Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Sissi 2009. 06. 21. 20:03 | #6
Aj de faszság...
Ez a borotválás mind közül a legnagyobb... most őszintén van olyan hülye pasi aki szerint a nők nem szőrösek??? Én simán borotválom magam a párom előtt, egyáltalán nem ábrándult ki belőlem, mert a szőr is én vagyok, hozzám tartozik, rossz is volna ha undorodna tőle...
Más kérdés, hogy nem akarok csubakka lenni és leborotválom, na de értitek a lényeget...:)

A hiszi meg igaz, azt semmilyen pasi nem szereti, meg is tudom érteni miért.
sajtoscsiga 2009. 06. 21. 18:18 | #5
hah, énis szoktam olyat csinálni, hogy 'nem szólok hozzád' de a leggyakoribb a 'nem adok puszit' de ez csak műhiszti a részemről:D imádom amikor kuncsorogja a szeretetet, és ő is tudja hogy nem komoly.
na de az igazi hisztijeim azok halálosak, hálistennek toleráns a párom, bár nagyon nemtudja kezelni ezeket a helyzeteket.
amikor kikelve hisztériázom, mindig csak ül és les, vagy meg sem szólal, póker arcal várja a végét, énmeg ettől még idegesebb vagyok, hogy meg se próbálja kidumálni magát, meg se nyugtat :/

van valami olyan post ahol a pasik a hunyók?
neomatsek 2009. 06. 21. 16:24 | #4
1.Ja,mert a pasiknak mindig jókedvük van.Amúgy a hisztis picsákat vagy észhez kell téríteni,ha hagyja magát,ha nem,akkor meg lapát.

2.Egy kis ápolás és kence nem árt,elvégre senki nem akar maga mellett egy ronda nőt vagy tévedek?Amúgy meg ennek kellemes ellenszere,h a pasik elkerüljék a várakozást,h szólnak a párjuknak,h legalább fél órával hamarabb kezdjen készülődni,ha annyit tollászkodik,így a pasinak nem kell várni,a nőt meg nem sietteti senki,és időben el tudnak indulni.

3.Már elintéztem a 2. pontban...

4.Aki a kereket szereti olyat keressen magának,aki a csontosat az meg olyat.Amelyik csaj meg képes akkor koplalni,amikor el akarják vinni vacsizni vagy valami jó kis összejövetelre,annak otthon sem kell kaját adni,majd rájön eccer,h hülyeség,amit művel.

5.Miért ne lehetne a zuhany alatt énekelni?Két szobával arrébb,zárt ajtókkal sokkal kevésbé zavaróbb,mint ha közvetlenül mellett csinálná a csaj,ennyit a szerző logikájáról.

6.Ja,mert én még egy pasival sem találkoztam,aki családtagként kezelte volna az autóját,vagy nem mosta volna le minden héten legalább 3szor:D:D:D

7.Az ilyen kedves pasiknak egyszer le kell gyantázni a lábszárát,onnantól kezdve biztos nem fog annyit pampogni;)

8.Legalább nem csacsog végtelenül sokat,nem árt egy kis pihenés a füleknek.

9.Az,h a pasik nagy része feledékenyebb,és így nem tudja felidézni a múltbéli dolgokat nem a nők hibája:D:D:D Amúgy meg nem kell folyton a másik orra alá dörgölni,h mit művelt régen,csak akkor,ha újból ugyanazt a hibát követi el,akkor jogos.

10.A cikkíró még mindig ebben a sztereotíp gondolkodással éli életét? Szegény... A pasik amúgy valószínűleg azért vonulnak el,mert a legtöbb nő nem bír huzamosabb ideig csendben maradni,így meg nehéz bármilyen közvetítést élvezni:D

+1.Tud számolni!A rózsaszín ágytakarónak,a virágos díszpárnáknak és a szívecskés kereteknek pedig a kukában a helye,ha az illető már elmúlt 7 éves.
pepeti 2009. 06. 21. 15:25 | #3
És még cizelláltan fogalmaztál :D
Előzmény: Errtu (2) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2009. 06. 21. 15:00 | #2
http://pink.ize.hu/comments.php?post_id=2140
itt is kifejtettem -bár kissé burkoltan-, hogy az ilyen listák kibaszott nagy faszságok.
Balázs 2009. 06. 21. 14:36 | #1
a 9es a legrosszabb