Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
akicker 2018. 12. 18. 12:13 | #4
A videót nem néztem meg, mert már a nyitókép alapján tudom, hogy nem érdekel, hogy mit mond :D
Csak a rövid ujjú ingre reagálnék. Tényleg nem való mindenhova. Persze ez inkább foglalkozás és pozíció függő, de az "üzleti" öltözködésnél (főleg nyakkendővel) inkább egy gyerek hatását kelti. Létjogosultsága ettől még persze van, póló helyett bárki használhatja.
Nagy melegben, kevésbé formális körülmények között a hosszú ujjú ing ujját szokás felhajtani.
Persze akinek nem kell bizonyos öltözködési normáknak megfelelni, annak felesleges hosszú ujjú inget felvennie a nyári kánikulában.
Előzmény: sapkabarna (2) 0 VÁLASZ
kalocsai.tamas 2018. 12. 09. 13:40 | #3
Totál korrektek voltatok mindketten az észrevételekkel, úgyhogy én már megengedhetem, hogy zsigerből "komplexusos cigánygyerek"-ezzek egy kicsit! :D
Előzmény: palinkaman (1) 0 VÁLASZ
sapkabarna 2018. 12. 06. 09:02 | #2
Nekem az maga a stílusbaki, ahogyan ő kinéz. :o)

Mellé még az arrogáns beszólogatás... És úgy látszik, ő 7/24-ben légkondis lakásban-autóban-irodában él, különben nem vonná kétségbe a rövidujjú ing létjogosultságát. Bár az is lehet, hogy ő hálós atlétában jár nyáron.
Vagy hogy egy stíluskorrekt ember nem hord gyöngy karkötőt zakóhoz, csak legfeljebb rasztához, pólóhoz, és buggyos halásznadrághoz.
Előzmény: palinkaman (1) +3 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2018. 12. 06. 07:42 | #1
Lehet hogy velem van a baj, de én nagyon nem bírom az ilyen öntelt, majdénmegmondomatutit pávakakasokat, akiknek a legnagyobb gondja az, hogy a másik mit vesz fel, vagy épp hogyan visel valamit. Értem én, hogy mindenki menő akar lenni, meg jól kinézni, de ez csak látszat, és nagyon sajnálatos, hogy ma ebbe ölik az energiájuk sokan, nem pedig a valóban értékes dolgokba, pl. hogy szellemileg és érzelmileg képezzék magukat, ami esetleg igazán hasznukra lenne a való életben is. ...na, de így meg most én mondtam meg a tutit...
+3 VÁLASZ