Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
clownessa 2010. 04. 08. 19:48 | #6
Amúgy abban igazad van, hogy nem ő tehet arról, hogy vele akarják növelni a nézettséget, az újságok eladási statisztikáit. Én is így gondoltam, de visszaolvasva az első hozzászólásomat, ez így tényleg nem derül ki.
clownessa 2010. 04. 08. 19:42 | #5
Nálam is inkább az emberek reakciója vált ki nemtetszést. Nem is azzal van a baj, hogy élő adásban kérte meg a közvéleményt, hogy hagyják békén; hanem, hogy ilyen hamar és így kamerák elé állt. Várnia kellett volna még ezzel, csak azért, mert ismerve a magyar médiát, nem valószínű, hogy különösebben meg lesznek hatva a kéréstől, és biztos, hogy lesznek még további, szenzációhajhász újságcikkek, riportok a tévében, amiről ő valóban nem tehet, de azzal, hogy így szerepelt a televízióban saját magát szolgáltatta ki. Ettől persze még sajnálatos az, ami vele történt.
Előzmény: Purple (3) 0 VÁLASZ
republic666 2010. 04. 08. 19:09 | #4
Naponta több ezren halnak éhen afrikában......
Purple
Purple 2010. 04. 08. 19:08 | #3
én is bírom, és tökre sajnálom :( szerintem nem sajnáltatni ment magát, hanem pont ezt mondta, hogy ne találgassanak, meg hagyják békén. arról meg nem ő tehet, hogy mindenki erről ír :S
Előzmény: clownessa (2) 0 VÁLASZ
clownessa 2010. 04. 08. 17:50 | #2
Értem én, hogy gyászol, hogy most nehéz, ráadásul nemrég vált el, és hogy részben azért vállalta a szereplést, hogy megkérje a médiát, a továbbiakban hagyják őt békén ez ügyben, de akkor sem kellett volna így nyilvánosság elé állnia. Ezzel éppen hogy kiszolgáltatta magát. Nem hinném, hogy mások gyásza, a többi emberre tartozna, függetlenül attól, hogy az illető híres ember volt életében, vagy nem. Én személy szerint bírom ezt a nőt, és most biztos szar lehet neki, de nem kéne ebből ekkora médiaszenzációt csinálni, nem ő az első és nem is az utolsó, aki elvesztett egy hozzá közel álló személyt. Nekem valahogy álszentségnek tűnik az is, hogy 2000 ember ment el a gyertyagyújtásra, nem kell hirtelen Nemzeti hőst kreálni a Darócziból, csak azért mert ismert volt, ráadásul a Liptai új faszija és mert meghalt. Úgy tesznek mintha egy Kossuth,- vagy egy Nobel-díjas nagy magyart vesztett volna el a nemzet.
dude 2010. 04. 08. 09:37 | #1
Just do it.