Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
HoGo 2019. 01. 23. 01:29 | #3
vadonka: igen, barátkoznék. Egy egyszerű önző oka van: többnek érzem magam tőle. Annak szeretek segíteni akinek szüksége van rá és nem annak, aki kéri. Szerencsére mindig lesznek emberek, akinek az okoz örömet, ha önzetlenül adhatnak, segíthetnek és nem a "így született, közöm hozzá, dögöljön meg" vezérli őket.
Előzmény: vadonka (1) 0 VÁLASZ
Demente 2019. 01. 22. 09:01 | #2
Nem rideg vagy, hanem önző, nemtörődöm, és zárkózott!
Az élet nem arról szól, hogy a "tökéletes" emberekkel, a társadalomban szerintünk elfoglalt pozícióból válogassunk barátokat, ismerősöket, rokonokat! A videó arról szól, hogy bár nem vagyunk egyformák, mégis ugyanúgy tudunk érezni. Örömöt, boldogságot. És azért mert mások mások, attól még nekik is joguk van a boldogsághoz! Van a videóban egy kedves srác, és néhány olyan ember, akik belemennek egy kis játékba, csak azért hogy a srác boldog legyen! Addig legyen boldog, amíg csak lehet. Igen Vadonka, ez a boldogság csak addig tart, amíg ilyen emberek veszik körül. Ha majd olyanok veszik körül mint te, akkor majd lehet nem fogja magát ennyire boldognak érezni. Én azt vallom, hogy bár szörnyű, és tényleg sok türelemmel jár egy ilyen ember élete, de az is élet! Szerencsére, szellemileg, lelkileg sokkal fejlettebb emberek kezelik az ilyen betegeket. Nem kell senkinek a a szívére tenni a kezét... Senki sem akar barátkozni gyilkosokkal, rablókkal, csalókkal, szélhámosokkal, sem hajléktalannal, sem hülyével, betegekkel pedig pláne nem! De az élet nem okos telefon! Itt nem csak azok az appok vannak amiket te szeretnél. Vadonka te azt írtad, hogy milyen nehéz az ilyen betegekkel. mert munka van velük. Képzeld az egészséges emberekkel is sok a munka. Kérdezz meg egy reklamációkkal foglalkozó akármilyen ügyintézőt.... És itt a lényeg! Te tudod mivel lehet boldoggá tenni egy egészséges embert? Szerintem nem! Mert szerintem 100 vadász is kevés lenne ahhoz hogy 10 ember kedvét eltalálja!
És tudod mivel lehet boldoggá tenni egy ilyen embert mint amilyen a videóban is szerepel?
BÁRMIVEL!!! 10 perc figyelemmel például. 10 perc játékkal ahogyan a videóban is látszik!
Akkor valójában kivel is nehezebb?
-1 VÁLASZ
vadonka 2019. 01. 22. 08:05 | #1
Elnézést ha most rideg leszek, de az élet nem ilyen. Senki nem fogja megkímélni, nem lesznek engedékenyebbek vele mert beteg. Ha felnő és azt hiszi minden így működik ahogy a videóban látjuk akkor nagy szarban lesz. Lehet most így bánik vele mindenki mert gyerek, de ezt fogja megtanulni, ezt szokja meg. Nap mint nap látom az utcán a downosok egy csoportját mint az iskolás gyerekeket kísérgetik őket valszeg valami egyszerű melóba az alapján ahogy fel vannak öltözve. Az a szerencse, hogy van aki foglalkoztatja is őket mert amúgy képtelenek lennének bármire is. Ez a videó most így aranyos persze, de ha ezekbe belegondolunk akkor már nem. Egy felnőtt downossal egy egészséges ember nem szívesen áll le beszélgetni. Fel lehet háborodni de tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy nincs igazam. Barátkoznál egy downos felnőttel? Na? Na ugye...
+1 VÁLASZ