Halálra ette magát a 285 kilós nő
eerix | 2010.08.07. 19:17:51gratulálok!Időben vegyük el a cumisüveget!
nagydee | 2010.07.29. 14:22:34az is hülye, aki így fogja etetés közben a gyereket...
Idegesítő reklámszövegek
"szalon szépségű haj, innováció, kinetikus design, aktív hatóanyag, gyöngy/kasmír/selyem kivonat, gyémánt standard, fodrászok/fogorvosok/féllábú etióp gyerekek ihlették, forradalmian új, mai rohanó világunkban..."
(érdemes a kommenteket is elolvasni)Purple | 2010.08.07. 11:00:26"Egyszer a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. " :DDDDDD
nagyon jó cikk
Miért veszélyes a túl nagy hamburger?
spider86 | 2010.07.20. 13:57:34na de ejnye hölgyem :D
Kihagyhatatlan ételfesztiválok Európában
Kathy | 2010.07.13. 18:03:26Na és hol marad a karcagi birkafőző verseny??????????? Nem tudják ezek, mi a jó..... :DDDDD
Ételfüggőség - valóban létezik
go-free | 2010.07.10. 11:48:54viszont lennék a kanál helyében, a képen látható szituációban! :P
6 kiló mínusz 3 hét alatt - Lúgosító, karcsúsító citromdiéta
Nas | 2010.07.09. 23:34:52A kedvedért megpróbáltam utánanézni, hogy honnan ered ez a "lúgosítsuk/savanyítsuk a szervezetünket különböző ételekkel"-őrület. Tudományosan megalapozott, orvosi kutatásból származó forrást egyet sem találtam, ami a sok helyen (általában ezoterikus és természetgyógyász oldalakon) propagált (és érzésem szerint leginkább hasra ütéssel kitalált) infókat alátámasztaná, de ha te esetleg tudsz mutatni, akkor nosza, linkeld. :D
Annyit találtam, hogy azt figyelgették, hogy a különböző ételek fogyasztásával hogyan változik meg a vizelet pH-ja. Erre - mint kiaknázható "tudományos háttérre" - persze rögtön ráugrottak a haszonlesők mint gyöngytyúk a takonyra, és egy újabb, jól jövedelmező diéta-iparágat építettek ki rá (megint el lehet adni jóóó sok étrend-kiegészítőt meg szolgáltatást azzal a jelszóval, hogy "lúgosícccsááá!").
De mondanom sem kell, a vizeletben található bomlástermékek által kialakított pH-nak köze nincs ahhoz, hogy az egyes szervek különböző sejtjeiben és a szövetnedvben milyen a pH...kezdjük azzal, hogy az optimális pH eleve más a szervezet különböző részein, viszont adott sejttípusban, közegben eléggé állandónak kell lennie, és éppen ezért eléggé szabályozott is...és (szerencsétekre) nem tudtok beleszólni. :D (Jól is néznénk ki, ha pl. a vér pH-ja is aszerint ugrálna, hogy éppen mit eszünk...nem lenne túl hatékony a gázcsere...:D Egészséges szervezet a vér pH-ját szigorú tartományon belül tartja, beteg szervezetben, ahol ez megváltozik, ott egyrészt már marha nagy gáz van, másrészt ez egy tünet, éppen ezért nem lehet pH-változtatási kísérletekkel hatékonyan kezelni.)
Amúgy ezt az egész lúgosítást az amerikai Robert O. Young találta ki, aki (elvileg) a Utah-i egyetemen (ami Amerikában középszerűnek számít) tanult biológiát és "business"-t (!), majd misszionáriusnak állt. A "tudományos" fokozatait egy nem akkreditált továbbképző intézetben szerezte... Számos best-seller írója és egészségfarm tulajdonosa...de sajnálatos módon egyetlen komoly, minősített tudományos publikációt sem sikerült produkálnia a témájában, aminek állítólag nagy szakértője. :D Sebaj, jól megél belőle, és ez a lényeg. ;)
Európa 10 legjobb étterme
Furcsa ételek, rejtélyek
Errtu | 2010.06.23. 13:30:49Nekem is elfogyott már.
Rendelni kellene majd.
A 10 leghizlalóbb nyári étel
eerix | 2010.06.16. 19:23:59ezaz :D sz.rok rá xD majd a strandon ugrálok annyit, h amit közben megeszek, az lemegy, meg ilyen jó időben görkori rulz :) (amúgy a 10-ből 4-5 olyan van, amit egész éveben eszek, nem csak nyáron)