Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
vadonka 2020. 07. 29. 11:23 | #2
Az ilyesmit egy végtelen nagy faszságnak tartom. A szülő a saját degenerált faszságát bizonyítja ezzel. Azt, hogy képtelen a gyereket normálisan nevelni. Ami még szörnyűbb, hogy sokszor a "testvér" buziskodása miatt történik és ez ezen a videón is jól látszik. Minek az embernek ellenség ha ilyen "csodálatos" családja van ugye?
Én magam is szülő vagyok az enyém is játszik sőt én is mivel kikapcsol és szeretem. De a gyerek nem jár inni, drogozni ahogy én sem. Tudom hol a határ és ő is. Jó néha próbálkozik de mivel a zsebpénze és az, hogy milyen játékot veszünk meg neki tőlünk függ így ezzel szépen kordában lehet tartani. Eszembe nem jutna szétbaszni a boxot hiszen én vettem...
A kedvencem a videóban amikor a szülő azzal jön, hogy most "együtt lesz a család" azt amikor a gyerek nem akar akkor szétbasszák az xboxot. Szép család... Nem is csodálom, hogy ilyen retardált szülőkkel nem akar a gyerek időt együtt tölteni.
Demente 2020. 07. 28. 21:56 | #1
Nem kell ennyire messzire menni. Egy óvatlan pillanatban a rúter, modem tápját húzzátok ki, dugjátok el. Mobil net ellen használjatok gsm jelzavarót, lényeg hogy csapjátok agyon a netet valahogy minden előjel nélkül. És várjátok a saját családotok reakcióját! (én megcsináltam!) Durva.