Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
hawkeye
hawkeye 2016. 05. 16. 17:56 | #7

Tankcsapda forever...

Ők már rég megénekelték, hogy "Jönnek a férgek..."

És igazuk lett...
Előzmény: Ditpet (4) 0 VÁLASZ
Élien 2016. 05. 16. 17:08 | #6
Moderáld magad... :D

Előzmény: Ditpet (2) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 05. 16. 12:40 | #5
kicsit túlelemzed feleslegesen, a juróvizió egy bohócverseny, mindenki a haverra szavaz meg akit legjobban hypeolnak, ennyi, nem kell ebbe semmit belelátni pláne minőséggel meg hasonló lényegtelen dolgokkal foglalkozni.
Amúgy ki a tököm szavaz erre a baromságra?
Előzmény: Ditpet (4) +1 VÁLASZ
Ditpet 2016. 05. 16. 11:49 | #4
Köszi, akkor technikai hiba lesz. Beléptem, írtam kb 7 sort. Elküld. ..és sehol. Na, mindegy leírom rövidebben.
Miért nem tetszett nekem a dal? Laikus és szubjektív elemzés.
-kb a kétharmadáig tici-tuci zene szól, ami egy vocal lounge-chillout zenéhez menne, ilyen témára viszont nem.
-az első részében elfojtott, halk hangon énekel. Sorozatgyilkos elől menekül vagy mi? Nagyot akart ütni a dallal, de ilyen fuldokló hangon nem lehet "robbantani".
-túl későn indul be a dal. 2.40 (nagy sárga fa a háttérben) körül "durran", de az már a vége. Addig csak ilyen lágy ingyom-bingyom kínlódás megy.
-ugyanekkor egyszerre "Óóóó"-zik és énekel. Vagy profi, hogy egyszerre tudja a kettőt, vagy Pléhbekk....ami az egész showműsor hitelességét megkérdőjelezi.

Tehát 2.40 előtt bárhova beletekerek csak ezt a tici-tuci-tici-tuci chillout-lounge háttérzenét hallom és erőlködő hangú, alig érthető éneket.

Nekem ez nagyon nem jön be. Laikusként két dolgot szeretek egy zeneszámban. Vagy a szövege mögött van tartalom, mondanivaló (amit értek is). Például Tankcsapda régebbi számai. Vagy a zene magával ragadó, fülbemászó, egyedi. Mint hirtelen eszembe jutott példa Valley of the Blinding Mist (The Vanishing of Etham Carter), Ain't That A Kick In the Head (Dean Martin), vagy The finger points to you (Maxayn) és ez csak a jéghegy csúcsa.
Előzmény: Erunder (3) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2016. 05. 16. 11:27 | #3
Biztos beírtad és elküldted, mert én nem töröltem egyetlen hozzászólást sem most. Bungle pedig ha jól tudom most elutazott, tehát ő sem.
Előzmény: Ditpet (2) 0 VÁLASZ
Ditpet 2016. 05. 16. 11:01 | #2
Bungle, vagy bárki moderátor, aki itt van. Leírtam előbb a kommentem, és most nincs itt. nem baj, ha ki lettem törölve. Ha mégis, akkor miért? Legközelebb igyekszem elkerülni. :D nem káromkodtam, nem uszítottam/gyűlölködtem.
közlegény
közlegény 2016. 05. 16. 10:48 | #1
'Ferinek' kellett volna nyernie, a pionyírral, mer olyan jóképpű, ja nem, inkább Ausztráliának kellett volna nyernie, mert az ország neve nagyon hasonlít Ausztriára, ami Európában van és Zoé egy szép szőke lány.