Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
CsakEgySrác 2019. 01. 21. 10:05 | #5
Mondom másképp, te csak szeretnél igy élni, ö meg igy él. Nem szimpatikus, minek nézed és foglakozol vele. Ha nem akarsz igy éni, minek foglakozol vele és kommentelsz a videoja alá, igy akarsz élni, legalább magadhoz legyél öszinte.
Előzmény: Nebel (3) 0 VÁLASZ
csúzönván 2019. 01. 15. 18:16 | #4
Félreértés ne essék, nem vagyok rá irigy, de ez a videó azt mutatja be, hogy mit lehet pénzért megvenni. Egyébként így a videó alapján egy tehetségtelen nulla. Még az álló drónokat sem tudta eltalálni. Vezetni meg mindenki tud. A nők körülötte mind pénzért van ott. Hogy egy ilyen valami mit tud elérni a tehetségéből az életben, afelől eléggé kétségeim vannak. Pénzből meg bárki utána tudná ezt csinálni. Már ha ezt nevezhetjük csinálásnak.
Nebel 2019. 01. 15. 09:44 | #3
ööööö, egy megjegyzésem lenne, meg egy kérdésem.
A megjegyzés az, hogy a gazdag férfiaknak nem kell egy ilyen ficsúr pokermeccsére mennie ahhoz, hogy ilyen nők simogassák. Elég korlátolt vagy, ha azt hiszed, hogy ehhez nekik ez kell. Pont te vagy az aki egyszerűen gondolkozik :)
A kérdés pedig az, hogy honnan veszed, hogy nem tartok sehol? Ismerjük egymás vagy mi?
Előzmény: CsakEgySrác (2) 0 VÁLASZ
CsakEgySrác 2019. 01. 15. 09:38 | #2
Ugyan azt csinálja mint Molly Bloom, akkor nem kell apuci pénze. Sok olyan gazdag férfi van aki csak azért elmenne Dan Bilzerian rendezett poker mecsre, hogy ilyen nök simogasssák öket közbe és utána. Csajokat valahogy reklámozni kell. 9 nö nem a két szép szeme miatt üli körbe. Azért nem tartasz sehol, mert egyszerüen gondolkozol. Üzletember azt a kérdést teszi fel, "hogyan csinálja?". Ezt leszervezni, müködtetni, kitalálni apuci pénze kevés.

Előzmény: Nebel (1) 0 VÁLASZ
Nebel 2019. 01. 15. 07:47 | #1
Poker milliomos a f*szt. Egy gazdag kics köcsög ficsúr, az apja milliárdos befektetési guru, abból él ilyen nagy lábon, nem a pokerből.