Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Gumicukor 2008. 12. 28. 13:22 | #11
Én inkább Donatella Versace-t néztem meg.. Fúj..
Az ukrán Dasha Asztafjeva pedig egy r*banc, ezt szépen bemutatta az ukrán Megasztárban is. Jó helyen lesz Hefner mellett. Pléjmét :D
CRaPtRaSH 2008. 10. 21. 21:02 | #10
márakinek érdekes J.A. ;]
hiddel ha nem itt és ekkor, akkor másik posztnál és máskor de előjön a téma.. ha nem tőlem, akkor mástól :)
Előzmény: Jozeph (9) 0 VÁLASZ
Jozeph 2008. 10. 21. 20:34 | #9
Szegény nesquickmaci!

Pedig azért Jessica Alba hasa, és nem szőrtelenített szeméremdombja érdekesebb, mint a tahó öregek...

(Csak megjegyzem, én is láttam már 80 éves öreglányt sprintet levágni a trolin a hátsó ajtótól az első üléshez a Lehel téren - úgy troli még nem dübörgött soha).

De én voltam a hülye, hogy az első hozzászólásomat így fejeztem be. Rosszul fogalmaztam.
Szóval arra akartam utalni, hogy az ésszerű cselekedetek, a gondolkodás képessége, és a józan ítélőképesség a követendő példa!
CRaPtRaSH 2008. 10. 17. 16:16 | #8
tavaly felszállt egy pasi (kb 45 éves lehetett) a buszra (helyijárat). Alapba nem volt szimpi, 7.óra után csütörtökön már tök fáradtan tele volt a busz,és szintén elkezdett ordibálni.
a fiatalokat szidta, csak úgy.. Két srác pofánröhögte... aztán az meg osztotta őket hogy majd akkor röhögj ha magadat tartod el és nem a szüleid, és amúgy sincs semmi élettapasztalatod te kis takony, mennyi idős is vagy? 17?
srác szépen odaállt a pasi elé, bemutatkozott elmesélte hogy 20 éves, egyetemre jár, mellette dolgozik, saját lakást vett a saját pénzéből, amit a jó tanulmányi eredmény miatt kapott, és örül neki hogy 45 éves korára nem olyan akar lenni, mint ő, hogy máról holnapra kell élnie, mert elitta meg elbulizta fiatalon az összes pénzét, hanem tanult és félrerakta az összes pénzt, amit csak lehetett. mondta, hogy neki nagyobb tervei vannak annál hogy koszos munkaruhában tömött buszon du. 3kor a kocsmából kijőve menjen haza...
persze a pasi mégjobban osztotta, de mindenki tudta hogy a srácnak van igaza... de persze nem volt képes beismerni a faszikám..

Derillel meg tökéletesen egyetértek...
mais mi volt?
odaértem 12: 40-re a 13:15ös buszhoz, erre akik 13:10re értek oda félrelöködtek, hogy ők időssek és kell nekik a hely..
tény hogy sok a suttyó paraszt fiatal, de az öregek is azok lettek...
sz'al ennyi :]
Derill 2008. 10. 17. 16:02 | #7
na megtaláltad pont a kivételt, mert ha tényleg beál mellém egy koszos büdös öreg akkor átadom a helyem és elmegyek inkább jó messzire.:D
Előzmény: Purple (6) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 10. 17. 15:58 | #6
fúú basszus annyira de annyira igazad van :DD és most jöhet itt a sok konzumidióta okoskodni, akkor is ez az igazság basszus szóról szóra. koszosak büdösek igénytelenek miért én legyek jófej akárkivel is?? ők se jófejek velem csak bűzlenek! hahh!! köszönöm derill, most mindjárt jobb kedvvel indulok a tömött buszra és mindenki ocsmány arcába fogok röhögni és visszalökök ha megint nekemjön valaki :DDD
Előzmény: Derill (5) 0 VÁLASZ
Derill 2008. 10. 17. 15:50 | #5
én 11 éven keresztül buszoztam a suliba, és még azon kívül is elég sokat, és ha valamit megtanultam ott, akkor az az hogy a terhes anyukákon kívül senkinek nem adom át soha a helyem. mert akkor is bunkó suttyóparaszt vagy ha nem adod oda, meg akkoris ha odaadod.

odaadod 1nek? életbe többet nem látod, vagyha mégis nemfog rá emlékezni h te átadtad.
viszont jön helyette 625ezer másik, akiknek szintén ha átadod, jobbesetbe kapsz egy köszönömöt, de holnapután ugyanugy leparasztoznak ha nem adod át.

az aki tud reklamálni hogy ezek a mai fiatalok...ezek a mai fiatalok...ilyenkor vágnám őket úgy szájba hogy visszaemlékeznének hogy ők is baszták átadni a helyüket, viszont most meg köpökdnek...szóval aki tud reklamálni az állni is tud. aki meg nemtud állni az ne mennyen busszal.

legalábbis ne azzal amivel a diákok mennek, de ők mindenképpen azzal mennek mert hát ugye a piac meg a gyógyszertár csak este 4ig van nyitva...inkább a diák ne érjen be órára, mert ő biztos nem siet annyira.

tehát feltolakszik, ha nem engeded előre, paraszt vagy, ha előreengeded, akkoris mert a többit is engedd előre. te paraszt. anyád nem nevelt meg?

ingyen utazik, add át a helyed, ha nincs mert tele a busz, akkor az állóhelyed add át és maradj lent, mert különben paraszt vagy. piacra bekell érni hát figyelj ez nem vicc...

azért használom előszeretettel a paraszt szót, mert én is az vagyok. mert előreengedtem 2 nénit=) viccen kívül:D
pécsi buszmeg. kb 1 órakkor. én kb fél órája ott álltam h legyen jó helyem. mögöttem melettem szépnagy tömeg.
balról és jobbról 1-2 idősebb ?házaspár?...jött a busz...kb 5en előttem felmentek...mondom engem megnevelt anyám, elémengedem a nénit aki kb mellettem állt, kicsit félrehuzódtam, néni felment, mondom jó, lépek előre hogy mennék énis, bevág elém a másik néni is....mondom jó....mennék megint bevág elém az öreg és elkezd magyarázni hogy: "azért mert pécsen vagyunk nemkell vidékinek lenni!!" nézek rá hogy mi rosszat tettem..."tudod ugye hogy mi az a vidéki öcsém?" "azért mert vidéki vagy, nemkell ám tolakodni!" mondom nem tolakodtam előreengedtem a néniket... "hát ne magyarázzál már nekem te kis paraszt! hát ezt hogy képzeled?" na ilyenkor mivan? ajtóban veszekszik velem mögöttünk meg 40 ember szeretne már felszállni a buszra... mondom okos enged, jól már ugysem jövök ki, mondtam hogy jólvan akkor mennyem, én ilyen kis bunkó vagyok...ne is foglalkozzon velem... buszon meg még magyarázott a másik tatának h milyen faszán helyretette a kis bunkót.


másik meg hogy ismerek egy bácsit, kb 80-90 éves, minden nap átmegy a duna másik oldalára a tanyájára, meg vissza a nyugdíjas klubba, ami kb 20 kb-re van légvonalban, közte komp meg busz meg gyalog. mindíg cipeli a nagy szatyrát de mivel kézbe nembírja, ezért madzaggal van átkötve és a hátán cipeli minta télapó a zsákot. mindíg kedves és soha sem kérte még senkitől a helyét, "mert amig kapaszkodni tud és megáll a két lábán, addig ő nem kuncsorog senki helyéért" az ilyen emberek a kemények, nem akik mercivel járnak.

uh részemről büdöséletbe nem adom át a helyem öregnek, és énsem fogom senki helyét kérni.
Purple
Purple 2008. 10. 17. 11:35 | #4
utolsó bekezdéssel teljesen egyetértek. a többit is ki tudnám fejteni, de most nincs kedvem hozzá :D majd megteszi más. de ez, ami manapság megy, nem oké..
Előzmény: Jozeph (3) 0 VÁLASZ
Jozeph 2008. 10. 17. 11:31 | #3
A buszos példa sajnos egyre inkább nem kirívó, hanem mindennapos eset. Igen, igaz a példa, sajnos azon az oldalon is vannak negatív tapasztalatok.

Amire én gondoltam, az az a viselkedés, amire manapság nevelődnek a nagyon fiatalok a középkorúaktól, akik viszont az öregek szemében már a lázadó ifjúságot képviselik.

Tehát, akivel a 60-as években ellenségesen lépett fel egy tanár, az a gyerekét arra tanítja, hogy nehogymá' a hülye tanár mondja meg, hogy mit kell csinálnod...
Mint ahogy nekem is volt nem egy osztálytársam, aki kijelentette, azért akarna tanár lenni, hogy ő is szadizhassa a kölyköket.

A nagy magyar szabadságban erősödött az egyén hatalma („nekem jogom van hozzá” elgondolás) illetőleg a felelősségtudat hiánya (amit nem látok, nem hallok, az nincs is - emberek végignézik, ahogy a mellettük állót agyonverik stb.)

Ez mind vezetett oda, hogy ma az emberek extrém hülyeségekben keresik a szórakozást, mondhatni jódolgukban már nem tudnak milyen oltári ökörséget kitalálni - és mindezt azért, hogy erősítsék az identitás-tudatukat.

Én azt mondom, néha jó szürkének lenni, és eltűnni a tömegben. Ettől még lehetünk egyéniségek. De ha különcködünk, ne csodálkozzunk, ha valaki pofánvág.
CRaPtRaSH 2008. 10. 15. 21:21 | #2
nemtudom, én pontleszarom jessica albát is meg azt is hogy miben jár, meg úgy amúgy is...
de azért ezt a fiatalokat pocskondiázzuk szöveget kikérném magamnak, pláne a mai nap után...
az öregek/nem túl fiatalok nem gondolkoznak el, hogy a mai fiatalok vajon kiktől láthatják a példát??? a ROSSZ példát??
a náluk idősebbektől.
ma pl felszállt a buszra egy 70éves bácsi. elkezdett kiabálni hogy milyen sokan vannak ezen a rohadt buszon, ő nem bír 10 percet állni, és jajjj szegény fiatalokat annyira sajnálja hogy egész nap csak ülniük kell és semmit sem kell csinálniuk.
vannak hülye kretén emberek. voltak is. sőt... lesznek is.
de talán ha a bácsika nem így száll fel a buszra, többen átadják a helyet (így is akarta nem egy ember, de ő azt már nem várta volna meg)
netán szólhatott volna, hogy elnézést, le szeretnék ülni.
jaaaa, és ha nem bir rohadt 10percet végigállni minek megy be a városba??? vagy mért azzal a busszal amivel a diákok tanulni, a felnőttek meg dolgozni mennek.
a másik meg amikor az utolsó pillanatban esik oda és jajjde rohadt beteg, akkor hogy a manóba tud előrefurakodni mindenkit félrelökni azért hogy leülhessen???
megértem, hogy jaj de rossz nekik hogy betegek. de a fiatal ugyanúgy lehet fáradt, beteg, kimerült, és nem csak ülünk egész nap a padban... ezekután szerintem nem kérdéses hogy kiktől tanulnak bunkóskodni a fiatalok. persze, tisztelet a kivételnek :]
Jozeph 2008. 10. 15. 20:44 | #1
Ezt nem hiszem el - ez tényleg ennyire fontos és érdekfeszítő, és egyáltalán...???

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Itt mindenki teljesen hibbant? Anyátokat és apátokat nem szóljátok meg??? Vagy viszitek őket is magatokkal gyantáztatni?

Térjetek már észhez!!!

Ami meg itt látszik, ahhoz nagyító kellene - ki az az állat, aki ilyesmire élesíti a megfigyelőképességét?
Szánalmas...

Inkább tanulni kéne az iskolában, meg fegyelmezetten viselkedni, és tisztelni a felnőtteket...
Asszem ezen témakörökben még van mit fejlődnie a fiatalságnak (tisztelet a kivételnek).