Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Mmiray 2009. 04. 20. 08:29 | #6
Nagyon nagyon sajnálom az illetőt, hogy két szerelmét is így kellett elvesztenie, de úgy érzem, hogy a bajai nagy részét csakis magának köszönheti. Minek 17 évesen gyereket szülni? Andris talán azért rohant a fának, mert sietett haza az idegösszeomlást kapott ideggyenge barátnőjéhez... Meg ez a "az esküvő utn kiderült, hogy iszik, mint a kefekötő és erőszakos" meg egyszerűen no comment. Két hé után sikerült hozzámenni, hogy ezt nem vette észre?? Hogy nem lehet észrevenni, ha valaki alkoholista?!

Szilvikének meg gratulálok, nem Isten adta hanem a pasija meg egy hibás óvszer. Tényleg, nagyon nemes dolog végigbömbölni másfél hetet a színház kedvéért, aztán meg arra a konklúzióra jutni, hogy nyugotan jöjjön csak az a baba, mindegy, hogy mennyit fog szenvedni, meg mennyire lesz életképtelen.

Az ilyeneknek nem kéne hagyni, hogy szaporodjanak....
Errtu
Errtu 2009. 04. 19. 16:57 | #5
2 bekezdést olvastam csak el, de már ez alapján a meleg szart kiverném abból az ájtatos baromból, aki ezt írta...
tian 2009. 04. 19. 14:17 | #4
Ez így van persze, de akkor vagy te nem jól írtad, vagy én értettem félre, de én úgy gondoltam az anyjára gondolsz :D
Előzmény: Purple (3) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 04. 19. 09:28 | #3
de ha azt mondják neki, hogy vetesse el, mert nyitott gerinccel születik, de csak saját magára tud gondolni, meg hogy majd az isten megoldja akkor ez milyen? tudom hogy szar, de ilyenkor nem arra kell gondolni, hogy nekem márpedig kell gyerek.... később is lehet, de hát így már nem...
Előzmény: tian (2) 0 VÁLASZ
tian 2009. 04. 19. 09:22 | #2
Azért kijutott neki a szarból rendesen :S Nekem ebből nem az jön le, hogy 2 másodperces örömöket kergetett volna...
Előzmény: Purple (1) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2009. 04. 19. 08:54 | #1
"az orvos a harmadik hónapban mégis azt javasolta, hogy vetessük el a magzatot, mert valami rendellenességet lát. Szilvi négy napon át zokogott, megkerestünk másik orvost is, az is megnézte ultrahangon is, és az is azt mondta, biztos, ami biztos, nyitott gerinc gyanús a baba, jobb elvetetni.
Szilvikém újabb hetet zokogott át, majd döntött: Isten adta, csak Isten veheti el. "

nooormális ez??? vallás.... ennyi :D meg ez az egész sztori... ennyire sötét nem lehet valaki :D ragaszkodnak a pillanatnyi 2 másodperces örömükhöz, de előre gondolkodni azt nem... aztán utána meg megy a hiszti, hogy elbaszták az életüket.