Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
ga_-bor 2008. 04. 26. 11:41 | #6
Akkor kéretik nem lefikázni egymást, és békénhagyni egymás esetleg jobban protezsált helyeit. Én csak egy ténylt írtam le, hogy az oldalon csak és kizárólag egy másik oldal hírei jelennek meg...
(Gyu volt a diplomamunkámhoz a konzulensem, Maddi, ZeroCool-t is ismerem...)
Shifty_ 2008. 04. 26. 10:59 | #5
A GameStar-ról egy rossz szót nem írtam, tudniillik ott is dolgozok:) Miért is tenném ezt a kenyéradómmal? Esetleg engem is ismersz onnan? A GS Teamet én is ismerem személyesen és én is jóban vagyok velük. Tévhit, hogy napokkal előbb fentvannak hírek a GSO-n, ugyanis van, hogy előbb kerül ki a Játékok.hu-ra egy hír, mint akár a GSO-ra. Az is tévhit, hogy több anyag van kint, hiszen nálunk is kikerül egy-egy jobb napon 20 hír, ráadásul nem elhanyagolható tényező, hogy a GameStar 4 hírezőt és rengeteg cikkírót foglalkoztat.

Az is tévhit, hogy moderátor és admin vagyok! Egyik se! Ugyanolyan mezei felhasználó vagyok, mint Te.


Előzmény: ga_-bor (3) 0 VÁLASZ
Chilly 2008. 04. 26. 10:41 | #4
1. te meguntad, ő nem. akkor most mégis szted ki reklamál és milyen alapon?
2. hogy most melyik oldal milyen és melyik a jobb, ebbe nem mennék, szerintem mindenki el tudja maga dönteni, ugyanúgy azt is, mi kerül ki, mikor, mert az meg tény kérdése. ha valami előbb kerül ki oda, megvan a lehetőség rá, hogy kipostold ide és akkor az fog kikerülni.

ami ugyanúgy igaz mindenki másra is, ha talál valaki valami jót, tegye ki! és akkor nem lesz gond, hogy "egyoldalú" a tájékoztatás. de azt ne várd el senkitől, hogy úgy gondolkozzon mint ami miatt mnost reklamálsz, hogy akkor ha más nincs, akkor ne legyen semmi se. ez egy közösségi oldal, ha szeretnéd látni azokat a híreket, amik neked tetszenek, tessék kirakni és akkor annyival színesebb lesz a felhozatal.
Előzmény: ga_-bor (3) 0 VÁLASZ
ga_-bor 2008. 04. 26. 00:03 | #3
Ha követted volna a postokat, (remélem tetted) akkor láthattad, hogy volt 1 időszak, amíg rendszeressen postoltam, de rájöttem, hogy vagyunk így kb 2-3man, ezért meguntam.
1. Kikérem magamnak a hangnemet, nem ugattam, ugatni a kutyám szokott, meg maximum Te. Én csak megjegyeztem 1 tényt.
2. A gamestar.hu oldalról is le lehet szakadni, ugyanis a lap, és az oldal szerkesztői a jóbarátaim, sokat ismerek személyessen is, és ha Te is megnéznéd a 2 oldal között színvonalilag, tartalmilag lényeges külömbség van. Amik a Te kedvenc oldaladra a jatekok.hu-ra felkerül, az már napokkal elöbb fent van a gamestarton, és nem csak ez hanem sokkal több anyag, és míg a jatekok.hu-n nincs, itt vannak hardverekről is szó, nem csak játékokról. Játékokról tényleg nem is postoltam, max a gr5-ről 1et, de az is 3-4 nap mulva került ki... szóval akkor nem én vagyok a gyerekes. Te ez az oldalt protezsálod nem érdekel, de mást ne fikázz amikor lényegesen jobb. Elöbb nézz körül után itélkezz.
3. Aboszult rossz felfogás, hogyha nem tetszik nem kattansz ránk, itt van éjfél és míg a ize.hu-n 8-900 látógató van... it 11... Érződik a külömbség. És nem nekem kell túrni a netet az ujdonságok után kutatva hanem Neked, mivel Te vagy admin, vagy moderátod vagy akárki.

Majd ha lesz időm és kedvem postolok én is, de nem szeretnék vele egyedül lenni.
Shifty_ 2008. 04. 25. 21:40 | #2
Akkor Neked is szépen elmagyarázom, amit már kedves fanyalgó pajtársadnak pár poszttal lejjebb megtettünk!

Ha nem tetszik nem kattintasz rá! Ha nem tetszik, akkor tessék híreket, érdekességeket posztolni, nem pedig leugatni minket, amiért tartalmat hozunk az oldalra. Lassan egy hete senki nem posztol semmit, ezért viszont nem hiszem, hogy minket kellene piszkálni. Ráadásul a beküldött posztokat techadmin pakolja ki, vagyis Ő dönti el, hogy mi kerül ki és mi nem. Ezért se mi vagyunk okolhatók. Továbbá Neked is figyelmedbe ajánlom a bal oldali menüsort, ahol JÁTÉKOK menü is megtalálható. Ergo nyugodtan posztolhatunk ide!

Esetleg az a bajod, hogy nem a GameStar-ról posztolunk? Azért 22 évesen kicsit több eszed lehetne és az ugatás helyet inkább túrd az internetet és posztolj TE is olyan érdekességeket, amik az oldalra valók és előrébb viszik a tech.izét.

Peace!
ga_-bor 2008. 04. 25. 20:11 | #1
Ide már ki lehetne írni méteres betükkel, hogy www.jatekok.hu tüköroldal...