Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Sissi 2009. 05. 06. 14:08 | #3
Hát igen... ismerős gond, bár a híg joghurttal sincs gond, olyan mint egy üdítő:D
Előzmény: neomatsek (2) 0 VÁLASZ
neomatsek 2009. 05. 06. 13:27 | #2
nekem az az apró gondom az itthoni joghurtokkal,h iszonyat vizes mind,amikor tzatzikit csináltunk azt írta a recept,h görög joghurt kell hozzá,a boltban épp nem volt,ezért vettünk sima itthonit,becsavartuk egy vízáteresztős anyagba,beleraktuk egy szűrőbe és egy tál fölé tettük,majd egy egész estét állt így...
másnap nem gyengén néztem,amikor megláttam,h mennyi víz jött ki belőle:S:S:S
Sissi 2009. 05. 06. 12:31 | #1
A legtöbb sima joghurtban tejpor van.
Én bio joghurttal szoktam csinálni, azzal még finomabb.:)