Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Hajnalka0926 2009. 04. 05. 13:31 | #1

1 Pálya:
Szemüveges kislány (jobb oldalon) szemüvege, betűk, katt a szemüvegre (megcserélődik a lencse) utánna megint betű, vissza a kiscsajra szemüveget.
3db ceruza a srácnál csin belőle csúzlit, óra mellett a radír katt rájuk és a nyanya fölött van vmi azt lődd le XD. Szem gombolag illeszd össz őket XP. Utánna óra és a ventillátor utánna üvegszekrény ott lődd le a lila vmit leül a srác és kész.

2pálya: a szekrény
Törölköző mindenes dobozka katt mindkettőre a szekrény 2. polcán van egy kék izé arra katt meg a fonálra, utánna szemüveg aztán a nagyobbik doboz utánna 3. polcon a szemüveg katt a doboz ra vegyél ki belőle 1-1 lencsét és azokat rakd bele az orvosi szemcsibe, utánna az 1 polcon van 2 csöpögtető azokat a jojóval cseréld ki utánna pedig rakd az orvosi szemcsit az asztalra és kész.

3pálya:
(itt csak akk csinálj vmit ha a pali nem figyel oda!!!!)
Ott van egy pohárszerűség az asztalon arra katt és a függönyre és megint vissza a polcon van megint lyan kék izé arra katt és megint lesz egy jojód. Katt a kék izére a lapon (de csak ha a hapek elnézett!) utánna arra a piros tubusra utánna meg a kékre (ha a hapek elfordult!!!!) Utánna jojó aztán papír. Aztán papír kék gömb és a kék tubusXD a pali feléről vedd ki azt a rózsaszín lencsét és színezd be a piros tubus segítségével:D:D amit kaptál arra katt és amikor elfordul a hapek akkor rakd vissza.Utánna megint vedd ki és most kékre színezd akék tubussalXD Aztán a hapek felöli csőre kiad egy rugó aztán a szemre (de csak akkor amikor nem néz oda a hapek!!!!!!!!!!!!!)és KÉSZ