Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
RokkantTroll 2008. 05. 26. 22:15 | #51
Olyan nagyon sokat nem tévedett XD
Előzmény: xcsokix (49) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 26. 21:47 | #50
háhhhhá :D ezz jó
Előzmény: xcsokix (49) 0 VÁLASZ
xcsokix 2008. 05. 26. 21:45 | #49
Kár volt eröltetni a spanyol tudásod Laci mert ők olaszok.
Laci 2008. 05. 26. 16:32 | #48
Csak még annyit fűznék hozzá (aztán eltünök), hogy én még a Dire Straits-nek is megmondtam, tanuljanak meg végre rendesen gitározni. Az az őrült Beethoven még kényszer hatására se volt hajlandó fél kézzel és maximum 3 újjal böködni a szintetizátorát. Akármit is mondtam csak süket fülekre talált.
Ezeknek, s a hozzájuk hasonlóknak volt két fülük között valami elváltozás, az orvosok is csak úgy nevezik: szürkeállomány. Hogy az milyen egy mocsok dolog lehet, pfff...!
Nade, most már rendben van minden, itt a 21. század, jön az egyre ideálisabb mosópor, a white power erejével. Nem kell félni, nem lesz szürkeállomány.
Új remények is vannak. Égnek az erdők (környezetvédők gyújtogatnak). Hála a magasságosnak, legalább az a néhány hektárnyi fa ne végezze kottapapírként.
Gyenge spanyol tudásommal is megértettem a szám üzenetét. Szabadítsuk ki az állatokat. Akkor magunkból is. Miért ne?
Salud
Purple
Purple 2008. 05. 26. 16:00 | #47
akkor szerintem én is megkérnék mindenkit, hogy inkább postoljon, vagy énekeljen :) megvolt már a bőséges agyfröccs... úgysem győz meg senki senkit...

Purple
Purple 2008. 05. 26. 15:59 | #46
sajna nem tehetem :) bár szívem szerint megtenném.. én sem tudom minek bonyolódok ilyenbe, de én olyan vagyok, ami idegesít, arról muszáj "beszélnem". jelen esetben billentyűt püfölnöm :D
Előzmény: kotta (43) 0 VÁLASZ
andree 2008. 05. 26. 15:58 | #45
Szerintem már lassan abba kéne hagyni ezt a vitát, igen az ország mostani helyzete szar, az emberek nagy része nagyon ostoba és ez pont ezért van. Ezt természetesen a mai politikai elit teljesen kihasználja....
végre beszélgethetnénk már a zenéről mert ez így nagyon szar, hogy a politika már mindent megfertőz.
Purple
Purple 2008. 05. 26. 15:56 | #44
nekem nem ez a fasiszta antifasiszta dolog a bajom, hanem az, hogy mi a franc köze van ehhez a zenének?, "júúj te xy-t hallgatsz? de hisz az kommunista zene. köcsög vagy" nekem ezzel van a bajom. az meg, hogy ennyire hülye elvei vannak az embereknek az meg szimplán csak idegesít. nekem az az elvem, hogy nincs elvem. de azért néha jó vitázni ilyen baromságokról...
Előzmény: Scarf (42) 0 VÁLASZ
kotta 2008. 05. 26. 15:53 | #43
Kérlek, Purple, nyírd ki ezt a posztot, a zenét pedig tedd fel újra. Nem kéne már hülyéznünk egymást tovább, mert sehová sem vezet. Próbálok még vmi véleményt szépen megfogalmazni, aztán én kiszálltam.
A nagy eszmék mind szép ötletnek indulnak, és akármilyen fura, így a fasizmus is az volt. Nem Hitler=fasizmus, korábban indult nemzeti alapú ideológia volt, amiben szó sincs népirtásról. Hitler ráadásul sose nevezte magát és mozgalmát fasisztának. Pontosan ahogyan írod, EMBEREK szúrják el az eszméket, és csinálnak belőle terrort, üldözést, népirtást, mint ahogyan az történt a kommunizmussal is. És mérleg pedig nincs. Siralmas áldozatok létszámán vitatkozni. Ha három ember hal meg a szeretteid közül értelmetlenül, sokkal jobban fog fájni, mint más százak hasonlóan értelmetlen halála.
Valahogy azt az indulatot kéne kiirtanunk magunkból, hogy mindjárt másokra akasztott, általunk kevéssé ismert jelzők, ideák ellen akarunk folyton hadakozni. Azon kéne elgondolkodni, hogy ha szóban ilyen hevesek tudunk lenni, mit tennénk, ha ott kuporog előttünk vki kiszolgáltatva, és nálunk van a hatalom meg a fegyver. Ott kell embernek maradni, és a hasonló elfajuló, értelmetlen szócséplő viták sokasága bennem legalábbis azt erősíti, hogy kevesen lennénk rá képesek. Lehet h én sem, nem tudhatom, de arra törekszem, h az maradhassak, és a gyerekeim is mindig ezt tartsák a legfontosabbnak.
Ennek szellemében befejeztem.
Előzmény: Scarf (42) 0 VÁLASZ
Scarf 2008. 05. 26. 15:27 | #42
Kedves radicalhun!
Te nagyon elvakult vagy. Sőt nevezhetnélek egyszerűen hülyének is, de nem akarlak megsérteni :)
Itt írod, hogy a kommunistáknak több áldozatuk volt, mint a fasisztáknak (és most ebbe a nácikat is bele értem). Ezt erősen kétlem, de legyen igazad. Csak a nagy különbség az, hogy a kommunizmusnak nem alapja a népírtás. Talán ezért sem üldözik/üldözték őket -annyit-. A Kommunizmus az egy szép eszme. Csak sajnos a szovjeteknek sikerült egy elég rossz képet festeni róla. De gondolom neked elég az amit az Echo TV, és a Kuruc.Info ír. Gratulálok.
És még van pofád Szálasit védeni... A zsidókat CSAK ki akarta telepíteni? Mekkorajóarcmá' :) De azt ne feledd, hogy Szálasi, a pártjával együtt a németek bábja volt, szvsz nem is nagyon ellenezte volna a kiírtásukat. Szerintem a problémák ott kezdődnek, amikor megkülönböztetünk embert és embert. Példázok az "ork"-okkal (nagy figyelmességre vall, hogy így hívjátok őket és nem cigánynak, ismét csak gratulálni tudok): nemrég megtámadták ismerőseimet, és a támadók közt volt pár "ork" is. Az eset után, már mindenki úgy érdeklődött, hogy "Jaj! Megtámadtak titeket a cigányok?" Miközben a nagy részük magyar volt... Ennyit erről.
Ha én lennék kisebbségben, akkor én is elvágnám a magyar nyakát, nemhogy szaros két ezer forintért. Anyagi haszon nélkül. Te, hogy felháborodnál, ha létrejönne egy Cigány Gárda! Miközben mi magyarok Turul madarakat emelünk közterekre és Gárda szórólapokat tűzünk mellé.

Purple neked meg csak annyi, hogy tény, hogy az antifasiszták elveiket meghazudtoló módon viselkednek Veszprémben, de anti-demokratikus emberek ellen, nem lehet demokratikus módon fellépni. Beszélni sem lehet velük, mert rendkívül demagógok. Nem szép dolog, de szükséges rossz.
Előzmény: radicalhun (5) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 26. 13:49 | #41
ha meg nem teszem ki, azért megy az anyázás... ez van. akkor küldj olyan zenéket, ami szetrinted zene. ha még nem volt, úgy is kiteszem.
Előzmény: Laci (39) 0 VÁLASZ
RokkantTroll 2008. 05. 25. 22:47 | #40
LOL. Megint jót szórakoztam a hozzászólásokon. Én inkább nem írok semmit. Nem kenyerem a gép előtt ülve pofázni arról, hogy mit kéne tenni, hogy megváltozzon az életem. Inkább teszek valamit. Iszom egy sört :D
Laci 2008. 05. 25. 22:39 | #39
Sok igazság van abban amit mondtál. De ha nem posztolnál ilyeneket, most nem kellene "felcseszned az agyad".
Én, személyszerint, nem haragszom senkire az élők közül.
Haragszom viszont Mendelssohn-ra, hogy csak 1 hegedüversenyt írt, meg Schubertre is, hogy a 8. szimfóniájátt befejezetlenül hagyta, Mozartra a legjobban, hogy meg tudott halni mielőtt a saját Rekviemjét befejezte volna.
Zenét szeretnék hallani. Hamár zene.izé.hu

Előzmény: Purple (31) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 22:26 | #38
pontosabban az idegesít, hogy képesek ezen leragadni azemberek, hogy fasizmus, antifasizmus, politika, meg az ujjal mutogatás... könyörgöm ezek miatt tartunk itt ahol.. minek kellenek ilyen elvek?? ezek hol viszik előre az embereket? (költői kérdés volt, lehet nekem itt jönni akármivel, sémaszerűen, akkor is szarban vagyunk, és ez nem megoldás, hiába hazudtok magatoknak...)
Előzmény: Purple (37) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 22:19 | #37
vagy amilyenné teszik... mindenki csak a másikra mutogat :) mondom engem nem érdekel, csak idegesít.
Előzmény: radicalhun (36) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 22:12 | #36
Olyan az orszag amilyennek az emberek hagyjak, hogy legyen...
Előzmény: Purple (33) 0 VÁLASZ
kotta 2008. 05. 25. 22:09 | #35
Elnézéseteket kérem, komolyan, nagyon nagy kár volt bármit ide írnom.
Pontosan azok az indulatok szabadultak el, amiket szerettem volna, ha nem.
Személyes véleményt vittem ebbe, és már ez elég volt.
Nem baj az, h eltérő véleményünk van, az sem baj (sőt nagyon jó) h különböző lakhelyű, korú, nemű és múltú, akár műveltségű emberek vagyunk. Az külön jó, ha erről meg még normálisan vitatkozni is tudunk. Az indulatokért kár, bár elismerem néha a kommenteket olvasva nekem is égnek állt a hajam. Inkább haggyuk is.
Nincs baj az országgal se szerintem, gyalázatos volt a 20. század mindenkinek, és a helyzetünk előtte-utána se könnyű, meg szerintem elég érzelmes-indulatos népség vagyunk. Épp ezért ne vegyük el csúnya vitákkal az ifjúság maradék kedvét is a zélettől, vagy normális hangnemben folytassuk, vagy inkább ne. Kösz!
radicalhun 2008. 05. 25. 22:09 | #34
Ez a pelda kicsit rossz :P mert pl. lasd Olaszorszagban a putrik langoltak, szartak az orszagimazsra, amikor a ciganyok nagyobb kart okoznak benne mint akar mi, es az olaszok megse lettek az EU-ban rasszistak, es szamos mas orszagban kezd ez a tendencia lenni. Csak nalunk lehet lenyomni az emberek torkan a rasszista kartyat, akik olyan butak, hogy ezt le is nyelik es meg vizet is kernek ra...
A mostani politikai "elitnek" az az erdeke, hogy a magyar embereket elnyomja, nem az EU miatt teszik azt amit tesznek, hogy miert az mar egy hosszabb tortenet amibe nem mennek bele, de lasd a kovetkezmenyeit pl. magadon... elmesz az orszagbol, es nekik ez a celjuk... Akiket egyesek nagymagyaroknak neveznek es azt mongyak rajuk, hogy "pfuujj mit magyarkodnak ezek itt", azok epp ezt akarjak elkerulni, es eszuk agaban nincs elhagyni az orszagot...
Előzmény: Purple (31) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 21:52 | #33
mert szar ország :)
Előzmény: Kenny (32) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 05. 25. 21:49 | #32
áhh hát itt nem EUról van szó teljes egészében, Olaszország toloncolja ki a románokat mint állat mert megöltek 1 olasznőt, itthon meg naponta megölnek 1 embert a cigányok, és nemlépnek fel ellenük, minden eu-s ország próbálja távol tartani magától ezeket a hiperpigmentált őskorban ragadt állatfajtól. ha meg valami rosszat csinálnak ami eléggé szokásuk akkor odakúrnak nekik rendesen. asszem szlovákiában volt h kivonul a rohamrendőrség a cigánytelepre és házról házra járva verte szét őket, tekintet nélkül nőkre és gyerekekre, ez kellene ide is. szétverni a mocskos pofájukat
én speciel a rózsadombra költöztetnék egy cigányputrit és belekóstolnának kedves politikusaink hogy mitérez az egyszerű ember, mikor minden ajtót 6 lakattal kell zárni hogy nevágják át a nyakad az éjszaka közepén 2ezer forintért
Előzmény: Purple (31) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 21:39 | #31
tudod miért nem tesz senki semmit? most példálozok az orkokkal, ha szabad. simán megvonnák tőlük a segélyt, csak akkor az EU szemében egy mocsok rasszista gonosz ország lennénk. az meg nem jó imázs ugye... politikusoknak ez nem probléma, mert a rózsadombon ez nem fenyeget, tehát inkább pénzelik őket a mi pénzünkből, csak hogy bekussoljon mindenki. annyira unom már ezt az egészet :S meg azt is hogy ilyeneken cseszem fel az agyam.... buta nép ez a magyar...
Előzmény: radicalhun (29) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 21:36 | #30
én pontleszarom, csak idegesít :) úgy is elköltözöm :P
Előzmény: Kenny (27) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 21:27 | #29
Mint mar irtam elozoleg, torvenyes uton ezeket a problemakat nem lehet megoldani, ez mar bebizonyosodot... Orcsany elvtars azt mondta, majd most lemondt a kormany... nem baj majd legkozelebb.... majd a nagy szavazas utan lemond ha eddig nem tette, majd aztan jobb lesz... de vegul nem lett belolle semmi, mert o is tudja, hogy ha meg legalabb 8 evre be akarja biztositani a pozitiojat a kormanyban ki kell varnia es nem szabad, hogy megbukjon a kormany. Hogy kozben Fleto meg a bandaja tonkereteszi az orszagot azt o nagy ivben leszarja...neki annal jobb most minnel szarabb az orszag helyzete... Mind a ketten ugyan azt csinaljak csak epp mas allarc moge bujva, kiarusitjak az orszagot...

Budapest szetvereserol, meg annyit, hogy ha a magyarok megertenek vegre, hogy azzal nem sokra mennek, hogy otthon a fotelbol politizalva es kritizalva varjak, hogy tortenjen valami, hanem felemelnek a hatsojukat es befejeznek vegre a birkasagot es elkergetnek ezeket az ingyenelo senkihaziakat, akkor nem lenne minden evben tutetes, es nem vernek szejjel a varost a politiuksokat vedo rendorokkel harcolva... ide illik a legjobban amit Kenny irt: "jajj necsináld már üljél vissza jóezígynekünk"...
Ha '56ban is ilyen mentalitasu emberek lettek volna mint manapsag, akkor nem lett volna '56os forradalom...
Előzmény: Purple (25) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 21:25 | #28
"mert tudod mértartunk itt. mert birkák voltunk vagyunk leszünk
sose mertünk kiállni az igazunkért
valaki felállna és a többiek meg leugatják h "jajj necsináld már üljél vissza jóezígynekünk"..."

Ezzel 100%-ig egyetertek! Gyava nepnek nincs hazaja...
Előzmény: Kenny (24) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 05. 25. 21:20 | #27
énse vagyok híve h tüntessünk álljunk ki parlament elé mondjuk el pár verset csővezzünk a kossuth téren sátorokkal, meg a verjük szét a félvárost dolgot. de úgysem lehet elérni eredményt h otthon ülünk és hajtogatjuk h deszarnekünk változzon meg minden azonnal. bele se kezdek h politikusokat hogy kellene elzavarni a büdöspicsába :). köcsögök jönnek a reformjaikkal meg mindennel, de a szaros kispolgáron akarják elkezdeni a tisztogatást, pont fordítva kellene, fent a fejeek közt rendet tenni és haladni szépen lefele.

Előzmény: Purple (25) 0 VÁLASZ
xcsokix 2008. 05. 25. 20:43 | #26
Én nem azt mondom hogy minden Hungarista Nemzetiszalagos fasiszta de ha én eddig valahol megemlítettem hogy nem szeretem a Kárpátiát vagy a többi hasonló stílusú zenekart meg nem értek egyet bizonyos dolgokkal pl TV székház ostroma akkor én már rögtön Zsidó Cigány meg Komcsi vagyok közbe egyik sem mert én ugyanúgy elítélem a bal és a jobb oldalt is mert szerintem a politikusok 90% korupt csaló szemét. Szóval ne csodálkoz ha az emberek azt mondják a Hungaristákra hogy fasiszták amúgy nekem van Hungarista meg Sharp ismerőm is akik szerintem jó emberek atttól hogy nem értek velük egyet na ennyi amúgy nem azért raktam fel ezt a videót hogy valami vita fórum alakuljon ki csak mert szerettem volna megosztani 1-2 emberrel ezt a muzsikát. :D

Purple
Purple 2008. 05. 25. 20:33 | #25
figyelj én pont erről beszélek... az "orkok" meg más téma.. az nem fasisztázás, ha vissza akarjuk kapni a pénzünket, amit arra fizetünk, hogy kapják a segélyt és lerohasszák cserébe az egész országot. ez soha nem lesz megoldva. veszett ügy. az egész ország el van veszve. és a 14-17 éves kölkök akik a nagy antifák, csak mégjobban lejáratják az egészet, a viselkedésükkel. ugyanez a nagy magyar tüntetőkre is vonatkozik. hát komolyan mit művelnek ezek pesten?? szánalmas. és ezt magyarázom, hogy mi a francnak ruhával, meg ocsmány viselkedéssel kinyilvánítani az elveinket?? akkor leszünk a pórnép, akik akár milyen felsőbb hatalom szemében is csak a legalja. és csak pusztulásba viszi az országot... mindegy én is írhatnék regényt, és ugyancsak szívgörcsöt kapnék az idegtől, hogy ennyire gyerekes egy nép vagyunk. a fejesek fizetik az ingyenélőket, a kispolgárok meg szétverik a hazát, mert ők a nagy magyarok. és akor így legyen bennem hazaszeretet? vicces...
Előzmény: Kenny (24) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 05. 25. 20:22 | #24
mert tudod mértartunk itt. mert birkák voltunk vagyunk leszünk
sose mertünk kiállni az igazunkért
valaki felállna és a többiek meg leugatják h "jajj necsináld már üljél vissza jóezígynekünk"
mind1 erről én egy féldélutános előadást tudnék tartani, de sztem csak szívinfarktust kapnék úgyfelidegesíteném magam.
meg azért mert az ország 80%-a utálja az orkokat? ezért megy a fasisztázás meg antifasisztázás, minden országban politikailag fellépnek ellenük itt meg nem, mert a politikusok az orkokban szavazókat látnak és ezért nem lépnek semmit, csak tömik őket segélyekkel meg lakásokkal h zavazzanak rájuk mert tudják ha ígérnek nekik valamit akkor őz ork szavazásnál megemeli a seggét elmegy az egész pereputtyal az urnához és rászavaz.
Te meg én meg itt sokan mások valszeg gürizhetünk hosszú éveken át h építhessünk egy házat vagy lakást vegyünk, ők meg bemennek és jajjcsókolom van 6 púlyám nincs tető a fejünk felett kőllene valami ház.
és megkapják 5 éven belül pedig darabokra szedik.
sok becsületesen 20-30-40 évet dolgozó ember meg megrohadhat egy panellakás 10. emeletén
ha ígynézzük, hogy aki felvállalja, hogy magyar meg utálja az orkokat az fasiszta akkor kijelenthetem, hogy FASISZTA vagyok, és nemszégyenlem, de nemjárok feketében bakancsban bomberdzsekiben, nemiszom minden este nemakarom kiírtani a punkokat
és gondolom ott Veszprémben ezek a nagyhangú mindeneste iszunk megölünk mindenkit emberkék mind 14-17 évesek, majd benő a fejük lágya és megkomolyodnak
ismerek jópár 20 éven felüli skinheadet és normálisak, lehet akkor mutogatni 1-2 antifát aki egyetemre jár 20on éves és minden este iszik drogozik és megy tüntetni az állítólagos fasiszták ellen
Előzmény: Purple (23) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 20:01 | #23
mondjuk mert amcsi kicsit tartja a színvonalat... lehet jönni azzal, hogy topák, meg hülyék, meg gáz, de legyünk őszinték, ők tartanak valahol... politikailag is és gazdaságilag is. itt meg fölösleges az utcán verni a nyálunkat, csak magunkat járatjuk le... nem az eszmékkel van itt a gond, hanem a kinyilvánításukkal.
Előzmény: Kenny (22) 0 VÁLASZ
Kenny 2008. 05. 25. 19:52 | #22
én szeretem az olyan megnyilvánulásokat, hogy valakin meglátnak egy nemzeti színű karszalagot vagy egy turul madarat a nyakában és sikítanak h OTT EGY FASISZTA meg mocskos hungarista meg egyebek. most kérdem én, hogy mérbaj az ha valaki felvállalja, hogy magyar? Amerikában mindenhol amcsi zászlók vannak, meg oda festik fel a a zászlójukat ahova csak tudják, itthon meg lekell tagadni h magyarvagy?
andree 2008. 05. 25. 14:24 | #21
szerintem arra célra hogy a fasizmusról és az antifasizmusról vitatkozzunk, már nagyon sok fórumot csináltak....itt inkább a zenével kéne foglalkozni, hisz emiat hozták létre ezt az oldalt, mellesleg én küldtem ide be kárpátiás postot mégsem érzem magam fasisztának....
Purple
Purple 2008. 05. 25. 11:49 | #20
lehet hogy az alapelve nem szar, de ahol most tartunk, az egy nagy nulla. és én azt mondom, amit látok. amit nem látok, arra nem mondom, hogy szar...
Előzmény: radicalhun (19) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 11:40 | #19
Torvenyes uton ezeket a problemakat nem lehet megoldani, ez mar bebizonyosodot. Akik felsobb korokbe vannak azokrol meg mindrol megvan a velemenyem... Majd az Orcsan meg Gyurban megoldja...vagy nem :P
Na de felre a hulyeseggel, csak zarojelbe rakva:
(Azok akik a kocsmaban hoborognek segg reszegen es magukat hungaristanak hivjak nem hungaristak maximum csak divat hungaristak, akiktol ha megkerdezned mik a hungarizmus alapeszmei, nem sok esellyel kapsz valaszt. Aki hungaristanak tartja magat annak legalabb az alapelveit kene tudja a hungarizmusnak. A hungarizmus elvei nem a kocsmaban szulettek. Addig nem erdemes valamirol kijelenteni hogy szar, amig nem olvastal utanna, mert lehet, hogy az a dolog megse annyira szar mint aminek masok beallitjak, es lehet, hogy meg eselye is lenne labdaba rugni...)
Előzmény: Purple (18) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 08:51 | #18
mellesleg ezt a problémát az intelligens ember nem az utcán részegen hömbölögve fogja megoldani, mint a csürhe, hanem egy kicsit átgondoltabban, kicsit felsőbb körökben, ahol az ilyen marháknak, akik az utcán verekednek meg tüntetnek, mondván hogy ők antifasiszták, meg hazafiak, meg hungaristák, meg neonácik, meg mittomén milyen agyament szar elvek vannak, esélyük se lenne labdába rúgni... és miért vannak ezek az elvek?? mert ez a divat a kocsmában!! gratulálok az országnak!
Előzmény: Purple (17) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 25. 08:46 | #17
hát akkor te igencsak férreértettél engem...... most magyarázkodjak?? oké: én az itteni hülyegyerekekről beszélek, akik nagy fasisztának hiszik magukat, mert ki akarnak írtani mindenkit, ami nem tetszik nekik(hogy a te szavaiddal éljek...) tehát a cigányokat, a punkokat, és még mittom én kit. DE az antifasiszta hülyegyerekek sem jobbak, mert azok meg ŐKET akarják kiirtani és mennek csoportosan bunyózni!! be vannak baszva minden este, és hőbölögnek... ezek milyen elvek? érted már?? és ne gyere nekem itt a korral, mert baromi ideges leszek. legyél büszke a 46 éveddel arra, hogy azt sem fogtad fel én miről beszélek... én az itteni VESZPRÉMI helyzetről.. te miről?? mi köze az elveimnek ahhoz, hogy én itt admin vagyok?? tegyek ki fasisztai zenéket?? vagy csak antifa zenék legyenek?? vagy minden post alá írjak esszét az elvekről? már bocs, de pont jó így, hogy pártatlan vagyok... és még mindig nem érted, hogy azokról az elvekről beszélek, amik a zene miatt léteznek, és egymást nézik le az emberek csak azért mer a másik ezt meg azt a zenét hallgatja... "taknyos" 19 évesen én ezt felfogom, te miért nem??
Előzmény: Laci (4) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 05. 25. 02:44 | #16
Ki kell ábrándítsalak, engem senki sem tud elszomorítani. A faszizmust (direkt írtam így) megbeszéltük.
Hallgasunk inkább igazi zenét. Például ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=oLWjvKvZYdg&feature=related
Előzmény: radicalhun (15) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 02:20 | #15
El kell hogy szomoritsalak, nem volt semmilyen copy+paste...
"A fasizmust pedig nagyonis jobban megszenvedtük?" Ezt bovebben ha lehet...
Mint mar korabban irtam nem tartom magamat sem fasiszta-nak, sem nemzetiszocialista-nak...
Előzmény: Laci (14) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 05. 25. 02:13 | #14
Gondolom volt bőven copy+paste. Nem semmi. Aki nem élt át egy bizonyos kort nem tudhatja mi is történt. Az újságok is szinte szeme hazudnak, hát amikor 60- tól nemtudomhány ezer évig akarunk olvasni.
A fasizmust pedig nagyonis jobban megszenvedtük. F.J. elb@aszta, K.B. dettó, H.M. volt a végső a pechesek sorában.
Mi meg isszuk a levét. Egészségedre! (vagy Zieg Heil?) ahogy tetszik.
Előzmény: radicalhun (12) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 02:12 | #13
Ja es, hogy tisztazzuk, semmi bajom a venekkel, oregekkel, idosekkel... csak azokkal a ven emberszabasu szarokkal akik antifasiszta szovetseget alapitanak es a fasizmus es nacizmus veszelyeirol hadovalnak aminek semmi alapja nincs, mikozben '56-ban a tomegbe lottek, vagy verolegenyek voltak a kommunizmus alatt es kormoket tepkedtek stb. ..neha napjan meg a szovjet "felszabadito" hadsereg emlekmuvenel koszoruzgatnak kozben a magyar katonakrol, akik eletuk aran vedtek Budapestet a bolsevik hordatol, megfeledkezve...
Előzmény: Laci (11) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 01:59 | #12
Es ki mondta neked, hogy fasiszta lennek... :)) En ezt egy szoval se emlitettem, veled ellentetben, aki kijelentette, hogy o bizony antifasiszta es, hogy a fasisztak bizony mind egy szalig egy bunszervezet reszei es mindenkit megolnek aki nem tetszik nekik... Nekem ezzel volt a bajom... Es ha te nem veszed eszre mire akartam azzal a hosszura sikerult szoveggel ravilagitani, akkor nem velem vannak a bajok... nem lehet csak a fasizmust elitelni, mikozben a magyar emberek nem a fasizmust (vagy ahogy teccik "nacizmust") szenvedtek meg a legjobban hanem a kommunizmust...
Előzmény: Laci (11) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 05. 25. 01:40 | #11
Neked valami nagy bajod lehet.
Talán csak a vénekkel meg az antifasisztákkal. Remélem, azért idővel ki fogsz gyógyulni belőle.
Van az úgy, hogy a gyerek olvas egy Nyiszli Mikós könyvet (Orvos voltam Auschwitzban), majd másnap felírja az osztály ajtajára: LAGER. Attól a gyerek még nem fasiszta.
Egyszerűen hülye.
Előzmény: radicalhun (10) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 01:24 | #10
*mint amennyi ven antifasiszta van mint te... de ne szemelyeskedjunk...
Előzmény: radicalhun (9) 0 VÁLASZ
radicalhun 2008. 05. 25. 01:14 | #9
Ezzel az erovel en is irhatnam, elso post, elso antifasita tata?
Mit ajanlasz? Moldova Gyorgy: Kadar Janos?
Az iskola az tenyleg gyenge...
En azert remelem, hogy azert tobb ilyen, ahogy te fogalmaztad: "hulye fiatal van Magyarorszagon" mint en, amennyi ven antifasiszta mint te... de ne szemelyeskedjunk...
Előzmény: Laci (7) 0 VÁLASZ
Balázs 2008. 05. 25. 01:03 | #8
ez valami nagyon szar
de most komolyan
Laci 2008. 05. 25. 01:02 | #7
Első poszt, első fasiszta?
Tudodmit kisfiam, olvasd el előbb Szolzsenyicin Gulag-ját, az 2 kötet, jó vastag, azután majd ajánlok mást is.
Egyszerűen hihetetlen amit olvasok. Ennyire sok hülye fiatal van Magyarországon? Vagy az iskola gyenge?
Előzmény: radicalhun (5) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 05. 25. 00:52 | #6
Most néztem végig a videót. A véleményem röviden:
BORZALMAS
Látszik viszont, hogy sokaknak tetszik.
Egy fiatalnak kell valamilyen példakép (de nem mindegy hogy mi az). Nem értem, mi tetszhet ebben valakinek?
radicalhun 2008. 05. 25. 00:44 | #5
Ehh... Nevetnem kell ezen eszmefuttatason =)) 46 evesen gondolom boven benyaltad magad a Kadar rendszerben... Mit tudsz te a fasizmusrol azon kivul, amit belevertek a fejedben a kommunizmus alatt? Olvastal te valaha egy hiteles konyvet ezzel kapcsolatban? Ha nem akkor meg ne irkaljal hulyesegeket...
Az antifasisztak meg ha a te szempontodbol nezzuk a fasizmust egy cseppett sem kulonbek a fasisztaknal, nem hiaba nevezik oket voros fasisztaknak... Tutod te kik lottek '56-ban a tomegbe? Pont azok akik ma Magyarorszag-on nagy antifasisztakent verik a melluket es antifasiszta tunteteseket szerveznek, meg naci-veszelyrol (nemzeti-szocialista... a kommunistakat sem komcsi-nak nevezzuk) sipitoznak. Ven szarok akiket az ugynevezett rendszervaltozaskor (helyesebben modszervaltozas) mind birosag ele kellett volna allitani, es sorban felakasztani, vagy hosszu evekig bortonbe zarni azokert a bunoker amiket elkovettek a kommunizmus alatt. Ennek az elcsalt rendszervaltasnak issza ma is a levet az orszag. Ott vannak mind a parlamentbe, vagy ok vagy a kolykeik, folytatjak az amit elkezdtek '89 elott, es buntetlenul kiarusitjak az orszagot.
A kommunizmusnak es az ugynevezett antifasizmusnak 100 millio emberaldozata volt a vilagon (Katyn, gulag stb.), e mellett a fasizmusnak, nemzetiszocializmusnak (bar a ketto nem ugyan az, sokan tevesen osszevonjak a kettot, erdemes utanna nezni... es nem a wikipedian) 6 millio, ujabban ez mar csak 3.5 millio (es kezd egyre kevesebb lenni... ki tudja miert?!) emberaldozat irhato a neve melle. 100 millio vagy 3.5 millio ugyan olyan nagy veszteseg ezt mindenki elismeri, de azert a kettot nem erdemes osszehasonlitani, foleg ha megnezzuk, hogy a nemzetiszocialista Nemetorszag milyen kemenyen meg lett buntetve a 2. vh. utan, es a vezetok mind felelosegre lettek vonva, nehol meg koholt vadakkal is el lettek itelve, mint utolag kiderult...(a gyosztesek diktalnak es irjak a tortenelmet, ez mindig igy volt), mig a kommunista vezetok sem Oroszorszagban sem hazankban nem lettek birosag ele allitva... vigan elik/eltek napjaikat, mintha misem tortent volna...
Es utolag egyre tobb dolog kerul napvilagra ezekkel kapcsolatban... pl. hogy Szalasi nem is akarta kiirtani a zsidokat csak kitelepiteni, ez a nemreg elokerult naplojabol derult ki...
Ha lenne mit elitelni ezek alapjan az a kommunizmus es a jo allarca moge bujo antifasizmus kellene hogy legyen... es csak utanna johetne a fasizmus...
Előzmény: Laci (4) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 05. 24. 23:21 | #4
Kislány. Bocsi, én 46 Te 19. Akár a lányom is lehetnél. Nagyon, de nagyon nagy fogalomzavarban vagy. A fasizmus aranybogaram, ha röviden akarok fogalmazni, nem más mint egy bűnszövetkezet ami ki akar írtani mindent és mindenkit ami, vagy aki nem tetszik nekije. Az, hogy nekik mi tetszik, azt persze ők szabják meg.
Egy antifasiszta éppenséggel az ellenkezője a fasisztának. A minimum, hogy felháborodik, de legalábbis nem akar elpusztítani mindent ami szép és jó. Antifasiszta vagyok. És eme meggyőződésemért remélem nem fog senki agyonütni, vagy lőni.
Azt mondod: "azt kell hallgatni ami tetszik". Igaz.
De "a büdös életbe" (a Te szavaid) LEGYENEK elveid, ha már szerkesztő vagy!
Előzmény: Purple (3) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 05. 24. 22:37 | #3
én meg mit szépítsek kimondom: rühellem a fasizmust meg ezt a bandák által képviselt antifasizmust is semelyik nem jobb a másiknál. én azon szoktam röhögni, hogy itt a nagy veszprémi antifák mennek csapatosan nácit verni :DDD buták istenem... ezáltal ők is fasisztává válnak.. akkora szánalmas, hogy zene alapján ítélik meg az embert, és a zene miatt viselkednek így a hülyegyerekek. büdös életbe nem voltak ilyen beteg elveim a zene miatt... azt kell hallgatni ami tetszik, és ezt elvekkel minek képviselni?? eltorzít teljesen. ugyan ez az öltözködés... nem sok téma van, amire ugrok, de ez a zenés elves egymás lepózerezése háborúskodás azok közé tartozik....
Előzmény: kotta (1) 0 VÁLASZ
Laci 2008. 05. 24. 22:36 | #2
Én se értem. Begépelem, hogy http://zene.ize.hu
Várom a csodát. És? micsoda pofák, pf...
maradok tisztelettel, (jelenleg éppen Csajkovszkíjnál és Sarah Chang-nál):
http://www.youtube.com/watch?v=spjSYilnUmc&feature=related

kotta 2008. 05. 24. 22:15 | #1
Pf.
Ezt most nem értem. De úgy komolyan nem.
Zeneileg se a Kárpátia, se ez nem a kedvencem. Viszont azt végképp nem értem, h valaki 2008-ban mitől lesz fasiszta. Akárhol a világon. Na, naív azért nem vagyok, sok olyan alak van aki szerint akár én is az vagyok, pedig bizonyos megtörtént (tényleg az) események idején még a szüleim se születtek meg. Emiatt aztán akárki akármit is mond,semmilyen bűntudatot nem vagyok hajlandó érezni az események miatt, legfeljebb annyit mint európai emberként az indiánok kiirtásáért,elnyomorításáért.
Állatkísérletek? Durva dolog, de enyhén szólva külön téma.
Valahogy most ezt az egészet tényleg nem értem. Ha valaki punkzenére gerjed, hát hallgassa, ha valaki meg nem, hát ne hallgassa. Azt gondolom ez az oldal inkább a zenéről szól, mint bármi másról. És félreértés ne essék, emiatt helye van itt ennek a bandának is. Csak szomorú, ha egymásnak üzengetünk, akár így,akár úgy.