Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
sztewe
sztewe 2019. 09. 14. 00:12 | #8
Elég sz*r helyen közlekedsz ha ennyiszer akartak már eltaposni. Amúgy hja ha nem teljesen zárja ki a füles, és hallható a környezet fontos zajai akkor ja. De igen akkor is kell körülnézés, de igen akkor is ott vannak a retardáltak.

Falumban is vannak, szerencsére nem olyan sokan mint máshol.
Van egy hülyegyerek aki szeret a játszótér előtti kisutcában 100 al teperni. Még jó hogy kerítés védi hogy ne szaladjon ki gyerek. De még így is qrva veszélyes. Fekvő rendőr kéne de esélytelen.

A másik amit egy nyugalmazott rendőr mesélt hogy lehet ezek ellen úgy védekezni hogy kamerákkal figyeled a házad elejét. Így aki suvít, megvan. Persze lehet nem ér vele semmit, de ezt a suhancok nem tudják, rendesen beparáztatta őket mikor macskáját elcsapták. Na a kamerák felhelyezése óta egy hülyegyerek se mert az utcájában hetvenkedni. De az csak 1 utca.

Sajnos itthon rohamosan csökken a közlekedési morál. Nemsoká ott tartunk hogy jobb lesz ha gázspray el meg csomagtartóba fa testápolóval jár az ember :/
Előzmény: vadonka (7) 0 VÁLASZ
vadonka 2019. 09. 13. 09:52 | #7
Széjjel nézek képzeld el, ez lakóövezetben volt és az autós váratlanul fordult be egy sarkon már majdnem áthaladtam az úton amikor megjelenhetett nem láthattam. És igen a zebrán és ilyen helyeken a gyalogosnak ELSŐBSÉGE van és ha az autós nem adja meg ő a hibás! Hiába nézek szét ha egy barom 120-as rongyol be a kereszteződésbe szart se tehetek, hiába nézek szét ha váratlanul csap ki valamelyik mellékutcából, akkor is hiába nézek szét ha úgy gondolja a kereszteződésben ő visszafordul amit kurvára nem szabad sehol. Soha 1x nem volt gondom abból, hogy zenét hallgatok az utcán: 1: ambient sound-os fülhallgatóm van minden dudát mentőt stb meghallok csak az általános forgalmi zajt zárja ki. 2: sokkal jobban körülnézek mint amikor nincs a fülembe zene. Amikor incidens ér az akkor is megtörtént volna ha nincs a fülembe zene. Nem minden zenét hallgató ember megy mint a vakló. 1x járdán!! baszott el egy fehér lexus aki egy kapualjból kb 40-el rongyolt ki. Én meg pont ott sétáltam el. Ráborultam a szélvédőre és megütődötta vállam. Más bajom nem lett szerencsére. A csávó nem akart kiszállni pedig amikor ezt láttam, hogy sunyul az első volt, hogy levertem a tükröt. Erre ki szoktak pattanni idegbeteg módra, de ő nem. Szépen tolt előre lassan nyomva a gázt és amikor már az úton volt az orra elmásztam előle mert kezdtem parázni, hogy gázt ad és kivasal. Amint szabad lett az út előtte meg is lépett. Senki nem látta a rendszáma sincs meg hiába tettem feljelentést. A kapualj ahonnan kijött egy lépcsőházé nincs kamera és senki nem ismeri nem tudják ki biztos csak jött vkihez. A másik esetben bicajjal mentem amikor én egyenesen haladtam szemből a paraszt balra fordult nem adta meg nekem az elsőbséget és elcsapott. Ott is borulás lett és mit ad isten emberünk ott is tolatott egy picit majd el akart hajtani csak pechjére ezt látta más is kertes házas övezetben volt és kijött az egyik lakó. Így már nem mert elhajtani. Én soha 1x nem okoztam balesetet pedig sok éve közlekedek gyalog, bringával és autóval is. Szóval lehet előítéletes vagyok de én az ilyen "hibázok de utána nagy a pofám" típusú gyökereket helyből lerugnám ott helyszínen. Ismét mondom aki hibázik de int, hogy bocs bocs semmi gond és is néha elnézek egy elsőbséget de jelzek, hogy sorry. Nem ügy én is elengedem magam elé aki rossz helyen áll meg a kereszteződésben hiába van elsőbségem mert jobb ha ő onnan előbb gurul ki. Lehetne ezt ésszel de amíg ilyen faszok vannak akik úgy érzik ők a rendőrök szintjén vannak és mindig tudják a kresz minden pontját és amikor hibáznak akkor sem ők a hibásak addig a közlekedés szar lesz. Ezek miatt.
Előzmény: sztewe (5) 0 VÁLASZ
Forgi 2019. 09. 12. 00:21 | #6
"Bocs, de úgy kimenni előzni, hogy sz@rsz mindenre, minősített idiótaság.
Kettő, vagy négy keréken egyaránt."
ott a pont.
instant karma.
Előzmény: hawkeye (3) 0 VÁLASZ
sztewe
sztewe 2019. 09. 11. 23:18 | #5
Szokjál le arról MINÉL HAMARABB hogy zebrán zenét hallgatsz mert hamar megpusztulsz. Hidd el csak jót akarok. Tavaly történt a közeli városban hogy egy kiscsajt úgy elcsapta a mentő zenehallgatás közben a zebrán mint a sicc. Attól hogy azt hiszed biztonságban vagy mert zebrán vagy qrvára nem vagy. Zebrára mikor lelépünk, körülnézünk és úgy megyünk, nem megyünk mint egyre több retardált hogy baszik körülnézni és csak megy a telefonját basztatva. Szóval az autósnak volt igaza.

Tudod, ha az autó szétken az aszfalton akkor egy dolog az hogy akkor vége a dalnak, de még tönkreteszel egy életet, vagy családos ember esetén egy egész családot a hülyeségeddel.

Biztonságosan közlekedni KÖNYÖRGÖM.
Előzmény: vadonka (4) 0 VÁLASZ
vadonka 2019. 09. 10. 12:51 | #4
A magyar autósok dudálnak akkor is amikor nem kéne. Lakóövezetben ahol kint van a tábla, hogy gyerek labda gyalogos keltem át a járda folytatásában egyenesen a túloldalra és egy arra érkező autós jelezni akarta nekem, hogy pont útjában vagyok, holott nekem van elsőbbségem. Mivel épp zenét hallgattam a duda megijesztett hátranéztem és megbotlottam az útpadkán aminek esés lett a vége. Semmiféle balesetveszélyes helyzet nem volt az autós csak arcoskodott, hogy ledudál egy gyalogost. Aztán még neki állt feljebb és kinyavajogta, hogy "ugye ugye kisköcsög figyelni kéne" mire én a "dögölj meg a kurva anyád" ordítással jeleztem, hogy ha felállok kicibálom a szaros konzervdobozából és szétkenem a fejét a szélvédőn. Ezt persze látta és gyorsan gázt adott. Kvázi egyfajta segítség nyújtás elmulasztása volt. Megjegytem nekem! volt elsőbbségem. Havi 1x belefutok egy ilyen vadbaromba aki annak ellenére, hogy egy 2 méteres 100 kilós szekrény vagyok arcoskodik velem. Sokszor pont az ilyen 150 magas kis törpe seggdugacs mikropéniszes geciládák tolják a legnagyobb arccal jellemzően bmw/audi/merci kocsik valamelyikében. Ha én vagyok a hibás jelzem, hogy bocsi, ha a másik az de jelzi, hogy sorry akkor sincs semmi gond. De ha a másik a hibás és még neki áll feljebb azt nem tűröm.
Előzmény: hawkeye (3) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2019. 09. 10. 10:48 | #3
Bocs, de úgy kimenni előzni, hogy sz@rsz mindenre, minősített idiótaság.
Kettő, vagy négy keréken egyaránt.
A különbség annyi, hogy az esetek meghatározó részében a végén a kétkerekest viszi el a tepsiskocsi.
(Egyébként érdekes, hogy tapasztalatom szerint a magyar autósok kezdenek leszokni a mutogatásról, helyettük most a biciklisek...)

Előzmény: vadonka (1) 0 VÁLASZ
ixub000 2019. 09. 09. 14:48 | #2
Az azért nem jött le a videóból, hogy mekkorát kellet fékeznie az autósnak. Ilyen helyzetben én is szoktam dudálni, mert egy biztos a biciklis hátra nem nézett...
vadonka 2019. 09. 09. 14:29 | #1
Tipikisan élő példája annak amikor az autósnak teljesen felesleges volt dudálnia. Látta, hogy a bicajos előz szorosan maradt amennyire tudott szélen. Ez csak arcoskodás volt. A bicajos meg hagyhatta volna annyiban a dolgot azt megy tovább dolgára. Én ilyenkor csak úgy mutatok be a hátam mögé, hogy közben nézek tovább előre. Faszméregetés volt mindkét oldalról ami taknyolással végződött.