Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Blashius 2013. 06. 23. 19:59 | #5
Személy szerint, én köszönöm neked a felvilágosítást erről a témáról :)))
a filmet pedig megfogom nézni. :)
drumatic 2013. 06. 22. 08:59 | #4
igen egyszeru a valasz. azert nem dubstep, mert ez nem az. az emberek csupan gyujtofogalomkent elkezdtek hasznalni ezt a kifejezest es a skrillexhez hasonlo emberek miatt ez elterjedt h ez dubstep. a bass music kategoriajaban van, de semmikepp sem dubstep. brostep v filthstep (lsd pl rusko) mar inkabb. lehet mondani h ez szorszalhasogatas, de nagyon nem mindegy. raadasul ezek a zenek sok esetben 10-20 bpm-mel gyorsabbak mint egy igazi dubstep.
az h tort utem van benne meg egyaltalan nem eleg, sot, attol meg inkabb lehetne dnb, de hallottam en mar technot amen breakkel. ezek az uj iranyzatok a bass musicon belul csupan par evesek es mar erosen keverednek mindennel lsd techno, dnb (-> drumstep), goa, electro. a dubstep meg egy kulon kategoria, lenyegeben az egesznek az alapjat kepezte, es mar a 80as 90es evekben voltak a dubstep iranyaba mutato zenek, de azok meg inkabb dubok voltak mint dubstepek, de mar lehetett bennuk hallani a kesobbi iranyzat jellemzoit.
probaltak megtalalni c0pnak a cikket a dubsteppel kapcsolatban de most nagy hirtelenjeben nem sikerult. az o blogjarol (c0pland.blogspot) hallgassatok zeneket ha dubstepet akartok.
amellett erosen ajanlom a dub echoes c. dokumentumfilmet ha erteni is akartok hozza es erteni is akarjatok mi ez (youtubeon is fent van teljesen a film)
vegul egy igazi dubstep az egyik dubstep apatol Kode 9: http://www.youtube.com/watch?v=9cOC2NcbADM
+1 VÁLASZ
Blashius 2013. 06. 21. 10:28 | #3
Szerintem marha jó, és nincs olyan hogy 2013-ban ez nem lenne jó.. max az emberek nem jók már 2013ban :DD
De jól össze van ez rakva. És az mondjuk érdekel hogy aki azt írta ez nem Dubstep az miért írta azt hogy ez nem Dubstep, persze sokan mást és mást értenek alatta. a Tört ütem megvan. az effektek is arra játszanak rá.
Szóval de, ez Dubstep :D

én is készítettem Dubsteppeket, de mostanában más hangzások vonzanak, komolyabb zenei hangzások.
elvégre Blues gitárt tanultam :DD
drumatic 2013. 06. 12. 21:26 | #2
es ez minden csak nem dubstep. amugy a kidolgozottsaggal nincs gond, jol szol es jol osszerakott
dude 2013. 06. 12. 11:56 | #1
Skrillex wannabe. Pár éve még talán elment volna, de 2013-ban ez csak egy gyenge utánérzet. Próbálj szerintem valami újat kitalálni.