Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
loloppo 2008. 02. 02. 06:29 | #7
Azért egy kicsit tényleg zavaró, amikor minden egyes műsorszámhoz odabiggyesztik a "kultúrális" kifejezést. pl. "Zene ébredéshez című kultúrális műsorunkat hallották" vagy "Zene munkához című kultúrális műsorunkat hallották", persze a zene kultúra, de nem kellene ennyire kihangsúlyozni.
Amúgy én is Petőfi párti vagyok, mondjuk a profilváltás előtt is hallgattam, de utána jóval többször.
Ezerszer jobb,mint a borosbocskor féle reggeli idióta röfögés-fröcsögés, netről összekukázott elferdített hírekkel...
Vagy a rádióegyes nulla színvonalú kukori című műsor, ahol szintén annyi az attrakció, hogy 3 vagy 4 szerencsétlen erőltetetten rötyög a saját poénjain, amik mellesleg 80-as iq felett nemigazán szórakoztatóak, sőt még viccesnek sem nevezhetőek. Amikor ilyeneket hallgatok, szinte én szégyellem el magam.
techadmin 2008. 02. 01. 20:49 | #6
bbc.co.uk ez is kozszolgalati radio...
Előzmény: rnorbi (5) 0 VÁLASZ
rnorbi 2008. 02. 01. 20:40 | #5
"...a műsorszámok változatosságával gondoskodik a NÉZŐK széles köre,..."

Sajnos nem saját magam jöttem rá, csak olvastam valahol, de tényleg hangos hahotázásban törtem ki ekkora hülyeség láttán.
Egyébként rájöttem, hogy mi történhetett:
A profilváltás után az MR2-Petőfi hallgatottsága exponenciális ütemben kezdett nőni, mire az ORTT-nél úgy reagáltak az öreg muksók, hogy: Itt biztos valami vérlázító, botrányos dolognak kell lennie, úgyhogy kössünk bele valahol!
Egyértelműen a legjobb rádió. Azóta hallgatok csak rádiót a kocsiban, amióta megújult a Petőfi.
És különben is mióta nem számit a NÉZŐK széles köréhez az 50 év alatti korosztály? Miért kell belekötni az egyetlen normális zenei rádióadóba? Komolyan kiváncsi lennék az ORTT alkalmazottainak átlagéletkorára.
A kissebbségi álláspontokról meg annyit, hogy mindenféle nemzetiségű zenét lehet a Petőfin hallani. Cigányzenét, szerb zenét, magyar népzenét.
Előzmény: techadmin (2) 0 VÁLASZ
Lako 2008. 02. 01. 15:27 | #4
Kommunista gecik! A legjobb rádio az MR2!
ezekiel20 2008. 02. 01. 13:59 | #3
"kisebbségi álláspontoknak a megjelenítését" ??
techadmin 2008. 01. 31. 14:34 | #2
A médiatörvény 23. paragrafusának 3. bekezdése kimondja: "A közszolgálati műsorszolgáltató és a közműsor-szolgáltató biztosítja a műsorszámok és a nézetek sokszínűségének, a kisebbségi álláspontoknak a megjelenítését, a műsorszámok változatosságával gondoskodik a nézők széles köre, illetve minél több csoportja érdeklődésének színvonalas kielégítéséről." AZ ORTT szerint az MR2-Petőfi adása ezeknek a követelményeknek nem felel meg.

Aki eloszor megtalalja a logikai buktatot a mondatba az 15 perc konnyes rohogest nyer
ezekiel20 2008. 01. 31. 14:15 | #1
Imádom a Petőfit! Mindíg ezt a rádiót hallgatom,azt gondolom,h eddg a közszolgálati rádiók csak a közés ill. idősebb korosztálynak sugároztak, most végre van olyan adó amit a fiatalok is hallgathatnak. Tegnap egy műsorban nyilatkozott a Magyar Rádió elnöke, és azt mondta ez a "határozat" , hogy a rádiónak vegyes műsorokat kell sugározni több rétű témákban az egész Magyar Rádióra vonatkoznak nem konkrétan a Petőfire, és így a Kossuth, Bartók Rádió és a többi közszolgálati regionális adó egyszerre legalább 5 témában sugároz adást. Ráadásul azt mondja kia törvény, hogy a rádiónak kulturát kell szolgáltatni, na most ha a zene nem kultúra akkor mi? És lesznek e olyan emberek akik eldöntik melyik zeneszám kultúra és melyik nem? Sanzonbizottság ismét??? Remélem nem.
+1 VÁLASZ