Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Mr. TeeCee 2020. 10. 26. 04:12 | #4
“As he moved his knight to g5, Magnus offered a draw. Vidit was confused, smiled, and accepted the draw. Later it was revealed that the World Champion was suffering from stomach issues and hence could not continue the game”
Demente 2020. 10. 24. 21:25 | #3
Hát én abból hogy az ellenfél lépéseit utánozzam, 13 évesen kinőttem. Szakállas csókán látszik hogy a második ismételt lépés után, már a következő meccsét "játszaná" fejben... Kisgyerek pedig azt sem tudja merre van arcal. Nem baj ez.. Én ezt a videót láttam a kisgyerektől. Ennyi. Szakállas csókától már láttam igazi mecset. 2. lépés után vagy 1 percig bámulta a táblát, ott látszódott hogy az egészet lejátszotta fejben. Nem nézett fel, nem zsonglőrködött a vizes palackkal. Majd úgy lekapkodták a bábukat 1 perc alatt a tábláról az ellenféllel, hogy követni nem lehetett. Szakállas csóka, király! Kis csávóról, pedig mutass be kérlek több videót is. Még az is lehet hogy van benne tartalék.
Hojó 2020. 10. 24. 11:27 | #2
Ezt komolyan írtad? (Mind két játékos nemzetközi nagymester és a "szakállas csóka" a jelenlegi világbajnok, DE döntetlennel végződött a játszma)
Előzmény: Demente (1) 0 VÁLASZ
Demente 2020. 10. 23. 23:40 | #1
Hihetetlen? Mi? Kis gyereknek esélye nem volt. De egy önálló gondolata sem volt. Ugyan azokat meglépni mint amit az ellenfél? Szakállas csóka 5 lépésből pozícióba hozta a huszárt, (ami még nem nagy szó) bevédte, és előkészítette a támadást a királynőre, de minimum a bástyára. Kisgyereknek mi volt? 4 teljesen felesleges lépése, és egy védés, gyaloggal a futóra. Ezen nem volt mit lejátszani.