Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Persil 2011. 07. 07. 17:49 | #6
Purple, ha nem szereted a túlzott meleget , mondhatnám forróságot, akkor gyorsan mond el ezt ...

Engesztelő ima a káromkodás bűneiért

„Dicséret, imádás, szeretet és magasztalás az Isten szent Nevének minden teremtmény részéről, amelyet Isten alkotott a mennyben, a földön és a föld alatt. Különösen illesse tisztelet és dicsőítés az isteni Nevet az Oltáriszentségben jelenlévő Jé­zusnak legszentebb Szíve által, és Máriának szere­tettel teljes Szeplőtelen Szíve által"

„Ó Jézusom, kívánom, hogy a lelkek iránti sze­retettel teljes szomjúságod mindenkor kielégítést nyerjen, s hogy Téged minden emberszív igazán szeressen és vigasztaljon."

Ámen.
Előzmény: Purple (2) 0 VÁLASZ
Persil 2011. 07. 07. 17:17 | #5
Purple csak neked csak most... :)

Második felvonás:

Ima a jó feleségért

Mennyei Atyám, belátod életemet, mint én a hegycsúcsról a messzi tájakat. Te már tudod, hogy hol lakik az a leány, akivel majd találkozni fogok, s aki majd értem elhagyja szüleit, hogy rendelésed szerint egész szívvel hozzám ragaszkodjék - s én őhozzá! Adj türelmet és józanságot lelkemnek. Választásomat és mérlegelésemet ne az elvakult szenvedély befolyásolja, hanem a tiszta és önzetlen szeretet döntsön bennem. Add, hogy megtaláljam választottamban az igaz, megértő élettársat, leendő gyermekeimnek édesanyját, akit öröktől fogva rendeltél számomra. Ámen
Purple
Purple 2011. 07. 06. 11:07 | #4
gondolom nem volt nehéz rájönni :DDD
de most komolyan. ezeket az emeletes faszságokat több ezren komolyan veszik!!! ez mi, ha nem szomorú? és az van leszólva érte, aki ezeket leszólja, mert tud önállóan gondolkodni, és le van teremtve, mert nem tartja tiszteletben az ő hülyeségeiket. miért kéne? ők tiszteletben tartják tán a józan eszet? (mai kiborulás, első felvonás :DD)
Előzmény: zeiksz (3) 0 VÁLASZ
zeiksz 2011. 07. 06. 10:44 | #3
Kíváncsi voltam, kinél veri le a biztosítékot :)~
Előzmény: Purple (2) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 07. 06. 07:16 | #2
aztabüdöskurvaélet........ ez MI???
Nas
Nas 2011. 07. 05. 20:39 | #1
xDDD Azért az se ártana, ha közben keresni is kezdené, ha nem imádkozással szeretné tölteni élete hátralevő estéit... :D