Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
eerix 2009. 02. 19. 16:38 | #6
A "Hogyan mondd?" rész nagyon ott van :D
Ha már síkosító nélkül kell a vibrátort alkalmazni, akkor mehet rá hintőpor??? :D
Előzmény: Errtu (1) 0 VÁLASZ
Izzie 2009. 02. 19. 02:21 | #5
Errtu, te tök hülye vagy:DDDD De attól kurva jóóóóóóó:D:D:DDDD
Előzmény: Errtu (1) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2009. 02. 18. 20:37 | #4
Igen.
De csak a 6-ik alkalom után!
Előzmény: Derill (3) 0 VÁLASZ
Derill 2009. 02. 18. 20:20 | #3
err, a Múúúúú de jó vagy mehet?:D
Előzmény: Errtu (1) 0 VÁLASZ
Strawberryy 2009. 02. 18. 19:20 | #2
:))
Előzmény: Errtu (1) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2009. 02. 18. 19:04 | #1
Némi kiegészítés, azoknak a férfitársaimnak, akik nehezen értelmezik.

Válaszd meg a stílust!: Az "Óóó... de jó vagy..." nem megfelelő. Helyette ajánlatos az IZE.HU bébz posztjaiban fellelhető megfogalmazások, az alkalomhoz illően átfogalmazva. Ilyen lehet például: "Duglak muci, mint cigány gyerek a lopott biciklit!"
Használj fantázianeveket!: A "Harmatos rózsabimbóm" idejétmúlt, és nem is célravezető. Ettől meglehetősen férfiatlannak, gyengének láthat a partner. A "Gézám", vagy a "Drága Dezsőcském" sokkal vágyfokozóbb lehet.
Hogyan mondd?: Amennyiben éppen hátulról lepted meg a nőt, akkor ajánlatos a hajánál fogva a fejét a falba csapkodni és közben a füléhez hajolva, némi böfögés kíséretében oldalról az arcába ordítani. A tökéletes hatás kedvéért ajánlatos pár nappal előtte már nagy mennyiségű hagymát enni, és a fogmosást mellőzni.
Szégyenlős vagy…?: Nem probléma. Két megoldás is van. Vagy egy megfelelő méretű barna papírzacskót kell a partner fejére helyezni, vagy amennyiben az illető hölgy szado-mazo beállítottságú, úgy szimplán nyomd ki a szemét. Ajánlott még a forró ólom a fülekbe...
Kezdd egyszerűen! (bár ez a nőknek szól, férfitársaimnak a segítség): Extra vastag vibrátor síkosító nélkül análisan. (amennyiben nem vagy a szavak embere)
Dicsérd!: Az "Óóó, istenem! De jó vagy!" helyett jobban jársz, ha például a következőt mondod: "Utoljára a húgod macskájával volt ilyen jó!"
Nincs megállás!: Amennyiben mindketten bele lendültetek, az előzőek folytatásaként már magától menni fog a dolog. De hogy igazán színes legyen a dolog, célszerű betanulni pár állathangot, és azok hallatásával színesebbé tenni az együttlétet.

dr. ERRTU
a pink.ize férfitanácsadója