Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Derill 2009. 05. 16. 15:35 | #13
nem szivatlak csak érdekel, mert amit én ettem egy hétig, mézes-mustáros, arra már ránézni sem bírok ugy utálom
Előzmény: csillaghal (12) 0 VÁLASZ
csillaghal 2009. 05. 15. 14:08 | #12
szivatnak anyám. Stop. :)
Előzmény: Derill (11) 0 VÁLASZ
Derill 2009. 05. 14. 19:53 | #11
mióta, mien fűszerrel, és mennyit eszel?
Előzmény: csillaghal (10) 0 VÁLASZ
csillaghal 2009. 05. 14. 18:05 | #10
meglepő a kérdésed de teflonba sütöm otthon :)
Előzmény: Derill (9) 0 VÁLASZ
Derill 2009. 05. 14. 13:25 | #9
csirkemellet te csinálod otthon? sütöd párolod rántod?
Előzmény: csillaghal (8) 0 VÁLASZ
csillaghal 2009. 05. 14. 10:43 | #8
nem. csirkemellet salátával :) de azt egész nap
Előzmény: neomatsek (7) 0 VÁLASZ
neomatsek 2009. 05. 13. 18:26 | #7
ebédre meg káposzta levest lapátolsz?
mindig van valaki,aki beugrik ezeknek az egyoldalú hülyeségeknek:D:D:D
Előzmény: csillaghal (5) 0 VÁLASZ
Sissi 2009. 05. 13. 16:11 | #6
Amúgy az ananászban van valami bigyó ami fogyaszt, sajna nem tudom a nevét, de olyan kis koncentrátumban van, hogy akkora mennyiségű ananászt nem tudsz megenni, ezért tabletta formájában hatásos csak.
És ez a bizonyos bigyó már nincs a konzervananászban.

Persze nem olyan cukros, kb annyira mint minden befőtt:)
Előzmény: csillaghal (5) 0 VÁLASZ
csillaghal 2009. 05. 13. 15:46 | #5
én! esténként csak azt teszem! :) és nem hiszem hogy annyira cukros lenne.
Előzmény: Sissi (4) 0 VÁLASZ
Sissi 2009. 05. 13. 12:20 | #4
Hát, megnézem ki fog fogyni attól a cukros lében szétáztatott ananásztól:D
Előzmény: Kiki21 (3) 0 VÁLASZ
Kiki21 2009. 05. 13. 12:10 | #3
vegyél konzerves ananászt:D
Előzmény: Sissi (1) 0 VÁLASZ
Derill 2009. 05. 13. 11:13 | #2
könnyfakasztó, nem zsírfakasztó
Sissi 2009. 05. 13. 10:36 | #1
Az ananász drága, kommerszebb változata nincs?:D