Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
mandyedi 2011. 07. 08. 14:49 | #6
Semmi gond előfordul:) Lehet én se túl egyértelműen fogalmaztam, mert nálam meg már késő volt.:) (lehet nem véletlen a pink.ize-n az a ,,Férfiaknak tilos! felszólítás :D)

Erre a gondolatodra kezdtem a választ: ,,mikor mindenki hőbörögve szólja le a sminkes blogokat, meg a tutorial videókat," csak aztán kicsit elkanyarodtam. Plastic-ot csak azért írtam mert tőle tettek be videót a cikkbe.
Előzmény: Purple (4) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2011. 07. 08. 11:17 | #5
szerintem arra gondolt, hogy ha valakinek nem tetszik tube-on a videó, akkor megteheti hogy leszólja :D
a tinkerbellt meg gondolom azért vette elő, mert ő volt a videóban:S
na az olyanokat én is rühellem
az a baj, hogy az ilyen videókat nem lehet szűrni, hogy idegesítő-e :D
Előzmény: Purple (4) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 07. 08. 11:11 | #4
most átolvasva még egyszer, lehet félre értettelek :D ha igen, akkor bocsi :D csak reggel ágyból ébredés után olvastam és írtam rá :DD
Előzmény: Purple (3) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 07. 08. 10:18 | #3
Te felfogtad mirol irtam? :D attol h te nem sminkelsz es faj is, de fogadd el h mas igen, es beszelget is rola masokkal.... kit erdekel plastic tinkerbell?? Postkepes csajok blogjairol irtam, akik tenyleg baromi ugyesek es az irasaik alapjan intelligensek is... azok pedig butak, de nagyon, akik egy sminkes lanyt szolnak meg, mert megosztja a tapasztalatait masokkal. Aki meg nem akar sminkelni az nem kattint ra.... ezek minosegi munkak, nem plastic tinkerbell szint...
Előzmény: mandyedi (2) 0 VÁLASZ
mandyedi 2011. 07. 07. 23:14 | #2
Sok unatkozó ember így tölti el az idejét. Valaki hasznos dolgokat tesz fel youtube-ra, aki meg nem ért hozzá (és kb semmihez sem) az leszólja egy kommentben. Ha jobban belegondolunk ez is az internet-jelenség része. Régen a lányok egymás között osztották meg a tapasztalataikat a suli folyosóján. Ha fiúk meghallottak valamit, kiröhögték meg leszólták őket, hogy hogy lehet ilyesmiről ennyit fecsegni. Ugyanez történik az interneten is, csak sokkal nagyobb mértékben és nagyobb bátorsággal, az anonimitásnak köszönhetően.
Mondjuk ez a Plastic Tinkerbell mérföldekre van azoktól akik tehetségesek és tényleg ötletes és hasznos dolgokat osztanak meg.
Előzmény: Purple (1) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 07. 07. 13:39 | #1
fúúú de "bírom", mikor mindenki hőbörögve szólja le a sminkes blogokat, meg a tutorial videókat, mintha ez lenne a picsaság netovábbja... sok hülye örülne, ha ilyen kézügyessége lenne. legtöbb nő sminkel, miért baj az, ha megosztják a tapasztalataikat egymással? én pl örülök a sminkteszteknek, mert lehet pont az ilyen miatt nem veszek meg valami hulladékot, amiről azt hinném jó minőségű, de kiderül, hogy nem. a kreativitást meg szeretem, az ilyen szép, ötletes sminkeket leszólni szintén ürességre, irigységre vall...

az áruk sem a megfizethetetlen kategória, szerintem ha valakinek fix keresete van, nem az a 2ezer forintos szemfesték fogja anyagilag csődbe juttatni...

hát igen, valaki reggelente csak "felbasz" magára valami sminket, más meg kreatívan bánik ezzel is.... nem szeretem ezt a "csak irigykedsz" kifejezést, de akik ezt szólják le, azok tuti biztos, hogy irigyek. (és mellesleg nem tudják mi a különbség az alkalmi meg a hétköznapi smink között, mert divat az erős sminket is leszólni)

az is egy baromság, ha ezzel azonosítják őket, hogy "biztos csak eddig terjed az agykapacitásuk, csak a sminkekhez értenek...". de könyörgöm egy sminkes, körmös stb oldalon minek írnának esszéket az élet nagy dolgairól, a gazdasági helyzetekről? ezek az oldalak a kreativitásról szólnak, és ennyi, nem kell belelátni minden emeletes faszságot.

és a pasik unboxing videói, játék bemutatói sem különbek, ha csak ezek alapján akarunk ítélkezni, csak az érdekes módon sosincs kiforgatva, hogy biztos ostoba hülyegyerekek.
+1 VÁLASZ