Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Errtu
Errtu 2010. 06. 05. 21:05 | #3
Néha az az érzésem, hogy a kamaszpanaszos "olvasói leveleket" a gyakorikérdésekről gyűjtik be...
eerix 2010. 06. 05. 18:50 | #2
El nem tudom képzelni, hogy lehet vki ekkora nyomorék...ha már visszadugja, miért nem húz másikat? Vagy a szottyadt farkát gyömöszölte bele a csajba? o.O Meg mi az, h ha csináltok tesztet, meg nem szexeltek fél évig, vagy igen, de csak gumival, akkor utána simán lehet gumi nélkül? Nem említette a gyógyszert, így fogalmam sincs, h hogy függ össze ez a 3 dolog. A cikk írója sem 100....
BullFrog 2010. 06. 05. 17:40 | #1
Istenem még1 ekkora idiótát aki a cikket írta, hát könyörgöm, (odáig jutottam, hogy ez amit a srác csinált 95%os védekezés)

Hát bakker, ha egyszer elélvez, aztán visszadugja, ne mondja már nekem senki, hogy ő lemosta a farkát, és alkoholos törlőkendővel szépen áttörölte.

A cikk írója meg menjen el általános iskolába, és tanulja meg a százaléklokat hogyan kell használni -_- és akkor nem ír össze vissza hülyeségeket.

Sztem az az 5% esélye a terhességre közelebb áll a 30%hoz ... annyi esze van, hogy védekezzen, de annyi már nincs, hogy helyesen tegye, és az ilyeneknek lesz 5 gyereke, és kéri a segélyt havonta. -.-