Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nas
Nas 2011. 05. 15. 06:32 | #6
Szerintem aki fél a saját tapasztalataiból tanulni, emberi kapcsolatokat létesíteni (akár barátságot, akár párkapcsolatot), az jobb, ha ki sem teszi a lábát a szobájából. (Így teljesen biztonságos, bár szegényes élete lesz.)
Ezek tipikusan olyan dolgok, amiket NEM lehet semmilyen "segédanyagból" megtanulni. Már ott bukik az egész, ha az összes pasira / nőre általános érvényű igazságokat akar valaki megfogalmazni. Az ilyen cikkek többet ártanak mint használnak, mert hamis általánosításokat erőltetnek a tapasztalatlan emberek fejébe, amik ha nem teljesülnek, akkor magukban / a partnerükben keresik a hibát...
Előzmény: zeiksz (5) +1 VÁLASZ
zeiksz 2011. 05. 14. 23:39 | #5
Nem védeni akarom az ilyen cikkeket vagy könyveket, de elég hülye világ ez és sokaknak lényegében nincs senkijük - senki haver, vagy "banda", akitől el lehet lesni a "frankót", így szerintem nekik maradnak az ilyen írások. Elég béna, de ha ötlet sincs, honnan induljon el az ember, akkor talán ez is megteszi - a többit pedig megtanulja saját kárán; legyen akár ismerkedés vagy párkapcsolati dolog.
Nem azt tartom gáznak, hogy ilyen írások vannak, hanem hogy vannak emberek, akik erre rászorulnak.

De hogy konkrétan erről a cikkről is írjak: szar.

Tudom.. írjak jobbat.. - nem életcélom.
Előzmény: Nas (4) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 05. 14. 20:17 | #4
Szerintem az ilyen férfi / nő használati utasításokat, párkapcsolati "kézikönyveket" olyanok írják, akik nem igazán láttak még férfit / nőt / párkapcsolatot élőben... Lehet, hogy egyszer, évekkel ezelőtt az egyiknek volt véletlenül egy pasija, amelyik elaludt szex után, aztán azóta az ő tapasztalatait adják tovább általánosítva. :D

Mondjuk az is eleve vesztett próbálkozás, ha valaki könyvekből / magazinokból / internetről akarja megtanulni, hogy hogyan kell bánni a pasikkal / nőkkel, vagy ő maga hogyan legyen "jó" pasi / nő... Herótom van az ilyen cikkektől.
Előzmény: Purple (3) +1 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 05. 14. 07:15 | #3
ez faszság, mégis mindenhol ezt nyomatják...
+4 VÁLASZ
CrazyLime
CrazyLime 2011. 05. 13. 17:26 | #2
:D
Előzmény: Errtu (1) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2011. 05. 13. 17:17 | #1
Mert előtte fél éjszakán át könyörögnek.
+5 VÁLASZ