Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
dXter 2008. 07. 30. 18:35 | #3
itt egy link Mr. második helyezettről: http://www.youtube.com/watch?v=eKkVzaM-L_k
nem célom a szarral dobálózás, de a ciki az, hogy a bajnok - Nate Robinson(NYK) - videójából kihagyták azt a röpke 5 percet, amikor a videóban 3:14-nél lévő (nem valami eget rengető) zsákolását 13szor (!) b...rontja el!! 13szor!!!
(ha vki nagy fan esetleg emlékszik Chris "the birdman" Andersen 2005ös dunk contest betlijére, akkor ismerős lehet a történet...őt 8 rontott kisérlet után a fél világ kiröhögte, élen a kommentátorokkal...nem jutott be a döntőbe. mégegyszer: 8).
úgy látszik a bajnokunknak szerencsét hozott a 13as szám...a conteset egyébként simán (szétlövéssel) nyerte (1 ponttal), és a szurkolóknak (Kobe, LeBron, Iverson, Carter) nem igazán tetszett a döntés...
emellett érdemes rákeresni Nate Robinson top10 zsákolások videóira, mert hogy nincs :D
és ha valakit érdekel, akkor Andre Iguodala top100 (!) zsákolás összefoglalója, akkor itt egy link
http://www.youtube.com/watch?v=x47B-ubUMVs
(én jóval többet számoltam, mint 100 :), és az idei szezon nincs benne, és minimum 80% top10es volt... nekem elhihetitek :D )
/* Frankie, neked kötelező darabok: 4:55; 5:52; 6:06 - párszor azért megnéztük ezeket :) */
"go Philly!!! the new AI-era has come!!!"
Maccoyi
Maccoyi 2008. 07. 20. 01:44 | #2
Küld a postot a másik személyről! ;)
Előzmény: Frankie (1) 0 VÁLASZ
Frankie 2008. 07. 20. 00:32 | #1
pfff... Ugyanerről a zsákoló versenyről asszem postolni kéne egy másik személy, bizonyos André Iguodala zsákolásait is, akinek szerintem ezt a contestet nyerni kellett volna. Nagyon ügyes Nate robinson, de nem ezt a dunk contestet kellett volna megnyernie, esetleg egy másikat, de inkább azt se. Szép volt, de szerintem túl "nagyra" értékelték, mert kicsi. Csak annyit mondok, hogy valakinek nem azért kellene megnyernie egy dunk contestet, mert kicsi, hanem azért, mert szebbeket zsákolt, mint a másik 3. Ahogy tette például Jordan, Vince Carter, Jason Richardson, vagy ha már kicsi kell: Spud Webb. Kövezzetek meg bátran, szerintem akkor is másnak kellett volna 2006-ban a bajnoknak lennie.