Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
cupoj 2009. 01. 04. 12:37 | #5
3.) A pörkölt is jó felmelegítve, nem csak a töltött káposzta.

Ezzel nem értek egyet!!! :)))
Errtu
Errtu 2009. 01. 04. 11:28 | #4
Férfi szemmel:
1.) www.cosmopolitan.hu Na, itt már betegre röhögtem magam. Női újság. Mit is várhat az ember tőle. XD
2.) Nem értem mit kell ezt elemezgetni? Amikor kapcsolatokról beszélünk az ember már olyan korban van, hogy nem fog a személyisége, viselkedése megváltozni. Ha egy kapcsolat nem működik, annak ugye az az oka, hogy a két személy ki nem állhatja a másik bizonyos tulajdonságait. (pl. irritálja, hogy az illető egyáltalán egyáltalán lélegzik. :D ) Ezek a tulajdonságok nem fognak a szakítás után megváltozni, ergo ha össze is jönne az illető az ex-ével, ugyan azok az irritáló dolgok is meglesznek, aminek ismét szakítás a vége miattuk. Ha 3 évig bosszantott, hogy a nyílt utcán vakarta meg a tökét melletted a nadrágjába nyúlva, akkor ha újra összejönnétek ugyan úgy vakarná, és téged ugyan úgy zavarna. Le egyszerűsítve a dolgot. Ha a falból kiálló vezetéket megnyalod és megráz: Peched van. De ha másodszor, harmadszor is megnyalod és megráz: Hülye vagy édes lányom/fiam, megérdemled.
3.) A pörkölt is jó felmelegítve, nem csak a töltött káposzta.
Shinobi 2009. 01. 04. 10:42 | #3
azért tök rossz mert ha szakítasz vkivel akkor egy ideig cska arra gondolsz h mi volt benne rossz... és azt utána nemtudod elfelejteni. persze, vannak kivételek , de nagyon kevés. én pl amikor újra összejöttem egy exemmel 3 nap után irritált a jelenléte, nemtudom miért de ez van.... NEM NEM SOHA!
cupoj 2009. 01. 03. 22:42 | #2
Nem szabad!!! Nekem egyszer volt benne részem, még rosszabb lett utána, mint előtte volt!! Ami egyszer xar volt, az másoccorra sem lesz jobb!!!
Bakeyoo 2009. 01. 03. 12:43 | #1
Sohasene!!!