Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
teglalap 2008. 03. 20. 17:34 | #3
az x minisztériumban nem valószínű hogy azon gondolkodtak, hogy ettől jobb lesz, mert pontosan tudják, hogy semmivel nem lesz jobb.
ékes példája ez a félelemkeltésnek, manipulációnak. mint ahogy amerikában, az egyesült királyságban is egyre inkább erre megy ki a játék. a vezetők legalább azt tudják mondani mi aztán foglalkozunk a biztonsággal faszán, meg a népért vagyunk. a reakciók meg többnyire alaphelyzetben, hogy miezabaromság, ezentúl nem tudok fényképezni? avagy biztos vannak olyannyira sötét elmék, akik meggyőződés szinten kurvajó ötletnek találják ezt, lényeg hogy lekösse az időt. közben a lényeges dolgokról elkerül a hangsúly. többek közt a saját trógerságaikról. legfrankóbb úgy elterelni a figyelmet, hogy közben aztmondják pozitív célért tesszük. ez végeredményben a marketingjük része.
sajnos magyarországon is lehetne példákat találni... SOK példát
Előzmény: esthof (2) 0 VÁLASZ
esthof 2008. 03. 19. 23:10 | #2
csodálkozom, hogy ehhez eddig csak egy hozzászólás érkezett, pedig ez elég érdekes poszt...
ez már a vég kezdete... legközelebb mi következik? mert hogy értelme semmi nincs, az biztos... ettől ha akarják úgyanúgy lefényképeznek bármit, ha akranak ugyanúgy telefonálnak, ááááh... nem tudom hol élünk... ezt a dolgot úgy tudom elképzelni, hogy vki kitalálta az x minisztériumban, vagy bárhol, a többi ember meg megörült neki, rábólintott, hogy: "igen, ez az amire szükségünk van, ettől biztos jobb lesz, hozzunk létre forródrótot, tegyünk ki plakátokat, hadd örüljön a nép, ezzel biztosan elérjük a célunkat, hisz mi annyira igyekszünk"... hihetetlen...
bandee1219 2008. 03. 19. 11:46 | #1
Nekem is Hawk véleménye ugrott be előszőr, hogy most már akkor mész az utcán és mintha fegyver lenne nálad, gyanús vagy. Oo Midenkinek vannak rosszakarói. Persze nem lehet komoly, nem hiszem, hogy erre - még arra felé is - lenne ember, aki ezek után járkál. Valószínüleg tényleg csak a lakosság megnyugtatására van (bár aki olyan paranoiás, hogy mindenhol terroristát lát, az nem fog ettől megnyugodni).