Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle
bungle 2010. 10. 15. 17:06 | #76
Előfizetős lesz a két nagy kereskedelmi tévé?
http://www.privatbankar.hu/cikk/vallalatok/elofizetos_lesz_a_ket_nagy_kereskedelmi_teve_39249

Az állam avatkozik be az RTL Klub, a Tv2 és a kábeltévések vitájába
http://www.origo.hu/teve/20101015-az-allam-oldhatja-meg-az-rtl-klub-a-tv2-es.html
syl 2010. 10. 02. 17:10 | #75
hahaaa bu:dzid...!
majd ha a nep unalmaban el kezd gondolkodni rajonnet a hibara XD
utóbbi 3 evben nem nezten osszesen 10 ora tvt rtlt meg 5 percet sem
szerimtem polgarhaborut kellene kirobbantani ezert....

T_ 2010. 09. 27. 20:30 | #74
Nincs tv előfizetésem, így tőlem aztán fejen is állhatnak. :)
gigo 2010. 09. 27. 19:26 | #73
Nekem sincs tv-m!!! elromlott...:(
Ha van vkinek fölösleges kistévéje, az adhatna egyet :D
még arra a pár évre amíg van tv, és fel nem váltja az "online videótár" teljesen. ez ugyanis már az az út...
rathand 2010. 09. 27. 14:12 | #72
Köszi a linket,ez kicist átfogóbban,más aspektusban írja le a témát.Kíváncsi leszek,hogy mi lesz a vége,hogy állapodnak meg,mert ahogy olvasom ez még nincs lejátszva.:)
Majd most kiderül,hogy TV2 is tudja tartani a lépést.
Előzmény: izébigyó (71) 0 VÁLASZ
tool 2010. 09. 27. 12:00 | #70
én alapesetben leszarnám, de albérletben nincs kábeltv, fizetni érte nem fogok, egyéb körülmények miatt sem, legtöbbször letöltök egy nagy adagra való filmet otthoni nettel, és áthurcolom. de esti agyrágónak vagy berúgva betépve fetrengőnek tökéletes az rtl, és az jön be a legjobban a kis villán. minsőíthetetlen szar megy benne de én ezt néha rettentően élvezem ám. úgyhogy azért sajnálom valamennyire.
rathand 2010. 09. 27. 11:54 | #69
Ha már idézünk....:)
"Azt is leszögezte, hogy platformsemlegesen járnak el, tehát a földfelszíni műsorszórást végző Antenna Hungáriától is előfizetési díjat kérnek majd, de hogy miként kalkulálják ki a kábelesekhez hasonló, egy háztartásra vetített összeget, arról egyelőre nem számoltak be."

Tehát ez csak feltételezés.Egy biztos,szarban van a klub -30%-os bevétel csökkenés,amit valahol be kell vasalniuk.
Feltételezések vannak,de még egyértelmű megállapodás nincs.Vagy külön fizetünk vagy kiszorítja az adott csomagban lévő más csatornákat,esetleg belekényszerít háztartásokat a digitális műsorszóráshoz szükséges dekóder vásárlásába.
Az pedigi nem véletlen,hogy a kábelpiac eddig az RTL-nek nem fizetett,illetve,hogy eddig nem tudtak megállapodni.

Előzmény: izébigyó (68) 0 VÁLASZ
izébigyó 2010. 09. 27. 11:28 | #68
Idézet a cikkből:
"A kábelpiac több mint nyolcvan hazai csatornának magától értetődően fizet a tartalomért, épp csak a legértékesebbért nem hajlandó?" - teszi fel a kérdést Róbert Ákos, megjegyezve azt is, hogy nem kell okvetlenül a legolcsóbb alapcsomagban elhelyezni az RTL Klub programját.
Előzmény: rathand (67) 0 VÁLASZ
rathand 2010. 09. 27. 11:22 | #67
Majd milyen izgis lesz,ha ezen felbuzdúlva szép sorban benyögi a többi társaság is,hogy fizessünk nekik külön.Lesz egy alapcsomag,ami tartalmazza majd a M1,M2-t és a Nóta tv-t,hogy mulathassunk egész nap.:)
Én attól tartok(ha tévedek,akkor javítsatok ki),hogy a parasztnak nem nagyon lesz választása és ezt használja majd ki az RTL.Ugyanis nem hiszem,hogy bármelyik csomag választható lesz az RTL nélkül.Szerintem csak szimplán drágább lesz az adott csomag,amelyik ezt tartalmazza.Nekem ez megint olyan "hogyan húzzuk le a büdös parasztot" szagú.
Az,hogy én választok egy bővebb,tartalmasabb csomagot,ami esetleg tartalmazza a sportcsatornákat,tudományos-történelmi,stb.csatornákat,az megint más.Mert basszus fizetek 2000Ft-tal többet és kapok vagy 30 csatornát,ami tartalmaz sport,történelmi,természet,anima,sex,film adót.
Ezen a retken meg csak 4-ig telefonos faszság m1,egy sipákoló hangú cölöppel,ha nem akkor virtuálisan megműtenek,meg megjósolják,hogy 30 évesen 8 unokám lesz.:)Majd utána jön az Alfredo de homok mexikói sorozat,ami után tuti emo-s leszek és felvágom az összes eremet és ha még van erőm,akkor este betekintést nyerhetek Magyarország legnézettebb esti családi szappanoperájába,ami kb.annyira valóságos,hogy több valóságalapja van a Mars-on élő humuszpopuláció mindennapjainak.....jahm,a "tehetség" kutató műsorokat majdnem kihagytam,ami már felér egy Roma Show-val,mert már Magyar embert ilyenen nem is engednek indulni,akkora rajság van ebben a ..... országban.
Szóval én csupán csak ezért nem tartom fair-nek az egészet.Mert oké,szedjünk pénzt minden szarért,de akkor próbáljunk meg megfelelő szolgáltatást is nyújtani.Több és újabb film,minden korosztály számára,vidámabb esti és családi show műsorok,érdekes riportok,HÍRES és TEHETSÉGES emberekkel,nem "genyó"-val a X-traktorból.:)
És tudom-tudom,a nézettség mást igazol,de könyörgöm,mit várunk,mikor az ország egyik fele olyan öreg,mint az Országház(azt nézi egész nap,ahova kapcsolja reggel 5-kor).Ha megkérnéd őket tuti 5 adónál többet nem tudna felsorolni.(RTL,TV2,M1,M2,Nóta)
És bocsi azoktól,akik imádják ezeket a műsorokat,nem akartam ezzel senkit megbántani......csak egy vélemény volt.

Előzmény: gsmhack (66) 0 VÁLASZ
gsmhack 2010. 09. 27. 08:48 | #66
Csökött az anyád! Szerinted melyik kercsatorna nem ad reklámot? A viasat? öööö várj, az pénzt is kér, és reklámoz is. Aaaakkkoooor a natgeo? Várjcsak, ő is kér pénzt és ő is reklámoz. Na várj, akkor a sportcsatornák! Ja, bocs ők is reklámoznak, és pénzt is kérnek. Legyen már több eszed! Mindegyik tv csatorna reklámoz, és pénzt is kér, így van ez rendjén!

Úgyhogy fröcsögjél a kedvenc adódnak, hogy nem jogos, hogy kétszer nyúznak, és hálálkodj a piacvezető kettőnek, hogy ők legalább eddig csak egyszer tették!
Traveller 2010. 09. 26. 23:47 | #65
"Amúgy tök jogos, hogy kér! Még jó!"

Te meg csökött vagy! Még jó!

Habár totál lexarom, de ha már pénzt kér, akkor ne adjon reklámot. Nemán öcsém hogy jogos 2x megnyúzni a rókát.
Előzmény: gsmhack (64) 0 VÁLASZ
gsmhack 2010. 09. 26. 22:27 | #64
Nnnna: bekaphatja mindenki, aki arra veri, hogy vagy nem néz tv-t, vagy néz tv-t, de nem néz rtlklubot. Én ritkán nézek tv-t, de ha nézek, akkor rtl klubot nézek. Most is. Heti hetes. Vagy x-factor. Mást nem is nagyon tudnék, szobaantennám van. Szerintem így jó, mert így legalább célzottan nézem, nem állandóan megy a háttérben. Mehetne szuperintelligens animal planet állandóan itt, ott görnyedhetnék előtte. Az jobb lenne? Nem hiszem.

Na lényeg a lényeg, jövőre asszem megszűnik az analóg adás, az is eléggé b@ssza a csőrömet, hogy vehetek dekódert tizenezrekért! Bár az rtl pénzkérése akkor sem fog érinteni..

Amúgy tök jogos, hogy kér! Még jó!
Purple
Purple 2010. 09. 26. 17:36 | #63
akkor meg nem kell magadra venni... leírtál egy hasonlatot, én meg folytattam...
Előzmény: AtiBoa (62) 0 VÁLASZ
AtiBoa
AtiBoa 2010. 09. 26. 16:55 | #62
Szerintem osszekeverted az En hozzaszolasomat egy masilk kommentelojevel.
Egy szoval sem allitottam, h buszke vagyok arra h nincs TV-m, sem azt h felsobbrendu lennek. Csak kozoltem, hogy TV nelkul is letezik elet a Foldon, es ezert nem MARADI valaki.
Csak ugye a legjobb vedekezes a tamadas, es bizonyos emberek szukseget erzik annak, h kikozositsenek (vagy legalabbis megprobaljak) egy olyan reteget amely nem az o velemenyuket osztja.

@ CJ.B.
Bocsass meg, ha csalodast kell okoznom, de semmi koze a TV-nek vagy a net-nek a sportolassal toltott idohoz. Nem tudom miert keversz bele oda nem kapcsolodo dolgokat. Ugyanugy lehet valaki dagat vagy sovany ha TV-t nez, ha netezik egesz nap, vagy (kapaszkodj meg!!!) 1iket sem csinalja.

Lenyeg a lenyeg: senki sem alacsonyabb rendu mert ezt vagy azt az idotoltest reszesiti elonyben. S tema lezarva. Ennyi.
Előzmény: Purple (47) 0 VÁLASZ
cripio 2010. 09. 26. 15:48 | #61
Jaj, Anyuék nézték a barátokat. Most mivel fogom lekötni őket, ha az rtl eltűnik? Estefelé már nem lehet bírni velük. :D
MakkMarci 2010. 09. 26. 15:40 | #60
A legszarabb csatorna az univerzumban... Nekik kellene fizetni,hogy nézze valaki... :D
+1 VÁLASZ
BlackHawk94 2010. 09. 26. 14:54 | #59
jaj ne úr isten most mi lesz ... hát nálam SEMMI :D mert én nagyon jól megvagyok nélküle:) valahogy nem érzem úgy mintha nagyon hiányozna az életemből
lb7
lb7 2010. 09. 26. 12:48 | #58
Nem vagy vicces... :(

Amúgy van 1-2 műsor amit szívesen nézek az RTL-en, de nem írom ide mik azok, mert még a végén megköveztek...:DDD... viszont nem vagyok hajlandó érte még külöm fizetni, annyira azért nem lételemem. Ja meg persze rtlmost.hu oldal is van... :P
Előzmény: Tooni (33) +1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 26. 12:00 | #57
az
Előzmény: stero (55) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2010. 09. 26. 11:41 | #56
Kb. 8 éve nem nézek tv-t, a saját lakásomba már nem is vettem. Egyáltalán nem hiányzik, de időm se lenne rá.
Azzal viszont egyetértek, hogy aki hajlamos hülyeségekkel eltölteni a szabadidejét, az a neten is (vagy bárhol máshol) talál magának épp elég szemetet... Önmagában egy kommunikációs csatorna se nem jó, se nem rossz, csak egy lehetőség. Az a lényeg, hogy milyen tartalom megy rajta keresztül. Eldöntheted, hogy kell -e neked, fizetsz -e érte, vagy sem. Mindenkinek a saját elhatározásán múlik, és a saját felelőssége, hogy mit néz, miben vesz részt, mivel tölti az idejét...
stero 2010. 09. 26. 11:30 | #55
nagy a pofa nagyon nagy
eNMi 2010. 09. 26. 10:01 | #54
be vagyok kábelezve, tehát érinteni fog ez a hüJeség. mivel annyit sem lehet elérni a szolgáltatónál, h a digitális előfizetésemet plusz költség nélkül nézhessem digitális minőségben (a retekklubbbbhoz hasonló minőségű beltéri vs nem csak hd-ben full tv), ezért majd az elő nem fizetésre sem lesz megoldás. néha még kereskedelmi adókat is nézek. van olyan sorozat (1-2), amit már nincs kedvem leszedni a netről (azéé' annyira nem érdekel), ezeket megnézem, ha épp eszembe jut.

fizetnék érte, ha eldönthetném? nem. eldönthetem majd? nem.

vagyis majdnem biztos, h a kutya sem fog megkérdezni. tegyük fel mégis megkérdezik. a többség rémülten fog ragaszkodni minden áron a xarhoz, a maradéknak pedig miattuk kell fizetni. a sok szolgáltató csak a területfelosztásban tud megegyezni, egy esetleges "kiveszem a csomagból és külön fizethetővé teszem" megoldást nem fognak közösen megbeszélni, fellépni a hüJeség ellen. a világ ezen felében nem lesz meoldható, h csak azért fizessen valaki, amit akar. a beltéri egység (?!) jó példa, nem kell, de külön nem kaphatok CadleCard-ot, mert... erre sok-sok kérdés után sem kaptam értelmes választ. nekem a net miatt kell a kábeltv (ez a baromság csomagkapcsolat még érthető is), errefelé nincs értelmes sebességű alternatív lehetőség "normális" áron.
CJ.B. 2010. 09. 26. 09:49 | #53
Viszont tényleg nincs értelme ezen vitázni, csak akkor a nagy álszentség sem kell.
CJ.B. 2010. 09. 26. 09:46 | #52
Nem értem ezt a Mónika és Győzike show témát sem. A Győzike show legutóbbi folytatása becsődölt pár rész után és nem is játszák már pár hónapja. A Mónika show is már véget ért és ismétléseket adnak akkor, mikor a legtöbb ember dolgozik, ahogy én is. Nem hiszem, hogy 2 műsor alapján kellene megítélni egy csatornát. Viszont úgy látom nagyon trendi lett ezen műsorok hangoztatása és kifigurázása. Engem sosem érdekeltek az ilyen show-k, de nem is hangoztatom, mert több eszem van annál, hogy ezen nevetgéljek.

Raven00-nak igaza van, mindig az az ember sztorizgat egy-egy műsorról is, aki állítólag nem is nézi és/vagy nincs is tv-je.

Újabb trendi őrület a tv nélküliség és az igénytelenség, ami persze nem köthető össze, csak épp eszembe jutott. Rengeteg az igénytelen ember ebben az országban, aki semmit nem foglalkozik magával, és itt most nem a tisztálkodásra kell gondolni, hanem arra, hogy dagadtak az emberek... lefogadom az itt fórumozók többsége akinek még tv-je sincs, azt az időt sem arra fordítja, hogy elmenjen sportolni, mert lefogadom, hogy a sörhas lóg mindegyiknek a gatyájára... Én mindamellett, hogy rendszeresen sportolok, esténként fél óra-óra leülök és legalább végigkapcsolom a tv-t, hogy megye valami érdekes.

Senki nem lesz attól értelmesebb és magasabb rendű, hogy nem néz tv-t és akkora balf*sz, hogy be sem tudja kapcsolni a készüléket, de a wow-ot azt kívülről fújja. Na az ilyen net/játék függő sokkal jobban elítélendő szerintem.
-1 VÁLASZ
a janek
a janek 2010. 09. 26. 09:06 | #51
Mindent elmondtatok előttem,kicsit veszekedtetek,kibékültetek,a cikket felületesen olvastam el mert annyira nem érdekel a téma , de a tököm kivan a kereskedelmi adókkal ha van is valami film tele van reklámmal ,általában megvágják ,soha nincs eredeti verzió .
De az mindenképp bosszant,hogy olyanért kell fizetni amiért már zsebeltek lásd. reklám bevétel ,egyéb műsör bevételek pl emelt díjas sms (ilyen ezo tv,játszós műsorok) a szép az lenne ha megfizettetnék a néppel ,de drasztikusan esne a nézettség.Na majd látjuk.
hawkeye
hawkeye 2010. 09. 26. 08:57 | #50
Külön csomagba a Retekklubot, havi nettó ezerért, és aki kíváncsi erre a szennycsatornára, fizessen!

Egyébként sosem értettem azokat a lepusztult agyú kreténeket, akik egy kétórás játékfilmet négy megszakítással három és fél óra latt néznek meg.
Hova lesz így az élmény, az alkotás varázsának átélése, ha minden dramaturgiai csúcspont előtt negyedórás mosópor, intimbetét, és átverős bankreklámot kell nézni?!
+2 VÁLASZ
yushuf 2010. 09. 26. 08:49 | #49
Havi 600.ért Gyözike??? Na ne máááá .............. HÁT EZTET KEL CSINÁLNI EEEE? MORE
rathand 2010. 09. 26. 08:20 | #48
Szerintem felesleges ezen vitatkozni.Az emberek többsége néz tv-t és továbbra is fog.Nem kellenek a hülye dumák,hogy "Azt sem tudom hogy kell bekapcsolni",meg "Soha nem néztem"...
Vannak akik nézik a tv-t és vannak akik nézik és letagadják,mert most az trendi.Én sem vagyok egy nagy fan,de néha bizony jól esik munka után leülni egy teával és mondjuk nézni,ahogyan a Wild-on bohóckodnak a majmok.:)Engem a természet,tudományos,történelmi filmek kifejezetten érdekelnek,sőt,van pár olyan sorozat is,amit szeretek(Nyomtalanul,Dr.House,...),viszont ahhoz meg túl kényelmes vagyok,hogy több óráig töltögessem le,majd egy 17"-os monitor elött hunyorogjam.
Ahogy azt többen is írták elöttem,nem azzal van a baj,hogy ha valaki tv-zik,hanem azzal,ha nem tudja hol a határ és mindezt unaloműzésből teszi a nap 24 órájában.Mitől egészségesebb a monitor elött ülni,a neten olvasgatni a szennyet,wow-ozni,msn-ezni,skype-olni,meg "lájkolni" a seggszájú tiniket a mobillal készült képeken.:)
Gondolom nem a ház gondnoka fog körbejárni egy egy RTL Klubbos bödönnel,hogy dobjál bele egy 200-ast,hanem a már úgyis meglévő csomagot fogják terhelni.Olyan csomag meg nem lesz,ami ne tartalmazná az RTL-t.:))
Különben is lássuk be,hogy a nagy "tehetségeket" is meg kell valamiből fizetni,arról nem is beszélve,hogy talán még a nap sem kelne fel másnap,ha nem lenne "Árva Angyal" vagy mi a .....
+2 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 26. 08:15 | #47
nincs gond azzal, ha utálod a fagyit, de nem erre kéne büszkének lenned, mert nem ettől leszel faszagyerek. :D más meg szereti a fagyit. van aki napi egy dobozzal befal és hájas dög. van aki néha elnyal pár gombócot, majd este lemegy futni ;)
Előzmény: AtiBoa (41) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 26. 08:13 | #46
ennyi. :D tökre minden benne van ebben.
Előzmény: CJ.B. (39) 0 VÁLASZ
Raven00 2010. 09. 26. 08:13 | #45
Miért mennyivel jobb az internet előtt zombiskodni ugyan azt látod itt is amit a tv-ben itt is vannak szar oldalak meg erőszak és pornó. Amit meg itt nézel műsort azt mind tv-ről vették fel nem??? Nem kell képmutatónak lenni ami neked a tv-ben nem tetszik az lehet másnak igen. Imádom hogy mindig azok alkotnak véleményt akik az ő elmondásuk szerint nem is nézik az adót vagy nincs is televíziójuk. Az ilyenek szoktak engem fárasztani hogy mi volt este a Győzike show-ban pedig utálják és soha nem is nézik....

Na csak ennyi.

Traveller 2010. 09. 26. 01:29 | #44
Cirkusz kell a népnek meg kenyér.

Nincs az a műsor amiért hajlandó lennék a tv előtt zombulni minden este. Örülök, hogy az ize.hu többsége ezen az állásponton van, ebből is látszik hogy értelmes társaság gyűlt itt össze. A tv azoknak való, akik inkább nézik hogyan él más ahelyett hogy a saját életüket rendeznék. Ha meg a barátokközthöz hasonlót akarok látni, akkor kinézek az ablakon és a szomszéd sokkal élvezetesebb műsort ad, mint a tv. :) :) :)

A tv-ben leadott katymasz szerintem meg azért ilyen színvonalú, mert az emberek 90%ának olyan magas már az ingerküszöbe a sok mocsoktól, hogy a pornón, az erőszakon, meg a botrányon kívül fel sem kapja a szemét semmire. Én személy szerint senkit nem szeretek lebeszélni arról, hogy hülyítse magát, mert annál könnyebben boldogul az értelmesebb része a társadalomnak. Mindenki nézzen sok mouánika sót mert attól lesz csak igazán jó sora azoknak akiknek most is az van. :D:D Köttessetek 100 csatornát, meg minél nagyobb tv-ket vegyetek, mert az húzza az ipart felfelé (ja és vékonyabbakat is). :D Különben is nem is ember aki nem HD-ben 52" alatt bámulja a szart esténként, és nincs 500 darabos DVD gyűjteménye olyan filmekből amit úgysem néz meg kétszer. Több előnye is van: eszi a penész a szomszédot, hogy 2"-lal nagyobb a tv-d meg 50-nel több DVD-d van, nem kell annyi bútor, mert a fél nappalit az 5.1-es hangfalaiddal meg a filmgyűjteményeddel be is rendezted. :D:D:D Persze ez csak poén ne vegye senki komolyan, mert nem akarok hosszú esszékben vitatkozni róla.

Traveller 2010. 09. 26. 01:07 | #43
Szerintem meg az a maradiság, hogy azt hiszed a tv-ből bármi értelmes is jön. Az idősebbek azt hiszik, hogy atv a szentírás, pedig csak egy nagy üzlet, ami azt ad le ami neki eladható, igaz vagy nem, értékes, vagy nem nem lényeg csak nagy legyen a botrány.
Előzmény: CJ.B. (28) 0 VÁLASZ
Traveller 2010. 09. 26. 00:57 | #42
Detto :)
Előzmény: Fabian (12) 0 VÁLASZ
AtiBoa
AtiBoa 2010. 09. 26. 00:16 | #41
Mint azt mondtam: nekem ez igy PONT MEGFELEL.
Ezzel arra celoztam, hogy leteznek emberek, akiknek NINCS feltetlenul szukseguk a TV nyujtotta szolgaltatasokra.
Nem ertem miert kell szeressem. Csak azert mert masok is ezt teszik? Mert ez a "normalis"?

Pl mi van ha valaki azt mondja h utalja a vanilias fagyit, akkor arra a "p*csrazo", "leszarom az egeszet" cimkeket kell raaggatni? Csak mert Te eppenseggel szereted azt a bizonyos edesseget? Nem hinnem.
Remelem erted mire celzok.

Na PEACE.
Előzmény: CJ.B. (40) 0 VÁLASZ
CJ.B. 2010. 09. 25. 23:27 | #40
Arról nem is beszélve, hogy a barátnőddel esténként a 10-30"-os monitoron nézitek a filmeket is (vagy az sem játszik?)
Én inkább kiírom DVD-re és kicsit nagyobb képernyőn nézem (tv-n). Nem tudom elképzelni ezt a szituációt sem.
Már csak ezért is vennék egy tv-t.
Előzmény: CJ.B. (39) 0 VÁLASZ
CJ.B. 2010. 09. 25. 23:23 | #39
Én sem vagyok egy tv függő, de azért van.
Tudom, lehet neten is rádiót hallgatni, plusz a lementett zenéket, úgy, mint letölteni is bármilyen műsort.
A 49 csatornánk keményen havi 2500 ft-ba kerül úgy, hogy még media box is van hozzá (ergo felvehetem, megállíthatom, visszatekerhetem a műsort) Ez nem egy olyan összeg amit ne lehetne kifizetni, mivel ennek a többszörösét elveri az ember feleslegesebb dolgokra. A tv-hez tartozik egy távirányító, amivel remekül el lehet kapcsolni, mikor reklám van. Nem hiszem, hogy nincs olyan műsor ami ne érdekelne. Ennyi pénzért meg a f*szom se töltöget, ha egy gombnyomásra megnézhetem. Én olyanokat töltögetek amiket a tv-ben nem adnak, vagyis a mozifilmeket.

Ennyi erővel az internet is ugyan olyan szenny, mint a tv. Itt sem kötelező megnézni minden weblapot úgy, mint a tv-ben sem minden műsort, reklámot.
Kicsit viccesnek érzem és szomorúnak tartom ezt az egész "nincs tv-m, mert lesz*rom, vagy mert olyan nagyon elfoglalt ember vagyok, hogy csak a net előtt van időm a p*csöm rázni".
Előzmény: AtiBoa (34) 0 VÁLASZ
ÁbeL 2010. 09. 25. 22:41 | #38
Viasat Historyt szoktam nézni suli után *büszkefej*, amúgy érdekes, színvonalas műsorok szoktak lenni (: Mást maximum axn-en survivor, amazing race meg house. Ennyi volna. (:
rókakoma 2010. 09. 25. 22:34 | #37
Előzmény: AtiBoa (34) 0 VÁLASZ
Soul_Deprived 2010. 09. 25. 22:31 | #36
reszemrol pont leszarcsi... szokoevben 1x nezem.. akkor is csak azert mert valami filmbe belenezek, es azt is az 1. reklam blokkig.. szamomra semmi ertelmes musor nincs azon.. sokaig voltam az itthoni mediaban mint hatter ember, es eleg ralatasom van az egeszre, hogy egy eletre megutaljam :D maradok a Discovery-nel, meg az ilyen marhasagoknal, vagy az F:\Movies mappanal.
bungle
bungle 2010. 09. 25. 22:18 | #35
Januártól fizetősek lesznek Tooni kommentjei. A postjai pedig csak kiemelt előfizetők részére lesznek elérhetőek exkluzív áron.
+1 VÁLASZ
AtiBoa
AtiBoa 2010. 09. 25. 22:03 | #34
Nem ertem miert "maradi" azert valaki mert nincs TV-je (epp ezert nem nezi azt).
Regen enis sokat Tv-ztem, de miota osszekoltoztunk baratnommel (lassan 1 eve), nekunk sincs TV-nk. Es hidd el, nem erzem szukseget. A hireket netrol is megtudom, az ismeretterjeszto filmeket ugyanugy mashonnan is "be lehet szerezni", nem csak a TV-bol.
Annyi a kulonbseg, hogy:
1) nem fizetek havidijat tv-re;
2) nem vagyok idhoz kotve, mert "Na MOST kezdodik! ..." ez es az a musor;
3) nem kell megnezzem ugyanazt a reklamot naponta akar tobbszor is;
<>
4) sajnos sajat magam kell megtervezzem az estemet.
Nekem ez igy JO. Es ha ezzel mas is igy van, azert nem feltetlenul maradi.

Előzmény: CJ.B. (28) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 25. 21:52 | #33
Januártól fizetős lesz az Izé oldala...
escargot 2010. 09. 25. 21:42 | #32
még készülékem sincs, nemhogy tv előfizetésem :D XD
iMan 2010. 09. 25. 21:21 | #31
Szereltess fel egy "tepsit",meg vegyél hozzá egy olyan beltérit,ami automatikusan kikódolja a levédett csatornákat,és még az édzsbio is ingyen lesz! :)
Előzmény: pumukli (20) 0 VÁLASZ
Mage_ster 2010. 09. 25. 21:19 | #30
Szerintem egyik felet se kell lenézni. Se aki néz tv-t, se aki nem néz. Mindenkinek megvan erről a saját véleménye. Én pl a híradót szinte mindennap megnézem, de ha nem a tv-ben, akkor a neten nézek utána. A mocskot meg ki kell hagyni és kész. Azért ne legyen valaki bénább mert megnézi a mónika show-t. ha neki erre van szüksége, hogy a napi szarfűrészelés után lekösse az agyát, ám legyen. Ne mondja azt nekem senki, hogy még nem csinált olyan dolgot ami másnál lehet hogy cikisen jött volna le. A wow viszont nekem ciki, a balázs show és a többiek a többségnek kellenek, de a tv-ben rengeteg olyan csatorna van, amit érdemes böngészni. Természetfilmek, sport, főzés, humor és még sorolhatnám.
dude 2010. 09. 25. 21:15 | #29
Nem tudtál bekapcsolni egy tévékészüléket és erre még büszke is vagy? Én is hadd gratuláljak! Ehhez a technikai bravúrhoz tényleg hihetetlen tehetség kell! Most pedig kérd meg anyukádat, hogy kapcsolja ki a számítógépet...
Előzmény: stero (16) +1 VÁLASZ
CJ.B. 2010. 09. 25. 21:05 | #28
Gratulálok. Tv-t nem nézel, de a wow-ot nyomod vakulásig. Szerintem a tv nem ennyire rossz, csak tudnia kell az embernek szétválasztani a valót a valótlantól és ennyi. Rengeteg érdekes és olyan műsor megy a tv-ben, amiből tanulhat az ember. Elég maradiság szerintem, hogy valaki tv nélkül él és még büszke is rá, mindezt 22 évesen.
Előzmény: stero (16) 0 VÁLASZ
rókakoma 2010. 09. 25. 20:30 | #27
K***a nagy a posztkép!

Amugy soha sem néztem még az rtlklubbot... na de megyek mert vége a reklámnak és kezdődik az xfaktor...
csuf 2010. 09. 25. 20:02 | #26
én sem adnék érte 1 büdös vasat sem, de valszeg nem lesz más választása senkinek. 100% hogy a műsorszolgáltatók az alapcsomagba fogják rakni, a havidíjad meg több lesz 1-2 száz forintal.
Nusihusi
Nusihusi 2010. 09. 25. 19:36 | #25
A franc fizet a Maunika showért és Józsi barátért:D
+1 VÁLASZ
jozo 2010. 09. 25. 19:22 | #24
Szia!
ez így nem teljesen igaz: a digitális tv-zéshez vagy újabb típusú tv kell (beépített kártyaolvasóval, pl), amit majd minden újabb tv tud + antenna, vagy a régi tv-d és az antennád közé kell egy beltéri egység, ami a tv-d helyett olvassa a kártyát: namármost nálunk mindigtv van: 6 magyar + 3 külföldi hirtv (ami ugyanaz, csak 3 külön nyelven, no comment, de ez messzire visz)

fizetni akkor kell érte, ha előfizetnél arra a kb 10 különböző csatornára, amiket egyébként kábeltv-ken általában a legtöbben néznek

ui: nálunk itt mindigtv van: digitális, egy fillért nem fizetek érte - igaz az alapcsomagban vagyok

szóval az rtlklub elmehet a fenébe, ha pénzt akar

egyébként meg egyszer lejár a kertv-k koncessziója, remélem pont úgy járnak, mint a slágerrádió/danubius tavaly: a mostaniak is hiba nélkül ellátják ugyanazt a feladatot, miközben az elkényelmesedett menedzserek alaposan pofára estek...
Előzmény: pumukli (20) +1 VÁLASZ
cila 2010. 09. 25. 19:12 | #23
Én, személy szerint nem fizetnék (különös tekintettel a vízlágyító fogkefére, ami ugyebár a hosszú élet titka s mely titkot jól meg tud őrizni saját, különbejáratú, gyógyszerészem, vagy kezelőorvosom, miegyéb). De ott van az asszony! Mega (így, egybeírva) "Barátok közt". Amit persze átalussza, de ha átkapcsolni próbálom, felébred.
Flowerbeat 2010. 09. 25. 19:06 | #22
Nekem be sincs hangolva. Ezért fizetni? Mit nézzek rajta? Az erkölcsi és értékrendi hulladék Barátok Közt-öt vagy Mónika show-t?
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2010. 09. 25. 19:06 | #21
én sem nézek tv-t (kiv. 1 műsort), de én nem erre vagyok büszke... :D
nem attól lesztek okosak, ha nem néztek tévét... meg butábbak sem lesztek, ha néztek. ha valaki hajlamos a butaságra, abból nevel a tv zombit, de ha nem néz tévét majd más fogja bezombítani...
+1 VÁLASZ
pumukli 2010. 09. 25. 19:00 | #20
Sokat tv-zem, de a TV2 és RTL közül a TV2-t tartom egy kicsit nagyobbra. Így biztos, hogy a nézettségi versengésben alul fog maradni. Bár nagyon sok helyen kábel tv van, azaz a szolgáltató inkább fizet majd, így jól is elsülhet a dolog az rtl-nek, de mindenképpen előre be kell fektetniük komolyabb filmek megvételébe, hogy elő is fizessenek rájuk, amiből megtérülhetnek az új filmek költségei.

Sajna a jó doku csatornák kerülnek mindig a legtöbbe.
A digitális tv meg visszafejlődés a beltéri miatt. Hiába az asztali dvd meg a videó, ha külön külön előfizetés kell és programozni sem lehet, mert a dvd nem tudja a beltérit átkapcsolni.....
asciimo 2010. 09. 25. 18:51 | #19
Nekem sincs TV-m és nem is néztem már évek óta. Nem hiányzik. Az meg, hogy ilyen alja csatornáért még külön pénzt fizessek.... ha eddig TVztem volna akkor tuti most hagynám abba. Am én is büszke vagyok rá, hogy nincs. Jó ez így, nem bánom, hogy nem tolják az arcomba 5 percenként Maunikát meg Anettkát meg Tüncikét meg a többi IQ fájtert... Az szomorít el egy kicsit ha jobban belegondolok, hogy el tudok képzelni emiatt egy kisebb népfelkelést mert sajnos a törzsnézőközönségnek meg pont erre van igénye...
+1 VÁLASZ
Tooni 2010. 09. 25. 18:37 | #18
12-es és 16-os korhatárbesorolású klasszikus akciófilmek kiherélve, legjobb részek kivágva, eddig sem néztem max. híradót, hogy jót röhögjek a rezzenéstelen bemondóképeken.
+1 VÁLASZ
Dawe 2010. 09. 25. 18:34 | #17
persze hogy nem tévézel mert leköt a WoW :D
Előzmény: stero (16) 0 VÁLASZ
stero 2010. 09. 25. 18:29 | #16
8 éve nem nézek tv-t .. legutóbb hazamentem anyámékhoz .. megkértek, hogy kapcsoljam be a tévét, de nem tudtam, hogy hogyan kell .. és büszke voltam rá! ^^
Nincs tv-m és nem is tervezem, hogy veszek .... soha soha, de soha ne nézzetek tévét ..
(inkább WoW-ozzatok : D)
-1 VÁLASZ
Masakari 2010. 09. 25. 18:15 | #15
Fizessen érte az akinek 2 anyja van...F1-et meg majd nézem neten vagy max késleltetve netről leszedem....
+1 VÁLASZ
Balázs 2010. 09. 25. 18:15 | #14
poszt kép találó
Polly 2010. 09. 25. 18:11 | #13
A forma egyet sosem tudtam, a Showder Klub úgy ahogy elmenet, ha már stand up comedy-ről van szó akkor George Carlin-t sokkal töbre értékelem, (rá speciel itt bukkantam rá, megéri néha feljönni, még akkor is ha ritkán kommentelek) nem beszélve arról, hogy a showder klubban sajnos van néhány primitív jelenség ami a fellépőket illeti. Egyébként a Showder Klub már megszűnt nem? Nem gyakran nézek tévét, ezért is kérdezem.
Előzmény: breadboy (5) 0 VÁLASZ
Fabian 2010. 09. 25. 18:01 | #12
Detto :)
Előzmény: Szergej (11) 0 VÁLASZ
Szergej 2010. 09. 25. 17:46 | #11
nincs tv-m :)
Dawe 2010. 09. 25. 17:44 | #10
comedy central,MTV, discovery, ngc, viasat3, ennyi elég nekem
Revanor 2010. 09. 25. 17:29 | #9
Dehogy fizetnék.
Alig nézek tv-t.
anon 2010. 09. 25. 17:07 | #8
Egyetlen jó műsoruk a Showder Klub. De csak ezért nem fizetnék érte (mondjuk amúgy sem én fizetem), meg azt sem szeretném, hogy a csomagból kiszorulna mondjuk a Comedy Central vagy egyéb jó csatorna.
KenGuruL 2010. 09. 25. 16:48 | #7
és akkor ha előfizetéses lesz nem lesz reklám? Tök jó, nem lesz ötször megszakítva a Kincs ami nincs. BROÁFFF
+1 VÁLASZ
szaki77 2010. 09. 25. 16:48 | #6
Forma1-ről jut eszembe
http://www.pixter.hu/video?id=22583
breadboy 2010. 09. 25. 16:40 | #5
Szerintem lenne néhány műsor, és műsorvezető aki hiányozna a tévés közönségnek.
Aki meg nem tudja értékelni a Forma1-et, vagy a Showder Klubot azt csak sajnálni tudom.Pedig joggal mondhatnám rá azt, hogy az a primitív.Csak még bunkó is.Ilyen lazán nem illik ezzel a szóval dobálózni.
Előzmény: ügikxvsgdnmxk (3) -3 VÁLASZ
Kovi87 2010. 09. 25. 16:14 | #4
Remélem megszűnik a sugárzása az itteni kábel tv-nél.. kutyának se hiányozna.
+2 VÁLASZ
ügikxvsgdnmxk 2010. 09. 25. 16:13 | #3
Primitív csatorna. Primitívekről, primitíveknek.
17s 2010. 09. 25. 15:42 | #2
Fizetni, hogy lássam az RTL Klubot??
Ilyen jó vicc se volt még az IZÉn.
+1 VÁLASZ
Éjfélilány 2010. 09. 25. 15:41 | #1
amúgy se nézek se rtl-t se tv2-öt..
+1 VÁLASZ