Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
zeiksz 2011. 11. 03. 09:19 | #4
Elgondolkodtató és én is azon a véleményen vagyok, hogy LEHET el kellett volna mondania. Nem fogom megismételni a szavaid, nagy részével egyetértek.

Pontos tényeket nem ismerek, így nem ítélkeznék, és lehet amúgy is csak egy kitalált történet az egész. Ha azt nézem, hogy a gyerekem a legfontosabb, akkor "lehet" nem kellene feszegetni és maradni kell "rabként", mert azt választottam, hogy a gyerekem még nálam is fontosabb. Ha azt veszem, hogy szegényszerencsétlenbalfék, akkor "lehet" el kellett volna mondania, pontosan azon indokok okán, amiket említettél. Nem tartom önzőségnek, hogy nem tette, mert a szerelmet nem választja az ember, az csak megtörténik és kész.

Mindennek ellenére hülyeségnek tartom, de ahány ember, annyi mérce, hogy hűsége indokán nem lett a doki szeretője. Pont azért mert az élet túl rövid. Pont azért, mert érzelmeivel viszont megcsalta a férjét, még ha testileg nem is tette - és ez szerintem nagyobb gáz.
Előzmény: Stief (3) 0 VÁLASZ
Stief 2011. 11. 03. 03:00 | #3
Amúgy szerintem ez inkább önző tett, itt úgy állítják be mint ha jót tett volna de nem!
Az én gondolat menetem, és ez tényleg csak az enyém!
Ha másba szerelmes, mért maradt férjével?
Értem hogy gyerek meg jó apuka, meg rendes, de szerencsétlen csak szívatja, hiszen nem is övé a szíve, csak oda erőszakolta, mert gyáva kimondani hogy nem téged szeretlek, másba voltam szerelmes.
Nekem férfiként baromi rosszul esne ha szeretet nő akinek gyereket csinálok más férfiba lenne szerelmes, én megkérném hogy akkor válassza inkább azt, mert annak meg nincs értelme hogy csak azért legyünk együtt mert kedves voltam veled!
Gondolom de lehet tévedek, de ha elveszek egy nőt akkor engem szeressen. Bár lehet ez álomvilág!
Tudom sokan lefognak hordani, de ha már valakit elveszek, akkor végig kellene gondolni, hogy kit is szeretek?
Igazából itt az lett volna nő részéről igazságos tett ha megmondja, hiszen legalább esélyt adna férfinak hogy megtalálja azt aki igazán szereti, hiszen a hűség az egy dolog, sok rabszolga is hűséges volt,de valójában csak rabok voltak. És pont ez hűség buktatója!
+1 VÁLASZ
BullFrog 2011. 11. 03. 00:02 | #2
A doktor meghalt, a házassága megmaradt, szerinted?
Előzmény: Stief (1) 0 VÁLASZ
Stief 2011. 11. 02. 22:53 | #1
És megérte ?