estét mindenkinek!
Előzmény: hawkeye (66) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 24. 14:41 | #66


Ahogy írsz, azt úgy hívják, hogy infantilis pszichopátia.

Elhiszed saját hazugságaidat, s aki ezt nem fogadja el, s nem így gondolkodik, az gyűlölendő, elpusztítandó ellenség.

Így szocializálódtál, ebben éltél, fogalmad sincs az olyan szavak valódi mibenlétéről, mint szeretet, barátság, összefogás, közösség.

És ne képzeld azt, hogy londoni munkád miatt nyitottabb látókörű vagy. Az ilyen embernek örökre megmarad a provinciális újlipótvárosi gondolkodása.

Nekem sem attól van igazam, hogy Arhangelszk-től Torontóig módomban volt bejárni a világot. Nem is az én érdemem, sorsom, munkám így hozta.
Ami segít a véleményalkotásban, az a sok emberség, vagy embertelenség megismerése.
Van összehasonlítási alapom.

De ettől függetlenül nem muszáj hinni nekem, de egyet ne felejts: ha a zsidók, ill. (vallási, származási alapon, tk. mindegy) magukat annak tartók egy aránylag szűk rétege tovább folytatja a mostani, szinte az egész világgal szembemenő tevékenységét, annak nagyon rossz vége lesz.
Sajnos nem csak ők fogják megszenvedni, hanem a Föld bolygó minden lakója.

Abba kellene már hagyni a 65 éve tartó követelőzést, mértéket kellene tartani az egyszerű emberek kiszipolyozásában, és visszafogni a "Világ urai akarunk lenni" verziójú hatalommániát.

A zsidó ember kiváló művész, tehetséges tudós, elsőrangú orvos, és számos más téren képes nagy dolgokra.

Csak a hatalom közelébe nem szabadna kerülniük, mert ez végzetesen eltorzítja jellemüket.

Nos, ha akarod elgondolkodsz ezeken a dolgokon, de válaszul köpködhetsz is egy jóízűt.

Rajtad áll.

Kellemes vasárnapot mindenkinek!




Előzmény: sahinel (63) +5 VÁLASZ
rathand 2010. 10. 24. 14:37 | #65
Ezt pont te írod?!Nekem csak azt tűnik fel időről-időre,hogy itt vered a melled,mert kimentél külföldre és milyen jó neked most ott.Senki nem nézett le téged és azokat,akik kimentek.Sőt,te vagy elszállva,mert kint halomra keresed magad(elvileg),míg mi itt "rabszolgáskodunk" és elb.sszuk azt a szép országot,amit te és a hozzád hasonlók elhagytak évekkel ezelőtt,még abban csodálatos,virágzó Gyurcsány korszakban.Nekem is sok ismerősöm él kint külföldön,de egyiknek sincs napi 10 orgazmusa a hatalmas jóléttől.Te meg el vagy ájulva,mert segédmunkásként annyit keresel,mint itthon egy középvezető.Úgy könnyű osztani az észt,hogy itt sem vagy.Megmondani,hogy kire kéne szavazni,hogyan kéne élni itthon.Ha te annyira tudod a tutit,akkor gyerünk vissza és mutasd meg.
Örülj(én örülök) neki,hogy neked bejött az élet és szoríts nekünk is,hogy hasonló "bódottában" részesüljünk.
Előzmény: sahinel (62) +2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 24. 14:20 | #64

Nagyuram, szobrász barátom most keres modellt az Öntelt Nagyképű c. alkotásához.

Add meg a telefonszámodat, sztem igen nagy esélyed lenne... :)
Előzmény: Nyúzó (59) +2 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 24. 14:18 | #63
De nem igazán fogják fel. Nekem is ez akkor lett szembeötlő nagyon mikor kiköltöztem, és szlovákok, lengyelek, litvánok, oroszok, románok, szinte az egész kelet EU itt volt, és beszélgettem velük, buliztam, dolgoztam . Még magamat is idegesnek rasszistának tartom amikor kijöttem a mostani énemhez képpest.

Fel sem fogják milyen velük élni, hogy gondolkoznak, mit szeretnének, és nagyrészük még beszélgetni sem beszélt szerintem azokkal akiket nagyon útál. Tudod a rasszizmushoz társul a bölcsesség és intelligencia is:D
Előzmény: Nyúzó (59) -3 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 24. 14:09 | #62
A legjobb hogy azt ecsetellik hogy nincs rasszizmus, közben már azokat is lenézik akik magyarok csak külföldre mentek, vagy aki nincs velük egy véleményen az szintén zsidó, vagy komcsi, stb.

ÁÁÁ ez nem rasszizmus csak hazafiasság. Aztán meg elkezdik leosztani akik kimennének a fiatalok közül is külföldre hogy nem képpesek otthon maradni. Még jó hogy az értelmesebbje inkább elutazik mint láthatjuk. Hihetetlen sok magyar jött ki az elmúlt 1-2 évben. A cégnél ahol dolgozok kb volt 3 magyar mikor megérkeztem. Most 12-14 van. És londonban, Bristolban is sokan vannak. Egyre többen.

Persze mert a sok zsidó, meg komcsi, meg akármi csak lehessen szidni kimegy mert jobb életet akar. De valsz lenézik mind hgoy már nem magyar, szart sem tud hazájáról. Ja nem tud semmit csak azt hogy menni kell ha jobban akar élni. Egyre több rasszista marad otthon és talán ha csak ők maradnak akkor meglátjuk mire jutnak.

Látom a szép új jövő elkezdődött.
Előzmény: Nyúzó (59) -3 VÁLASZ
rathand 2010. 10. 24. 13:11 | #61
Na,a világot látott nagy öreg,most jól kiosztotta a népet.....:S
Előzmény: Nyúzó (59) 0 VÁLASZ
lokko 2010. 10. 24. 13:00 | #60
akkor gondolom kapizsgálod, hogy a postban említett cikk, milyen szinten sértő ez nekünk nem zsidó magyaroknak ...
én leginkább arra várok, hogy zsidó szervezetek durván határolódjanak el az ilyen cionista szemétségektől ... éppúgy ahogy a zsidóság elvárja hogy határolódjunk el a radikális antiszemiat politikai kisebbség kijelentéseitől !!!
Előzmény: Mr. Wallace (39) +1 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 24. 12:27 | #59
Szia feco! Hiába írunk bármit is, a baj, hogy itt az emberek nagy részének hatalmas arca van, de pont ekkora szemellenzője is. Hazafiságnak nevezni a zsidózást/cigányozást; nem venni észre, hogy Orbán mennyi kárt okozott az országnak, csak azért, hogy végül minél nagyobb hatalom legyen a kezében; azt mondani, hogy egy német nem ismeri Németország fővárosát...
Gyerekekkel vitatkozunk. Olyan tizenévesekkel, akik hazajönnek a suliból, leülnek a családi számítógép elé, és unatkoznak. Lusták tanulni és itt nyomják a szöveget, élvezik és hülyítenek itt minket.
Hidd el, ez csak vicc, én már rájöttem. Ennyire buta emberek nincsenek az országban.
A németek nem hülyék, bár ez függ tartományoktól; de a bajor és BW-i oktatás megelőzi a magyart sok tekintetben. Az tagadja, aki nem ismeri, de sokat hallot már róla és olvasta blogokban.

Előzmény: ...feco... (52) -3 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 24. 11:33 | #58

Ugyanezt, még egyszer, magyarul...?

Lehet...?
Előzmény: Zodiack (57) 0 VÁLASZ
Zodiack 2010. 10. 24. 10:42 | #57
nem nevelik bele az emberekbe a rasszizmus csak olvas újságot.
vagy ha az nehezedre esik csak meny ki az utcára.
Magyarországon a mai állás szerint ha nincsen gyereked akkor +adót rónak rád. 1 gyerek után 2 évig havi 60ezret kapsz.
Nézd meg hol van a legtöbb gyerek és rájössz hogy kit támogat a kormány akkor hol itt a rasszizmus.
csak max utálat nem vagyok rasszista de ha annak tartanak akkor így jártam. mutogatni mindig lehet,és fognak is az emberek. igazatok van akinek nem tetszik az húzzon külföldre innen, nézd meg ahhoz hogy DOLGOZNI kimenj külföldre minimum 200e forint kel. szerinted ki tud kimenni minimál bér mellet, és ne azzal gyere hogy azért kap valaki minimál bért mert nem akar dolgozni. mert sokan vannak akik akarnának de nem tudnak mert nem veszik fel őket pedig van iskola és képzettség is hozzá csak mondjuk 15km-re lakik a munkahelyétől.
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 24. 09:44 | #56

"- Nem lesz gázáremelés, erősödik a forint, középárfolyamon számolják a devizahitelt, végre fizetnek közterhet a bankok és a multik is!
Ez kibírhatatlan, el kell innen menni, ki kell vándorolni, ki kell vándorolni...!!!"


Idézet egy reflexből gyűlölködő, magát felsőbbrendűnek tartó, kóros önképű, infantilis pszichopatától.
Előzmény: rathand (55) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 10. 24. 09:13 | #55
Már a neved is mindent elárul,így már érthető a hőbörgésed.
Nem tudom,de én nem emlékszem,hogy bárki is engem arra buzdított volna,(már az oviban),hogy legyek rasszista.Sem a szüleim,sem a tanáraim nem neveltek rasszizmusra.Viszont felnőtt koromra valahogy mégis kialakult,amit kár lenne letagadnom.Nem is szégyellem,hiszen azok sem teszik ezt,akik miatt "ilyenné" váltam."Ez a letöbb nyugati kultúrából hiányzik"-nagyon tévedsz.Jártál,éltél te már külföldön?Az utolsó mondatodat olvasva,nem hiszem.Nagyon sok "fejlett" nyugati országban jelen van a rasszizmus valamilyen formában.Az,hogy esetleg ezzel te nem szembesülsz 1 hét horvátországi nyaralás alkalmával....
"igenis az itthonmaradottak tehetnek arról, hogy itthon milyen. Nem a kormány, mert azt TI választottátok"-Akkor meséld már el nekem,hogy TE mit tettél a jobb helyzet kialakulásáért?Választottál egy csaló,hazúg,korrupt pártot és vele együtt vezetőket?!Hibázott a nép,mert 2/3-ot adott?Mégis magyarázd már el nekem,hogy mit kellett volna tenni?Te melyik pártban,vezető(k)ben látod a jövőt?
Egy biztos,hogy ami az elmúlt években volt,az egy nagy rakás szarkupac volt.Ezen változtatni kellett,majd kiderül évek múlva,hogy helyesen döntött e az ország.
És de,jelenleg a kisebbséghez tartozol,valószínűleg ezért rettegsz.Bár nem értem,hogy igazából mitől,kitől félsz.

Számomra pedig az a szánalmas,hogy itt vergődsz és "fenyegetőzöl",hogy itt hagysz minket.Figyelj már,ki a ....-t érdekel,ha innen elmész?Nagyrabecsült vezéred,mér régen felszólított,hogy indulj neki a nagyvilágnak.Majd ott jobb lesz.Ott nem te leszel a kisebbség,aki olyan munkát fog végezni,ami egy helybélinek mocskos,akit megmosolyognak,mert a nevét nem tudja helyesen kiejteni.Majd nyugaton te leszel a császár,ugyanis havi 300 k-t fogsz kerseni(hallod,ami majdnem tisztán meg is marad neked).:)
Ez csak az idióták vigasza.Nem leszel ott sem boldog,hiszen egy kivülálló,egy kisebbség leszel.A keresett pénz,pedig csak hazai viszonylatban mondható jónak.Arra jó lesz,hogy az itthon maradt "hülyéknek" játszd az agyadat,már aki vevő lesz rá.
Előzmény: ...feco... (52) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 24. 08:39 | #54

Az viszont igaz, hogy a magyarországi helyzet korántsem szívderítő. Csak nem úgy, ahogy te gondolnád.

Abban az országban, ahol pl. Budaházy György börtönben van, Bakonyi Zoltán pedig szabadon, ott nagyon kellene egy erkölcsi megtisztulás.

Beleértve az ügyészségeket és a bíróságokat is.....
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 24. 08:27 | #53

Hát tényleg szánalmas a félműveltség, és az ezzel párosuló sötétség. :(

1. Fel kellene érni ésszel, ha pedig nem megy, meg kellene kérdezni valakitől, hogy mi a különbség a rasszista és a hazafi között. Hátha megértenéd...

2. A történelem utólag mindig változik. De akinek van egy cseppnyi sütnivalója, annak ez a témakör tiszta és világos. Akinek nincs, vagy úgy tesz mintha nem lenne, az lehetőleg ne írjon ide szentenciákat.

3. Tömény demagógia. Mert ha ezt 2014-ben mondod, és bizonyíthatóan alapod is lesz rá, az eltelt idő eseményei szerint, akkor lehet igazságtartalma. Így debil huhogás.

4. Ebben a bekezdésben azt bizonyítod, hogy feltehetően nem sikerült befejezned a kisegítő iskolát. Saját gondolatok érvek helyett a Klubrádió, az ATV, és a Népszava lózungjait visszhangozod.

5. Hihetetlen. A "sajtó nyilatkozatai". Tényleg szánalmas vagy....

6. Mire várnál? Eszmei apádanyád Gyurcsányi már évekkel ezelőtt megmondta, "akinek nem tetszik, el lehet menni". Akkor miért ide sikoltozol, miért nem indulsz? Ne várd meg, míg rólatok is kiderül valami mocskos gazemberség, és mehetsz a sittegylet tagjaihoz, szomszédnak!!!
Előzmény: ...feco... (52) 0 VÁLASZ
...feco... 2010. 10. 24. 06:52 | #52
Ennyi baromságot, amit itt összehordanak egyesek!

1, A magyar (egyetemben szlovák és román egykori honfitársainkkal, mai szomszédainkkal) igenis alapjaiban rasszista. ezt mindenkibe belekódolják lassan 200 éve, és már az óvodai meséktől érlelődik. Ez a letöbb nyugati kultúrából hiányzik, és számukra érthetetlen.
2, valaki említette, hogy a külföldiek szerint a szlovákok csak visszakapták az országukat. Te pont ugyanúgy kozmetikázott történelmet tanulsz, mint a szlovákok, meg a románok. Nekik azt mondják, hogy volt szép nagy országuk, csak elvettük tőlük, és nemrég visszakapták. Neked azt mondják, hogy az a miénk volt, és elvették tőled. A probléma ezzel az, hogy egyik félnek sincs maradéktalanul igaza. Az igazság valahol félúton lehet, de sajnos ez valószínű még sokáig nem fog kiderülni..
3, orbán igenis szélsőséges. Egy mini diktátor, aki mindent kézből vezérel. Nekem is van félnivalóm. És nektek is.
4, A jelenlegi helyzetünkről és kilátásainkról: igenis az itthonmaradottak tehetnek arról, hogy itthon milyen. Nem a kormány, mert azt TI választottátok. Minden népnek olyan vezetői vannak, amilyeneket megérdemel. Ez sajnos igaz. Gondolkoztál volna akkor, amikor 2/3-ot adtatok valakinek. RIP Harmadik Magyar Köztársaság.
5, Az eredeti cikkről: sajnos igaz. Bár sem zsidó, sem cigány, sem semmilyen egyéb kissebbség nem vagyok, én is érzem, hogy nagyon komolyan kifordult az ország erkölcsrendszere. Igenis aggaszt és megfélemlít a gárda, a sajtó nyilatkozatai, az, hogy egy szélsőjobb párt komoly támogatással kerülhet a parlamentbe. Aggaszt az, hogy korábban konzervatív és liberális gondolkodású, általam nagyra becsült, és megfontolt, bölcsnek tartott emberek is radikalizálódnak. Igenis van miért félni mind a hatalomtól, mind a közbiztonság romlásától, mert a kettő együtt jár...

Szánalmas ami megy itthon, és ha tovább romlik én is dobbantok. Mindennek van egy határa...
-1 VÁLASZ
Gazdiablo
Gazdiablo 2010. 10. 24. 01:25 | #51
Nyilvános vécében - Hé te zsidó vagy? - Neeeem...ez természetes kopás

Azt gondolom ott kezdődnek a bajok, amikor valaki kiválasztottként tartja magát számon-alanyi jogon, csak mert valamilyen nemzet fia-lánya, mindegy milyen nációhoz tartozik.
Ezt a világot a pénz irányítja, mert a legerősebb érzelem ami az embrereket befolyásolja a vágy, és a ragaszkodás. Vannak akik a vérükben hordozzák a kalmárkodást.
A legtöbb polititkai irányzat tulajdonképpen vallás-azt vallja egy csoport hogy nekik van igazuk...
A legtöbb vallási irányzat tulajdonképpen politika, és buisness.

Az ortodox dogmák mögé rejtve mindig megtaláljuk az önző önösséget.


-1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 24. 00:32 | #50
Azt megmutathatnád hol írtam hogy az én érdemem. Annyit mondtam hogy kell pár év mire jobb munkához tud valaki jutni átlag. Nem értem miért vált ki ez belőled ilyesmit. Az hogy ezzel a fos munkával is többet keresek mint otthon jó melóval akkor én vagyok a gyükér?

32 évem töltöttem otthon de több mint 1 év kinn élés után már azt mondják hogy nem tudok szart sem mi van otthon. Ha nektek ez jelenti az örömet akkor éljétek ki magatokat biztos nagyon jó lehet. Gondolom mindenki aki jót nevet rajta ha kijönne azonnal egy menő álláshoz tudna jutni annyira tud angolul, és az angolok helyett is őt vennék fel annyira jó a tudása.

Azt meg honnan veszed hogy azért beszélek így azokkal akik szerintem retardáltak mert külföldre mentem? Olvasd már el 2 évvel ezelőtti hozzászólásaim pl csak itt az izé-n és utánna vádaskodj. Meg fogok lepődni ha másképp gondolkoztam. De nyugodtan mutass rá.
Előzmény: Nas (48) -2 VÁLASZ
gigo 2010. 10. 24. 00:16 | #49
Szerintem van némi alapja, bár nem ezekkel az összefüggésekkel...

bár szerintem az egyik pénteki post után nekem is kinyílt a zsebemben a bicska.
http://www.ize.hu/click.php?id=16505&url=http%3A%2F%2Findex%2Ehu%2Fkulfold%2F2010%2F10%2F22%2Fujabb_holokausztper_indult_a_mav_ellen%2F
Ezek után mondják hogy a szélsőségek elkerülhetőek.
Hozzáteszem, nem vagyok kifejezetten rasszista. Nem teszek kivételt, utálok mindenkit és kész! :D
Nas
Nas 2010. 10. 23. 23:37 | #48
Ne haragudj, de az nem a te érdemed, hogy kinn többet keresel... Angliában MINDEN munkával többet lehet keresni mint itthon...ha budit takarít valaki, mert máshoz nem ért, azzal is...
Előzmény: sahinel (45) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 10. 23. 23:32 | #47
Ezért beléptem, hogy adjak rá egy pluszt.
Nagyon igaz. A külföldre szakadt magyarok hajlamosak lenézni az itthon maradottakat az itthoni, szűkösebb körülmények, lehetőségek miatt. Hajlamosak ráfogni, hogy ez az itthoni emberek miatt van, BEZZEG külföldön minden, mindenki milyen más, mennyivel jobb. Persze, hogy más. De fel kéne tenni a kérdést, hogy vajon MIÉRT más, MITŐL váltak a magyarok közül sokan nemtörődömmé, céljukat vesztetté, pesszimistává, antiszociálissá...? Milyen volt az ország és a benne élő (tengődő) emberek helyzete az elmúlt évtizedekben? Honnan, miből lehet jövőt építeni itthon és külföldön, és MIÉRT alakult ez így...?
Nagyon sok múlik az ország földrajzi adottságain. Egy kontinensek közti átjáróban tanyázni, ahol ki vagyunk téve a néptömegek mozgásának, ahol mindig mi vagyunk a pufferzóna, a hadszíntér kelet és nyugat között nem biztosít ám olyan nyugis pozíciót mintagazdaság felépítéséhez mint egy jól védhető, elszeparált, tengeri kikötőkkel rendelkező sziget... Ahhoz képest szerintem egész jól tartjuk magunkat - értsd: egyáltalán még létezünk...már ez is kész csoda. (Ha a politikusaink sem lettek volna és lennének dilettánsok, még jobb helyzetben lennénk...)

Minden országnak, népnek vannak felfutó és lefutó időszakai attól függően, hogy hogyan tud épp helyezkedni a többi nép között, hogyan tudja kihasználni a pillanatnyi lehetőségeit. Attól, hogy éppen milyen stádiumban van, még egyik sem lesz jobb vagy rosszabb, értékesebb vagy kevésbé értékes...
Előzmény: serci (41) 0 VÁLASZ
invad3rr 2010. 10. 23. 22:47 | #46
sahinel 2010. 10. 23. 22:16 | #45
:D kell idő amíg jobb munkát találsz legtöbbször. Kb 3-4 év után kezd el jó lenni ha megmaradsz. Mivel sokan akarnak jönni. Minimálbéren kb 300k-t keresek amiből már adóztam, és ennek a negyede megy el rezsire kajára. Te hogy keresel otthon ha már ennyire lenézel hogy ilyen munkát csinálok? Csak érdekel hogy mennyire javult otthon a helyzet az új kormány alatt hogy már ezért is lenéznek:D
Előzmény: serci (41) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 23. 21:08 | #44
Vagy poénkodsz, vagy nem tetted ki még a lábadad Magyarországról az életben soha.
Előzmény: kerca (42) -2 VÁLASZ
BusKeyCome 2010. 10. 23. 20:53 | #43
"A német osztálytársam szerint Németország fővárosa Frankfurt az angol tanárnéni szerint Bonn."

Ezek komolyan ilyen hülyék? Még én is tudom, hogy a helyes válasz München. ;D
Előzmény: kerca (42) +1 VÁLASZ
kerca 2010. 10. 23. 20:50 | #42
1995
A német osztálytársam szerint Németország fővárosa Frankfurt az angol tanárnéni szerint Bonn.
A tanárnéni (közép iskola) szerint a Magyarok azér esznek csípős ételeket, mert olyan hideg van náluk, hogy csak így birják ki. Mikor mutatom neki a térképet, megdöbben, mert Ő Szibériára "emlékszik."
Az Angol háziasszonyom "középiskolai tanár" szerint Kipling az az ember aki olyan remek sütiket készít.
A fia szerint meg Amerikát a Santa Maria fedezte fel. Szerinte az őz az egy kis (fiatal) szarvas.
Az Angol háziúr meg a mai napig nem hiszi el, hogy Mi a másik oldalon harcoltunk Hitlerrel, mivel olyan remek focicsapatunk volt mint Puskás, meg a többiek..
serci 2010. 10. 23. 20:21 | #41
Én úgy tudom,az ángliusok sem csipázzák a júdeaiakat! Amúgy meg a gazdaságuk lehet hogy azért jobb mint a miénk,mert szétsarcolták a gyarmataikat,és nem a vesztesek oldalán álltak két világháborúban!Azért nálunk az a pár év ruszki befolyás is megtette a hatását,de persze nem vitatkozhatok egy angliában segédmunkás világlátott testvéremmel.
Előzmény: sahinel (13) +3 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 23. 20:19 | #40
" a sok jóvátételből felépítettek egy olyan államot"
Kár hogy az izraeliek ezt nem tudják, ők azt hiszik, hogy a saját munkájukból egy két zsidó szervezet támogatásával építették az országukat.
"Akik segítettek azoknak ki térít meg bármit is?? Gondolom senki..."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Oskar_Schindler

Előzmény: zeshka (38) -1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 23. 19:56 | #39
" ha én írnék egy cikket arról, hogy zsidók mennyire utálják a magyarokat, ahhoz mit szólnának? "
Na ide figyuzz: én speciel magyar zsidó vagyok, akkor most én utálom magam, de ezt fordítva elképzelni sem tudom, mert nincs bennem empátia?
Másképp mondom: én egy csomó magyart utálok, de többet szeretek, és nem egy zsidó van akit utálok. Én attól függetlenül utálok/szeretek embereket, hogy ők magyarok, cigányok, pirézek, vagy hottentották.
Előzmény: lokko (19) 0 VÁLASZ
zeshka 2010. 10. 23. 19:31 | #38
Egy ismerősöm bóklászott még régebben a neten és találkozott egy külföldi fórumon azzal, hogy a nyugat-európai, borzasztóan művelt hozzászólók elítélték Magyarországot azért mert szentül meg voltak róla győződve, hogy mi anno elfoglaltuk Szlovákiát és Trianonban csak visszakapták azt, ami őket megilleti... Akkor ezek után felmerül bennem a kérdés, mit tudhat az itteni emberek hozzáállásáról bárki aki nem élt itt sosem? Miért utáljuk a cigányokat? Mert vagyunk páran akik legálisan dolgoznak és jobban szeretnénk, ha nem a cigány dobálná a 10 pulya után a játékgépbe a segélyt meg a cs.p.-t, amiért mi adózunk hanem pl. kapja az, aki az egész életét ledolgozta és 40ezer forint a nyugdíja, vagy aki egyedül neveli a gyerekét stb. Ha én dönthetnék, mire költik a pénzem egy forintot nem adnék annak aki azért ellik, hogy abból éljen meg. Az én tb-met nem fordítanák arra, hogy azt is kezeljék belőle, aki soha nem rakott az alapba egy forintot sem... És a zsidók... A fél világot megsarcolták valami miatt, amit vagy elhiszünk, vagy nem, vagy részben. Mindenkinek maga dolga, mit hisz erről, de tény, hogy a sok jóvátételből felépítettek egy olyan államot aminek kérdéses a létjogosultsága és felfegyverezték amennyire csak lehet... a mi pénzünkből... És a napokban hallottam, hogy amcsiban 300-an a túlélők közül újra perelik a MÁV-ot mint jogutódot milliárdos nagyságrendű összegre. Milyen alapon? Akkor azok miért nem perelnek akik ezeket bújtatták, akár az életüket is kockáztatva, mert megesett rajtuk a szívük??? Akik segítettek azoknak ki térít meg bármit is?? Gondolom senki...
+2 VÁLASZ
M.Andreas 2010. 10. 23. 19:14 | #37
Monarchia...? Mekkora LOL! :D
Előzmény: bensdorp (33) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2010. 10. 23. 19:05 | #36
Adtam egy pluszt :DDD
Előzmény: Mr. Wallace (35) -3 VÁLASZ
Mr. Wallace 2010. 10. 23. 19:03 | #35
Húzd ki a nyelved a seggemből!
Előzmény: komcsi (6) -3 VÁLASZ
Beetom 2010. 10. 23. 18:43 | #34
Azt sem értem, hogy miért ír valaki ilyen provokatíc cikket, de mégjobban nem értem, hogy miért teszi azt valaki ide.
Feltételezem szintén provokatív céllal.
Ezt kéne észrevegyük.
Két nap alatt ez a második.
Ugyanannyira vagyok zsidó, mint magyar: ugyanannyira bánt, ha egy európai lapban marhaságokat írnak a hazámról, mintha arra agresszívan reagálnak a honfitársaim. Félelmetes mindkettő, higgyétek el.
bensdorp 2010. 10. 23. 18:11 | #33
És nem is csak a Spiegel közöl le ilyen jól megalapozott igazságokat...
http://pdf.zeit.de/2010/37/Ungarn-Premierminister-Orban.pdf

Elég szomorú, hogy arra aztán van pénz, hogy a kormányt mocskoljuk Nyugaton. Mert hogy nem az olvasottság növelésére jelentetnek meg ilyen szennyeket a németeknek, azt biztos. :)
Előzmény: M.Andreas (11) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2010. 10. 23. 17:40 | #32
Pont ez a baj... felelős újságírás ?! ugyanmá'
Előzmény: M.Andreas (11) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2010. 10. 23. 17:39 | #31
Mert ha valaki azt írja a neten, hogy ő a mindenható zsidó bankár, akkor azt el is hiszed ?!
Előzmény: hawkeye (23) +1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2010. 10. 23. 17:37 | #30
Come on Punk Group az eredeti neve, anno a kommunizmusban belemagyarázták a nevükbe.
Előzmény: BusKeyCome (29) 0 VÁLASZ
BusKeyCome 2010. 10. 23. 17:33 | #29
Már maga a kérdés is értelmetlen az utána írt megjegyzéssel, mivel a kérdező szerint cigány = kommunista.

"A magyar CPg együttes nevének rövidítése Cigány Pusztító Gépezet? (vagy csak belemagyarázták)
Végül is el tudom képzelni róluk ezt a nevet, eléggé kommunistaellenesek :)"
Előzmény: sahinel (27) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 23. 17:25 | #28
a gond hogy a gyerek szerint nem az volt amit mondtál. Tehát kicsit fura volt:D de láttam skinhead gyerekkel is cigányt. fura de van ilyen
Előzmény: sahinel (27) 0 VÁLASZ
iMan 2010. 10. 23. 17:17 | #26
A CPg-n mi a lol? Jelentése:Come on Punk group,vagy Coitus Punk group.
http://hu.wikipedia.org/wiki/CPg

Előzmény: sahinel (24) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 23. 17:11 | #25
Értem hogy fáj az igazság, de tényleg sok a retardált de ezt szépen reprezentálod. Ha a haveri köröd is ilyen akkor kíváncsi lennék melyik nevelőintézetből szabadultatok.
Előzmény: hawkeye (23) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 23. 17:09 | #24
:D nice ha itt mondtam akkor van link is. Akkor kérlek linkeld hol is volt és melyik hozzászólás. Addig meg csak a szád jár.

Mint mondtam a nevem arab eredetű de aki annyira agyatlan hogy még ennek sem néz utánna annak ezt is hiába magyarázom valsz. Tudod az arabok meg a zsidók nagy haverságban vannak. zsidónáci:D mi jön még ez után? Ez kb olyan mint mikor a cigány gyereken láttam CPG felíratot. Na az is lol volt.
Előzmény: hawkeye (23) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2010. 10. 23. 16:42 | #23
Figyelj, Sahinell!

Te zsidóügyben már leszerepeltél itt, amikor dühbe gurulva közölted velünk, hogy bármit teszünk, tiétek a világ, tiétek a bankok, mi nem tehetünk ellenetek semmit, meg különben is, felsőbbrendűek vagytok nálunk, Isten kiválasztott népe.

Elmentettem, s minden barátomnak megmutattam, íme az ájtatos zsidó igazi arca.

Látványos, ahogy szívod fel magad kommentről kommentre, s a végén kibukik belőled az igazi zsidónáci.

Úgyhogy ne kellemeskedjél itt, ne szenvelegjél, mi más tudjuk, hogy ordas rejtőzik a báránybőröd mögött.


Előzmény: sahinel (13) 0 VÁLASZ
metaljohsy 2010. 10. 23. 15:58 | #22
Bárcsak így lenne, akkor lenne munkám, de sajnos semmi változás. Még mindíg uralják a zsidók a várost és az országot!
Revanor 2010. 10. 23. 15:57 | #21
Bárcsak ölnék a cigányokat. :D

Na de most komolyan, ez vicc. :D
BusKeyCome 2010. 10. 23. 14:48 | #20
El kell végre fogadni, hogy a magyar egy velejéig romlott, bűnös nép. Mi voltunk azok, akik évszázadokon keresztül milliószámra mészároltuk le, vagy kényszerítettük rabszolgasorba a gyarmataink őslakosait az összes kontinensen és szigeten, mi dobtunk atombombákat egy másik ország többségében civilek lakta városára, mi építettünk koncentrációs táborokat, mi élünk vissza a gazdasági és katonai erőfölényünkkel úton útfélen és még lehetne sorolni. kertész imre meg csak a nevében magyar, amúgy meg egy ócska szaralak.
+2 VÁLASZ
lokko 2010. 10. 23. 14:35 | #19
én meg azt hallottam, hogy a zsidók suttyomban tömegesen költöznek ide Izraelből, mert itt lazaság van, és a nagypolitika lesi minden óhajukat ... :)

de most komolyan, nem vérlázító ilyesmiket írogatni ??!!! ... ha én írnék egy cikket arról, hogy zsidók mennyire utálják a magyarokat, ahhoz mit szólnának?
Ez a legnagyobb gond velük, sosem gondolnak bele abba, hogy fordított helyzetben ők hogyan éreznének ... mert szerintük a fordított helyzet már eleve irreális, és bántó felvetés ... mert az milyen már, hogy ŐK a mi a helyzetünkbe gondolják magukat ... az nekik derogál, mert ők nem alacsonyodnak le mi érzelmi színvonalunkra ... jah ... mert nekik az egyszerű empátia, beleérzés bizony lealacsonyodás
+1 VÁLASZ
Maneg 2010. 10. 23. 14:33 | #18
első sorba: http://www.youtube.com/watch?v=igp92833VLc&feature=related
cigányokról szerintem fölösleges vitatkozni.. csak azt tudom elmondani mint több száz millió ember.. baj van velük(de vannak kivételek és az kb cigányság 2%-a).. és ne kelljen 1000+1 érvet felhozni hogy ez így van.. de ha nem fogadod el mert buborékban élsz akkor hiába magyarázhatom neked a dolgot.. http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc
én voltam már kint eleget angliába hogy ráébredjek hogy sajnos nagyon "buták".. és csak annyit tudok erre mondani, hogy boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.. és pont
szerintem te se gondoltad komolyan azt hogy mi most szarban vagyunk és akkor ki fog húzni minket a szarból a cigányság vagy a zsidóság vagy esetleg az angolok..
Előzmény: sahinel (16) 0 VÁLASZ
Nyúzó 2010. 10. 23. 14:24 | #17
Én a cikket éppen Nürnbergben olvastam, véletlenül sodort arra a sors. Teljes igyekezetemmel próbáltam megvédeni magunkat, elmagyaráztam az ismerőseimnek, mekkora marhaság az egész, és teljesen torz képet festenek az országról. Nagyon felháborodtam a cikken. Láthatóan egyet értettek velem és szívesen hallgatták az "igazságot". -> Ezután itthon az első kommentem után lezsidóztak, lekommunistáztak, mert nem nyaltam az Orbán seggét.
Egy német pl. képtelen nevetni zsidó vicceken. Képtelenek az országban élősödő törökökkel szemben is bármit csinálni, mert nem akarnak diszkriminálni. Próbáltam velük beszélgetni, hogy azért az embernek lehetnek nemzeti érzései, de ők ezt nem ismerik, és ezért nem is igazán lehet róla beszélgetni. Persze másképpen van ez a régi NDK-s területeken, ott hasonlóképpen gondolkodnak, mint mi.
Franciaországban nem ismerem a helyzetet és a média hitelességére nem akarok építeni. Angliában valóban azt tapasztaltam, hogy minden embert elfogadnak, legyen az cigány, indiai, fekete, kínai, egyenlőként érezheti magát az egyenlő képességűek között.
Nem ismerem a gyárakban a munkamorált Angliában. Azt tudom, hogy a németeknél sajnos a hasonló beállítottság kihalt. Budapesten sokkal tisztább gondolkodású emberekkel dolgoztam már, mint a németeknél, ahol szinte kizárólag csak negatív tapasztalatokat sikerült gyűjtenem. Pár esetben értek pozitív benyomások Németországban is, de utólag mindig kideült, hogy egy, még a német precizitásban hívő, kivándorolt magyarral, lengyellel állok szemben. Az egyéni érdekek, rövidtávú haszonlesés, honfitársak becstelen lehúzása megy Németországban. Legalábbis amit sikerült megtapasztalnom az elmúlt jópár évben.

Előzmény: sahinel (13) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 23. 14:12 | #16
Semmi gond de akkor el lehet fogadni hogy szarnak akkor rá hogy te mit gondolsz, és szarnak bele hogy neked jobb legyen. Remélem így megfelel. Tovább szophatsz és mindíg lessz egy ellenségkép, mindíg le lehet majd nézni valakit mert akkor úgy érzed szerinted jogosan hogy te nem vagy hibás semmiért csak a zsidók, cigányok, stb. Ha neked ez így jó akkor sírjál tovább és ne figyelj másokra. De te se várd el hogy ők megsajnáljanak vagy segítsenek. Hisz csak egy magyar vagy aki nagyrészt mindenkit lehülyéz.

Zsidók, cigányok, oroszok, mostmár angolok is hülyék, van valamilyen népcsoport a kiválasztott magyarokon kívül akik azért rendesek? Vagy mind gyükér jobb lenne ha ki lennének írtva?
Előzmény: bismarck33 (14) -2 VÁLASZ
Maneg 2010. 10. 23. 14:08 | #15
egyetértek
mondjuk most az EUból szerintem mi visszük el a legtöbb zsetont
Előzmény: bismarck33 (14) 0 VÁLASZ
bismarck33 2010. 10. 23. 13:54 | #14
Könnyen ugatnak a hülye pudingfejűek! Teljesen más történelem, teljesen más hozzáállás. Ha itt lenne annyi a minimálbér, szerintem a társadalom nagy része itt is szarna arra, hogy a tetves férgek hogy trükköznek a purdékkal, hogy több segíjt kapjanak, meg a zsidó befolyás se lenne ennyire napi téma. Ők a náci ellenességgel átestek a ló túl oldalára. Könnyen beszélnek, nekik mindig ott volt az USA, ami megvédte őket. Velünk meg a nyugat mindig kitörölte a seggét, ha nekünk volt valami gondunk! Ebből következően a végkonklúzió az, hogy én szarok arra, hogy a köcsög agymosott brit társadalom mit gondol!
Előzmény: sahinel (13) +1 VÁLASZ
sahinel 2010. 10. 23. 13:40 | #13
[Komment megjelenítése...]
-6 VÁLASZ
M.Andreas 2010. 10. 23. 12:44 | #12
(Amúgy tudom, hogy csak 2, de a 3 jobban hangzik) :)
Előzmény: M.Andreas (11) 0 VÁLASZ
M.Andreas 2010. 10. 23. 12:39 | #11
K*rva jó, amikor valaki 3 országgal arrébb arról okoskodik, hogy mi van nálunk.
Köcsög Spiegel. :)
fatproduction 2010. 10. 23. 12:38 | #10
Ezek sose bírnak magukkal? Mindig valamit kitalálnak csak hogy szerepelhessenek. Hogy a pék rakja tele...
Maneg 2010. 10. 23. 12:32 | #9
itt azt nem értem, hogy pl orbán genyó hozta törvénybe azt, hogy aki azt meri állítani, hogy nem volt holokauszt akkor az pénzbüntetést vagy börtönbüntetést kap(nem tudom).. és most ezután félnek a zsidók az orbántól?.. nekem pont az orbán tűnik a legnagyobb zsidónak és most próbálják a legjobbat kihozni belőle, hogy puszi pajtásnak tűnjön stb.
vagy most lehet hogy én értettem félre a dolgot.. ráadásul múltkor láttam valami zsidó formát beszélni youtubeon, hogy betelepülnek magyar országra
szerintem a cikk írója egy balf*sz
egyébként bírom, hogy a jobbikról mindenkinek a cigány irtás jut az eszébe.. elolvasta már bárki is egyáltalán még anno a programjukat? nem tudom ki mennyire van tisztában a francia o. vs cigányok üggyel de kb ugyan úgy szerették volna elintézni a dolgot.. aki nem dolgozik és problémája van a törvénnyel az mehet ki az országból
ittakary 2010. 10. 23. 12:28 | #8
lol
Öcsi 2010. 10. 23. 12:26 | #7
sajnos tévesek az információk... :/
komcsi 2010. 10. 23. 12:13 | #6
Ezt a Der Spiegel cikket valami Mr. Wallacehoz hasonló cionista balfasz írhatta, akit még a saját fajtája is utál.
+1 VÁLASZ
bismarck33 2010. 10. 23. 12:11 | #5
Sajnos az ellentéte igaz. Itt sajnos csak a magyarok rettegnek! :(
+7 VÁLASZ
pdstudio 2010. 10. 23. 11:52 | #4
A Der Spiegel olyan mint itt a Népszabadság. Mindig fasságot ír.
+2 VÁLASZ
Csolt 2010. 10. 23. 11:40 | #3
Orbán is menekülhetne velük.
Purple
Purple 2010. 10. 23. 11:38 | #2
háhhááhá :DDDDD
Masakari 2010. 10. 23. 11:35 | #1
Meg ne sajnáljam őket:D