Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
tndrkrlylny 2010. 05. 16. 12:56 | #5
én sajnos ismerek ilyet személyesen, nem is egyet.
Előzmény: Chamy (4) 0 VÁLASZ
Chamy 2010. 05. 16. 12:54 | #4
Lányok, lenne egy kérdésem.
Sokszor hallottam már, hogy Magyarországon és Közép-Kelet Európában verik a nőket. Engem apámon kívül soha, egyetlen férfi sem ütött meg. Csak én vagyok ilyen szerencsés?
Jelentkezzen már olyan, aki ismer olyat, akit ver a párja/férje/fia.

clownessa 2010. 05. 16. 00:59 | #3
Ráadásul mindezt 80 000 Ft-ért?!
Azt nyilatkozta, hogy azért vállalta el ezt a "munkát", hogy finanszírozni tudja a tanulmányait. Na menj a pics*ba! 80 ezerből?! Mégis mit képzelt? Hosszú távon hányszor kellett volna megveretnie magát és még ki tudja mit elvállalnia, hogy valóban állni tudja a tandíjat, könyveket, jegyzeteket és az egyéb ezzel járó költségeket? Ha másfél misi ellenében megfontolja az "állásajánlatot", azt még talán megérteném. Nem állítom, hogy nincsenek visszaélések. Az olyan típusú emberek, akik a szexiparban dolgoznak, bizonyos esetekben tényleg elég aljas módszerekhez tudnak folyamodni a profit érdekében. Nagyon sok rossz dolgot hallani az olyan erotikus fényképezésekről, filmezésről és egyéb ehhez kapcsolódó munkákról, melyek eredetileg nem így indulnak, hanem mondjuk úgy, hogy "csak egy fehérneműs fotózásról lenne szó" vagy "pusztán annyi lesz a feladatod, hogy fürdőruhában táncolj"..... aztán az ember lánya ott találja magát egy random létszámú, szexuálisan kiéhezett, tesztoszteronnal túlfűtött, vérmes férfibanda gyűrűjében. A végkifejletet gondolom nem kell ecsetelnem. Miért kell önként és "dalolva" belevetniük egyeseknek magukat ilyen szituációba?! És most nem arról a sajnálatos tényről beszélek, amikor van az a külső kényszer (pl.: bizonyos országokban, bizonyos társadalmi és gazdasági viszonyok között), ami egy nőt ilyen legalja megélhetési módra kényszerít. A riportban szereplő csaj nem azért fanyalodott erre a munkára, mert létfenntartási problémái adódtak. Persze, tudom én, hogy az élet nem ilyen egyszerű, meg tisztességes munkát találni sem az, de valahogy nem érzem teljesen jogosnak a nő felháborodását ebben az adott esetben. Amúgy azt ő is elismerte, hogy azért döntött így, mert ez a lehetőség tűnt a legegyszerűbbnek. Pff... baszhatod bogaram. Mondjuk, még mázlija is van, hogy nem mentek végig rajta.
Derill 2010. 05. 16. 00:48 | #2
"ne sírjon a kurva hogy ha basszák"
tndrkrlylny 2010. 05. 15. 21:35 | #1
szerintem az ne rinyáljon aki képes eladni a testét. igenis lehet tisztességes melóval pénzt keresni, őt pedig nem elrabolták az utcáról és odacipelték, hanem önszántából ment oda, innentől kezdve egyéni szociális probléma. lehet hogy durván hangzik ez így, de én valahogy nem tudom sajnálni.