Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
CRaPtRaSH 2010. 07. 30. 12:08 | #8
nem tudom, de én soha senki telefonjába nem kutakodtam, emaileket sem olvastam, mert egyrészt minek, másrészt én is utálom ha elolvassák az enyémet...
nem azért mert megcsalom a másikat, hanem mert ha valaki valamiért engem keres fel, azt azért teszi hogy VELEM megosszon valamit, nem azért mert mással akarja megosztani...
most ez így lehet, hogy nem teljesen érthető,de ... :D
Előzmény: Sztiki (6) +1 VÁLASZ
zeiksz 2010. 07. 30. 07:14 | #7
Engem nem zavarna az ilyesmi: mindig ott és helyben törlöm, amit félreértésekre okot adónak tartok - bár szerencse, hogy kedvesem amúgy sem ez a kutakodós típus.
Előzmény: Sztiki (6) 0 VÁLASZ
Sztiki 2010. 07. 29. 22:03 | #6
"az SMS-ei vagy hívásai között kutatsz idegessé válhat"
Hát ha bármilyen luvnya nézegetné a telefonom vagy az e-mailjeimet, akkor az ott helyben vetne véget a párkapcsolatnak. Nem kéne éppen megcsalnom, hogy ettől ideges legyek.
Na persze én ilyen "büdös bunkó" vagyok, már csak ha annyit mond a zasszony, hogy nem kéne lemennem kocsmázni, már attól nagyon be tudok pipulni :D
-1 VÁLASZ
zeiksz 2010. 07. 28. 16:52 | #5
Nem kell ide semmilyen lista; hagyd meglepni magad és viszonozd is, ha úúúúgy adódik ;)~
Hmm.. hogy ok nélkül, "csak úgy" adunk-e valamit? Biztos van ilyen is.. és nem fehér holló. Miért.. ti!?
Előzmény: cupoj (4) 0 VÁLASZ
cupoj 2010. 07. 28. 15:53 | #4
A cikket nem olvastam el, mert nem érdekel, viszont érdekes férfiak véleményét olvasni erről! Amiket itt leírtál, abból egyet hiszek el, hogy pasi ok nélkül nem vesz ajándékot! De lehet, hogy akkor ezt tévhit listára kell tennem? :)
Előzmény: zeiksz (3) 0 VÁLASZ
zeiksz 2010. 07. 28. 07:49 | #3
Cikk egy nagy s.. hagy nemkevés kívánnivalót maga után. Csak pár gyöngyszem, ami nagyon tetszett (persze többire is írhatnék, de minek):

1 Nagyon figyel mindenre
Ha barátod kapcsolatotok elején nem figyelt minden apró részletre oda, most viszont gondosan ügyel mindenre, biztos lehetsz benne valami belül mardossa és így próbál kompenzálni veled szemben.
* az gáz, ha egyszerűen csak próbál figyelni? - igaz vannak dolgok, amiket mi férfiak pont leszarunk; ennek ellenére csiszolódunk és idővel tényleg figyelünk - szerintem.

2. Elhalmoz ajándékokkal
Sok ajándékot vásárol semmi ok nélkül? Ismét valami mardossa belül, hibásnak érzi magát és így próbálja kezeit mosni.
* lófaszt.. egyszerűen örömet akar szerezni, mert mindenhol csak a rinyát hallja, hogy nem csak a kibaszott valentinnapra kell idióta szívecskés vackokat szajrézni.

...

9. A szex sem igazán érdekli
Ha megcsal, a veled való közös ágyjelenetek már nem izgatják fel annyira, és megpróbálja elkerülni azokat. A kaland időtartama alatt mindig kifogásokat talál, hogy elkerülje ezeket az együttléteket.
* legnagyobb baromság - egy férfi fél lábbal a sírban is szexelne (és még csak nem is sarkítottam igazán le).

... másrészt, ha meg nem figyelünk, nem adunk ajándékot, stb. akkor meg nem szeretjük a párunkat és biztosan azért csaljuk meg - naneeeeee :)~
Előzmény: zeiksz (2) +1 VÁLASZ
zeiksz 2010. 07. 28. 07:40 | #2
LOL kb. sejted a lényeget :)

Amúgy elég túl van lihegve ez a "megcsalás" dolog.. én nem kívánnám a kedvesemtől, hogy ha talál egy olyan férfit, akivel szívesen tenné, ne lépjen félre - csak ne mondja meg. Nem is nézem soha a telefonját, vagy ilyesmi.

Na jó, elolvasom a cikket is, hátha érdekel..
Előzmény: Teomoart (1) 0 VÁLASZ
Teomoart 2010. 07. 28. 00:12 | #1
Kattintás előtt is tudom az egyiket: ha egy nő lovagolja melletted az ágyban, aki nem te vagy, akkor éppen megcsal a párod. Kicsit cinikusabban: ha nem veszi fel a telefont, akkor épp mindig megcsal. Ironikusan: mindig megcsal téged, ahogy az igazi barátnőjét is veled.
+1 VÁLASZ