Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
BlackHawk 2008. 04. 01. 16:55 | #113
még a 40. Frank hozzászóláshoz: de jobban megérni az ilyet Auschwitba deportálni (bocsánat ha szarul írtam) :D
Előzmény: Frank (40) 0 VÁLASZ
kamubekLaca 2008. 03. 25. 09:12 | #112
+ fény?
kamubekLaca 2008. 03. 25. 09:12 | #111
Jah mellesleg nem feltűnő, hogy a kisatírozott részeken nincs árnyék? :D
kamubekLaca 2008. 03. 25. 09:11 | #110
Ekkora baromságot! Mármint hogy ezt nem így csinálják, hogy kisatírozzák Painttal, meg kivágják, ami nem kell. Én jártam már ott és láttam azokat az újságokat meg nézegettem a nővérem vmelyik múlt év végi Elle-jét és abban is tisztán látszott, hogy grafikus-szakemberek szépen rádolgoznak egy fekete feszülés ruhadarabot a modellre.
Pffff...
csokioroszlán 2008. 03. 24. 18:35 | #109
:)
Előzmény: Dralisz (108) 0 VÁLASZ
Dralisz 2008. 03. 24. 18:29 | #108
Én magasról teszek az egészre.

Ki nem szarja le ott mi zajlik... nekik ez a kultúrájuk és szerintem akik benne élnek (nők) azok ehez vannak hozzá szokva.
Nem hiszem, hogy túl sokat álmodoznának másról, mivel nem is tudják elképzelni milyen az.
Amíg nem jön ide ugrálni 1 arab, hogy mi is így tegyünk addig én lesz*rom az egészet és szerintem nem kéne velük foglalkozni. Végülis, milyen jogon szól bele 1 másik kultúra, hogy milyen legyen az övéké...

Mióta az amcsi filmek az arab "hercegnőket" szegény, szomorú, elnyomott emberként ábrázolja, azóta gondolja a sok liberális faszláma ezt, hogy milyen szemetek az arabok.

Nézzetek körül Afrikában... egyes népeknél sokkal ,de sokkal durvább dolgokat csinálnak.

csokioroszlán 2008. 03. 24. 17:56 | #107
Nem költöztek. Tanulnak.
Fejezzük be,mert úgysem fogom tudni kiverni a sztereotípiákat a kis fejedből. Gondolj amit akarsz...
Előzmény: sahinel (106) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 03. 24. 17:30 | #106
) nyilvánosan csinálják ezt nem tudod megcáfolni.

http://theync.com/media.php?name=425-hanging-of-two-men-and-a-woman-in-iran ez manapság történt. és nem sok site engedi ezeket megmutatni. él kinn haver pl Kuvait-ban. Az hogy minden héten találnak filippín(ezek az ottani kedvelt örömlányok) és más lányokat a sivatagban? Meg kelett tanulnia imádkozni mert sokszor jött jól számára(lehet kitalálni miért). Pedig kuvait normálisabb vérmésékletű országnak számít. Példálozol olyanokkal akik angliába költöztek ki hogy jobb életük legyen?

http://www.liveleak.com/view?i=948_1182098325 ez egy hírportál de találsz még youtube, és más oldalakon is sok érdekes cikket. + van pár író akik fejére a bigott vallásosak vérdíjat tűztek ki.

Sátáni versek című könyv?
"A könyv a világ minden pontján a Khomeini ajatollah által 1989-ben kimondott halálos ítélet, a fatva miatt került a figyelem középpontjába. Az ítélet ráadásul nem egyedül az íróra vonatkozott, hatással volt a könyvkiadókra, fordítókra és terjesztõkre is"

Ez a legismertebb de van sok ilyen. És mindezt egy vallási vezető? kik irányítják, támogatják az iráni kormányt mostanság? kik avatkoztak be palesztína életébe?
csokioroszlán 2008. 03. 24. 17:09 | #105
Hagyjuk,mert soha nem fogsz megérteni. Láttál 5 videót és azt hiszed,mindent tudsz az arabokról... Azt gondolod,hogy mind 2 IQ-s barbár állat,meg terrorista.
Én találkozom velük minden nap,velük járok el minden nap és beszélgetek velük minden nap.Talán egy icipicit jobban ismerem őket Nálad...
A helyesírásoddal pedig nem belédkötni akarok,de azért nem gondolod,hogy Téged jellemez a "lessz,mindíg,nálluk" és hasonlók?
Előzmény: sahinel (104) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 03. 24. 16:58 | #104
Mindegy nem mondom tovább látom próbálsz belémkötni helyesírás miatt, és nem nézd meg a videókat amiket manapság csináltak odakinn, vagy nem akarsz róla tudomást venni. Valsz van köztük normális, mert nem lehet mind idióta, de nagyrészük az ha ilyesmit engednek. ez nem kivégzés, ez kínzás, és utánna ölik meg. Ahol nem törölték még el a halálbüntit, ott is "humánusan ölnek", hogy ne érezzen fájdalamt. Ezek barbár szokások szerintem. akármit is mondassz. Kérdezd meg tőlük mit szólnak a videókhoz. Ott is vannak akik normálisan akarnak élni, valsz azért mentek el más országba. Ez még nem jelenti hogy odakinn nem csinálnak ilyesmit a többiek. Mivel nyilvánosan csinálják ez elfogadott.. ezt nem tudod megcáfolni.
csokioroszlán 2008. 03. 24. 16:45 | #103
Szerintem meg te vagy elvakult és szűklátókörű.
Angliában vagyok. A mondjuk-barátom arab. Látom milyen a baráti/családi légkör velük. Egyszer sem próbált egyikőjük sem megütni,nem kértek soha semmi olyanra,amit ne akartam volna megtenni és ezenkívül annyi törődést kaptam tőlük,mint Magyarországon soha egy pasitól sem. Ezenkívül képesek szocializálódni és asszimilálódni is.
(Egyébként 31 éves korodra megtanulhattad volna,hogy a lesz egy sz,a náluk pedig egy l...)
Előzmény: sahinel (102) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 03. 24. 16:14 | #102
) persze. járjál egyel. Nekem volt barátnőm angliában járt egy ilyennel. Aztán majd meglátod milyen lessz a családi, haveri légkör velük. ha tetszik csináld azt. Ha nem hiszed, vagy neked épp ez jön be, akkor kicsit mazohista vagy.

http://theync.com/media.php?name=415-man-and-woman-stoned-to-death-in-iran ezt linkelem és nézz szét az oldalon kicsit mielőtt bármit is mondassz. ezek elfogadottak nálluk, és társadalmilag nem gáz akkor valószínű én vagyok degenerált, amikor szerintem ez bűntény. Gyilkosság. Fiatal iskolásokat akasztanak fel nyilvánosan az utcán 2 darura iránban? ha ez szerinted normális, és jó, akkor jobb ha te is kinn élsz. Lehet korlátolt vagyok, de én nem akarok ilyesmiket látni Magyarországon. Legyen inkább sok idióta politikusunk, stb, de isten ments hogy ilyesmiket lássak az utcán. Szerintem betegek, de lehet én vagyok elmebeteg, és te tudod jól. A világ dolgairól akkor tudnának beszélni ha nem lenne nálluk cenzúra, és látnák mi megy máshol. Bár ha kiköltöznek valahová, akkor viszik magukkal a mentalitást, és nem nagyon akarnak változni. Pl angliában, franciaországban, stb az akarják ismerjék el a saját értékrendszerüket, mikor ők mennek el egy más nemzet országába élni. Ez kb olyan mintha én azért pampognék angliában hogy magyarul beszéljenek velem, mert az jár nekem. Szocializálódni, asszimilálódni nagyon kis mértékben hajlandók. Szerintem te vagy kicsit fiatal, és idealista még.
csokioroszlán 2008. 03. 24. 15:18 | #101
Először is nyIlvánosan,mindIg,náLuk,náLunk...
Másodszor én sem otthon találkoztam velük,Magyarországon nem mondhatnám,hogy nagyon sokan lennének. Ha valaha beszéltél volna eggyel is,nem mondanád,hogy el van ferdülve a gondolkodásmódjuk. Én viszonylag sokat beszélgettem velük mindenféléről és állítom normálisabban gondolkoznak a világ dolgairól,mint mondjuk Te.
Előzmény: sahinel (99) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 03. 24. 14:39 | #100
Egyébként ha elolvasod amit lentebbi ilnknél a vallásról írtam akkor rájöhetsz hogy nem a vallásukkal van gondom. Kimondottan tetszik, és a művészetük is. Szúfizmus az egyk kedvencem.
sahinel 2008. 03. 24. 14:15 | #99
Light-os videót küldtem mert a nőkről van szó. nézd már meg az alábbi linket is amit mondtam. 12 éves kissrác fejezi le az embert? Felakasztják nyílvánosan a diákokat iránban mert nem jól gondolkoznak? Melegeket alapból kinyírják? stb-stb. Ha én nyilvánosan itthon meglátnám hogy ilyet csinál egy arab a feleségével, lányával, akkor eltörném a kezét az tuti. Mindíg van aki melléjük áll. Attól hogy te nem láttál sok ilyet nagyon durván el van ferdülve a gondolkozásmódjuk. Nállunk is van ilyesmi, de ahhoz képpest hogy mennyi ilyesmi fordul elő nálluk ez nem sok. Ha godolod linkelek videókat ahol kb 30-40 ember kövez halálra szerencsétlen lányt, mert szerelmes volt..... Máshol is vannak ilyesmik, de nincs elfogadva társadalmilag. Ilyesmiért börtön jár. 200-300 évvel vannak elmaradva erkölcsileg. Mint írtam az amerikaiakat sem kedvelem, de nem védem az arabokat. Tudják ők miért kapják amit kapnak. A világ többi részét meg megpróbálják maguk mellé állítani, mikor ezeket az idióta eszméket nálluk társadalmilag elfogadják. Nem diktatúrában élnek.
csokioroszlán 2008. 03. 24. 13:18 | #98
Valószínűleg nagyon sok arab/muszlim barátod van, azért írkálsz ilyen elvakult sztereotíp baromságokat... Igen,minden országban lehet hülyéket találni, nem csak az iszlám országokban. Példálozol itt néhány videóval, pedig akármelyik országból lehet ilyeneket találni. (Láttad amelyiken a srác veri a tanárát? Igen,itt Magyarországon.)
Képzeld van néhány muszlim barátom és még egyszer sem köveztek meg, pedig nem sűrűn hordok csadort... Hagyjuk már ezt a "minden arab terrorista" baromságot! Tudsz egyáltalán valamit a kultúrájukról vagy akármit az iszlámról???
Előzmény: sahinel (95) 0 VÁLASZ
Belkar 2008. 03. 24. 07:32 | #97
értelmes... ez kérem szépen kultúra...
bandee1219 2008. 03. 24. 06:10 | #96
Ennek nem ismerjük a hátterét, de mindenképpen egy macho az ember...
Előzmény: sahinel (94) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 03. 24. 04:57 | #95
Valsz a vallási vezetőkkel van gond, mert azokon múlik hogy mit csinálhatnak a hívők, ha ennyire elvakultak. És ez még nem is iraq, irán, afganisztán. Ez törökország, ami valsz az eu tagja nemsokárra..
Előzmény: sahinel (94) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 03. 24. 04:55 | #94
http://www.machovideo.com/video/Man_beats_up_turkish_woman_7121/

Nem tom hogy vagytok vele de ezek egy kis együttérzést sem érdemelnek azért mert amerika ott van. kb 50 ember látja minimum mi történik, és mind hagyja hogy csinálják. Gratulálok. Ha nő lennék ilyen helyen valószínű hogy nem szeretnék lakni. Szidják sokan az USA-t, és bush-t én is idiótának tartom, de ez amit itt művelnek szinte tömegesen az undorítóbb. Ahol így gondolkoznak az rég rossz mentalításban. Nem csoda hogy a terrorizmus, és átratlanok legyilkolása arrafelé elfogadott, ha így élnek, így nőnek fel. Nem biztos hogy rossz lenne ha egy kis világlátást szereznének.
Előzmény: Summerfield (93) 0 VÁLASZ
Summerfield 2008. 03. 24. 01:51 | #93
Minden megszokás kérdése. Én voltam kint a barátnőmmel 1 hónapot Iránban. Tényleg szokni kellett, főleg azt, hogy a csajomnak is csadorban kellett nyomni. Azt azért nem mondanám, hogy prűdebbek az emberek, mint itthon, csupán nagyobb az esélye, hogy randa nőt szedsz fel. :) Na de kicsit komolyabbra fordítva a szót. Szerintetek az jót tesz egy kamasz fejlődésének, hogy igénytelen pornót néz, ahol még azt is látni a csaj beleiben, hogy éppen mit ebédelt? Nem vagyok álszent, és tudom hogy mindkettő véglet, és a helyes út valahol a playboy, fhm, ckm környékén van, hisz én is ezeken nőttem fel :D
Purple
Purple 2008. 03. 23. 21:38 | #92
igen ez így van, de attól még ez nem jó .... :S hogy egy rohadt elméletre alapozzák az életüket és állat módjára bánnak velük.
Előzmény: laci_ (91) 0 VÁLASZ
laci_ 2008. 03. 23. 21:35 | #91
Nem Lilla, ilyet nem állítottam egy szóval sem. Azt írtam le, hogy ha ott született volna és minden nőtől azt látná, hogy fejtetőig bebugyolálva van, és szent könyve, a Korán, szerint is ez a helyes, akkor valószínűleg ezt tartaná normálisnak, és a nyugatot tartaná erkölcsi fertőnek. Az ember gondolkodását nagyban meghatározza a környezete és neveltetése, és egyik sem arról szól, hogy demokrácia van, tedd ki a melled, hanem arról, hogy a nőnek ez a sorsa.
Előzmény: Purple (27) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 18:07 | #90
jójó tényleg... na izé...

kilóg a térdem,erkölcstelen vagyok (csakhogy a témához kapcsolodjak:D)
Frank 2008. 03. 23. 18:03 | #89
azért olyan nagy nem vagyok..:D
a fiatalokra céloztam...ezért járunk a közeli városba bulizni...
mellesleg jól elkanyarodtunk az alaptémától :D
az ilyen magánbeszélgetéseket nem itt kéne :D XD
Előzmény: CRaPtRaSH (88) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 18:00 | #88
a maradék 500 meg te vagy :D
Előzmény: Frank (87) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:50 | #87
nálunk 2000res lakosság van :D
abból 1500 vénember :S
Előzmény: CRaPtRaSH (86) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 17:49 | #86
énis falun élek há dikk:D
Előzmény: Frank (85) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:44 | #85
ezt én nem játszhatom be, mert már most 2*akkora méretet hordok mint a 23éves bátyám :D
hiába, falun nagyra nőnek az emberek :D
Előzmény: CRaPtRaSH (84) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 17:42 | #84
azzal semmiképp :D az a legjobb <3
pláne hogy most tesoméba vagyok:D
nemtaláltam az enyém,lenyúltam az övét :D
amőgy már hozzávagyok szokva az ilyenekhez XD
Előzmény: Frank (83) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:38 | #83
ez is csak egy szépségdíjas megszólalásom volt a sok közül...lesz még pár :S XD
mellesleg tudom, hogy semmiképpen nem vehetem fel a versenyt a spongyabob-os póloddal :$ :D
Előzmény: CRaPtRaSH (82) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 17:36 | #82
köszi h megosztottad :]
Előzmény: Frank (81) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:33 | #81
hehh..én megoldottam:
kiskorom óta egyszál f*szban alszok XD :D


Előzmény: CRaPtRaSH (80) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 17:30 | #80
a szemem nem karikás,a hajam nem kócos:P
pizsit nemhordok :D kiskoromba se tettem,gyülöltem:D
spongyabobis pólóba tolom :D az a legjobb
Előzmény: Frank (79) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:27 | #79
húú...akkor karikás szemek, keszekusza haj, mackós pizsi...
sexy :D ;)
Előzmény: CRaPtRaSH (78) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 17:25 | #78
alvóscuccban :D
gyerekek én ma délután kettőkor keltem :D
és ugydöntöttem hogy ma lustinapot tartok XD

Előzmény: Frank (77) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:20 | #77
nem az a lényeg, hogy hogyan táncoltál, hanem hogy miben :D :$ X)
Előzmény: CRaPtRaSH (76) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 17:19 | #76
még táncikáltam is hozzá!!! (azt inkább ne képzeljétek el sztem:D)
Előzmény: Frank (73) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:10 | #75
Ismét jót tettem a világgal :) :D
Purple
Purple 2008. 03. 23. 17:07 | #74
ismerem, imádom :D
Előzmény: Frank (71) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 17:06 | #73
nah akkor most mindenki tessen elképzelni, ahogy CRaPtRaSH rázza a fejét és tombol a weblapon található zenére
XD :D :P
Előzmény: CRaPtRaSH (72) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 17:02 | #72
én még nem ismertem de rohadtul bejön XD
Előzmény: Frank (71) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 16:55 | #71
Csak gombásoknak, meg snék meg minden franc :D
nagyon régi, lehet ismeritek, de benyomom :D

http://www.badgerbadgerbadger.com/
Dius 2008. 03. 23. 16:47 | #70
ennyire ráflesheltetek a gombára??? :D:D fogadok dugiba azt nyomatjátok...:D I Luw GOMBAAA xP
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 16:46 | #69
"derz ő hórzreddis in dő ket!" :D
Előzmény: Purple (68) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 23. 16:45 | #68
én is!!!! :O MUSHROOM <3
Előzmény: CRaPtRaSH (67) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 16:40 | #67
viszont angolul jólhangzik :D "mushroom" imádom kimondani XD
Előzmény: Frank (66) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 16:39 | #66
én se :D
budapest szelet amiben megtűröm, de igazából ott is kikaparom a tányér szélére..
(a bp. szelet sem pörkölt, úgyhogy jólmegaszontam :D )

lényeg: szemét gombák :D
Előzmény: CRaPtRaSH (65) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 16:22 | #65
nemszeretem a gombát:S
egyik értelemben sem XD
Előzmény: Frank (64) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 16:10 | #64
ha már hüvely, akkor inkább bébz rovatba teszem...a gombát meg hagyjuk meg a pörköltnek :D
Előzmény: CRaPtRaSH (61) 0 VÁLASZ
Dius 2008. 03. 23. 15:55 | #63
azé' nem tom figyelitek e cenzúra=>hüvelygomba
Dius 2008. 03. 23. 15:53 | #62
XD hát pöppet, de a haverom mikor először látta kajak kiment a szobából : "f@sza, elmarad a meccs " Tudnak valamit ezek a média fazonok XD
Előzmény: Purple (59) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 15:46 | #61
keress nekünk,küldd be,és bungleapó tuutti lesz olyan tünci hogy kiteszi :D
Előzmény: Frank (60) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 15:45 | #60
Rögötön egyből tegyetek be egy hüvelygombás postot...:D
Purple
Purple 2008. 03. 23. 15:39 | #59
jaj, akkor most küldjük ki a pasikat a szobából, és beszéljünk a hüvelygombáról :DDD mekkora szar egy reklám?? :D
Előzmény: Dius (58) 0 VÁLASZ
Dius 2008. 03. 23. 15:36 | #58
Figyelj ha neked fontos a hüvelygomba én szívesen beszélgetek veled erről XD , bár kétlem, hogy neked valaha is lesz :D :D a fontos dolog alatt azt a beszélgetést értem, ami GIjoe fergeteges bemutatkozása előtt folyt...
Előzmény: Unregistered (55) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 15:25 | #57
de ez most hogy került ide?:$
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Unregistered (55) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 23. 15:22 | #56
rivet ne bántsd...őt csak én bánthatom :D
Előzmény: GIjoe (37) 0 VÁLASZ
Unregistered 2008. 03. 23. 15:20 | #55
Olyan fontos dolgokra gondolsz, mint a hüvelygomba? :DD (szimpla asszociáció volt, mielött bárki is belekötne, hogy: "de ez most meg hogy került ide?")
Előzmény: Dius (53) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 15:06 | #54
Igazat adok a hölgynek :$ :)
Előzmény: Dius (53) 0 VÁLASZ
Dius 2008. 03. 23. 14:05 | #53
Hát szerintem ne túráztassuk magunkat... Inkább maradjuk original "idióta birkák", bégessünk nyugodtan itt az izé.hu oldalán, és beszéljük olyan dologról ami szerintünk fontos. GIjoe, te meg ha nem hiszed, járj utánna.
sahinel 2008. 03. 23. 14:02 | #52
Stílusom az előző kommentemben remélem érzed hogy passzol ahoz amit elsőnek írtál. Ha jól esik hogy így szólnak hozzád, akkor folytasd csak azt a hangnemet amit elkezdtél mert valsz szeretsz így kommunikálni.
sahinel 2008. 03. 23. 13:52 | #51
GIjoe rendesen be van sötétedve nállad.

"egyszeruen szanom azokat akik komolyan "vitatkoznak" errol a posztrol, nevetseges buta emberek vagytok.
hihetetlen. mindent "bevesztek" mar amit mondanak? iagazi idiota birkak. na ezert tartunk ott ahol... "

akkor http://ize.hu/comments.php?post_id=6528 itt nézz szét a hommentjeim közt. És nézegessél jól videókat aztán ugass hogy kik a szánalmasak. tájékozódni kellene és nem a médiabaromságot ugatni. Ilyen videókat ha látok, és ilyen majmokat mint te( aki megpróbálja megmagyarázni indirekten hogy normális emberek) kicsit felhúzom magam. Vagy te is vallási idióta vagy, vagy csak szimplán beeszed a médiamaszlagot, és azt amit 1-2 helyen olvastál. A linkelt oldalakon van még pár videó érdemes megnézni, és elolvasni miért csinálták mindezeket a vallás nevében...
Dius 2008. 03. 23. 13:36 | #50
XD Hát gyerekek ( és felnőttek, mielőtt bárki belekötne ebbe is XP ), ez már a 3-4. eset, hogy egy komplett Mónika shownak vagyok az olvasója. Előzőleg egy kis csaj ontotta az észt, de meg is látszik, mivel neki elég kevés maradt...:D Szóval én egyedül csak azt nem értem, hogy miért nem lehet hagyni az embereket, ha azok filozofálni akarnak. Na és ha nem eredeti a cikk??? Akkor már meg se történik ez a nőkkel?? Vagy ha netán tévedésben vannak az ide írók?? Sztem van még néhány ember így ebben az országban. És ha netán nem bírod elviselni azt, hogy másnak nem 1ezik a véleménye a tiéddel, inkább húzz bőrt a fogadra, vagy írj értelmes dolgokat A TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN!! XD Kösz cső
Purple
Purple 2008. 03. 23. 12:30 | #49
nem káromkodtál? :) akkor légy oly kedves olvasgasd vissza a legelső hsz-ed. az maga volt a személyeskedés és az alpári modor. egészen addig normálisan elvolt mindenki, amíg te ide nem pofátlankodtál ilyen modorral. talán normálisan is ki lehetne fejezni magad nem? ... ja bocs neked ez nem megy...
Előzmény: GIjoe (48) 0 VÁLASZ
GIjoe 2008. 03. 23. 12:27 | #48
nem hiszem, hogy karomkodtam volna, ellenben te es a kis pajtasod annal inkabb. A szemelyeskedesrol meg ne is beszeljunk, nem tudom ki hivta a masikat korlatoltnak es sotetnek. Amit legeloszor irtam meg hozzafuznek annyit, hogy kinek nem inge, ne vegye magara. ha te nem tartod magad egy idiota birkanak, akkor miert kezdesz el sertegetni valakit aki hozzad sem szolt? ezen tord egy picit azt az okos kis fejed.

"remelem nem kapsz penzt" ez mar szinte vicces. :D

viszont erre nekem mar tenyleg nincs idom, ugyhogy megyek, irhatsz meg valamit, hogy csak azert is a tied legyen az utolso szo ;) bar szerintem kar erolkodni.
Előzmény: Purple (46) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 12:20 | #47
ne legyél gonosz, kívánjunk neki sok locsolót XD :P :D
Előzmény: Purple (46) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 23. 12:18 | #46
én sem nevezném a szánalmas próbálkozásod vitának, mert csak káromkodtál meg személyeskedtél végig... remélem nem kapsz pénzt.
Előzmény: GIjoe (45) 0 VÁLASZ
GIjoe 2008. 03. 23. 12:13 | #45
Inkabb tenyleg ne vitatkozzunk (bar az eddigieket en nem neveznem vitanak) mert szerintem alul maradnal.

"nem volt igazad. ezt barki megmondja"

es megis ki mondja meg? esetleg ti? ne rohogtess.

na sziasztok, azert en kivanok nektek tovabbi szep napot, holnap meg a lanyoknak sok locsolot, fiuknak meg sok penzt, tojast es csokit!


Előzmény: Frank (44) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 12:08 | #44
Penis infortunatus lateris sinistri
*szerencsétlen balfasz

ha akarod, folytathatjuk napestig a vitát, de én inkább abbahagynám, mielőtt elmérgesedik...
nem volt igazad. ezt bárki megmondja. ennyi...:D
Előzmény: GIjoe (42) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 23. 12:04 | #43
én vagyok a primitív??? :D te beteg vagy... nem én írtam, hogy ostoba barmok vagytok meg stb stb... nyugodtan folytasd csak a dedót, majd meglátjuk ki kinek ad igazat :)
Előzmény: GIjoe (41) 0 VÁLASZ
GIjoe 2008. 03. 23. 11:59 | #42
ezek most ervek akartak lenni?
egyebkent, nem most es nem azert regisztraltam, hogy "oltsam a nepet", de ez teljesen mindegy.
A tajgetoszrol kellett volna lelokni amikor meg nem volt keso.
Előzmény: Frank (40) 0 VÁLASZ
GIjoe 2008. 03. 23. 11:54 | #41
na ez aztan egy frappans, ertelmes valasz. gratulalok, es meg en dobalozom ures szavakkal..
egyszeruen gyomorforgato, hogy micsoda baromsagokat irsz raadasul eleg primitiv stilusban, es eszre sem veszed, de persze, hogy is vehetned....
Előzmény: Purple (39) 0 VÁLASZ
Frank 2008. 03. 23. 11:51 | #40
igen te vagy a korlátolt és sötét.
1. pont te írtad, hogy a post nem valódi, akkor minek vagy még itt?..
2.jó, hogy vannak olyanok, akik azért regisztrálnak, hogy olthassák a népet..

pont az ilyen embereket, mint te, kéne deportálni Iránba :D
Előzmény: GIjoe (38) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 23. 11:47 | #39
te mekkora egy szánalom vagy hallod-e :DDDDD sokat tudsz te rólam.... mellesleg amit ezek művelnek a nőkkel, tényleg szánalom. ha te meg ezt támogatod akkor egészségedre. fel jöttél ide szitkozódni, meg minden, aztán közbe üres szavakkal dobálózol. :) birom az ilyen buta embereket. többet kéne tudnom a világról, hogy veled vitetkozzak? veled vitatkozás=kurvaanyázás :D mara intelligens és tájékozott vagy :D
Előzmény: GIjoe (38) 0 VÁLASZ
GIjoe 2008. 03. 23. 11:43 | #38
en vagyok korlatolt es sotet? nem az aki azt irja, hogy ""ezek mind elmebetegek", "faszfej iraniak".
Kar veled vitatkozni mert olyan egyszeru vagy mint egy faék. Az a baj, hogy a butasagod parosul ezzel a hihetetlen ontudatossaggal, ez igy egyutt egeszen ketsegbe ejto. tobbet kell meg neked ahhoz tanulnod es megismerned a vilagrol, hogy velem vitatkozhass. szanalmas idiota.
Előzmény: Purple (36) 0 VÁLASZ
GIjoe 2008. 03. 23. 11:38 | #37
te bizonyara valamifele iszlam szakerto lehetsz...
inkabb ne irnatok semmit, mint ezt a sok suletlenseget.
Előzmény: rivaul (28) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 23. 11:37 | #36
olyan vagy, mint a folyosó. sötét és korlátolt. kit izgat, hogy eredeti-e? megbeszéltünk pár dolgot, azt szevasz...de jó, hogy ennyire szíveden viseled a sorsunkat. megható. :'(
Előzmény: GIjoe (35) 0 VÁLASZ
GIjoe 2008. 03. 23. 11:34 | #35
akinek esetleg nem tunt volna fel, akkor felvilagositom, hogy ez "kamu", nem igazi irani kiadvany. egyszeruen egy csokkent ertelmu amerikai barom probalt humoros lenni, es ossze firkalt egy ujsagot alkoholos filccel.
egyszeruen szanom azokat akik komolyan "vitatkoznak" errol a posztrol, nevetseges buta emberek vagytok.
hihetetlen. mindent "bevesztek" mar amit mondanak? iagazi idiota birkak. na ezert tartunk ott ahol...
brigi_cica 2008. 03. 23. 07:59 | #34
nem irtál hülységet. vannak arab, muzulmán barátaim, és sajnos a lányoknak mindig el kell takarják magukat. vannak olyan fiuk akik nem foglalkoznak azzal hogy a lányok fején van-e kendö vagy sem. de a többség meg is veri a nöket ha nem tesznek legalább kendöt a fejükre. van egy afgán barátnöm, ö még a boltba sem mehet el engedély nélkül... ez az ö kulturájuk, és még hogy ha durvának is találjuk, nem tehetünk ellene semmit...
Előzmény: Polly (33) 0 VÁLASZ
Polly 2008. 03. 23. 01:44 | #33
Ezt az értéktelen amerikai kultúrát énis kitiltanám innen, de ez egy kicsit túlzás. Mondjuk nem érthetem meg, hiszen nem abban a kultúrában élek. Lehet hogy most sok hülyeséget írtam, de ez a véleményem.
bigyminyő 2008. 03. 22. 23:04 | #32
Nem hinném,hogy az ottani nők máshogy látják ezt.....Olyan sok elkeseredett,megfélemlített nőt még sehol sem láttam mint az említett riportban.Alapvető emberi jogaikban korlátozzák őket ami nem kitétele annak,hogy hol születik valaki.
Nincs más választásuk.....
Előzmény: laci_ (26) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 22. 22:41 | #31
alap!! :DD ugrálósbottal
Előzmény: CRaPtRaSH (30) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 22. 22:35 | #30
vagy segítőorsi:D
Előzmény: Purple (29) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 22. 22:17 | #29
erről beszélek.. :D csoda kéne, vagy szupermen fecskében.
Előzmény: rivaul (28) 0 VÁLASZ
rivaul 2008. 03. 22. 22:14 | #28
Ott sajna addig forradalmárkodna amíg az első követ valaki a kezébe nem kapja... Ezekkel nem lehet bírni, mind elmebeteg vallás címszóval.
Előzmény: Purple (27) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 22. 22:10 | #27
és ha ott született volna, attól jobb lett volna az ottani nők sorsa? nem hinném, ha csak nem egy forradalmárként születik meg ott, és nem tesz rendet, és nem írja át a vallásukat.. vagy törli el végleg...
Előzmény: laci_ (26) 0 VÁLASZ
laci_ 2008. 03. 22. 22:00 | #26
Ha ott születtél volna valószínűleg másként látnád a dolgokat...
Előzmény: bigyminyő (25) 0 VÁLASZ
bigyminyő 2008. 03. 22. 21:44 | #25
Sajnos ilyen van!Az iszlám vallási okokból nem ismeri el a nők jogait.Komolyan:nem nézhetnek rá egy idegen férfira,mert olyan mintha kikezdenének vele.Megkövezik őket(!!!!),vagy a medencébe dobják összekötött kézzel,lábbal.Autót sem vezethetnek azaz jogsit sem kaphatnak.Kötelező csadorban járniuk.Szemérmetlenség ha látszik a hajuk,szájuk....
Viszont ugyancsak vallási okból,sohasem fogyasztanak alkoholt a férfiak.
Brrrrrr.....Náluk sem lennék nő!!!Biztosan kinyírnának....
Régebben volt egy dokumentum műsora erről a témáról Frei Tamásnak.
spiritmonger 2008. 03. 22. 21:42 | #24
szegény iráni kamaszfiúk... még az újságból sem tanulhatnak? hogy is néz ki a nő teste az arcán kívül...:D
cln 2008. 03. 22. 20:38 | #23
Nyilván ezt a képet nem kell cenzúrázni Iránban, mert nincs rajta ember.
http://www.funnyhub.com/pictures/img/dog-befriends-monkey.jpg
CRaPtRaSH 2008. 03. 22. 18:56 | #21
te leszel kicenzurázva teeee XD
Előzmény: rivaul (20) 0 VÁLASZ
rivaul 2008. 03. 22. 18:49 | #20
Attol még a cenzúrázás jogos :P XD
Előzmény: CRaPtRaSH (19) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 22. 18:42 | #19
ÉN jöttem meg XD
Előzmény: Makkász (18) 0 VÁLASZ
Makkász 2008. 03. 22. 18:39 | #18
Mi jött meg? Ki leszel cenzúrázva XD
Előzmény: CRaPtRaSH (17) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 22. 18:26 | #17
kaabbbeee XDDD
örülj neki hogy megjöttem!!! :D
Előzmény: rivaul (16) 0 VÁLASZ
rivaul 2008. 03. 22. 18:25 | #16
Nah megjött a kisasszony is egy cenzúrás témához illő hsz-el :DDDDDDD
Előzmény: CRaPtRaSH (14) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 22. 18:25 | #15
ismerd be hogy bejön! ;D
Előzmény: Purple (11) 0 VÁLASZ
CRaPtRaSH 2008. 03. 22. 18:24 | #14
baazzzzmeggg XDDD
Előzmény: bandee1219 (10) 0 VÁLASZ
rivaul 2008. 03. 22. 18:12 | #13
Te szemérmetlen :D
Előzmény: bandee1219 (10) 0 VÁLASZ
sahinel 2008. 03. 22. 17:44 | #12
Lol. A térde minek? Kapásból az jut eszembe hogy túl sokat térdelt hogy két oldalra kerüljön egy újságban. Mellével meg mi a gáz? ezentúl szoptatni sem lehet a kisgyerekeket mert még idióta szexmániás lessz belőle? És még ezekre mondják hogy normális emberek. miért bántja őket más ország(PL usa) .Biológiaóra gondolom nálluk nincs is. Felvilágosítás meg hogy folyik a suliban? gólya hozza a gyereket?

"szándékosan ilyen durvák a cenzúrák, hogy ezzel is felhívják az olvasók figyelmét saját gyaur életvitelükre." ha ez igaz, akkor még ők avatkoznak bele mások életébe, tehát semmi joguk ugatni amerikára vagy bárkire ha leugatja őket.
Purple
Purple 2008. 03. 22. 16:46 | #11
fuj pornográfia!! undorító :DDD
Előzmény: bandee1219 (10) 0 VÁLASZ
bandee1219 2008. 03. 22. 16:09 | #10
Vannak olyan oldalak a neten, ahol csajok tárulkoznak ki, onnan van ez (CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!): http://kepfeltoltes.hu/080322/1898771983_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Előzmény: Errtu (9) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2008. 03. 22. 15:56 | #9
Megnéznék egy Iráni FHM-et. :D
M.agnus 2008. 03. 22. 15:50 | #8
Mert nem iráni olvasóknak szánják, hanem turistáknak, stb. hiszen az írás nem arab. Nekik marad a Korán.
Valószínű, szándékosan ilyen durvák a cenzúrák, hogy ezzel is felhívják az olvasók figyelmét saját gyaur életvitelükre.
Előzmény: Purple (7) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2008. 03. 22. 15:40 | #7
pfff :D akkor minek adják ki? :)
gvereb1 2008. 03. 22. 15:05 | #6
ps? :) ezek még paint-ot sem láttak.
Előzmény: Luflee (2) 0 VÁLASZ
rezso 2008. 03. 22. 15:05 | #5
térd nélküli emberek hazája
gvereb1 2008. 03. 22. 15:04 | #4
Ezek szerint Irán nem dúskál bébz postoktól.
gerrencser 2008. 03. 22. 15:02 | #3
Idióták ezek az irániak!
Luflee 2008. 03. 22. 14:55 | #2
ps zsenik. De tenyleg. :)
kovyfive 2008. 03. 22. 14:42 | #1
Heh, iránban nem lehet mutatni, térdet, vállat, meg dekoltást? Lol