Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
M.agnus 2008. 06. 01. 01:28 | #4
De legalább Holmes végre megtanult bánni a hangjával.
Előzmény: RokkantTroll (3) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 06. 01. 00:44 | #3
Osztom a nézetedet az alkotói szabadságról. DE!!! A zenei fejlődés érdekében nem hinném hogy a zenekar gyökereinek totálisan ellentmondó irányban kellene továbbindulni. A Draconian Times és a soron következő album a One Second között kb. akkora a szakadék mint az Iron Maiden és Björk között, azaz a régi rajongók furcsállása lehet, hogy jogos. Valószinűleg ugyanazon a koncerten lehettünk amikor én azt vártam, hogy Dave Gahan mikor lép színpadra Holmes mesterrel egy duett erejéig mert a Paradise Lost zenéje erősen hajazott a Depeche Mode stílusára.
Előzmény: M.agnus (2) 0 VÁLASZ
M.agnus 2008. 05. 31. 16:38 | #2
Szerintem, ha egy csapat elkezd zenélni és némi sikerre is szert tesznek (tehát van értelme, hogy csinálják), akkor igazán járna már nekik a zenei szabadság joga is, nem? Ha nem teszik, ne hallgassa senki, ha igen, örüljön, hogy léteznek. Egyszer láttam őket élőben és pocsékul éreztem magam a koncerten, elsősorban azok miatt, akik még mindig az első-második lemez dalait óbégatták be, mert azt akarták hallani. Egy zenekarnak kötelessége fejlődni, akkor is, ha az a rajongók szerint ignoványos talajon vezet keresztül.
RokkantTroll 2008. 05. 31. 02:16 | #1
Én inkább azt mondanám, hogy a Paradise Lost ismét jó számokat gyárt. Volt egy kis elferdülés a One Second és hasonszőrű albumokkal de az In Requiem újra úgy zúz mint régen.