Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 10. 26. 07:44 | #13
Én nem tudom neked mi a bajod, úgy amúgy, de mindegy is. Kicsit furcsa, amikor te mondod azt, hogy egy újságíró szolgálatot tesz, és nem a köznek, amikor szinte mindegyik hozzászólásodból árad a "jó" oldal iránti imádatod, mintha biza fizetnének neked ezért, és akármikor valami elveiddel ellentétes jön szóba, akkor fel vagy háborodva. Szerinted az ellenzéki újságírók manipulálnak, körítenek, befolyásolnak, mert nem létezik, hogy valakinek ez legyen a véleménye, valakinek ez legyen az igénye, legyen erre kereslet amúgy? Ők fröcsögnek persze, de a te kedvenceid a színtiszta igazat. (lsd pestisrácok mondjuk) Szerintem szerinted a kormánypártiak meg az igazat mondják, és nem manipulálnak semmit. ? És persze minden egyes ellenzéki, bal oldali, libsi oldalt külföldről pénzelik ugye, mert hát az nem lehet magyar, aki nem ért egyet, aki 444-et olvas? Sőt még minket is, itt, akik netán más véleményen vagyunk? Hova ez a gőg, ez az elfogultság, hogy bármi, amit a hatalom csinál az jó, bármi és bárki akinek meg valami nem tetszik az csak fizetett provokátor, de minimum egy felforgató hazug disznó! Mikor fogod fel végre, hogy a hatalomnak mindig van ellenzéke, akik meg akarják dönteni a hatalmat, de minimum megrendíteni? Nem tudom éltél-e már akkor, amikor a fidesz nem volt kormányon, vagy hallottál-e erről meséket (ja képzeld volt ilyen is), de bizony mondom néked, akkor ők voltak ellenzékiek, és nem kussoltak a parlamenti szék alá bújva ők sem.

Pont azért küldtem be a cikket, hogy olvassunk ilyet is, hogy lehessen rajta gondolkozni. Személy szerint nem nagyon értek egyet az oldal egyetlen cikkével sem (ja a logók/szimbólumok kontra sátáni erők cikk is jó), de van aki biztos, meg hát mindenben lehet egy kis igazság, meg bla-bla, szóval, hogy legyen ilyen is. Cél nem volt vele, se pro se kontra, de ha lett is volna bárminemű egyensúly, azt rendesen seggbedöfted.
Előzmény: kissfreezer (7) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 10. 26. 07:33 | #12
O.M.Z. nem viccel!
Előzmény: tjunior (6) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 10. 24. 13:25 | #11
Vannak köztük rendes emberek. Nem mondom, hogy mindegyikük hozzáértő, komoly újságíró, és mindig csak színvonalas cikkeket közölnek, de csak azért kárhoztatni egytől egyig az összeset, mert éppen adott sajtóorgánumnál dolgozik, elég nagy ostobaság. Egyiküket történetesen elég jól ismerem, korábban a HVG-nél, MR1-nél dolgozott belpolitikai vonalon, és utóbbi helyről épp azért jött el, mert az újságírói etikai irányelveivel nem tudta összeegyeztetni, hogy a kormányváltás után a pánikoló vezetőik elkezdték cenzúrázni a témákat, hogy mivel foglalkozhatnak, és mivel nem - még azelőtt, hogy "felülről" bármilyen utasítást kaptak volna erre, mert előre féltették a seggüket. Ő viszont közölte, hogy olyan helyen hajlandó csak dolgozni, ahol nincs olyan, hogy "kényes téma", bármiről lehet írni, és fel is vállalja a meredekebb témákat is. Az ilyen helyeken viszont bármiről írnak is, a bulvártémáktól kezdve a komoly társadalomkritikáig. Nyilván nem egyforma színvonalon, de konkrétan tőle pl. még nem olvastam színvonaltalan vagy máshonnan lopott írást az indexen sem. Műveltségben, értelmi képességekben és képzettségben (neki nem csak gagyi, média szakos diplomája van) pedig messze veri az átlagos kommentelők meg a jelen posztban mocskolódók 99 %-át, ebben biztos vagyok.
Az pedig, hogy milyen témákról írnak, a kedves olvasók érdeklődésén is múlik, ugyanis - mint alapvetően a hirdetésekből élő cég - ők is nézik a kattintásszámot, stb. Tehát az vastagon a kedves internetes olvasóközönség szegénységi bizonyítványa, hogy szenzációhajhász és/vagy csöcsös-puncis-kukis cikkeket is ki kell rakni, hogy látogassák az oldalt...
Előzmény: hawkeye (2) 0 VÁLASZ
khristian 2015. 10. 23. 13:20 | #10
Hát ez nem kicsit paranoiás.
Zsottika 2015. 10. 23. 09:14 | #9
Star Wars-ról ilyet írni!Blaszfémiát kiáltok!
Travis Kestrel
Travis Kestrel 2015. 10. 22. 18:56 | #8
Oké hogy a 444 és az index nem épp a nívós oldalak közé tartozik, (és most enyhén fejeztem ki magamat) és sokszor igen vérlázító dolgokat írnak, de ez a mediavadasz.info homlokegyenest, teljes erőből önként és dalolva átugrott a ló másik oldalán található f*szba.

Az biztos hogy a chemtrailes, haarp-os, grabovoj számsoros facebook oldalak után ide fogok járni röhögni.


kissfreezer 2015. 10. 22. 18:44 | #7
Nem hiszek a szememnek! Ezzel a posztal most sokat törlesztett az izé :)
Az igazat megvallva nagyon jó olvasmány, de nehéz is egyben, mert az a tipusú olvasó, aki a cikkben szereplő ominózus oldalakról oszt meg tartalmakat a közösségi oldalán, nem igazán érti meg azt, hogy az a portál nem egy igazságot kereső független orgánum, mint ahogyan beállítja magát. Persze a cikk/sztori alapja (általában) igaz szokott lenni, de azt lehet az olvasónak olyan körettel tálalni, hogy az legyen pozitívan értelmezhető vagy kelltsen felháborodást, gyűlöletet.
Persze azon is el lehet gondolkodni, hogy egy újságíró is (mint minden szakmában), valakinek szolgálatot tesz, de a közhiedelemmel ellentétben nem az olvasónak tesz szolgálatot. Az olvasót manipulálni kell, a cikk pedig az eszköz. Lehet a firkászt utálni azért, mert a kormány szócsöve, de jó tisztában lenni azzal, hogy a magukat függetlennek valló firkászok egytől-egyig a liberális szekeret tollják, még akkor is, ha ennek a liberális oldalnak nincs vezetője, de még csak képviselője sem. Szükség van az ellenzékre, ez igaz! De a múltjuk miatt, sokáig nem tudnának labdába rúgni az őket segítő sajtó nélkül, ezért, ha egyszer a liberális ellenzék pozícióba kerül, akkor törlesztenie kell. Nem az újságírónak törleszt a pozícióba került politikus, hanem annak kell majd szivességeket tenni, aki a sajtó-orgánumot pénzelte és győzelemre vitte az ellenzéket. Ebben az a még aggasztóbb, hogy a pénz álltalában külföldről jön, igy majd oda kell menjen a szivesség is egy esetleges győzelem után.
tjunior 2015. 10. 22. 18:06 | #6
Isten bizony nem tudom eldönteni, hogy a médiavadasz.info csak trollkodik és poénra kell venni az egészet vagy tényleg ekkora kretének (Poénhoz képest túl sok energiát fektetnek bele). A helyzet az, hogy az Indexet, 444et stb. oldalt bőven lehet kritizálni, mert nemegyszer, főleg a 444 elég gyenge, viszont a helyzet az, hogy a médiavadász.infohoz képest még ők is az újságírás magasiskolája. Az egyenlítőhöz vagy az átlátszóhoz képest meg egy lapon sem lehet említeni a médiavadászt.
vadonka 2015. 10. 22. 16:07 | #5
Az újságíró anélkül is egy közröhejnek, utálatnak örvendő állatfaj hogy lejáratnák. Nem sok aljadékabb embert tudok felsorolni mint a firkászok és a politikusok. Mindkettő folyékonyan hazudozik, az utóbbi még lop is. Jobb lenne a világ nélkülük.
tool 2015. 10. 22. 15:53 | #4
Így is kell, ha a főoldalra mentek egy görgetés alatt leszarozza Steve Jobsot, Stephen Hawkinget, Tarantinot meg a Jediket is, zseniális :D


bungle
bungle 2015. 10. 22. 12:30 | #3
A másik talán még szórakoztatóbb! :D

"Kik a jedik valójában? A jedi lovagok tulajdonképpen „júda” lovagok, azaz harciasan keresztényellenes és bosszúszomjas zsidók, akik nem fogadták el Jézust kiválasztottként és megváltóként."
Előzmény: dude (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 10. 22. 12:28 | #2

Orosz Mihállyal még nem találkoztam, de az indexesekkel rendszeresen. Tanúsíthatom, hogy a jó részük valóban ilyen rémalak. Persze ettől még lehetnek(?) rendes emberek... :)
-1 VÁLASZ
dude 2015. 10. 22. 12:17 | #1
"Erről egy kiváló nemzeti érzelmű polgármester, Orosz Mihály Zoltán esete tesz tanúbizonyságot, akit folyamatosan próbálnak ellehetetleníteni, mivel nem kíván igazodni a liberálisok teljesen szellemtelen értelmezési keretéhez (hálásak lehetünk érte, hogy akad még hazánkban megalkuvást nem tűrő politikus)."
:)