Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Drevway 2008. 09. 19. 18:56 | #3
Na gyerekek, FELHÍVÁS!
Még mielőtt bárki beleélné magát:

""""Előkerestem nektek a forrást. Ebből 2 részletet szeretnék:

“If there’s a team that’s passionate about doing another WarCraft RTS, then that’s definitely something we would consider,” he said.

Ami nagyjából azt jelenti, hogy ha lesz egy olyan szabad fejlesztő csapat aki szeretne egy újabb Warcraft RTS-t, akkor majd komolyan elgondolkodnak rajta. És a következő:

“We have development teams working on Wrath of the Lich King, StarCraft II, Diablo III, and when those teams are all off the projects they’re working on, they’ll be intimately involved in the the discussions about what’s next.”

Vagyis Frank Pierce 3 fejlesztő csapatot vallott be (de mi tudjuk, hogy van egy negyedik is), az egyik a WOTLK-n, a másik a Starcraft II-n, a harmadik a DiabloIII-on dolgozik. Az interjúban Frank csak annyit mond, hogy ha készen vannak a feladatukkal, akkor azonnal elgondolkoznak azon, hogy mi legyen a következő.

Látszik, hogy a kezdő forrásunk a kettőt szépen összemosta, és ha azt kérdezték volna Frank Piercetől, hogy “Szeretnétek a Starcraft II után egy Hello Kitty RTS-t fejleszteni?” akkor ugyanez lett volna a válasz. Na de ettől függetlenül persze elképzelhető egy Warcraft IV. Csak az a baj, hogy addigra már annyira remegni a fog a kezem, hogy örülök majd ha meg tudok inni egy pohár vizet. Nem még billentyűzet :) ."""


FORRÁS:
http://starcraft2.hu/2008/09/10/van-esely-a-warcraft-iv-re/#comments
wowbagger 2008. 09. 18. 17:12 | #2
fuj.kocka:D
tutituti 2008. 09. 18. 15:02 | #1
juhú, LAN party,borkóla, 100 gép és war3.Ez a jó télen,nem korizni:D