Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
MStipee 2010. 10. 10. 21:09 | #10
Habár a vuttyogás jellemzője a dubstep-nek, de nem nélkülözhetetlen. 16bit elismert dubos zenész, lassan Nero és Mt Eden is az lesz bár utóbbi szerintem nem annyira nagy durranás. Én amondó vagyok hogy nyitottnak kell lenni, és nem nevek alapján ítélni. Legutóbb egy buliban hallottam több remek nótát, és aztán utánanézve derült csak ki hogy pár olyan előadó is volt köztük amire csuklóból rávágtam hogy "ezszar". Na többet ezt a hibát nem követem el :)
sütii 2010. 10. 06. 15:54 | #9
hát ezzel csak egyet tudok érteni, jóaz ha beteg :D
Előzmény: tutituti (4) 0 VÁLASZ
Zserigta 2010. 10. 05. 08:53 | #8
Húúú, micsoda kommentek. Ez ám a szép magyar nyelv.
gryme, TRG, ajapai , robokopnál,datsiknál,dantini,borgore,nikotinnál, shekel, wobble, chainsaw, filth, eargasm .... és sorolhatnám.

Ebből a sok ismeretlen szóból össz vissz 2-t értek a chainsaw-ot és a wobble-t, de ezt a 2-t is csak azért mert a rock mellett néha "disco" műfajokban is írok/szerkesztek zenét és a dupstep zeneszerkesztésnél a wooble bass az alap néha egy kis chainsaw synth-el . :D
Steve19+ 2010. 10. 05. 05:52 | #7
Sry srácok! Legközelebb majd caspa-t vagy rusko-t vagy vmi agytépőt küldök be. Nem gondoltam volna hogy ebből ilyen eszmefuttatás lesz. Csak gondoltam megosztom azt a zenét amivel sok-sok ismerősöm szerette meg a dub-ot. Nekem személy szerint semmi bajom a stílussal bár inkább dnb-s vok. Akinek tetszik az favolja, akinek nem arra is kiváncsi vok!
fari.tro 2010. 10. 05. 00:59 | #6
Én is már régóta benne vagyok a stílusban, és sztem ez a dáb mánia csak egy apró röpke fellángolás...jövőre higgyétek el sokkal kevesebben fognak dábot hallgatni.
és igen maradok én is a jó öreg kwattyogós, agy kitépős datsiknál vaskinál borgorenál splnél pont pont pont...

és sztem nem jó ha azért nem mész el drám partyra systmatyk, mert sok az emo kinézetű ifjonc.
én csak a zenéért megyek le, mert az energiát és a lüktetést, amik azok a zenék sugároznak, nem ronthatja el egy rahedli kis x-elős emberke. hadd ikszeljenek, ha nekik attól jobb. én is x-elgettem régen. most már csak a headbang...de a zene a lényeg. jövőre egy therapyra is egy doboz cigivel, és 5 üveg sörrel fogok lemenni, megkeresem a legjobb hangzású plészt és becsukott szemmel élvezem a zenét. de lehet, hogy nem.

vissza a dubstepre...nagy marás az biztos!!!
systmatyk 2010. 10. 04. 18:54 | #5
Előbb-utóbb minden ami "underground",mainstream lesz valamennyire!Annó a dnb-nél sajnáltam h egyre jobban kezdett populárisodni!a sok emos kinézetű (vagy tényleg emos :)),ikszelő,másokat,kiröhögős,DC mániás kiskancsó miatt nem járok dnb partykra!elvesztette a varázsát!ma már a kigyúrt kopasz aranyfukszos bmw-s bunkó kocsijából is az szól!
tutituti 2010. 10. 04. 18:06 | #4
Hát igen.Én meg úgy veszem észr,hogy lassan populáris lesz a dubstep is.ÉS lassan annyira elveszti a varázsát,hogy apunk egy mindenki által fogyasztható zenét,amibe nincsenek wobble effektek se chainsaw,és meár nem lesz se filth,se eargasm és azt se tudjuk a soundcloudon a 5 perce kijött mixre/zenére azt mondani hogy ez megerőszakolta a fülemet,köszi.

Maradok robokopnál,datsiknál,dantini,borgore,nikotinnál,néha ajapai és shekel.Aztán sorolhatnám.
De én is lágyabbat tudtam elején hallgatni,most már legyen minél torzabb,sötétebb,betegebb.
systmatyk 2010. 10. 04. 12:09 | #3
Akkor máshogy fogalmazok!A grime ami ebből a vonalból igazán bejön!Lehet h stílus zavarban vagyok,de én inkább dnb-s vagyok!Úgyhogy bocsi ha nem vagyok teljesen tisztában a stílus irányzatokkal!Optimus gryme,TRG,stb!Inkább a mélyebb,sötétebb "letisztultabb" hangzás jön be!
Zserigta 2010. 10. 04. 11:57 | #2
Igen ám, de pont a vuttyogós hangzás az ami dubstep-é teszi a zenét. Pont, hogy amiatt dubstep.
Anélkül a zene nem dubstep, mint ahogy ez sem.
Előzmény: systmatyk (1) 0 VÁLASZ
systmatyk 2010. 10. 04. 11:54 | #1
Az ilyen dubstepeket jobban szeretem!az a La Roux Nero remix ami pár postal előrébb van....VÁÁÁÁ!
A vuttyogós dub megöli az agyam!lassan ez a stílus is letisztul,kiforrja rendesen magát!